a widzisz ile człowiek sie moze nauczyć, ale tez tak mam zwłaszcza jak rozwiązuje za długo krzyżówki to potem różne smieszne rzeczy mi wychodzą
262 2009-09-23 18:00:59 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 18:11:24)
![]()
A ja dzisiaj w apoteozycznym nastroju (takie słowotwórstwo popełniłem) hahahahahaha. A projekt z pracy pilotowany przez Bossiego popełnił apotozę i generalnie jest zajebiście. Poza tym dostałem bardzo fajnego sms-a. Teraz zrobię jeszcze kawę normalną. W pracy moja prywatna skończyła się i to było najgorsze co mnie dzisiaj spotkało.
Ale dzień jeszcze trwa, wszystko może ulec zmianie
Edit:
Apoteoza
dobre. Czy my przypadkiem nie znamy się z DA? Gdzieś jakbym już słyszał takie coś. Masz aparat?
wątpie żebyśmy się znali, a po co mi aparat? widze że spodobało się słowo apoteoza hehe
widze że spodobało się słowo apoteoza hehe
Cholerka, żeby ktoś tak moim Pedrem się zachwycał... ![]()
265 2009-09-23 19:48:42 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 20:02:38)
Apoteopedroza
Też fajnie.
To jesteśmy naukowcy, tak?
Matematyk jakiś jest? pośród nas
Edit: Po co aparat Apoteozie
Wyjaśniam, tak po chłopsku:
Gdy robię zdjęcia koleżance i tak patrzę przez celownik. Jest to zawsze chwila gdy żałuję że nie urodziłem się dziewczynką ![]()
Byłbym samowystarczalny. No i komplementy też bym sobie prawił. Jednym słowem >apoteoza.
Ps. Na DA mam taką znajomą która podobnie miewa apoteozyczne (hahahahaha) stany i robi wtedy super fotki.
Samej siebie w tym stanie.![]()
Poza tym filmiki też czasami kręci a jeden z apoteozycznych jest na You Tube
apoteoza23 napisał/a:widze że spodobało się słowo apoteoza hehe
Cholerka, żeby ktoś tak moim Pedrem się zachwycał...
a tak w ogole, to nie mowilam, ale najfajniejszy, najbardziej wystrzalowy nick na forum, obok mnie oczywiscie ma Diobel
Don Pedro -> bo prostu boskie ![]()
A co znaczy >ikaa ?
Tak na wszelki wypadek pytam
to 3 ostatnie literki mojego imienia ![]()
269 2009-09-23 20:37:27 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 20:41:57)
Dominika ?
czy Weronika ![]()
Edit:
No fajny, faktycznie.
Avatarek też mi się podoba. Ja zaciekły Linux-owiec jestem to mi się podoba podwójnie.
oooo no prosze, jak szybko zgadles
to pierwsze
a Weronika to moje imie z bierzmowania, wiec musze powiedziec ze dobry jestes ![]()
a z linuxem to ja nigdy nie mialam do czynienia, keidys kolega mial na kompie linuxa, to jakos polapac sie nie moglam ![]()
Hejka. Zasiadłem do forum ze słuchawkami a w nich Massive Attack
Na razie paczę i paczę i większość offline. Ale mam nadzieję, że jak Pedra zamiast niebieskiego zobaczą żółtego to pewnie się tu zjawią ![]()
Co tam porabiacie wieczorową porą?
czytamy co inni napisali
O aziaswen
Powitać. Dawno nie mieliśmy okazji online
Jakie klimaty w Skandynawii?
Ja zaciekły Linux-owiec jestem to mi się podoba podwójnie.
Podwójnie, bo dwie dupki ![]()
oooo no prosze, jak szybko zgadles
to pierwsze
a Weronika to moje imie z bierzmowania, wiec musze powiedziec ze dobry jestes
Muszę powiedzieć ![]()
To powiedz jeszcze raz ale bez muszę . hahahahahaah
Z Linux-ów wszelkiej maści polecam> Ubuntu
Można zakochać się w tym systemie. Wyjątkowo przyjazny i niesamowicie łatwy do nauki. Właściwie to wcale nie trzeba uczyć się. Chwilkę trwa jedynie przyzwyczajenie się do Gnome. Które jest inne niż KDE zalatujące windowsem. Prędzej można porównać do Mac OS.
Można i tak wszystko po swojemu zrobić.
Ma się rozumieć że wybajerzone też może być do kosmicznego poziomu.
no dobra Pirat- dobry jestes ![]()
278 2009-09-23 21:49:17 Ostatnio edytowany przez apoteoza23 (2009-09-23 21:53:42)
no to się pozachwycaliscie moim nickiem, ale Apoteopedroza ? chyba coś mnie omineło, a tak na marginesie Pirat sugerujesz mi że mam sobie zrobić zdjęcia, aż strach zapytac jakie to mają być zdjęcia
chyba do spostrzegawczych dzis nie należe zostałam przy 11 stronie hehhe
Jaki strach?
Zdjęcia. Normalne zdjęcia. A co chcesz zrobić?
a co ciekawy jesteś?
281 2009-09-23 22:02:58 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 22:15:25)
Dobry wieczór wszystkim:)
Dawno mnie nie było i musiałam poczytać,normalnie jestem w szoku jak tu się poważnie zrobiło.
moNniaaaa-hehehe,w porównaniu do normalnej końcówki wakacji wydaje mi sie to odczucie bardzo dziwne ale od poniedziałku juz nie tesknie.Zrobiłam Casting na współlokatorke i znalazłam super dziewczyne;D już nie mogę sie doczekać na przeprwadzke i życie studenckie;p
Poważnie?
przepraszam pomysliłam forum;p
Jak to poważnie?! Nie mam nic przeciw poważnym tematom w tym miejscu ale potraktowanym z przymrużeniem oka ![]()
Apoteopedroza - czy to jest poważne? Pirat - Ty na poważnie tak czy dla jaj to wymyśliłeś? ![]()
286 2009-09-23 22:26:18 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 22:31:29)
Poważnie ![]()
Lubię was. Wiem że to nienormalne robić komuś obrazek za frajer. Taki ten świat wyrachowany.
Zapłacisz uśmiechem i będzie kwita
Edit: Napis ew. sam wykoncypujesz
O ja. Szamanką jestem.
Mod
I have problem.
Masz na stanie np: czarownika albo cóś?
Muszę się przyznać, że też tu lubię tych i owych
A uśmiechem mogę płacić. No i obrazka nie mogę się już doczekać ![]()
Napis biorę na siebie ![]()
288 2009-09-23 22:32:51 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 22:33:38)
Tzn? Co mam wszczepić w obrazek i co ma być na obrazku?
Właściwie to jakiś widoczek z okolicy. Choco odpada, chyba że sam się jej zapytasz.
Edit:
Jaka rozdzielczość pulpitu u ciebie Pedro
289 2009-09-23 22:34:38 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-23 22:37:15)
Tzn? Co mam wszczepić w obrazek i co ma być na obrazku?
Właściwie to jakiś widoczek z okolicy. Choco odpada, chyba że sam się jej zapytasz.
Edit:
Jaka rozdzielczość pulpitu u ciebie Pedro
Muszę sprawdzić bo mi konkretne pytania zadajesz ![]()
Co do Choco chętnie zapytam ![]()
EDIT
1280x800
Sprawdzaj. Choco ma na imię Marta. To żadna tajemnica tak jak i moje imię
Pamiętasz pewnie. Zastanawiam się czy zapytasz ją tutaj czy walniesz maila.
No to weź ten co już wkleiłem. Chyba że dorobię napis i jako bonus dla ciebie poszukam coś innego. Za chwilę wkleję wersję z Apoteopedrozą.
Hahahahaha. Chwilka
Sprawdzaj. Choco ma na imię Marta. To żadna tajemnica tak jak i moje imię
Pamiętasz pewnie. Zastanawiam się czy zapytasz ją tutaj czy walniesz maila.
Mogę tutaj?
Czy mam rozumieć, że Choco vel Marta teraz czyta to co piszę? ![]()
Teraz jeszcze nie. Jest w pracy. Kończy o 23:30 mojego czasu.
Mogę jej dać do poczytania.
Twój pulpit:
oraz link bezpośredni:
http://img24.imageshack.us/i/pedroz.jpg/
294 2009-09-23 22:55:17 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-23 23:02:20)
Zajebiście. Uwielbiam morze i uwielbiam czasem samotnie z nim stanąć twarzą w twarz
Uwaga pytam: Choco Petit (za każdym razem urzeka mnie to...imię
) czy zechcesz przyozdobić mój pulpit swoją onieśmielającą lekkością i zmysłowością? Tak po prostu za uśmiech i ciepłe myśli? ![]()
Mam dwa komputery więc obydwa obrazki zagoszczą na pulpitach ![]()
Choco Petit
Napisz to jeszcze raz w poprawionej wersji. Jeżeli jutro się nie odezwę znaczy to że w najlepszym wypadku jestem w szpitalu. Tym razem jako pacjent.
Albo będzie wesoło (Choco Petit to ja wymysliłem i tak zostało)
Napisz to jeszcze raz w poprawionej wersji. Jeżeli jutro się nie odezwę znaczy to że w najlepszym wypadku jestem w szpitalu. Tym razem jako pacjent.
Albo będzie wesoło (Choco Petit to ja wymysliłem i tak zostało)
Zerknij w posta powyżej. Poprawiłem
Piracjent ![]()
Spoko
Widziałem
Idę szukać innego obrazka z morzem
Spoko
Widziałem
Idę szukać innego obrazka z morzem
Byle nie za daleko
Niedługo 23:30, szkoda tylko, że mojego czasu... ![]()
299 2009-09-23 23:18:26 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 23:40:14)
przepraszam pomysliłam forum;p
Ty to poważnie?
Edit:
Pedro. Może ten?
http://img37.imageshack.us/img37/3240/pajaczek.jpg
Wody nie ma ale też fajne. Widocznego nie wklejam bo dziewczyny pouciekają.
Właśnie. Dziewczyny ! Nie otwierajcie tego linka!
bezpośredni
http://img24.imageshack.us/i/to2d.jpg/
Pirat za ładny uśmiech powiadasz? wyjasnij co to ma byc ta "Apoteopedroza" bo bardzo ciekawa jestem czy podaczas mojej nieobecności zostałam zeswatana z Don Pedro a jak tak dlaczego niezostałam poinformowana ze mam teraz jakies zobowiązania z tej okazji. Czy to jakaś choroba ta apoteopedroza? z resztą sam mi to powiedz bo wersji mam tyle co nie miara, a co do tego linku zdąrzyłam zajrzeć zanim napisłeś żeby nie zaglądać...
moNniaaaa napisał/a:Ja na początku źle przeczytałam twój nick i wyszła mi-apoptoza-czyli samozagłada komórki
Ale się naukowo zrobiło
Się naukowo zrobiło, bo się dopiero maturkę z biologii zdawało ![]()
Dobry wieczór wszystkim:)
Dawno mnie nie było i musiałam poczytać,normalnie jestem w szoku jak tu się poważnie zrobiło.moNniaaaa-hehehe,w porównaniu do normalnej końcówki wakacji wydaje mi sie to odczucie bardzo dziwne ale od poniedziałku juz nie tesknie.Zrobiłam Casting na współlokatorke i znalazłam super dziewczyne;D już nie mogę sie doczekać na przeprwadzke i życie studenckie;p
Tylko pozazdrościć
. Ja robię sobie GAP YEAR
, ale spokojnie- nie będę podróżować, tylko pracować. Oczywiście jak znajdę jakąś pracę, bo na razie nic sensownego na horyzoncie się nie pojawia ![]()
Pirat za ładny uśmiech powiadasz? wyjasnij co to ma byc ta "Apoteopedroza" bo bardzo ciekawa jestem czy podaczas mojej nieobecności zostałam zeswatana z Don Pedro a jak tak dlaczego niezostałam poinformowana ze mam teraz jakies zobowiązania z tej okazji. Czy to jakaś choroba ta apoteopedroza? z resztą sam mi to powiedz bo wersji mam tyle co nie miara, a co do tego linku zdąrzyłam zajrzeć zanim napisłeś żeby nie zaglądać...
Spoko- ja też tam zajrzałam... Troszkę mnie cofnęło ![]()
Bejbi napisał/a:przepraszam pomysliłam forum;p
Ty to poważnie?
Edit:
Pedro. Może ten?
http://img37.imageshack.us/img37/3240/pajaczek.jpgWody nie ma ale też fajne. Widocznego nie wklejam bo dziewczyny pouciekają.
Właśnie. Dziewczyny ! Nie otwierajcie tego linka!druga woda
http://img24.imageshack.us/img24/9827/to2d.th.jpgbezpośredni
http://img24.imageshack.us/i/to2d.jpg/
Hehe, ja też wam pokażę zdjęcia z nad morza
. Co prawda już słońce wtedy zaszło, ale to nic ![]()
Poważnie
Lubię was. Wiem że to nienormalne robić komuś obrazek za frajer. Taki ten świat wyrachowany.
Zapłacisz uśmiechem i będzie kwita
Edit: Napis ew. sam wykoncypujeszO ja. Szamanką jestem.
ModI have problem.
Masz na stanie np: czarownika albo cóś?
Ja za to zostałam DOBRYM DUSZKIEM FORUM
. Ale mi słodzą ![]()
Cześć duszek
jak i inne dobre duszki forum
Jak nastroje i humory? U mnie spoko ![]()
Cześć duszek
jak i inne dobre duszki forum
Jak nastroje i humory? U mnie spoko
U mnie też, choć pogoda się trochę popsuła
. Wczoraj nawet zostałam porwana przez kumpli i przyjaciółkę (przed 23)
.
Trochę zgłodnieli, więc pojechaliśmy do McDonalda i siedzieliśmy tak długo, aż nas zamknęli w środku ![]()
ja to zawsze jestem w dobrym, kawa mnie napędza hehe
chyba czas wypić kolejną bo cos w nocy spac nie mogłam, i senna jestem troszke, myslałam ze jak już pooglądam telegry to chociaż z nudow padne, ale nie...............nawet to mnie nie zmogło i tak do 5 rano
ja to zawsze jestem w dobrym, kawa mnie napędza hehe
chyba czas wypić kolejną bo cos w nocy spac nie mogłam, i senna jestem troszke, myslałam ze jak już pooglądam telegry to chociaż z nudow padne, ale nie...............nawet to mnie nie zmogło i tak do 5 rano
Rzeczywiście te telegry cię usypiają
?? Nawet mnie to nie dziwi ![]()
moNniaaaa własnie że liczyłam ze mnie uspią ale nic z tego. Robię bigos, masz ochotę?
> Apoteopedroza. hmmmm. To tak samo jak Apoteopiratoza. Nie miałem choroby na myśli wymyślając toto. Chodziło mi o stan ducha który nazwałaś apoteozą
dotyczący Pedra.
Właściwie to sama wspominałaś o jakichś psychologach (ew. w ciężkiej wersji psychiatrach ) i też w ostateczności można tak to nazwać.
Wprawdzie nie jestem lekarzem mózgologiem ale fajnie brzmi.
Nie myśl że ty jedna miewasz loty ze świrkiem.
Byłem nawet kiedyś w domu wariatów (w moich byłych okolicach mówi się w Świeciu). Nie jako pacjent, tylko firma od klimy.
Ale tak pomyślałem sobie. Gdyby mnie wtedy zostawili tam na oddziale bez klamek.
To specjalnie nie wyróżniałbym się z otoczenia. Fajne chłopaki tam. Nawet historyczne postacie. Poznałem tam przywódcę powstania syberyjskiego z 1870-go któregoś czy z okolic. Pomyślałem świr, normalny świr. A potem w domu sprawdzam na necie i okazało się że takie powstanie było. Taka strata, trzeba było przyświrować i zostać dowiedzieć się czegoś z pierwszej ręki. Bo reszta powstańców już chyba nie żyje.
Nie miałem też na myśli swatania Apoteozy z Pedrem. Lepiej niech sam się martwi. Ja jeszcze mógłbym wyskoczyć z jakimś komplementem i byłaby draka. Nie mówiąc o tym że całkiem na zboczeńca wyszedłbym. Wiesz jakie bywają skróty myślowe i jak chętnie ktoś swoje podparte niczym przypuszczenia, potrafi uznać za cel Twojego działania. Takie życie, trzeba przywyknąć ![]()
I tak skończy się recyclingiem.
No i ładny uśmiech. Tak Apoteoziczko
za ładny uśmiech. Nawet nie muszę go widzieć. Uwierzę na słowo.
Możesz dzwonić do wariatkowa teraz w mojej sprawie
Pirat z tym psychiatrykiem to tak tak koledzy mówili..........
przyznaj się
- stały bywalec? ![]()
"Nie miałem też na myśli swatania Apoteozy z Pedrem. Lepiej niech sam się martwi."- a ja myślałam że jestem powodem tylko do radosci a nie do zmartwień....ale luzik przyjełam na klate hehe
zaczne sobie zapisywac co za co mam, za ładny uśmiech foty, na ładne oczy upomnienie zamiast mandatu..,
a te"Uwierzę na słowo"-
odważny ja tam bym nie ryzykowała bo Cię w maliny mogę w puścić
i zobacz kto to mówi..? ja to ja...
313 2009-09-24 23:29:36 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-24 23:31:56)
Pewnie że stały bywalec
Najeździłem się do tyś świrów z rurkami.
A z tą wiarą to może powiem inaczej:
Jeżeli zrobię to za uśmiech. To zrobię to też za swój usmiech. Zwyczajnie sprawi mi to przyjemność. Jeżeli ty zaś, obiecasz uśmiech a nie dotrzymasz tego. To wcale nie wpuścisz w maliny mnie. Tylko siebie samą i apoteozę diabli wezmą.
Krótko, oszukasz samą siebie a ja i tak niczego nie tracę. Prawda? Takie życie.
No więc po co pirata puszczać w maliny?
Podaj jakiś logiczny powód
Edit:
A z ta klatą to przesadzasz. Nie swatałem ale i tak byłaś powodem uśmiechu![]()
nie martw się mojej klacie nic nie jest i nie bedzie hehe, a widzisz taka zdolniacha ze mnie ze potrafię sprawić zeby Pirat sie uśmiechnął. Z tymi malinami to pojechałeś....cwaniak... w życiu bym na to nie wpadła, widac ze myślący Ci się włączył tylko nie chwal sie że potrafisz myśleć może niech to zostanie słodką tajemnicą. Tylko powiedz czy to boli??
moNniaaaa własnie że liczyłam ze mnie uspią ale nic z tego. Robię bigos, masz ochotę?
A jeśli tylko się podzielisz, to poproszę ![]()
316 2009-09-25 10:47:23 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-25 11:00:59)
Nie miałem też na myśli swatania Apoteozy z Pedrem. Lepiej niech sam się martwi
Staram się nie martwić na zapas
I nie mam nic przeciwko nickoswataniu Piracikaa
PS
Ikaa: jakby co to zapożyczenie z Twojego nicku jest tylko chwilowe ![]()
EDIT
Weekend za pasem, jutro wybieram się na rower+spacer w miłym towarzystwie
Prognoza pogody jest ok więc koniecznie trzeba korzystać. A w niedzielę może do teatru... ![]()
Miłego dnia netkobieciarki i nitkobieciarze ![]()
moNniaaaa mam jeszcze bigos ale teraz właśnie zrobiłam fasolke po bretońsku i przybieram się do ryby po grecku, mam tez ciasto wczoraj upiekłam zowie się krówka hehe oczywiscie ze się podziele
Don Pedro ja tez nie mam nic przeciwko takiemu swataniu, a ze spaceru będziesz musiał zdać pikantne szczegóły
,
moNniaaaa mam jeszcze bigos ale teraz właśnie zrobiłam fasolke po bretońsku i przybieram się do ryby po grecku, mam tez ciasto wczoraj upiekłam zowie się krówka hehe oczywiscie ze się podziele
Don Pedro ja tez nie mam nic przeciwko takiemu swataniu, a ze spaceru będziesz musiał zdać pikantne szczegóły,
Jestem głodny a Ty o takich przysmakach, mniam mniam
Bardzo lubię rybę po grecku, co ja piszę, uwielbiam! ![]()
Do ciasta polecam zieloną herbatę "Powiew lata" - właśnie wczoraj próbowałem i jest super.
jak masz ochotę to nie ma sprawy tez mogę sie z Tobą podzielić i zieloną herbatę też Ci moge zrobić, chyba że słodzisz to cherbatę ( z "c" z przodu, c- jak cukier:D )
jak masz ochotę to nie ma sprawy tez mogę sie z Tobą podzielić i zieloną herbatę też Ci moge zrobić, chyba że słodzisz to cherbatę ( z "c" z przodu, c- jak cukier:D )
cukier bleee
poproszę przez samo 'h" ![]()
to witaj w klubie ja tez nie słodzę, ale teraz trzymaj się bo padniesz,
piję herbate oczywiscie gorzką z 7 woreczków ![]()
to witaj w klubie ja tez nie słodzę, ale teraz trzymaj się bo padniesz,
piję herbate oczywiscie gorzką z 7 woreczków
O żesz .... jestem pod wrażeniem! Ale zieloną czy zwykłą czarną? ![]()
z 7 woreczków zwykłą czarną bo zieloną jeśli w saszetkach to tak 3,4 wiem że to nie dobrze takie mocne pić ale co ja poradze że taką lubię
324 2009-09-25 19:58:05 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2009-09-25 20:00:30)
Don Pedro ja tez nie mam nic przeciwko takiemu swataniu, a ze spaceru będziesz musiał zdać pikantne szczegóły,
Ja dzisiaj jadłem tylko jogurt... Nie żebym się odchudzała, ale jakoś nie mogłam jeść ![]()
I herbaty też nie słodzę ![]()
moNniaaaa nie dbasz o siebie oj nie dbasz ale skąd ja to znam....? no ale uwagę musiałam wzrócić żeby nie było
przypomniał mi się tekst który mówi mój kolega "ludzie się dziela na taborety i na tych którzy słodzą kawę/herbatę" zawsze rozbraja mnie tymi słowami