Facet po rozwodzie..jak go wspierać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet po rozwodzie..jak go wspierać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Facet po rozwodzie..jak go wspierać?

Poznałam kogoś kogo pokochałam, ale popełniłam błąd I za bardzo pokazałam, że mi
na nim zależy. Darzy mnie sympatią, ale odwraca się ode mnie, bo się nie otrząsnął jeszcze po zdradzie żony.Co robić? Odpuścić? Zaczekać? Chciałabym móc go wspierać w tych trudnych dla niego chwilach.

Ma dwójkę dzieci u matki. Jeździ do nich, więc ma z tą kobietą ciągle styczność. To źle dla niego, ale dzieci.

Korci mnie, żeby do niego pójść poprzytulać go I potrzymać za rękę. Chciałabym mu osobiście powiedzieć, że go kocham I akceptuję takim jakim jest. Z całym bagażem. Help me:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet po rozwodzie..jak go wspierać?

Szaleństwo.

3

Lucky659 napisał/a:

Poznałam kogoś kogo pokochałam, ale popełniłam błąd I za bardzo pokazałam, że mi
na nim zależy. Darzy mnie sympatią, ale odwraca się ode mnie, bo się nie otrząsnął jeszcze po zdradzie żony.Co robić? Odpuścić? Zaczekać? Chciałabym móc go wspierać w tych trudnych dla niego chwilach.

Ma dwójkę dzieci u matki. Jeździ do nich, więc ma z tą kobietą ciągle styczność. To źle dla niego, ale dzieci.

Korci mnie, żeby do niego pójść poprzytulać go I potrzymać za rękę. Chciałabym mu osobiście powiedzieć, że go kocham I akceptuję takim jakim jest. Z całym bagażem. Help me:(

Ile czasu już minęło od zdrady czy rozwodu?

4

Rok czasu.

5

On nie chce. Nie da się uszczęśliwić kogoś na siłę i to swoją obecnością.

6

Lucky659 napisał/a:

No niestety moja droga ten temat może zamknąć tylko On. Rozumiem, że otwarcie rozmawialiście na ten temat i jakie jest Jego zdanie?

7

Lucky659 napisał/a:

ale popełniłam błąd I za bardzo pokazałam, że mi
na nim zależy.

Więc nie popełniaj już więcej błędów i nie pomagaj komuś, kto tej pomocy chyba nie chce.

Lucky659 napisał/a:

Darzy mnie sympatią, ale odwraca się ode mnie, bo się nie otrząsnął jeszcze po zdradzie żony.

To zdanie mówi wszystko...
Przykre to, ja wiem sad Ale odpuść go, przynajmniej na jakiś czas, bo szkoda Ciebie, dziewczyno.

8

Jak go wspierać?  Nie wspierać.  Każdy musi się z tym uporać sam. Zwłaszcza, że nie prosi o pomoc.
Nie graj takiej Matki Zbawicielki. On sobie bez Ciebie poradzi.
Zajmij się własnym życiem. Daj facetowi żyć i przeżyć żałobę/stratę po swojemu.

9 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-02-25 21:32:56)

Ty się zakochałaś, on darzy Cię jedynie sympatią. Ty chciałabyć okazywać mu swoje uczucia, on się odsuwa od Ciebie. W takiej sytuacji powodem nie jest to, że nie otrząsnął się jeszcze po zdradzie żony a raczej to, że póki co nie chce wiązać się z Tobą lub w ogóle z nikim. Odpuść trochę. Nie narzucaj się tak, szczególnie z wyznaniami. A rolą Matki Teresy pogrążysz się już całkowicie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet po rozwodzie..jak go wspierać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024