chlopak z internetu pomóżcie :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chlopak z internetu pomóżcie :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: chlopak z internetu pomóżcie :(

Witam

Mam problem pisze z chłopakiem poznaliśmy się na portalu randkowym smile lecz jeszcze nie doszło do spotakania tongue
  Chodzi o to jak dowiedzieć się czy nadal jest  mna zainteresowany < naszą znajomością?? hmm znamy się tydzień
z tego co wiem pracuje itp. co dzien jest zajęty ok. ale przez ostatnie dni przestał się sam odzywać ja tez dałam sobie spokoj sad
w srode ma urodziny 8 luty - zamierzam wysłać mu życzenia urodzinowe smile
dajcie jakieś rady co mam teraz robić sad Bardzo mi zależy na znajomości ale nie wiem czy jemu tez sad czy mam się nie odzywać olać go jak on mnie ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chlopak z internetu pomóżcie :(

Skoro Ci zależy na znajomości to chyba najprościej będzie napisać i wprost zapytać dlaczego się nie odzywa. Zawsze stawiałam na szczerość - to najprostsze rozwiązanie.

3 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-02-06 17:33:34)

Nie pytaj go czy chce jeszcze z Tobą rozmawiać, nie zastanawiaj się nad tym czy mu się znudziłaś czy nie, po prostu napisz do niego pierwsza i porozmawiajcie tak jak zawsze. Zapewniam Cię, że sama wyczujesz czy chce dalej rozmawiać czy nie.
Jeżeli nie, to odpuść. Może następnym razem odezwie się pierwszy.
Dobrze się składa, że za dwa dni ma urodziny. To świetny powód do zainicjowania rozmowy.

4

wrobelkarolina napisał/a:

Skoro Ci zależy na znajomości to chyba najprościej będzie napisać i wprost zapytać dlaczego się nie odzywa. Zawsze stawiałam na szczerość - to najprostsze rozwiązanie.

Znają się tylko tydzień. Po co ma wprowadzać sztywną atmosferę i pytać o to wprost? Może chłopak potrzebuje chwili dla siebie...

5

Facet zainteresowany poznaniem kobiety powinien zaproponować spotkanie. Internet jednak ma to do siebie, że faceci piszą do wielu dziewczyn. Jakaś część odpisze, no to się gada z kilkoma naraz. Być może jakiejś innej zaproponował spotkanie i czeka, co z tego wyjdzie, a Ty czekasz w kolejce. Internet tak ma smile

6 Ostatnio edytowany przez kaya798 (2017-02-06 17:46:15)

dziękuję lukas25 zgadzam się z  Tobą smile

7

Ty cały czas inicjujesz rozmowy na portalu?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chlopak z internetu pomóżcie :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024