Weekend z chłopakiem a ubiór - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Weekend z chłopakiem a ubiór

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Weekend z chłopakiem a ubiór

Witam serdecznie Drogie Kobietki. 
Od kilku dni mam pewien problem, a mianowicie zastanawiam się, jak dobrać strój na spotkanie z moim facetem.
Ma do mnie przyjechać, cały weekend będziemy spędzać w łóżku (osobiście wolę opcję łóżkową), albo Bóg wie, gdzie jeszcze, przypuszczam jednak, że zapragnie zwiedzić miasto.
Ja od zawsze noszę wysokie buty na obcasie, więc dla mnie wysoki obcas to nie problem, podobnie rzecz ma się ze spódniczką. Tylko zastanawiam się, czy nie lepiej postawić na jakiś luz, wiecie adidasy, dżinsy, i jakaś pognieciona koszulka.
Jak Wy byście się ubrały na taki wypad?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Weekend z chłopakiem a ubiór

Bądź sobą. Po prostu. Nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Chodzisz w szpilkach i w spódniczkach to niech Cię zobaczy taką jak na co dzień wyglądasz.
Wtedy zdecyduje czy taka rzeczywiście mu odpowiadasz czy jednak nie. Swoją drogą nie masz nic więcej do zaoferowania niż łóżko? Strasznie to puste. I przykre. No chyba, że z góry ustaliliście, że tylko łóżko was interesuje.

3

Wybierz to w czym czujesz się swobodnie i wygodnie! Nie ma co się spinać smile @Alex9423 to w sumie jej indywidualna sprawa jaki sport uwielbia, co sprawia jej najwięcej przyjemności. Chociaż no wydaje mi się, że jeżeli wolisz spędzać takie dni na rekreacji to lepiej zamiast odzieży zakup bieliznę? smile

4 Ostatnio edytowany przez agta (2017-09-07 18:01:53)

@Alex9423 autorka wątku nie pytała, co ma robić z facetem, tylko w jakim stroju smile Czy puste to - nie wiem, nie znamy całej historii ich znajomości, a nawet jeśli zna go tydzień i chce spędzić weekend w łóżku, to przynajmniej otwarcie o tym mówi i jest szczera smile
Myślę, ze strój powinnaś dopasować do okoliczności. Jak będzie chciał zwiedzać cały dzień tereny, gdzie będzie błoto, kamienie i schody - to odpuść te obcasy. Jak będziecie szli na spacer po równym terenie, to ubierz te obcasy skoro lubisz.

5

Ja bym chyba na wszelki wypadek przygotowała sobie jakiś luźniejszy zestaw, może przy okazji przekonasz się do bardziej sportowego stylu ubierania się? Nie mówię, że masz się zmieniać, ale czasem wygodne buty, dżinsy i bluza to najlepsze rozwiązanie.

6

Dokładnie najlepiej być sobą. I jedno drugiego nigdy nie wyklucza. Wszystko można dopasować do siebie wink Miałam podobny dylemat czy rezygnować z obcasów i wybrać wygodne obuwie. I znalazłam ciekawe rozwiązanie połączyłam sukienkę z obuwiem sportowym. Znalazłam na zoio*pl/odziez-damska/sukienki* ciekawe rozwiązanie na taki okres wiosna-lato-zima. Dokładnie sukienka z dekoltem w serek. Idealnie pasowała do białych trampek podobnych jak na zdjęciu. Więc wszystko można ze sobą połączyć.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Weekend z chłopakiem a ubiór

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024