Wzrost libido! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wzrost libido!

Od ponad miesiąca ciągle mam ochotę na seks. Może u niektórych to normalne, ale u mnie  do tej pory bywało kilka dni w których miałam ochotę na seks, a potem  kilka dni "rezygnacji". Ale od ponad miesiąca mam nieustającą ochotę, bez względu na okoliczności i porę dnia. Czy któraś z Was tak miała? Dodam, że w moim stylu życia nic się nie zmieniło, więc ani dieta, ani żadne leki nie wchodzą w grę..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wzrost libido!

Myślę,że Twój problem ma podłoże psychologiczne. Nie wiem czy byłaś w związku czy nie ale skoro byłaś długo w związku ,który nie spełnił Twoich potrzeb tak emocjonalnie jak i fizycznie-twoje ego szuka ujścia dla frustracji .Szukasz bliskości. Druga sprawa to sam sex.... to element naszego życia,naturalna potrzeba i nic w tym złego , lecz przyjemność i lekarstwo na dobry humor i samopoczucie. Myślę,że póki co powinnaś rzeczywiście poszukać "smakosza" sexu o dużej kulturze osobistej.Jeśli ,będziesz działać na zasadzie "chciałabym i boję się" utkniesz. Sex uprawiać można codziennie i tyle razy ile potrzebujesz ,to sama przyjemność. Myślę ,że ten stan rzeczy zmieni się jeśli poznasz kogoś z kim połączy Cię wzajemna sympatia i zaufanie. Życzę powodzenia.

Odp: Wzrost libido!

Spotykasz się z kimś teraz? To nic takiego, u kobiet pożądanie rośnie w miare jedzenia. Czym więcej uprawiamy seks czy o nim myślimy tym bardziej chcemy. Seks to tylko seks. Nie powinnaś się za bardzo przejmować smile A jeżeli jesteś sama po prostu spróbuj masturbacji, to zawsze doraźny sposób

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024