Czy ktoś wie gdzie można obejrzeć ten "bombowy" paradokument? Oczywiście za darmo.
Mam ochotę pośmiać się trochę wieczorem.
oj, gojka, lubisz prowokowac...
oj, gojka, lubisz prowokowac...
Adiaphoro,wcale nie chcę prowokować.No chyba,że prowokacją jest inna niż poprawna politycznie opinia.Ale ja sobie mogę-mnie nie zwolnią z pracy,nie wtrącą do więzienia:)
Serio chcę to obejrzeć.
Po wczorajszym programie w tvn 24 i wypowiedziach Jarosława na każdej miesięcznicy jak to bardzo blisko już jesteśmy prawdy i regime Macierewicza na konferencji prasowej z zeszłego roku chciałabym zobaczyć to o czym chyba obaj panowie wiedzą,że się (niestety) nie sprawdziło.
opinie kazdy moze miec jakie chce bez konsekwencji z tego powodu, nie robmy scen
Uwazam, ze z uwagi na tragiczny a wiec w ogole niesmieszny temat, moglas sobie darowac to drugie zdanie.
Filmy.to - na tej stronie za darmo obejrzysz ten film.
6 2017-02-03 12:03:42 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-02-03 13:17:47)
opinie kazdy moze miec jakie chce bez konsekwencji z tego powodu, nie robmy scen
Uwazam, ze z uwagi na tragiczny a wiec w ogole niesmieszny temat, moglas sobie darowac to drugie zdanie.
Adiaphoro-dla mnie temat też nie jest wcale śmieszny.
I ja wcale śmiać się z tragedii nie zamierzam.Pamiętam jak bardzo wszyscy ją przeżywaliśmy.
Mnie śmieszy raczej fakt,że ktoś tu nie potrafi przyznać się do pomyłki,błedu.I to ktoś taki komu z ust płyną non stop patriotyczno-religijne poematy.
Ten kto tak bezpardonowo forsuje swoją opcję kpi z tragedii-nie ja.
Ale,ok,koniec polityki bo zaraz moderacja wywali temat.
Cyngli-dzięki.
Nie ma sprawy. Też zamierzam obejrzeć.
Nie ma sprawy. Też zamierzam obejrzeć.
Ja już obejrzałam.Ciężko był ale wytrwałam.Mąż odpuścił po 20 minutach. No,to teraz przynajmniej znam prawdę
A tak serio-film tak przewidywalny,że jak zobaczyłam tę dziennikareczkę to wiedziałam jaką wewnętrzną walkę będzie toczyć biedulka przez cały film.
Cyngli napisał/a:Nie ma sprawy. Też zamierzam obejrzeć.
Ja już obejrzałam.Ciężko był ale wytrwałam.Mąż odpuścił po 20 minutach. No,to teraz przynajmniej znam prawdę
A tak serio-film tak przewidywalny,że jak zobaczyłam tę dziennikareczkę to wiedziałam jaką wewnętrzną walkę będzie toczyć biedulka przez cały film.
Mój masochizm ma jednak granice. Lubię kino sci-fi, ale nie takie. Mnie wystarczył sam zwiastun tego filmu.