meczacy kaszel - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » meczacy kaszel

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: meczacy kaszel

Witam! bylem we wtorek u lekarza jestem przeziebiony,lekarz osluchal mnie i osluchowo jest bez zmian a od dawna mam kaszel.Przepisal mi tabletki na gardlo i wyksztuśne na kaszel skad moze pojawiac sie ten kaszel? mial moze ktos cos takiego? prosze o rade... Pozdrawiam smile)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: meczacy kaszel
Nelly92 napisał/a:

Witam! bylem we wtorek u lekarza jestem przeziebiony,lekarz osluchal mnie i osluchowo jest bez zmian a od dawna mam kaszel.Przepisal mi tabletki na gardlo i wyksztuśne na kaszel skad moze pojawiac sie ten kaszel? mial moze ktos cos takiego? prosze o rade... Pozdrawiam smile)

Może krztusiec ? Ta choroba wróciła i jest paskudna. A lekarze się nie od razu na niej wyznają. U mnie w rodzinie chorowali na to w jednym roku rodzice i syn.

3

Odp: meczacy kaszel

Poszukaj porad na ten temat w Internecie. Moim zdaniem to jest w ogóle najlepsze możliwe rozwiązanie...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » meczacy kaszel

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024