Cześć dziewczyny. Uwielbiam ubrania z nadrukami, cytatami czy po prostu z niebanalnymi kwiatami, grafikami ale zawsze mam problem bo zazwyczaj są tylko t-shirt lub bluzy, które są fajne ale brakuje mi np. koszul, sukienek takich oczywiście sportowych, tunik, zestawów mama -córka. Z czasem sama zaczęłam je tworzyć i nosić, znajome mówią żebym zaczęła to sprzedawać, ale sama nie wiem. Czy wam też tego brakuje, czy macie jakieś sklepy gdzie można dostać fajny z dobrego materiału ciuch z nadrukiem tylko nie t-shirt. Co wy o tym myślicie? Czy wam też brakuje takich ubrań niebanalnych?
Ja bardzo lubię bardzo bluzki z nadrukami ostatnio znalazłam w sklepie ZOiO
Nie brakuje mi zupełnie. Koszula to koszula, nadruk nie jest na niej potrzebny i tak zwykle sama w sobie ma jakąś kratkę, albo paski (o ile to nie jest zwykła elegancka i jednolita). Nas sukienkach też o ile nie ma jednego wzoru, to jakiś większy nadruk by mi przeszkadzał bardziej niż pomagał.
Ale jak już coś tworzysz to zawsze możesz się gdzieś podczepić. Zwłaszcza, jeżeli to rękodzieło, albo rzeczy nie masowo produkowane, ale po 1-2 egzemplarze. Są strony, na których można się promować.
Tak jak napisała karinaw-89 odważyłam się sprawdzić i znalazłam coś dla siebie Ale tutaj właśnie wszystko zależy od naszego gustu. Jak napisała Lady Loka nadruk nie jest potrzebny.
Moim zdaniem to kwestia gustu, czasami nadruk jest fajnym dodatkiem, a czasem wręcz przeciwnie i jest zwyczajnie zbędny. Inna sprawa iż warto zadbać o dobrą jakość nadruku, te wykonane po taniości szybko się spiorą.