Męska logika? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Męska logika?

Kilka tygodni temu rozstaliśmy się z chłopakiem (z jego inicjatywy) po 3 latach. Pomimo tego pisze do mnie codziennie, wysyła swoje zdjęcia itd. Wczoraj cały dzień spędziliśmy na spacerze. Żartował ze mną, droczył się, a nawet wspominał wspólne chwile. Od kilku dni planuje też wyjechać ze mną na 2 msc. za granicę. Pod koniec spaceru czule mnie przytulał i mówił, że ciągle coś nas  do siebie przyciąga. Myślałam już nawet, że dojdzie do pocałunku, jednak on wyleciał z tekstem "Czy możemy zostać przyjaciółmi". Nie odpowiedziałam mu na to, bo wciąż bardziej mi zależy na związku niż na przyjaźni. O co mu może chodzić? Co ja mam zrobić? Już się pogubiłam, bo z jednej strony on mówi "chcę przyjaźni,nic więcej", a z drugiej strony zachowuje się tak jakby chciał wrócić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Męska logika?

Już założyłaś jeden temat dotyczący tego chłopaka. Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum i stosuj do jego zapisów. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024