Czy to mozliwe? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy to mozliwe?

Pomocy, Oszaleje zaraz sama ze sobą.
Otóż spóźnia mi sie okres, co prawda 3 dni, ale zawsze dostawalam szybciej.
Jedna sytuacja, ktora moglaby miec wpływ to taka iż chlopak spuścil mi sie na brzuch i nie byl we mnie nawet przez moment, ale zaraz byla akcja chusteczki, nie przenioslabym nic rekami, prawda? Ręce roeniez wytarlam i zalozylam spodnie.
A druga to plyn ejakularny, gdzie tez moglam przeniesc wylacznie na rekach, ale zaraz ppszlam i sie podmylam wodą.
Naczytalam się na internecie o sluzach, teraz mam gesty, bialy mialam juz taki przed okresem brazowy, brzuch boli raz nie boli i cisza...
Powinnam sie martwic? Bo czasami to az mi się goraco zrobi jak pomysle ze 20 lat i moglabym byc w ciazy. Nie strasznie mnie prosze

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to mozliwe?

Na razie to się sama straszysz. A okres z powodzeniem może się spóźnić nawet ze stresu o okres tongue Plemniki nie latają, uspokój się.

3 Ostatnio edytowany przez DjJay (2017-11-13 20:25:18)

przy.linka napisał/a:

Powinnam sie martwic? Bo czasami to az mi się goraco zrobi jak pomysle ze 20 lat i moglabym byc w ciazy. Nie strasznie mnie prosze

Nie, nie powinnaś się martwić. Okres może się spóźnić dużo dłużej niż kilka dni. Nie przejmuj się, nie ma opcji byś była w ciąży.

4

Pomyśl tak logicznie: dlaczego jak kobiety/pary starają się o dziecko, to seks uprawiają w dni płodne i z pełnym wytryskiem we wewnątrz pochwy?

Bo inaczej w ciążę trudno zajść. Owszem w preejakulat też zawiera żywe plemniki i może zajść do zapłodnienia, ale takie przypadki są rzadsze.

Plemniki można porównać do rakiety samonaprowadzającej się, ale w środku w pochwie tongue Bo tam jest śluz, który mu ułatwia poruszanie się. Musi mieć wilgotno, a gęstość śluzu też musi być odpowiednia. Im bliżej wyjścia z pochwy, tym ma taki plemniczek gorzej, żeby dotrzeć do szyjki, a potem do jajowodu. To nie taka łatwa doga mimo wszystko smile

Wszystkie czynniki zewnętrzne zabijają w szybkim tempie plemniki.

Więc jakim cudem mogłoby wg ciebie dojść do zapłodnienia, jeśli chłopak trysnął ci na brzuch ???

Natomiast tak z drugiej strony, to jesteś teraz w najlepszym wieku na ciążę. Masz 20 lat, jesteś młoda i zdrowa. Masz duże szanse, żeby być w zdrowej ciąży, urodzić dziecko. W późniejszych latach już nie tak łatwo. Może się zastanów, kiedy byś chciała za ile lat zajść w ciążę i mieć dziecko?:)

5

Oczywiście, że możesz, zapłodnił Cię przez pępek. Gratulacje jesteś mamą smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024