nie wiem co robić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem co robić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: nie wiem co robić.

Witam, szukam jakiejś porady, po prostu nie wiem już co robić czy myśleć. Rozstałam sie niedawno z chłopakiem, po roku związku. Namieszałam, powiedział że już mi nie ufa, że chce przerwy. Nie potrafiłam tego zrozumieć, bo powiedział o tym z dnia na dzień. Chciał czasu na przemyślenie, zrobiłam źle, bo nie dałam mu czasu, zbyt bardzo naciskałam, pisałam, dzwoniłam. W trakcie ostatniej rozmowy pokłóciliśmy się na dobre, w nerwach zerwaliśmy ze sobą. Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na zejście sie spowrotem? Naprawdę teraz nie wiem co robić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem co robić.

Myślę że tylko Ty sama możesz sobie odpowiedzieć na to pytanie. Znasz swojego partnera i wiesz czy będzie w stanie wybaczyć i zapomnieć. Jeśli mocno namieszałaś to musisz wziąć pod uwagę że nic nie naprawi się od tak jak za dotknięciem magicznej różdżki. Potrzeba dużo czasu, cierpliwości i mnóstwa zapewnień a i tak nie ma gwarancji że będzie dobrze a co dopiero tak jak dawniej.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem co robić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024