Trądzik- differin/tetralysal? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Trądzik- differin/tetralysal?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Trądzik- differin/tetralysal?

Witajcie, mam pytanie odnośnie trądziku. Czy ktoś z was stosował terapię przeciwtrądzikową tetralysal+differin? 3 tygodnie temu byłam u dermatologa i od tamtego czasu stosuję te specyfiki, differin na noc, a tetralysal 2x dziennie. Niestety, doszło do pogorszenia cery, jednakże liczyłam się z tym, bo wiele na ten temat czytałam. Nie spodziewałam się efektów po tygodniu stosowania, mam trądzik pospolity, taki grudkowo-zaskórnikowy, kaszka na czole. Czy komuś pomógł po dłuższym stosowaniu? Dbam o nawilżanie, moja skóra jest dość mocną skórą, więc nie występuje łuszczenie. Staram się o peelingi i maseczki dwa razy w tygodniu, niestety moje rączki czasem coś dłubią przy tym czole i przez to ganię samą siebie, ale staram się z tym walczyć. Na chwilę obecną nie widzę poprawy, a już podkładów odmawiam sobie w miarę możliwości..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Trądzik- differin/tetralysal?

u mnie tez nie zadziałało

Nie stosowałam tego ale miałam ten sam problem z trądzikiem.
Zacznij się oczyszczać od wewnątrz, to podstawa! Stosuj kosmetyki dobrej jakości.
Zapraszam Cię na mojego bloga gdzie opiszę jak ja sobie radzę testujemyaloes.blog.pl
Powodzenia smile

Czasem walka z tradzikiem wydaje się nie mieć końca. Kolejne apteczne leki, maści i po kuracji wszystko wraca do stanu poprzedniego. Zgadzam się z loctopusesanddolphins, trzeba samoobserwacji aby ustalić własne przyczyny trądziku i do tego dostosować istniejące preparaty. Kolejni lekarze przy każdej nowej wizycie dają nadzieję, która po kilku spotkaniach zaczyna znikać... Pojawiła się na rynku książka Zdrowa Cera Siła natury i nauki w walce z tradzikiem dostępna w sklepie internetowym motyleksiazkowe lub na stronie wydawnictwa inter , gdzie opisano różne przyczyny i naturalne preparatyskutecznie działające, bo potwierdzono to badaniami. Nawet są dokładne opisy tych badań. Mnie pomaga siarka, olejek z drzewa herbacianego i coś rewelacyjnego olej neem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Trądzik- differin/tetralysal?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024