Zdradziła po narkotykach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdradziła po narkotykach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1 Ostatnio edytowany przez kamilkoea7 (2018-01-01 11:10:06)

Temat: Zdradziła po narkotykach

Witam wszystkich.

Jestem Kamil 28 lat chcialbym sie poradzic sie poradzic. Moja dziewczyna 31lat poleciala na swieta do polski. Zaplanowaa ten wylot zanim bylismy razem a jestesmy ze soba niedlugo bo 3 miesiace. Nasze uczucia bardzo szybko sie rozwinely. Jest nam super razem. 25/12 moja dziewczyna wyszla wieczorem na domowke. Kolezanki i koledzy jej. Bylo 2 kolesi z jednym sie nie widziala juz z 10 lat. namowili ja na mefedron po tym urwal sue jej film. W nocy tego dnia wyznala ze mnie kocha nie wiedzac jeszcze co zrobila. Dopiero wczoraj znajomi ja uswiadomili ze sie calowala z tym chlopakiem co jej dal cpanie. Dodam ze ona bierze antydepresanty i jej zakazane jest przyjmowanie takich substancji. Niemniej jak sie dowiedziala o brakujacych informacji spowodowanych pradopodobnie przez mefedron, zadzwonila i z placzem mi to powiedziala na pare godzin przed nowym rokiem( nie zeby czas mial jakies znaczenie). Niemniej ona nic nie pamieta mowi, nigdy w zyciu tak nie zrobila, i cierpi z tego powodu. Ja bylbym sklonny dac jej szanse bo kazdy zasluguje na druga szanse. A co wy myslicie na ten temat? Dodam ze nie wiedziala co jej daja. Byla tez niezle pijana tez.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradziła po narkotykach

O jaka ona biedna... bierze antydepresanty i daje się namówić na mefedron i leje w siebie alkohol.. Dziewczyna skarb normalnie! Aż się dziwie, że się nie obwiniasz, że to przez Ciebie to wszystko!

3

Nieodpowiedzialna totalnie. Podziękowalabym jej i pa.

4

Zachowała się źle, ale ja bym coś takiego wybaczyla. Przyznała się. Każdy popelnia błędy.

5

Tu już nawet nie chodzi o to nieszczęsne całowanie się... Laska jest na lekach, nie powinna pić, a co dopiero ćpać! Mogło się stać coś o wiele gorszego niż obcałowywanie obcego typa.

6

Ja to bym miał wielki smutek do siebie za do że nie dopilnowalem jej i za to że mnie wtedy zabrakło przy niej a z tymi gosciami rozprawil bym się smile nie wyobrażam sobie żeby moja mała księżniczka miała zażywać jakie kolwiek narkotyki

7

polskimistrz12 napisał/a:

Ja to bym miał wielki smutek do siebie za do że nie dopilnowalem jej i za to że mnie wtedy zabrakło przy niej a z tymi gosciami rozprawil bym się smile nie wyobrażam sobie żeby moja mała księżniczka miała zażywać jakie kolwiek narkotyki

Nie da się kogoś pilnować 24h na dobę. Taka relacja to już nie byłoby partnerstwo.

8

Bierze antydepresanty, po czym na imprezie pije alkohol i bierze dragi? Chłopie to Twoja wina że jej nie dopilnowałeś, powinieneś jechać z nią i być przy niej...
A tak na poważnie. Jeżeli ktoś ma 31 lat i nie potrafi ogarnąć co wolno robić i po lekach które się bierze to trzeba go wysłać na kurs. Ja w takiej sytuacji podziękowałbym jej. To że przylot do polski zorganizowała zanim Cie poznała, i fakt że tu przyleciała to nic złego. Nie wiem jak dla Ciebie wygląda kwestia brania dragów, ale wychodzi na to, że Ci nie przeszkadza to. Okej, ale zastanów się czy działanie na szkode własnego zdrowia (bo ćpanie, picie i antydepresanty nimi są) jest normalne? No i druga sprawa całowania się z jakimś typkiem... Ona z opowieści wie, że sie z nim całowała. Ale nie wie czy nie było czegoś więcej. Ja też miałem chwile związek na odległość i poszedłem do klubu, gdy moja dziewczyna była za granicą, upiłem się nawet wtedy. Ale jak jakaś laska się ze mną poznać to sam odmawiałem. A wiem to z opowieści mojego znajomego. Film mi się szybko urwał, ale jakoś potrafiłem sie zachować bo nigdy w życiu bym nie pocałował innej dziewczyny mając swoją. Nawet jakby to była jakaś miss. Człowiek ma zasady których się trzyma, czy to po pijaku czy na trzeźwo.
Myśli trzeźwych to słowa i czyny pijanych.

9

kamilkoea7 napisał/a:

Witam wszystkich.

Jestem Kamil 28 lat chcialbym sie poradzic sie poradzic.

Cześć Kamil, jestem Piotrek i chciałbym ci poradzić ci poradzić.
Poszukaj w okolicy sklepu rowerowego, kup jakieś koło i porządnie pier*olnij się w czoło. Tak ze trzy razy dla pewności.
Laska żeni ci kit aż miło, a ty łykasz jak pelikan. Daleko od domu po pijaku lejce jej puściły i poszła w tango w jakimiś typami, klasyka,
a gdy trochę przetrzeźwiała i do niej dotarło, że możesz się o czymś od kogoś "przypadkiem" dowiedzieć, uznała że będzie lepiej
jak szybko wymyśli jakąś przejmującą historyjkę i ci ją sprzeda, pomijając co pikantniejsze szczegóły i zasłaniając się lukami w pamięci.
Rób jak uważasz, dla mnie to wszystko ściema i jedynie szykowanie sobie miękkiego lądowania po powrocie, a jak było naprawdę,
co i z kim robiła, tego zapewne już nigdy się nie dowiesz, bo jak tylko zaczniesz drążyć temat, to będzie "nie pamiętam" i granie ofiary.

10

Jeśli nie umie pić to niech nie pije. Biedaczka dała się namówić. W tańcu pewnie ciało o ciało, aż film wywiało.

11

Namówić to można 14latkę, ona jest dorosłą 31 kobietą. Niby wiek to tylko liczba, ale ja bym już wymagała od niej jakies dojrzałości.Wzięła, bo chciała. Piła, bo chciała.  I jeszcze tekst pt. 'Nie widziałam co mi dają' Jak to tłumaczyła? Myślała, że to lek na ból głowy czy cukier?

A ty zamiast się zwyczajnie wkurzyć to jeszcze ją podświadomie tłumaczysz - np tym, że bierze antydepresanty.

Tak ludzie popełniają błędy, są tylko ludzmi. Ale trzeba to przyjąć na klatę i  nie zasłaniać się beznadziejnymi wymówkami typu 'namówili mnie' , 'nie wiedziałam'.

Jetescie razem tylko 3 miesiące, ja bym zerwała.

12

a myślała, że co bierze jeśli nie ćpanie?:) alko przy lekach też w nią siłą wlewali? poszła w tango i tyle.

13

Ja dałbym jej drugą szansę. Z narkotykami nie ma żartów! A błędy popełnia każdy.

14 Ostatnio edytowany przez Koczek (2018-01-02 19:07:18)

Ja bym wybaczyła, bo nie zrobiła tego świadomie. Tu wyżej jedna osoba pisała (chłopak) że był pijany w pubie, ale nie całowal się z dziewczynami. Tylko, że, skoro w ogóle pamiętał, co robił, to nie można porównać tego do stanu upojenia/naćpania takiego, że się film urywa... Poza tym, latwo tak mówić, jak nie miało się realnej pokusy. Można mówić "o nie, ja bym nigdy..." Ale tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono. A w stanie zmienionej świadomości, to wg mnie nie można takiej osoby oceniać tak samo jakby to robiła w pełni władz umyslowych i w pełni przytomnie. Czy to się komuś podoba, czy nie, to w każdym człowieku w głębi żyje takie zwierzątko. Jak środki chemiczne wyłączą działanie ośrodków wyższych w mozgu (które są odpowiedzialne m. in. za poczucie moralności, wstyd, uczucia wyższe itp) to niestety z czlowieka (nawet najlepszego, najszlachetniejszego) wyłażą różne rzeczy... Dlatego ja jestem przeciwniczką narkotyków, jak rownież niekontrolowanego upijania sie alkoholem (to też narkotyk i to bardzo szkodliwy, mimo że legalny).
Mam nadzieje, że Twoja dziewczyna będzie miała nauczke do końca życia żeby więcej nie tykać tego g*wna.

Acha, zapomniałam dodać, że ja bym wybaczyła, ale jedynie pod warunkiem, że partner by mi solennie obiecał więcej nie brac żadnych narkotyków, ani nie upijac się w trupa (no chyba, że raz na ruski rok i tylko w moim towarzystwie wink choć w sumie to najlepiej jakby w ogóle.)

15

Zostaw ćpuna , tylko problemy będą.
Każda historia dobra byle się naćpać i nie mieć poczucia winy.
Teraz ty masz problem ona nie ma.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdradziła po narkotykach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024