Wizyta w klubie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wizyta w klubie

Z nieco prozaicznego, acz istotnego powodu zdecydowałem naskrobać posta i poprosić Was o pomoc. Zacznę od tego, że mam skończone 23 lata i nie byłem na żadnej imprezie. Do tej pory sądziłem, że do klubów przychodzą jedynie najbardziej atrakcyjne dziewczyny, typowe "paniusie" z nieprzyjaznym wyrazem twarzy.

Wszystko się zmieniło gdy przeglądając zdjęcia z klubów z mojego miasta, zauważyłem mnóstwo dziewczyn w moim typie.

Na fotkach widziałem wiele zwyczajnych dziewczyn, które obiektywnie były średnie - ale w moim typie.

Postanowiłem więc wybrać się na imprezę.

Problem w tym, że nie wiem co na siebie ubrać, ani co tam robić.

Nigdy nie tańczyłem i sądzę że miałbym ogromny problem by zacząć.

Bardziej nastawiam się na nawiązanie kontaktu poza parkietem. I tu pojawia się pytanie, czy w zgiełku rozmowa jest możliwa?

Poza tym nie wiem czego dziewczyny idąc do klubu oczekują? Są po to by potańczyć, czy poznać kogoś? I co jeśli podejdzie do nich ktoś, kto nie jest ich marzeniem z wyglądu? Od razu dadzą kosza, zignorują? A może jednak wymienią kilka słów i wtedy pomyślą o kontakcie?

Zaznaczam, że interesują mnie dziewczyny sympatyczne, które na pierwszy rzut oka wydaję się być miłe.

Proszę o rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wizyta w klubie
person000002 napisał/a:

Poza tym nie wiem czego dziewczyny idąc do klubu oczekują? Są po to by potańczyć, czy poznać kogoś?

Oczekują dobrej zabawy. Przy czym dla różnych dziewczyn to oznacza zupełnie co innego. Dla jednej po prostu taniec, dla drugiej chlanie, dla trzeciej szukanie kandydata do bzykanka. Natomiast raczej nie oczekują że znajdą tam miłość swojego życia.

3

A czego oczekują takie młode dziewczyny po 18, niekiedy mniej 16-17, gdy idą do klubu w krótkich spódniczkach i szpilkach?

4

Weź pieniądze, ubierz się normalnie, dżinsy, koszulka, idź tam, kup sobie coś do picia, stań w kącie i tak stój. Potem następny raz, następny klub. Potem znowu i znowu. W końcu się oswoisz z atmosferą, klubami, zobaczysz zwyczaje.

Ale jeśli będziesz teoretyzował na forum jak to jest iść do klubu, to nigdy nie poznasz jak to jest.

5

person000002 napisał/a:

A czego oczekują takie młode dziewczyny po 18, niekiedy mniej 16-17, gdy idą do klubu w krótkich spódniczkach i szpilkach?

Z pewnością nie desperata, który przychodzi do klubu tylko po to, by zaczepiać obce dziewczyny na chybił-trafił. Poza tym jeśli zamierzasz brać się za podrywanie, radzę wyzbyć się tych obrzydliwych skłonności do traktowania kobiet jako jednolitej masy oraz oceniania ludzi po jednym zdjęciu (ty na wszystkich zdjęciach emanujesz przyjaznym uśmiechem?). Nie ma sensu pytanie, czego oczekują wszystkie dziewczyny - jak wspomniano, oczekiwania są różne - taniec, zabawa w gronie znajomych, posłuchanie muzyki, picie, poznanie kogoś na dłużej albo na krócej... Najlepiej po prostu zapytać o to konkretną osobę w rozmowie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024