Dać mu kolejną szanse? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dać mu kolejną szanse?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dać mu kolejną szanse?

Cześć,

Czuje się zagubiona. Ostatnim czasem rozpadła się moja relacja z chłopakiem, mieszkaliśmy ze sobą, razem byliśmy od ponad 2 lat. Jakiś czas temu mój panter stracił prace i postanowił zmienić zawód i nauczyć się sam od podstaw wszystkiego. Założył sobie krótki okres realizacji tego planu (3 miesiące na naukę od podstaw programowania w języku Java). Niestety ten plan się nie powiódł. Z mojej strony zawsze mógł liczyć na wsparcie i pomoc w miarę możliwości. Niestety nie jestem osobą zbyt wylewną jeśli chodzi o uczucia, wolę czyny/ gesty niż słowa. Ale dało się zauważyć, że nie mógł się pogodzić z tym, że ja mam prace, awansuje, realizuje swoje cele.  Na to nałożyło się kilka problemów rodzinnych, lecz nie są to problemy z którymi nie da się wspólnie uporać. Mimo tego wszystkiego zaczął spędzać czas z inną dziewczyną. Coraz częściej zostawałam sama na rzecz tej dziewczyny, kumpli, gier. W pewnym momencie obydwoje nie wytrzymaliśmy. Zaczęły się kłótnie, oczywiście wcześniej też się kłóciliśmy ale zawsze jakoś potrafiliśmy się pogodzić. Ale przez dwa ostatnie tygodnie, nie mal dzień w dzień był kłótnie, wyzwiska etc. Chłopak postanowił to zakończyć. Gdy już było po wszystkim i już w miarę się pozbierałam zadzwonił powiedział, że już wszystko zrozumiał, że musi uporać się ze swoimi problemami i później chciałby się odezwać i spróbować jeszcze raz, bo dopiero teraz zauważył jaka byłam dla niego ważna i że to on to wszystko zepsuł. Pytanie moje jest takie czy taki powrót w ogóle ma sens? Czy jest możliwy powrót  i ponowne zaufanie sobie po takich przejściach?

Pozdrawiam,
Aga

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dać mu kolejną szanse?

Po jakich przejściach? Coś jeszcze się stało poza tym, o czym piszesz? Może te ostre awantury nie są w moim stylu, ale może być też tak, że faktycznie nerwy go poniosły. To, że chce teraz sobie wszystko poukładać brzmi całkiem logicznie i ma sens. Jeśli Ci na nim zależy, to na pewno będziecie musieli to przepracować. Mam nadzieję, że z tamtą dziewczyną do niczego nie doszło.

3

Odp: Dać mu kolejną szanse?
interlokutorka napisał/a:

Mam nadzieję, że z tamtą dziewczyną do niczego nie doszło.

Na pewno nie. Uczyli sie razem programowania :-). Jesli facet spotyka sie ze znajomymi, kumplami i dziewczyna, wymieniona z osobna, to oznacza tylko jedno nawet jesli jeszcze nie byl z nia w lozku. A tekst ze chce wszystko przemyslec to niniej ni wiecej tylko “jak tam mi nie wyjdzie to chce miec szanse jeszcze wrocic do starego wyrka“.
On juz Cie zostawil ale ma jeszcze obawy przed pojsciem dalej. Ale na pewno nie chce juz z Toba budowac zwiazku.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dać mu kolejną szanse?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024