Czy to romans? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Czy to romans?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy to romans?

Witam Panie.Mam do Was pytanie w związku z moja żoną.Moja żona poznała w pracy starszego od siebie męszczynę o około 20 lat,jest nim zafascynowana do tego stopnia że mówi o nim cyt.rozmawiam z nim jakbyśmy sie znali całe życie.Czy to już o czymś świadczy? czy to może byc początek romansu? bardzo sie zmieniła,dba o swój wygląd teraz bardziej,kasuje wiadomosci,połączenia.Powiedziałem jej że zadzwonie do jej kolegi zeby zapytac czy coś ich łączy,zareagowała bardzo nerwowo !powiedziała że skończy że soba jak to zrobię.Co sądzicie o tym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to romans?

Moze po prostu na tyle jej imponuje, ze chce mu sie podobac, ale niekoniecznie zaraz romans zaczynac?

3

krzysztof333 napisał/a:

Witam Panie.Mam do Was pytanie w związku z moja żoną.Moja żona poznała w pracy starszego od siebie męszczynę o około 20 lat,jest nim zafascynowana do tego stopnia że mówi o nim cyt.rozmawiam z nim jakbyśmy sie znali całe życie.Czy to już o czymś świadczy? czy to może byc początek romansu? bardzo sie zmieniła,dba o swój wygląd teraz bardziej,kasuje wiadomosci,połączenia.Powiedziałem jej że zadzwonie do jej kolegi zeby zapytac czy coś ich łączy,zareagowała bardzo nerwowo !powiedziała że skończy że soba jak to zrobię.Co sądzicie o tym?

- "jakby go znała całe życie"
- zmieniła wygląd, bardziej dba o siebie niz przedtem,
- kasuje wiadomości, połączenia
- boi się o Twój kontakt z nim, bardziej obawia się reakcji, opinii tego "przyjaciela" niż Twojej opinii, uczuć.

Sorry, ale to ewidentnie wygląda na przeniesienie jej uczuć na tego "pana" w dodatku ukrywa przed Tobą kontakty z nim, nie jest z tobą szczera, bardziej liczy się z jego opinią niż z Twoją.

Romans, zdrada przynajmniej emocjonalna.

4

Podzielam zdanie przedmówcy. Gdyby to nie był romans nie kasowałaby wiadomości i tp. myślę, że kolo jej bardzo imponuje i ma nadzieje na związek z nim. Pewnie w ogóle nie powiedziała mu, że jest mężatką.

5

Niestety również podzielam zdanie poprzedników, coś się dzieje  niedobrego, sytuacje o których wspominasz sa tego jasnym dowodem. Ale....dlaczego taka reakcja z jej strony , że po skontaktowaniu się z nim ona się zabije? Troche to głupie i...mało dojrzałe, domyslam się że Twoja małżonka to bardzo młoda dziewczyna....

6

najwyraźniej coś ukrywa na twoim miejscu bym to sprawdziła dokładnie

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Czy to romans?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024