Smoleńsk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Smoleńsk

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Smoleńsk

Czy ktoś wie gdzie można obejrzeć ten "bombowy" paradokument? Oczywiście za darmo.
Mam ochotę pośmiać się trochę wieczorem.

2

Odp: Smoleńsk

oj, gojka, lubisz prowokowac...

3

adiaphora napisał/a:

oj, gojka, lubisz prowokowac...

Adiaphoro,wcale nie chcę prowokować.No chyba,że prowokacją jest inna niż poprawna politycznie opinia.Ale ja sobie mogę-mnie nie zwolnią z pracy,nie wtrącą do więzienia:)
Serio chcę to obejrzeć.
Po wczorajszym programie w tvn 24 i wypowiedziach Jarosława na każdej miesięcznicy jak to bardzo blisko już jesteśmy prawdy i regime Macierewicza na konferencji prasowej z zeszłego roku chciałabym zobaczyć to o czym chyba obaj panowie wiedzą,że się (niestety) nie sprawdziło.

4

opinie kazdy moze miec jakie chce bez konsekwencji z tego powodu,  nie robmy scen wink
Uwazam, ze z uwagi na tragiczny a wiec w ogole niesmieszny temat, moglas sobie darowac to drugie zdanie.

5

Filmy.to - na tej stronie za darmo obejrzysz ten film.

6 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-02-03 13:17:47)

adiaphora napisał/a:

opinie kazdy moze miec jakie chce bez konsekwencji z tego powodu,  nie robmy scen wink
Uwazam, ze z uwagi na tragiczny a wiec w ogole niesmieszny temat, moglas sobie darowac to drugie zdanie.

Adiaphoro-dla mnie temat też nie jest wcale śmieszny.
I ja wcale śmiać się z tragedii nie zamierzam.Pamiętam jak bardzo wszyscy ją przeżywaliśmy.
Mnie śmieszy raczej fakt,że ktoś tu nie potrafi przyznać się do pomyłki,błedu.I to ktoś taki komu z ust płyną non stop patriotyczno-religijne poematy.
Ten kto tak bezpardonowo forsuje swoją opcję kpi z tragedii-nie ja.
Ale,ok,koniec polityki bo zaraz moderacja wywali temat.

Cyngli-dzięki.

7

Nie ma sprawy. Też zamierzam obejrzeć.

8

Cyngli napisał/a:

Ja już obejrzałam.Ciężko był ale wytrwałam.Mąż odpuścił po 20 minutach. No,to teraz przynajmniej znam prawdę smile

A tak serio-film tak przewidywalny,że jak zobaczyłam tę dziennikareczkę to wiedziałam jaką wewnętrzną walkę będzie toczyć biedulka przez cały film.

9

gojka102 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Ja już obejrzałam.Ciężko był ale wytrwałam.Mąż odpuścił po 20 minutach. No,to teraz przynajmniej znam prawdę smile

A tak serio-film tak przewidywalny,że jak zobaczyłam tę dziennikareczkę to wiedziałam jaką wewnętrzną walkę będzie toczyć biedulka przez cały film.

Mój masochizm ma jednak granice. Lubię kino sci-fi, ale nie takie. Mnie wystarczył sam zwiastun tego filmu.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Smoleńsk

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024