mniam
![]()
67 2016-08-07 22:15:53 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-07 22:19:58)
Ale nie będę tutaj pisał takich rzeczy.To zbyt prywatne sprawy.
W takim razie nie jestem Ci w stanie pomóc. Chociaż to dziwne, napisałeś jedna z najbardziej prywatnych rzeczy, że zdradziłes i porzuciłeś żonę, jęczysz o pomoc a kiedy uzyskujesz na nią realną szansę, wycofujesz się. Wiesz co myślę? Myślę, ze nie masz żonie tak naprawdę nic do powiedzenia.
Życie oddam za maliny,
więc na Ciebie zrzucam winy,
dręczysz wciąż mnie obrazkami,
z różnymi konfiturami.
z pysznymi konfiturami ![]()
Dixon napisał/a:Ale nie będę tutaj pisał takich rzeczy.To zbyt prywatne sprawy.
W takim razie nie jestem Ci w stanie pomóc.
A co chcesz mi napisać co mam powiedzieć?Ja już mam wszystko w głowie.Może list wyślę z bukietem kwiatów.Chyba dobry pomysł?
SonyXperia napisał/a:Dixon napisał/a:Ale nie będę tutaj pisał takich rzeczy.To zbyt prywatne sprawy.
A co chcesz mi napisać co mam powiedzieć?Ja już mam wszystko w głowie.Może list wyślę z bukietem kwiatów.Chyba dobry pomysł?
Na jej miejscu włożyłabym nie otwarty list do nowej koperty i odesłała Ci. Jakieś kolejne pomysły?
Dixon napisał/a:Ale nie będę tutaj pisał takich rzeczy.To zbyt prywatne sprawy.
W takim razie nie jestem Ci w stanie pomóc. Chociaż to dziwne, napisałeś jedna z najbardziej prywatnych rzeczy, że zdradziłes i porzuciłeś żonę, jęczysz o pomoc a kiedy uzyskujesz na nią realną szansę, wycofujesz się. Wiesz co myślę? Myślę, ze nie masz żonie tak naprawdę nic do powiedzenia.
Brainless napisał/a:Życie oddam za maliny,
z różnymi konfiturami.z pysznymi konfiturami
Ok, niech i tak będzie. Masz 5% udziału w zyskach z tomiku. To będzie dzieło pt. "Trolling na forach wierszem" ![]()
SonyXperia napisał/a:Dixon napisał/a:Ale nie będę tutaj pisał takich rzeczy.To zbyt prywatne sprawy.
W tyłek sobie wsadź ten bukiet ![]()
Dixon napisał/a:SonyXperia napisał/a:W takim razie nie jestem Ci w stanie pomóc.
Na jej miejscu włożyłabym nie otwarty list do nowej koperty i odesłała Ci. Jakieś kolejne pomysły?
Może przeczyta a kwiaty kocha.
@Brainless wyjdź stąd bo rozpieprzasz temat łbie.
Dixon napisał/a:SonyXperia napisał/a:W takim razie nie jestem Ci w stanie pomóc.
W tyłek sobie wsadź ten bukiet
Wysłać nie zaszkodzi a może pomóc.Trzeba się łapać różnych pomysłów.
Brainless napisał/a:Życie oddam za maliny,
z różnymi konfiturami.z pysznymi konfiturami
Ok, niech i tak będzie. Masz 5% udziału w zyskach z tomiku. To będzie dzieło pt. "Trolling na forach wierszem"
Negocjujmy, bo zanosi się na to, że to będzie dzieło wiekopomne...
Tym bardziej, że żaden bukiet nie zmieści się do listu ![]()
76 2016-08-07 22:27:05 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-07 22:27:37)
Cyngli napisał/a:Dixon napisał/a:A co chcesz mi napisać co mam powiedzieć?Ja już mam wszystko w głowie.Może list wyślę z bukietem kwiatów.Chyba dobry pomysł?
Tym bardziej, że żaden bukiet nie zmieści się do listu
Chyba że bukiet mrożonych warzyw. To wejdzie w dużą kopertę i poleconym może iść.
Jak taka z bąbelkami będzie, to nawet przeciekać nie powinno.
77 2016-08-07 22:27:16 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-07 22:27:35)
Cyngli napisał/a:Dixon napisał/a:A co chcesz mi napisać co mam powiedzieć?Ja już mam wszystko w głowie.Może list wyślę z bukietem kwiatów.Chyba dobry pomysł?
Wysłać nie zaszkodzi a może pomóc.Trzeba się łapać różnych pomysłów.
Wyślij róże z solidnymi kolcami. Będzie jak w pysk strzelił.
SonyXperia napisał/a:Dixon napisał/a:A co chcesz mi napisać co mam powiedzieć?Ja już mam wszystko w głowie.Może list wyślę z bukietem kwiatów.Chyba dobry pomysł?
Może przeczyta a kwiaty kocha.
@Brainless wyjdź stąd bo rozpieprzasz temat łbie.
To mnie zaraportuj do adminów, trollu śmierdzący.
79 2016-08-07 22:30:17 Ostatnio edytowany przez Dixon (2016-08-07 22:31:17)
Nie będę bawił się w donosiciela tak jak ty.
A do mało kumatych to napiszę,że bukiet i do tego dołączę list.Widzę,że to jednak za trudne dla was by takie proste rzeczy ogarnąć.
A do mało kumatych to napiszę,że bukiet i do tego dołączę list.Widzę,że to jednak za trudne dla was by takie proste rzeczy ogarnąć.
A, czyli list, a w środku kartka z napisem "że bukiet"? Oryginalnie, taki mindfuck, może nie będzie wiedziała, co zrobić z wrażenia.
napiszę,że bukiet i do tego dołączę list.Widzę,że to jednak za trudne dla was by takie proste rzeczy ogarnąć.
Lepiej narysuj bukiet, ładniej będzie wyglądać ![]()
A idźże idźże.Sam trollujesz a innym coś zarzucasz głupcze.
W przeciwieństwie do Ciebie my ogarniamy Twój problem. Póki sprawa jest świeża bukiet wyląduje w koszu a list pewnie nie zostanie przeczytany.
A idźże idźże.Sam trollujesz a innym coś zarzucasz głupcze.
Nie gadaj, nabiliśmy już trzy strony. Nie mów, że się dobrze nie bawisz, przecież o to chodzi ![]()
Dixon napisał/a:napiszę,że bukiet i do tego dołączę list.Widzę,że to jednak za trudne dla was by takie proste rzeczy ogarnąć.
Lepiej narysuj bukiet, ładniej będzie wyglądać
O podsunęłaś mi pomysł.
Dopiszę w liście na zakończenie 'Więc wróć pomaluj mi życie,niech świat mój się zarumieni'
86 2016-08-07 22:39:02 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-07 22:41:12)
santapietruszka napisał/a:Dixon napisał/a:napiszę,że bukiet i do tego dołączę list.Widzę,że to jednak za trudne dla was by takie proste rzeczy ogarnąć.
O podsunęłaś mi pomysł.
Dopiszę w liście na zakończenie 'Więc wróć pomaluj mi życie,niech świat mój się zarumieni'
Rumieńców nabierzesz w sądzie na sali rozpraw jak wysoka sprawiedliwości będzie orzekała rozwód z Twojej wyłącznej winy ![]()
Więc wróć pomaluj mi życie,niech świat mój się zarumieni
Dostosuj słowa piosenki do okoliczności
santapietruszka napisał/a:Dixon napisał/a:napiszę,że bukiet i do tego dołączę list.Widzę,że to jednak za trudne dla was by takie proste rzeczy ogarnąć.
O podsunęłaś mi pomysł.
Najlepiej dać ze czterdzieści kropek i napis "Połącz kropki". Po połączeniu wyjdzie kaktus.
Ach... młodzieńcze czasy się przypomniały.
Sony, Twój ruch w negocjacjach ![]()
Dixon napisał/a:santapietruszka napisał/a:Lepiej narysuj bukiet, ładniej będzie wyglądać
O podsunęłaś mi pomysł.
Rumieńców nabierzesz w sądzie na sali rozpraw jak wysoka sprawiedliwości będzie orzekała rozwód z Twojej wyłącznej winy
Dzięki za dobre słowo.To jest ta twoja pomoc.
SonyXperia napisał/a:Dixon napisał/a:O podsunęłaś mi pomysł.
Rumieńców nabierzesz w sądzie na sali rozpraw jak wysoka sprawiedliwości będzie orzekała rozwód z Twojej wyłącznej winy
Dzięki za dobre słowo.To jest ta twoja pomoc.
Jeżeli do tego dojdzie, to masz to jak w banku.
Temat zostaje zamknięty ze względu na niski poziom kultury Autora. Mężczyźni na kobiecym forum są mile widzianymi gośćmi, ale to nie oznacza, że mogą nadużywać naszej uprzejmości, obrażać swoich rozmówców oraz tworzyć wokół siebie niezdrową atmosferę. Proponuję wnikliwie i ze zrozumieniem zapoznać się z naszym regulaminem oraz z wątkiem: http://www.netkobiety.pl/t53012.html . Pozdrawiam, Cslady