Szybko zrozumialam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Szybko zrozumialam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Szybko zrozumialam

Hej mam 35lat męża dzieci nie jest kolorowo... Po 10latach przestało mnie interesować nasze małżeństwo seks tylko czasami zero rozmowy nawet przytulę i wiecie co kur... W takich momentach zjawia się ktos trzeci tyle mnie bajerowal uwierzyłam spotkaliśmy kurde.. W końcu ktoś mnie przytulił w końcu zapytał jak mija dzień.. Zdradziłam a on milczy j zupełnie jak kiedyś już nie jestem jego lady... Wystarczyłoby że nie chce kontaktu... Mam dola... Nie chcę rad bo wiem że źle zrobiłam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szybko zrozumialam

To czego chcesz, publiczną chłostę?

3

Nie chcesz rad, wiec nawet nie będę silila się na nie. Zreszta nie czuje sie kompetentna by je dawać .

Twoja historie zatytułowałas : " szybko zrozumiałam " - możesz uchylić rabka tajemnicy  - co zrozumiałaś ?

4

Zrozumiałam że to była jego kolejna gra... Przez kilkanaście lat nie widzieliśmy się, nagle odnowil kontakt...

5

Miałem nadzieję, że zrozumiałaś, że skrzywdziłaś męża i dzieci. Ale widzę, że to naprawdę Cię nie obchodzi. Dla Ciebie liczysz się tylko Ty. No krótko mówiąc jesteś paskudną egoistką. Rozwiedź się i używaj życia, wtedy będziesz w porządku. No ale tego nie zrobisz, pomimo iż "małżeństwo Cię nie interesuje".

6

Nie nazywaj mnie egoistka... Bo to napisałam jest tylko mała cząstka tego co przeszłam. Dzieci były i będą najważniejsze. Mąż? Poniekąd jest sam sobie winien tej sytuacji jemu nigdy nie odpowiadałam zawsze byłam brzydka i do niczego. Chociaż przez długi czas tylko i wyłącznie ja utrzymywałam dzieci a on spełniał swoje marzenia.. Śmiało mogę powiedzieć  że nadal tak jest. Myślę że ta cała sytuacja jest brakiem zainteresowania mną itd.. Każdy chciałby mieć normalna rodzinę...

7

Zaraz, zaraz, niech no dobrze zrozumiem...
Będąc mężatką dałaś się zbajerować jakiemuś chłystkowi tanimi tekstami, rozłożyłaś przed nim nogi, a kiedy już po wszystkim cię olał...
to całą odpowiedzialność za ten burdel i swoje ku*estwo próbujesz zrzucić na bogu ducha winnego męża, tak? Nie no spoko, tak trzymać.
Jeszcze coś zrozumiałaś czy to już wszystko, bo nie wiem czy mi się chce czytać dalej...

8

anderstood, boginię miłości nie nam, zwykłym śmiertelnikom rozumieć ... wink

9

Ehhh tylko licz..

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Szybko zrozumialam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności