Miejsce na kolację urodzinową - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Miejsce na kolację urodzinową

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Miejsce na kolację urodzinową

Cześć dziewczyny. Jako że jest tutaj wiele mądrych i doświadczonych kobiet postanowiłem się poradzić.
Poszukuje w Warszawie restauracji na kolacje urodzinową mojej dziewczyny.
Chodzi mi o miejsce gdzie będzie miała co zjeść wegetarianka (ale i miesozerca jak ja także), gdzie będzie mogła ubrać się w coś lepszego niż dżinsy i T-shirt i gdzie będzie bardziej elegancko niż w taniej pizzerii albo chinczyku.
Chętnie przeczytam każdą sugestię.
Z góry dzięki za każdą odpowiedź ;-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miejsce na kolację urodzinową

Skoro to jej święto - to wybierz się do wege-knajpki. Niestety większość zwykłych restauracji nawet jeśli serwuje jedzenie bez mięsa, to jest ono przyrządzone, przyprawione jak mięso. Ja nie lubię tego, z braku laku ok zjem naleśniki i czy pierogi, czy sałatę, ale bez fajerwerków.

Jeżeli chodzi o jedzenie  - to obłędne jest w Wege Mieście na Solidarności, zarówno normalne dania, jak i desery... musiałbyś zarezerwować, bo jest tam dużo ludzi zawsze.

Na Senatorskiej - falafel Bejrut, spory lokal i całkiem ok jedzenie.

Edamame Vegan Sushi - całkiem OK i jest jakoś bardziej intymnie.

Na Żoliborzu jest jeszcze Ósma Kolonia - chyba też trochę więcej przestrzeni i jakoś tak bardzo joli bord big_smile (ale mnie jedzenie tam nie przekonuje).

3

Wege miasto wygląda całkiem nieźle mimo że ona za typowymi wegeknajpkami nie przepada i mówiła kiedyś raczej o czymś eleganckim. Bejrut nam się już na codzień przejadl, Ósmej kolonii nie lubi. Edamame wygląda interesująco ale nie wiem jak ona żyje z wegan sushi.

4 Ostatnio edytowany przez Averyl (2017-06-21 15:36:39)

Bejrut był fajny - przy pl. Bankowym, potem jak się przeniósł, inni ludzie przygotowują to jest ok, ale du** nie urywa.
Natomiast w starym miejscu jest teraz Falafelove - i tam bardzo smaczne robią.

Jeżeli chodzi o jedzenie to zdecydowanie najlepsze (wg mnie) w Wege Mieście, ale miejsca nie ma tam za dużo, a chętnych zawsze wielu. Jeśli to ma być romantyczna kolacja to chyba przyjemniej w Edamame. Ja sushi też  nie lubię, ale też tam zrobiłam urodzinki big_smile

A i jeszcze możesz ją zabrać na indyjskie jedzonko - najlepsze jest w budzie na skrzyżowaniu Żeromskiego i Reymonta (w środku lepiej to wygląda niż na zewnątrz). Ewentualnie na Nowym Świecie (między Chmielną a Alejami) - dawno tam nie byłam, ale samo miejsce i jedzenie było OK.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Miejsce na kolację urodzinową

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024