Czy warto walczyć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy warto walczyć

Nie wiem od czego zacząć.
Wszystko zaczęło sie 5 lat temu .
Miłość jak z bajki .
Dzis - zazdrość wyzwiska policja .
Nie mamy dzieci a wspólne zobowiązania .

Nie mam juz wiary ze bedzie lepiej .
A teraz o mnie .
Mam 40 lat . Pracuje mam 3 firmy .
Staram sie  dobrze wypełniać kazda chwile w domu i w pracy .
Kocham męża i udowadniam mu na każdym kroku jak wiele dla mnie znaczy .
Nie mam zbyt wiele praw w domu  a jesli juz zdarza mi sie wyjechać służbowo czeka mnie stos wyzwisk . Staram sie robic to bardzo rzadko . Wyjechałam 2 razy na jedna noc podczas tych 5 lat .
On
Ma 36 lat . Pracuje ma swoje 2 firmy .
Robi co chce . Wyjeżdża podróżuje . Ma gdzieś co myśle i czyje . On ma prawo .

teraz otrzymuje takiej treści smsy : "Idź sie pierdol a nie spac . Prawdy nie zna nikt .
Zadzwoni szmata o 23 i mam biec do telefonu . Ile razy ty do mnie dzwonisz jak jade do szklarskiej i zawsze odbieram albo zaraz oddzwaniam . Mam nadzieje ze ci zapłacił chociaż za ten numerek przynajmniej wiemy skąd masz
Kase "
Lub taki "Jesteś głupia szmata i nic tego nie zmieni w moich oczach idź sie pierdol i wypierdalaj z mojego zycia tepa kobieto "

Takie smsy dostaje ciagle .
Nie mam siły cos we mnie pękło .
Czy powinnam wogole o takie małżeństwo walczyć ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto walczyć

Cześć!
Kochana, uciekaj od niego! Szkoda Twoich sił i czasu na ratowanie tego...o ile w ogóle da się to małżeństwo uratować... wybacz, że tak ostro, ale jeśli kobieta nie będzie się szanować to facet tym bardziej nie będzie tego szacunku okazywać. A chodzi mi o te sms, tak nie postępuje facet, który kocha...on się nie zmieni. Jestemm od Ciebie o wiele lat młodsza i o wiele mniej doświadczona, ale mogę powiedzieć, że mam to samo i mimo tego,ze o tym wiem, ze powinnam odejść na dobre..nadal z nim siedzę i się męczę. Wiele razy usłyszałam: wyp.ierdalaj, Ty idiotko, nawet ziemniaków zrobić nie umiesz, ch.uj z Tobą, ty dzieciaku...boli, ale nie potrafię odejść..nie wiem jak, a tylko na chwile gdy na pare dni sie wyprowadzilamm bylo dobrze.. Dlatego musisz być silniejsza niż ja i skończyć to. Oczywiście zrobisz jak uważasz,poradz się może swojej przyjaciółce.
Trzymaj się.

3

Kobieta, według mnie, która tak daje się traktować
Albo totalnie jest wyalienowana z związku, i nigdy to zwiazkiem nie było

Albo poprostu to lubi, lubi być maltretowana, poniżana, bo jej świadomość nie podpowiada że coś jest "fuck" nie tak!!!

Wy nie prowadzicie wojny? Kto osiągnął więcej? Ten związek to nie wyścig"szczurów" czasem?

Do szacunku, miłości, zdrowej otwartości, jak widać firm-y, nie są potrzebne

Niestety ganianie za "dobrami", zasłania to co najważniejsze, Siebie sad

Tak z ciekawości, co rozumiesz pod pojęciem "walczyć o małżeństwo"

Większą aprobatę tego co jest? Czy może wypieranie wieksze np. Treści sms-ów
Może osobne mieszkanie będzie formą, walki o?

Tylko, właśnie o co? Tak naprawdę:)

4

andzelikasiemianowicz napisał/a:

Nie wiem od czego zacząć.
Wszystko zaczęło sie 5 lat temu .
Miłość jak z bajki .
Dzis - zazdrość wyzwiska policja .
Nie mamy dzieci a wspólne zobowiązania .

Nie mam juz wiary ze bedzie lepiej .
A teraz o mnie .
Mam 40 lat . Pracuje mam 3 firmy .
Staram sie  dobrze wypełniać kazda chwile w domu i w pracy .
Kocham męża i udowadniam mu na każdym kroku jak wiele dla mnie znaczy .
Nie mam zbyt wiele praw w domu  a jesli juz zdarza mi sie wyjechać służbowo czeka mnie stos wyzwisk . Staram sie robic to bardzo rzadko . Wyjechałam 2 razy na jedna noc podczas tych 5 lat .
On
Ma 36 lat . Pracuje ma swoje 2 firmy .
Robi co chce . Wyjeżdża podróżuje . Ma gdzieś co myśle i czyje . On ma prawo .

teraz otrzymuje takiej treści smsy : "Idź sie pierdol a nie spac . Prawdy nie zna nikt .
Zadzwoni szmata o 23 i mam biec do telefonu . Ile razy ty do mnie dzwonisz jak jade do szklarskiej i zawsze odbieram albo zaraz oddzwaniam . Mam nadzieje ze ci zapłacił chociaż za ten numerek przynajmniej wiemy skąd masz
Kase "
Lub taki "Jesteś głupia szmata i nic tego nie zmieni w moich oczach idź sie pierdol i wypierdalaj z mojego zycia tepa kobieto "

Takie smsy dostaje ciagle .
Nie mam siły cos we mnie pękło .
Czy powinnam wogole o takie małżeństwo walczyć ?

Odpowiedź brzmi:nie!!!

5

Sluuucham?
Zero szacunku z jego strony. Zazdrość i to taka chora.
Pytanie . jak Ty się do niego odnoosisz , kiedy macie spiecia? Dla mnie te wyzwiska są nie do pojęcia.
Chyba z czasem można go tylko  znienawidzić

6

Nie, wg mnie nie ma sensu oto walczyć, chociaż domyślam się, że nie jest to łatwe skoro go kochasz. To na tym polega, że latwiej tkwić w czymś znanym i złym.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024