Nękanie po odrzuceniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nękanie po odrzuceniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nękanie po odrzuceniu

Pewna osoba (facet, 30 lat) nie daje mi żyć po tym jak go odrzuciłam. Są wyzwiska, groźby. Wszędzie tylko powtarzanie jednego zdania typu "olałaś mnie", "odrzuciłaś mnie".  Spotykaliśmy się jakieś 2 miesiące, a zdarzało mu się być wobec mnie agresywnym (doszło 2 razy do szarpaniny bo coś zrobiłam nie po jego myśli hmm), ubliżał mi, wyzywał. Jak dla mnie ta relacja brnęła w kierunku toksycznej, i z szacunku do samej siebie to zakończyłam. On ma jakiś problem z samym sobą czy o co chodzi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nękanie po odrzuceniu

Ma problem. Na wszelki wypadek zachowaj wszelkie smsy, maile itp, któe Ci wysyła, zapisuj też incydenty, gdy go np spotykasz i on coś Ci mówi - zapisz dateę, miejsca, co mówił. Jakby się pogorszyło, będziesz miała dowód dla policji. Stalking jest w Polsce przestępstwem.

Jeśli to możliwe - unikaj go. Może mu z czasem przejdzie. Jeśli nie - patrz wyżej.

3

A porozmawiałaś z nim ? Wytłumaczyłaś mu jasno i rzetelnie że jest po wszystkim ? Taki facet potrzebuje stanąć twarzą w twarz z Tobą. Pdawdopodobnie strasznie Cie kocha, i tylko ty wiesz za co.

4

Witaj,

Facet ma problemy ze sobą-prawdopodobnie psychiczne.
Niestety reakcje takich ludzi są nieprzewidywalne i niezależne od nas.

Tak jak CatLady napisała zachowuj jego wiadomosci sms, email i wszelkie inne.
Staraj się z nim nie wdawać w dyskusję i unikaj go. W razie gdyby cię gdzieś spotkał i zaczepial, postaraj się go nagrać na dykafonie.
Zawsze miej gdzieś pod ręką telefon z dyktafonem i oczywiście aby nie widział, że go nagrywasz. Jeżeli czujesz zagrożenie, że może ci zrobić krzywdę, zaoparz się w gaz piepszowy najlepiej żelowy. (Do kupienia za dwie dychy). Im więcej dowodów tym lepiej, aby w razie czego załatwić sobie zakaz zbliżania się.
Nie daj się zastraszyć oraz wpedzic w poczucie winy.
Szacunek dla ciebie za odwagę, że udało ci się to w miarę szybko zakończyć smile
Trzymaj się!!! smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nękanie po odrzuceniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024