Prezenty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Prezenty

Cześć,  mam takie pytanie.Na początku związku dziewczyna zasugerowała żebyśmy nie kupowali sobie prezentow na urodziny (było to pół roku temu)  i zapytała mnie o zdanie i ja się na zgodziłem. Zbliżają się jej urodziny i nie wiem co robić,  czy jej coś kupić droższego,  czy może po porostu jakoś mały drobiazg albo róże... Nie ukrywam że głupio tak spotkać się z nią i nic jej nie dać sad proszę o opinie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezenty

Dodam że ja na urodziny od niej nic nie dostałem smile

3

Schowaj białorycerskość w kieszeń, była umowa to się nie wyrywaj.

4

Myślałem przynajmniej różę i czekoladki...  Też nie? sad

5

Ona Ci nic nie dała, były ustalenia to się ich trzymaj. Teraz tylko głupia sytuację bys wytworzył.:) przynajmniej kasę zaoszczędzisz

6

Może Ci nie dała bo urodziny miałeś blisko po tym jak się poznaliście, ale jak jesteście już 5 miesięcy to mysle róże i kartkę możesz dać, liczy się pamięć

7

Skoro ona nic ci nie dała też jej bic nie dawaj. Frajerem chyba nie jesteś?
Skąd ten pomysł o niekupowaniu prezentów?

8

Jeżeli jest dla Ciebie ważna, to kup jej piękne kwiaty. Kilka róż czerwonych ładnie przystrojonych. Z tymi prezentami to mogła by się niezręcznie czuć jakby dostała od Ciebie coś  droższego, i możliwie że czuła by się zmuszona jakoś zrekompensować. Kwiaty są neutralne i pokazują, że zależy Ci na niej jako na kobiecie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024