Zalegająca wydzielina - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Zalegająca wydzielina

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zalegająca wydzielina

Pomocy, jestem straszna panikarą. Tydzień temu złapało mnie jakieś choróbsko, głównie bolało mnie gardło. Miałam mokry kaszel. Brałam ibuprofen na gorączkę oraz syrop Ambrosol na kaszel. Choroba mi minęła, wszystkie objawy przeszły ale pojawiła się zalegająca wydzielina w płucach lub oskrzelach( nie potrafię określić ). Do lekarza dopiero będę szła. Nie potrafię odkaszlnąć, nocami jest najgorzej. Dziś nie mogłam złapać powietrza. Czuje ta wydzielinę ale nie potrafię nic z nią zrobić, jest tak uporczywa. Czy ktoś z Was miał tak kiedyś ? Co poradzi na to lekarz ? Jakieś rady ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zalegająca wydzielina

Palisz?

3

Karolina1kp napisał/a:

Pomocy, jestem straszna panikarą. Tydzień temu złapało mnie jakieś choróbsko, głównie bolało mnie gardło. Miałam mokry kaszel. Brałam ibuprofen na gorączkę oraz syrop Ambrosol na kaszel. Choroba mi minęła, wszystkie objawy przeszły ale pojawiła się zalegająca wydzielina w płucach lub oskrzelach( nie potrafię określić ). Do lekarza dopiero będę szła. Nie potrafię odkaszlnąć, nocami jest najgorzej. Dziś nie mogłam złapać powietrza. Czuje ta wydzielinę ale nie potrafię nic z nią zrobić, jest tak uporczywa. Czy ktoś z Was miał tak kiedyś ? Co poradzi na to lekarz ? Jakieś rady ?

Chyba najrozsądniej do wizyta u lekarza, choroba trwa już tydzień, ale wcześniej może pani w aptece doradzi coś bez recepty, radziłabym nie lekceważyć wizyty u lekarza. To czy ktoś tak miał czy nie to nie jest istotne, każdy organizm i każda choroba to indywidualne dla każdego człowieka.

4

Małpa69 napisał/a:

Palisz?

baardzo rzadko a od jakiegoś miesiąca w ogóle

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Zalegająca wydzielina

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024