Czy to Plamienie Implantacyjne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to Plamienie Implantacyjne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Czy to Plamienie Implantacyjne?

Hej,
Wiele się naczytałam o takowym plamieniu,które może sugerować,że kobieta jest w ciąży.

Moje cykle są dosyć nieregularne,bo 32-34 dc.
Dzisiaj jest Mój 24 i zauważyłam małą,brązową plamkę,teraz jest "czysto" i nic nie ma,ale wyczytałam,że czasami takie plamienie,może oznaczać zagnieżdżenie się zarodka,staramy się z mężem o dzidziusia więc wiadomość o ciązy na pewno by nas ucieszyła.
Ostatnią miesiączke miałam  27.06 , kochaliśmy się w moim 12,13,14 dniu cyklu,wiadomo ze pozniej tez,ale jak myślicie..mogło sie udać? Czy nie bardzo? Tak wiem,najlepiej by było zrobić test lub Bete,ale ciekawi mnie to moje plamienie.
Takie plamienia,tylko że bardziej obfite mam zawsze dzień przed okresem,a teraz zauwazylam takie tylko bardziej skąpe w 24 dniu cyklu.
Jeśli macie jakieś doświadczenia z tym plamieniem a potem okazalo sie ze to ciąza,to chętnie poczytam wasze doświadczenia wink

Dodam,ze od wczoraj boli mnie strasznie głowa,czasami czuje dziwne kłucia w piersiach i skurcze/pieczenie w podbrzuszu.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to Plamienie Implantacyjne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024