Ostatnio wraz z moją partnerką zastanawialiśmy się co moglibyśmy zrobić żeby urozmaicić nasze życie seksualne. Zaproponowała coś co z początku wydawało mi się strasznie dziwne ale koniec końców się zgodziłem. Otóż chciała, żebym namalował sobie wąsy a'la Hitler i kochał się z nią przy akompaniamencie niemiecki okrzyków (Szajse i tym podobne), zrobiłem to ale czułem się strasznie dziwnie Mieliście jakieś podobne ,,wariacje''?
ooooo, pierwszy trollowy wątek, który mnie szczerze rozbawił
aż parsknelam w tramwaju
Tak apropo Hiltlera
uwielbiam ten skecz
A to mi się jakoś dziwne z naszym Autorem wątkowym skojarzyło.
Ehhh... Tak czułem że nikt nie będzie mi chciał uwierzyć w taką historię. Najwidoczniej rzeczywistość jest czasami dziwniejsza od kabaretu
Hahahahaha o mało się nie udławiłem kanapką :-D
Fajne kabarety:-) ale Troll jest trolem.
Fajne kabarety:-) ale Troll jest trolem.
No nie mów, a Ty nie chciałabyś pobaraszkować np. z Neronem albo Władysławem Jagiełło z nagim mieczem pod Grunwaldem?
My z mężem lubimy tak, że ja gram na okarynie, a on uderza się porem po pośladkach. Czasem jeszcze recytujemy Pana Tadeusza do tego.
My z mężem lubimy tak, że ja gram na okarynie, a on uderza się porem po pośladkach. Czasem jeszcze recytujemy Pana Tadeusza do tego.
A nie probowaliscie zebys Ty go okladala tym porem? I zmieńcie literaturę.
No niech mnie, nie należy gnuśnieć, recytacja, hm...,
...zachętę do zdrady/ Trzeba było okupić dobrymi przykłady...
...Zręcznie wierzgnąć, z uśmiechem witać lada kogo...
smiechlam;D:D:D:D...;))) smiechlam co nie lada....;)
Troll czy nie troll, wladza kobiety pociaga (mezczyzni u wladzy), podobnie seks z obcokrajowcem i westchnienia\okrzyki w obcym jezyku. Jak jescze do tego lubi seks typu punishment to ta jej fantazja nie powinna specjalnie dziwic (tylko dlaczego akurat sam Hitler??!!!:)))
Moge spytac skad wzieliscie ow akompaniament niemieckich okrzykow?:))):D
A dlaczego czules sie dziwnie, bo...?