Gdzie się znajduje odpowiedniego partnera? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie się znajduje odpowiedniego partnera?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Gdzie się znajduje odpowiedniego partnera?

Cześć, piszę z problemem, który prawdopodobnie jest śmieszny, ale spędza mi od pewnego czasu sen z powiek.

Mam 23 lata. Wiem, pewnie większość tutaj zasugeruje, że nie mam się czym przejmować i że mam jeszcze czas na znalezienie odpowiedniego dla siebie faceta, ale ta sytuacja strasznie mnie męczy. W zasadzie od dwóch lat nie byłam w żadnym związku, oczywiście, spotykałam się przez ten okres z bardzo dużą ilością facetów, no ale nie wyszło z tego nic poważnego (głównie z mojej strony, większość mężczyzn chciała się spotkać ponownie, ale nie byłam zainteresowana, ale byli też i tacy, którzy podziękowali i tyle, najwidoczniej nie byli zainteresowani).

Jestem, przyznam nieskromnie, dość atrakcyjna. Podobam się sobie, pracuję nad sobą. Miałam w swoim życiu sytuacje, gdzie zostałam zaczepiona na ulicy i poproszona o numer, tak samo, jak i miałam / mam sytuacje, gdzie leciały w moją stronę chamskie i buraczane teksty w kontekście mojej atrakcyjności.

Coś, co jest moją największą zmorą, to introwertyczna natura. Mam bardzo wąskie grono znajomych, ale takie, na które wiem, że zawsze mogę liczyć. Myślę, że to właśnie mój charakter nie pozwala mi na znalezienie mojej drugiej połówki. Do tego dochodzi fakt, że studiuję w małym mieście, nawet, jakbym bardzo chciała, to jest mi ciężko znaleźć sobie jakieś zajęcie dodatkowe tak, aby wyjść do ludzi. Nie nudzę się sama ze sobą, uwielbiam książki, mam swoje pasje, które rozwijam.

Próbowałam też szukać poprzez portale randkowe, teraz wiem, jak wielką pomyłką to było, ponieważ większość facetów tam to zwykłe oszołomy, oczywiście natrafiłam też i na tych bardziej normalnych, dochodziło do spotkania i bardzo często okazywało się, że niektóre informacje zawarte w profilach są zupełnie nieprawdziwe, ale umówmy się, że wcale mnie to nie dziwi, ot, uroki internetu.

Wiele razy zastanawiałam się nad wyjazdem do większego miasta, które miałoby mi otworzyć nowe możliwości i pozwolić na robienie tego, co lubię, po cichu mam nadzieję, że przełoży się to też na moje życie towarzyskie, a z drugiej strony ... siebie wszędzie zabieram ze sobą, jakkolwiek głupio to nie brzmi i czasami się zastanawiam, czy przypadkiem ten problem nie leży we mnie.

Może ktoś służyć radą? Gdzie poznawać normalnych, fajnych, kulturalnych facetów? Bo za każdym razem, gdy trafiam na kolejnego buca albo prostaka, tracę wiarę we wszystko ... (nie, nie generalizuję, absolutnie nie o to chodzi. Po prostu sama nie wiem, gdzie popełniam błąd.)

Zobacz podobne tematy :
Odp: Gdzie się znajduje odpowiedniego partnera?

Piszesz że masz różnego rodzaju pasje, które rozwijasz a czy w miejscach do których chodzisz nie spotykasz nikogo ciekawego ?
Dość ciekawych ludzi można spotkać na kursach językowych czy tez na siłowni ( znam przypadki kretynów ale sama mam kilku fajnych znajomych właśnie z takich miejsc ) ale przede wszystkim nie szukaj na siłę. Jesteś na tyle młoda że nie musisz się aż tak spinać może jeszcze nie ten czas.
Rozglądaj się ale bez niepotrzebnego napięcia

3

Trzeba po prostu wyjść do ludzi.

4 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2016-11-27 00:04:39)

Nie ma reguły gdzie, ważne jak i czy ta osoba będzie pasowała do ciebie.Każdy dzień to nowa szansa, nigdy nie wiesz gdzie spotkasz ukochanego smile może w autobusie albo w tramwaju, moze na ulicy, albo w sklepie, a może gdzies na imprezie czy przez internet. Sytuacje zdarzają się różne, nie niektóre nie mamy wpływu.Dlatego nie ma odpowiedzi na to gdzie można poznać swoją połowę. Najważniejsze aby  tylko tego odpowiedniego smile

5

iskierka77 napisał/a:

Nie ma reguły gdzie, ważne jak i czy ta osoba będzie pasowała do ciebie.Każdy dzień to nowa szansa, nigdy nie wiesz gdzie spotkasz ukochanego smile może w autobusie albo w tramwaju, moze na ulicy, albo w sklepie, a może gdzies na imprezie czy przez internet. Sytuacje zdarzają się różne, nie niektóre nie mamy wpływu.Dlatego nie ma odpowiedzi na to gdzie można poznać swoją połowę. Najważniejsze aby  tylko tego odpowiedniego smile

albo wyrzucając śmieci, znam taki przypadek smile
To jest dopiero romantyczne wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie się znajduje odpowiedniego partnera?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024