Co ona ma w głowie ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co ona ma w głowie ???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1

Temat: Co ona ma w głowie ???

Witam. Pierwszy raz jestem na takim forum.

Mam następujący problem:
Poznałem się ze swoją dziewczyną całkowicie przypadkiem od pierwszego spotkania coś zaiskrzylo... ale ona jest Policjantka i była na szkółce wiec wyjeżdżała mieliśmy kontakt telefoniczny dzwoniła pisała. Tak nas trafiło ze jak tylko wróciła to odrazu razem zamieszkalismy! Na początku było jak w bajce pierwsza powiedziała ze mnie kocha tak mocno i szczerze... słowa typu bądź juz zawsze. Itp tez się zakochałem tak szczerze i mocno. Strasznie ja rozpieszczalem kwiatki co tydzień żeby zawsze miała świeże w ważonie robiłem za nią wszystko obiadki kolacje sprzątanie spełniałem każda zachcianki. Nigdy nie dałem jej powodu do zazdrości zawsze jej o wszystkim mówiłem byłem ciepły i często jej prawiLem komplementy typu ze jest jedyną najważniejsza najliczniejszą ze uwielbiam jak się rano budzi bez makijażu itp... ale przez jej prace była tajemnicza telefon poblokowany zawsze w pracy się przedłużaLO nie zawsze mogła powiedzieć co w pracy robi... bo nie jest zwykłym kraweznikiem. Przez to wszystko zacząłem robić się podejrzliwie zazdrosny ona zapewniała mnie ze pokochała mnie jak nikogo innego i chce tylko mnie i nic nigdy nie zrobi ale to było silniejsze ode mnie i często pytałem kto pisze a ona zawsze mi mówiła ze nie może mi powiedzieć ;/// aż w końcu powiedziała ze ja osaczylem... po 4 miesiącach po awanturę chyba takiej pierwszej poważnej się rozstalismy powiedziała ze mnie kocha ale ze musi oddech złapać... juz miesiąc jak nie jesteśmy razem na początku nie odpisywała na wiadomości. Przez jeden dzień nic nie napisałem to sama napisała ze u mnie słychać mówiłem ze mi ciężko ze tęsknię itp to ona znowu urwała kontakt pojechałem do niej bez zapowiedzi trochę się wkurzyła ale pogadalismy mówiła dalej ze kocha ale ma w głowie ta awanturę i ze jak byłaby tabletka która pozwoliła jej o tym zapomnieć to nawet dala by milion złotych bo jej zależy i kocha... przed awantura w ten sam dzień rozmawialiśmy zaproponowała żebyśmy zamieszkali osobno ale byli dalej razem... ale już po awanturze stwierdziła że narazić nie chce być ;// zapytałem jak mam ja odzyskac powiedziała ze na pewno nie w taki sposób ze ja nachodze i mecze telefonami... urwałem kontakt na tydzień odezwałem się odpisuje normalnie i szybko ale w sposób taki ze pokazuje mi ze u niej jest świetnie ze imprezuje  itp jak ja powiedziałem ze u mnie wszystko dobrze to odpisuje ze u niej dwa razy lepiej ze nie ma na nic  czasu jest tak sobą zajęta... ale napisała mi ze nie ma żadnego faceta na horyzoncie. Wypomniala mi ze zapisała się na zajęcia zakazane w związku ;/ odpisałem ze nie chce do tego wracać to zmieniła temat sama ciągnęła mnie za język co u mnie co robie w ciągu dnia itp teraz znowu cisza co o tym myśleć czy ona zateskni???

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co ona ma w głowie ???

Przestań się do niej odzywać w ogóle i zobaczysz, czy będzie szukała kontaktu. Pokłóciliście się o Twoją zazdrość i chęć kontroli, więc zachowując się tak dalej niewiele zdziałasz.
A z ciekawości: jakie "zajęcia zakazane w związku"?

3

Krav mage bo jako Policjantka jej się to przydaje

To dlaczego zabronione? Wiem, że to szczegół, ale nie rozumiem. Póki co wydaje mi się, że jesteś takim trochę bluszczem tongue

5

Rzeczywiście, sprawiasz wrażenia bluszczu. To nie jest zbyt dobre zachowanie.
Myślę, że powinieneś przemyśleć swoje zachowanie, bo to, że jesteście razem, nie znaczy, żona musi Ci mówić o wszystkim.
A to, że masz ochotę ją kontrolować nie daje zbyt dobrego wrażenia. Spróbuj jej zaufać i jej słowom.
I co najważniejsze - daj sobie żyć swoim życiem. Też na pewno masz własne zajęcia, zainteresowania. Zajmij się nimi.

6

Ale ja bez powodów nie byłem taki ona wszystko ukrywala

7

N90 napisał/a:

Ale ja bez powodów nie byłem taki ona wszystko ukrywala

Skoro nie mogla Ci powiedziec to co miala robic?

Prosty wniosek - to nie jest kobieta dla Ciebie.

8

Ale ok nie było może to fajne czy myślicie że ona może zatesknic ??

9

Dodam że normalnie mi odpisuje.. a wręcz tak żebym był zazdrosny ze jej jest dobrze

10

Tego nikt nie wie, ale na pewno jest na to o wiele większe prawdopodobieństwo, jeśli dasz jej spokój.

11

Ja też jestem strasznie ciekawa, dlaczego krav maga jest zakazana w związku?

12

Chodziło mi o to ze ciągle w pracy jest z samymi facetami tel poblokowany wszystko ukrywa na korepetycje z hiszpańskiego do faceta i kraV mage tez z facetami wkurzaLO mnie to

13

Nic dziwnego, że jest jej lepiej bez Ciebie.

14

Bez przesady ja nie robiłem jakiś Mega awantur o to nie byłem tyranem... a wręcz przeciwnie dałem z siebie 110% wiele razy mi mówiła ze jestem dla niej kochany i bardzo dobry

15

Ale jednak mimo jej zapewnień, że jesteś jedynym facetem i Cię kocha, byłeś zazdrosny. To był TWÓJ problem. Takie ma warunki pracy, że jest przewaga mężczyzn i albo uporasz się z tym, albo nara, bo nie będzie dla Ciebie pracy zmieniać i Ci opowiadać może jeszcze na samym początku związku o szczegółach spraw. Teraz masz pewnie dodatkowe poczucie krzywdy, bo taki dobry dla niej byłeś, a ona jednak poszła. Pewnie się dziewczyna czuje jak uwolniona ze złotej klatki.

16

Ok moja wina wiem i rozumiem... ale czy myślisz ze jak trochę odpocznie to zateskni

17

Nawet gdyby wróciła. Przecież dalej będzie to samo. Twoja chorobliwa zazdrość nie wyparuje.

18

Życie z policjantem jest ciężkie albo jesteś wstanie zaakceptować i na wiele rzeczy przymykać oko albo lepiej sobie daruj . Jak dlamnie jesteś za słaby na taki związek ona cię zniszczy psychicznie . Mam pytanie ile czasu minęło odkąd wyszła ze szkoły policyjnej ?

19

Ona ma już 6 lat służby i jest w wydziale kryminalnym

20 Ostatnio edytowany przez GwiezdnyPył (2018-11-10 09:32:43)

N90 napisał/a:

Ona ma już 6 lat służby i jest w wydziale kryminalnym

No to niewiem czemu się dziwisz że nie mówi ci wszystkiego uwierz mi że czasem lepiej niewiedziec wiem coś o tym.
Szczerze dlamnie krav maga powinna być obowiązkowa w policji

21

Tu już nawet nie chodzi o to,że czasem lepiej nie wiedzieć pewnych rzeczy. To po prostu ją obowiązuje tajemnica służbowa. To nawet ja,będąc tylko nauczycielką w przedszkolu,nie mogę opowiadać na lewo i prawo o moich wychowankach. A co dopiero policjantka z wydziału kryminalnego.
Autorze,jesteś chorobliwie zazdrosny. Myślę,że znalazłbyś cokolwiek, żeby się tylko przyczepić. Osaczyłeś ją,chciałbyś,aby ona widziała tylko i wyłącznie Ciebie. Nie miała innego życia. Przeszkadza Ci,że ona pracuje z mężczyznami i chodzi na kursy,które prowadzą mężczyźni? To przecież chore! Ty wrź zacznij nad sobą pracować i zwalcz tą zazdrość,bo nigdy nie zbudujesz zdrowego związku.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co ona ma w głowie ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024