Sex z byłym! Kac moralny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Sex z byłym! Kac moralny.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Sex z byłym! Kac moralny.

Po krotce nakresle przeszłość. Nasz związek był niezmiernie burzliwy. Mimo tego z naszej '' miłości '' powstało dziecko. Nie wiem czy coś w naszym życiu jako pary zmieniło.  Sex hm byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami więc w tamtym czasie raczej nie mieliśmy porównania.  Pod koniec związku nie wiedziałam czy go kocham, byliśmy zupełnie z dwóch innych światów.  On lubił sobie zajarac, coś wciągnąć. Później niby to się normowalo.  Pewnego dnia odeszłam.  Z początku nie mieliśmy wcale kontaktu.  Później to się zmieniło.  Spotykaliśmy się dochodziło do zbliżen. Mimo to wiedziałam że nie mogę z nim nic tworzyć...  Po roku znalazl miłość '' życia ''.  Po jakimś czasie wtrącił jakieś wspomnienie z przeszłości.  Czasem powiedział że mnie też kochal. Ostatnio w moim życiu dużo się działo dużo złego.  Już zdawałam sobie sprawę że go nie kocham i nic z nim bym nie chciała... Ale..  No właśnie problemy sprawiły że rozmawialiśmy, wypilismy.  Skończyło się sexem jakże udanym. On stwierdził że jeszcze troszkę coś do mnie czuje..  I ze go kocham.  Uważa że mimo że ja odeszłam to gdyby on wtedy chciał być ze mną to bym z nim była.  Tak naprawdę nie kocham go. Nie chciałabym nic z nim tworzyć. Nie umiem sypiac z facetami od tak.  Dlatego może oddałam się mu bo go znałam.  Jego związek jest zupełnie inny niż że mną.  Mówi że tu ma '' więcej swobody'', kocha ja i by jej nie zostawił. Ona jest chyba nawet za ładna dla niego. A ja mam przeokropnego kaca moralnego.  Bardzo zraniłam ta dziewczynę.  Mimo że o tym nie wie.  Ja wiem i nieziemsko żałuję.  Czuję się okropnie i wiem że karma do mnie kiedyś wróci..  Nie wiem co powinnam teraz zrobic.  Czuję się strasznie zagubiona z tym wszystkim

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sex z byłym! Kac moralny.

Tak naprawdę to on się dopuścił złego.  On miał kogoś.  Ma. Ty nie. I jak sam stwierdził- kochasz go, więc to wykorzystał.
Myśl w tych kategoriach. Jego wina. A Ty jeśli żałujesz i głupio Ci nawet przed nią z tego powodu to dobry prognostyk.
Wierzysz w karmę? Ja nie wierzyłem, ale do niedawna..odkąd zostawiła mnie eks dla kogoś innego. Poczucie winy jest koszmarne. Wyrzuty sumienia, że kiedyś to ja ją odstawilem na bok i ona zrozpaczona po kilku miesiącach znalazła sobie innego..mija 2 miesiąc a ja nie śpię nadal i wciąż chudne. Już 14 kg...

3

A skąd ten kac moralny? Przecież do zbliżeń pomimo, że już nie byliście razem, dochodziło wcześniej.
Nie masz przecież pewności, że wtedy także nie miał już innej partnerki.
W końcu byliście w związku i macie dziecko, więc jedynie więcej rozsądku na przyszłość, a nie wpadać w "moralniaki".
A przy okazji możesz się cieszyć, że odeszłaś od takiego faceta, którego nie można być pewną.
No i bacz na to, że kobitka pijana, to d... sprzedana, jak mówi stare porzekadło.

4

I go dopadły wyrzuty odnośnie jego kobiety. Boi się ją stracić.  Teraz ich miłość rozkwitnie. A ja żałuję jak chol... Dosyć że byłam mu pewnego rodzaju pewność że go kocham.  Chociaż tak nie jest.  To jest pewny że to on nie chce powrotu nie ja.  A najgorsze ze byłam jak kochanka

5

Rozstali się pare dni temu...  Sytuacja między nami nie miała na to wpływu... Za wszelką cenę próbuje go przekonać,aby walczył o nią napisał. Ale on nie. Za to stwierdził że zaczyna się zakochiwać... WE MNIE. Sytuacja jest dla mnie nie wygodna. Najlepiej mi było gdy byli razem. Nie potrafiła bym z nim być, tworzyć czegoś. On mówi o przyszłości z naszym dzieckiem, snuje plany jak by to  było. Gdy pisze nie umiem mu nie opisać. Chociaż w głębi duszy wierze,że Ona powróci. Że problem się rozwiąże. Nie wiem co powinnam zrobić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Sex z byłym! Kac moralny.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024