Czy dobrze postąpiłam? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dobrze postąpiłam?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy dobrze postąpiłam?

Jakiś czas temu odrzuciłam chłopaka lat 30, któremu na mnie bardzo zależy. Ale nie chcialam go, bo mieszka z rodzicami i nie ma zamiaru się od nich wyprowadzić. Nie dba o siebie ani o swój wygląd. Chodzi w byle czym. Jeździ 25 letnim autem. Ech. Nie chodzi o kasę czy ją ma czy nie, ale by mi było wstyd z nim chodzić.

sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy dobrze postąpiłam?
Lucky659 napisał/a:

Jakiś czas temu odrzuciłam chłopaka lat 30, któremu na mnie bardzo zależy. Ale nie chcialam go, bo mieszka z rodzicami i nie ma zamiaru się od nich wyprowadzić. Nie dba o siebie ani o swój wygląd. Chodzi w byle czym. Jeździ 25 letnim autem. Ech. Nie chodzi o kasę czy ją ma czy nie, ale by mi było wstyd z nim chodzić.

sad

big_smile No to szukaj bardziej wyjściowego. smile

3

A jaki masz problem teraz, bo nie rozumiem?

4

Dobrze postąpiłaś
Sam mam małe autko do tego damski kolor lecz nie tak stare
Co do mieszkania to ciężko je kupić na nasze warunki

Ale napisałaś, że nie dba o siebie i nie myśli o wyprowadzce
To dało Ci do myślenia, a sumienie Cie gryzie

5

Lucky659 napisał/a:

sad

Jak się nie chce wyprowadzić od rodziców,  to znaczy, że nie zamierza mieszka z Tobą, a to znaczy,  że dobrze zrobiłaś.  Chyba, że to będzie tylko twój kolega.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dobrze postąpiłam?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024