Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 1,984 ]

261

Odp: Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

a widzisz ile człowiek sie moze nauczyć, ale tez tak mam zwłaszcza jak rozwiązuje za długo krzyżówki to potem różne smieszne rzeczy mi wychodzą

Zobacz podobne tematy :

262 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 18:11:24)

smile
A ja dzisiaj w apoteozycznym nastroju (takie słowotwórstwo popełniłem) hahahahahaha. A projekt z pracy pilotowany przez Bossiego popełnił apotozę i generalnie jest zajebiście. Poza tym dostałem bardzo fajnego sms-a. Teraz zrobię jeszcze kawę normalną. W pracy moja prywatna skończyła się i to było najgorsze co mnie dzisiaj spotkało.
Ale dzień jeszcze trwa, wszystko może ulec zmianie

Edit:
Apoteoza smile  dobre.  Czy my przypadkiem nie znamy się z DA? Gdzieś jakbym już słyszał takie coś. Masz aparat?

263

wątpie żebyśmy się znali, a po co mi aparat? widze że spodobało się słowo apoteoza hehe

264

apoteoza23 napisał/a:

widze że spodobało się słowo apoteoza hehe

Cholerka, żeby ktoś tak moim Pedrem się zachwycał... big_smile

265 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 20:02:38)

Apoteopedroza smile Też fajnie.
  To jesteśmy naukowcy, tak?
Matematyk jakiś jest? pośród nas

Edit:  Po co aparat Apoteozie smile Wyjaśniam, tak po chłopsku:
Gdy robię zdjęcia koleżance i tak patrzę przez celownik. Jest to zawsze chwila gdy żałuję że nie urodziłem się dziewczynką smile
Byłbym samowystarczalny. No i komplementy też bym sobie prawił. Jednym słowem >apoteoza.
Ps.  Na DA mam taką znajomą która podobnie miewa apoteozyczne (hahahahaha) stany i robi wtedy super fotki.
Samej siebie w tym stanie.
smile
Poza tym filmiki też czasami kręci a jeden z apoteozycznych jest na You Tube

266

Don Pedro napisał/a:
apoteoza23 napisał/a:

widze że spodobało się słowo apoteoza hehe

Cholerka, żeby ktoś tak moim Pedrem się zachwycał... big_smile

a tak w ogole, to nie mowilam, ale najfajniejszy, najbardziej wystrzalowy nick na forum, obok mnie oczywiscie ma Diobel smile Don Pedro -> bo prostu boskie tongue

267

A co znaczy >ikaa ?
Tak na wszelki wypadek pytam

268

to 3 ostatnie literki mojego imienia wink

269 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 20:41:57)

Dominika ?
czy Weronika
smile
Edit:
  No fajny, faktycznie.
Avatarek też mi się podoba. Ja zaciekły Linux-owiec jestem to mi się podoba podwójnie.

270

oooo no prosze, jak szybko zgadles smile to pierwsze smile a Weronika to moje imie z bierzmowania, wiec musze powiedziec ze dobry jestes big_smile

a z linuxem to ja nigdy nie mialam do czynienia, keidys kolega mial na kompie linuxa, to jakos polapac sie nie moglam tongue

271

Hejka. Zasiadłem do forum ze słuchawkami a w nich Massive Attack smile Na razie paczę i paczę i większość offline. Ale mam nadzieję, że jak Pedra zamiast niebieskiego zobaczą żółtego to pewnie się tu zjawią big_smile

Co tam porabiacie wieczorową porą?

272

czytamy co inni napisali

273

O aziaswen smile Powitać. Dawno nie mieliśmy okazji online wink Jakie klimaty w Skandynawii?

274

Pirat napisał/a:

Ja zaciekły Linux-owiec jestem to mi się podoba podwójnie.

Podwójnie, bo dwie dupki big_smile

275

ikaa napisał/a:

oooo no prosze, jak szybko zgadles smile to pierwsze smile a Weronika to moje imie z bierzmowania, wiec musze powiedziec ze dobry jestes

Muszę powiedzieć smile
To powiedz jeszcze raz ale bez muszę . hahahahahaah
Z Linux-ów wszelkiej maści polecam> Ubuntu
Można zakochać się w tym systemie. Wyjątkowo przyjazny i niesamowicie łatwy do nauki. Właściwie to wcale nie trzeba uczyć się. Chwilkę trwa jedynie przyzwyczajenie się do Gnome. Które jest inne niż KDE zalatujące windowsem.  Prędzej można porównać do Mac OS.
Można i tak wszystko po swojemu zrobić.
Ma się rozumieć że wybajerzone też może być do kosmicznego poziomu.

276

no dobra Pirat- dobry jestes tongue

277

Pogłaskałaś moją apoteozę siebie,
dzisiejszą

A ubuntu wygląda u mnie tak. Ascetycznie tak jakby. I nie patrz na obrazek z pulpitu
smile
http://img2.imageshack.us/img2/4131/zrzutekranun.th.jpg

278 Ostatnio edytowany przez apoteoza23 (2009-09-23 21:53:42)

no to się pozachwycaliscie moim nickiem, ale Apoteopedroza ? chyba coś mnie omineło, a tak na marginesie Pirat sugerujesz mi że mam sobie zrobić zdjęcia, aż strach zapytac jakie to mają być zdjęcia
chyba do spostrzegawczych dzis nie należe zostałam przy 11 stronie hehhe

279

Jaki strach?
Zdjęcia. Normalne zdjęcia. A co chcesz zrobić?

280

a co ciekawy jesteś?

281 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 22:15:25)

Zdjęcia są do oglądania. Czy nie?
Normalnie na pulpicie mam takie :
http://img443.imageshack.us/img443/3339/rb012114.th.jpg

Chciałem jednak sprawić przyjemność

Edit:
Jeżeli chcesz to zrobię ci extra obrazek na pulpit z fajnym napisem> Apoteoza  (dla Pedra z > Apoteopedrozą)
smile
Zdjęcia mogą też być takie :
http://img142.imageshack.us/img142/7480/pozaa.th.jpg
   apoteoza Julki np.

282

Dobry wieczór wszystkim:)
Dawno mnie nie było i musiałam poczytać,normalnie jestem w szoku jak tu się poważnie zrobiło.

moNniaaaa-hehehe,w porównaniu do normalnej końcówki wakacji wydaje mi sie to odczucie bardzo dziwne ale od poniedziałku juz nie tesknie.Zrobiłam Casting na współlokatorke i znalazłam super dziewczyne;D już nie mogę sie doczekać na przeprwadzke i życie studenckie;p

283

Poważnie?

284

przepraszam pomysliłam forum;p

285

Jak to poważnie?! Nie mam nic przeciw poważnym tematom w tym miejscu ale potraktowanym z przymrużeniem oka wink

Apoteopedroza - czy to jest poważne? Pirat - Ty na poważnie tak czy dla jaj to wymyśliłeś? big_smile

286 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 22:31:29)

Poważnie smile
Lubię was. Wiem że to nienormalne robić komuś obrazek za frajer. Taki ten świat wyrachowany.
Zapłacisz uśmiechem i będzie kwita
Edit: Napis ew. sam wykoncypujesz

O ja. Szamanką jestem.
Mod smile I have problem.
         Masz na stanie np: czarownika albo cóś?

287

Muszę się przyznać, że też tu lubię tych i owych big_smile A uśmiechem mogę płacić. No i obrazka nie mogę się już doczekać smile

Napis biorę na siebie wink

288 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 22:33:38)

Tzn? Co mam wszczepić w obrazek i co ma być na obrazku?
Właściwie to jakiś widoczek z okolicy. Choco odpada, chyba że sam się jej zapytasz.
Edit:
  Jaka rozdzielczość pulpitu u ciebie Pedro

289 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-23 22:37:15)

Pirat napisał/a:

Tzn? Co mam wszczepić w obrazek i co ma być na obrazku?
Właściwie to jakiś widoczek z okolicy. Choco odpada, chyba że sam się jej zapytasz.
Edit:
  Jaka rozdzielczość pulpitu u ciebie Pedro

Muszę sprawdzić bo mi konkretne pytania zadajesz smile

Co do Choco chętnie zapytam wink

EDIT
1280x800

290

Sprawdzaj. Choco ma na imię Marta. To żadna tajemnica tak jak i moje imię smile Pamiętasz pewnie. Zastanawiam się czy zapytasz ją tutaj czy walniesz maila.

291

No to weź ten co już wkleiłem. Chyba że dorobię napis i jako bonus dla ciebie poszukam coś innego. Za chwilę wkleję wersję z Apoteopedrozą.
Hahahahaha. Chwilka

292

Pirat napisał/a:

Sprawdzaj. Choco ma na imię Marta. To żadna tajemnica tak jak i moje imię smile Pamiętasz pewnie. Zastanawiam się czy zapytasz ją tutaj czy walniesz maila.

Mogę tutaj? wink Czy mam rozumieć, że Choco vel Marta teraz czyta to co piszę? smile

293

Teraz jeszcze nie. Jest w pracy. Kończy o 23:30 mojego czasu.
Mogę jej dać do poczytania.
Twój pulpit:
http://img24.imageshack.us/img24/3752/pedroz.th.jpg

oraz link bezpośredni:
http://img24.imageshack.us/i/pedroz.jpg/

294 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-23 23:02:20)

Zajebiście. Uwielbiam morze i uwielbiam czasem samotnie z nim stanąć twarzą w twarz smile

Uwaga pytam: Choco Petit (za każdym razem urzeka mnie to...imię smile ) czy zechcesz przyozdobić mój pulpit swoją onieśmielającą lekkością i zmysłowością? Tak po prostu za uśmiech i ciepłe myśli? wink

Mam dwa komputery więc obydwa obrazki zagoszczą na pulpitach smile

295

Choco Petit
  Napisz to jeszcze raz w poprawionej wersji. Jeżeli jutro się nie odezwę znaczy to że w najlepszym wypadku jestem w szpitalu. Tym razem jako pacjent. 
  Albo będzie wesoło  (Choco Petit to ja wymysliłem i tak zostało)

296

Pirat napisał/a:

Napisz to jeszcze raz w poprawionej wersji. Jeżeli jutro się nie odezwę znaczy to że w najlepszym wypadku jestem w szpitalu. Tym razem jako pacjent. 
  Albo będzie wesoło  (Choco Petit to ja wymysliłem i tak zostało)

Zerknij w posta powyżej. Poprawiłem wink Piracjent big_smile

297

Spoko smile Widziałem
Idę szukać innego obrazka z morzem

298

Pirat napisał/a:

Spoko smile Widziałem
Idę szukać innego obrazka z morzem

Byle nie za daleko smile Niedługo 23:30, szkoda tylko, że mojego czasu... wink

299 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-23 23:40:14)

Bejbi napisał/a:

Ty to poważnie?

Edit:
  Pedro. Może ten?
http://img37.imageshack.us/img37/3240/pajaczek.jpg

Wody nie ma ale też fajne. Widocznego nie wklejam bo dziewczyny pouciekają.
Właśnie. Dziewczyny ! Nie otwierajcie tego linka!

druga woda
http://img24.imageshack.us/img24/9827/to2d.th.jpg

bezpośredni
http://img24.imageshack.us/i/to2d.jpg/

300

Pirat  za ładny uśmiech powiadasz? wyjasnij co to ma byc ta "Apoteopedroza" bo bardzo ciekawa jestem czy podaczas mojej nieobecności zostałam zeswatana z Don Pedro a jak tak dlaczego niezostałam poinformowana ze mam teraz jakies zobowiązania z tej okazji. Czy to jakaś choroba ta apoteopedroza? z resztą sam mi to powiedz bo wersji mam tyle co nie miara, a co do tego linku zdąrzyłam zajrzeć zanim napisłeś żeby nie zaglądać...

301

Don Pedro napisał/a:
moNniaaaa napisał/a:

Ja na początku źle przeczytałam twój nick i wyszła mi-apoptoza-czyli samozagłada komórki smile

Ale się naukowo zrobiło wink

Się naukowo zrobiło, bo się dopiero maturkę z biologii zdawało tongue

302

Bejbi napisał/a:

Dobry wieczór wszystkim:)
Dawno mnie nie było i musiałam poczytać,normalnie jestem w szoku jak tu się poważnie zrobiło.

moNniaaaa-hehehe,w porównaniu do normalnej końcówki wakacji wydaje mi sie to odczucie bardzo dziwne ale od poniedziałku juz nie tesknie.Zrobiłam Casting na współlokatorke i znalazłam super dziewczyne;D już nie mogę sie doczekać na przeprwadzke i życie studenckie;p

Tylko pozazdrościć smile. Ja robię sobie GAP YEAR big_smile, ale spokojnie- nie będę podróżować, tylko pracować. Oczywiście jak znajdę jakąś pracę, bo na razie nic sensownego na horyzoncie się nie pojawia sad

303

apoteoza23 napisał/a:

Pirat  za ładny uśmiech powiadasz? wyjasnij co to ma byc ta "Apoteopedroza" bo bardzo ciekawa jestem czy podaczas mojej nieobecności zostałam zeswatana z Don Pedro a jak tak dlaczego niezostałam poinformowana ze mam teraz jakies zobowiązania z tej okazji. Czy to jakaś choroba ta apoteopedroza? z resztą sam mi to powiedz bo wersji mam tyle co nie miara, a co do tego linku zdąrzyłam zajrzeć zanim napisłeś żeby nie zaglądać...

Spoko- ja też tam zajrzałam... Troszkę mnie cofnęło big_smile

304

Pirat napisał/a:
Bejbi napisał/a:

Ty to poważnie?

Edit:
  Pedro. Może ten?
http://img37.imageshack.us/img37/3240/pajaczek.jpg

Wody nie ma ale też fajne. Widocznego nie wklejam bo dziewczyny pouciekają.
Właśnie. Dziewczyny ! Nie otwierajcie tego linka!

druga woda
http://img24.imageshack.us/img24/9827/to2d.th.jpg

bezpośredni
http://img24.imageshack.us/i/to2d.jpg/

Hehe, ja też wam pokażę zdjęcia z nad morza smile. Co prawda już słońce wtedy zaszło, ale to nic big_smile

http://img5.imagebanana.com/view/je8lqxui/zachd.JPG

http://img5.imagebanana.com/view/24377aj/P1020247.JPG

305

Pirat napisał/a:

Poważnie smile
Lubię was. Wiem że to nienormalne robić komuś obrazek za frajer. Taki ten świat wyrachowany.
Zapłacisz uśmiechem i będzie kwita
Edit: Napis ew. sam wykoncypujesz

O ja. Szamanką jestem.
Mod smile I have problem.
         Masz na stanie np: czarownika albo cóś?

Ja za to zostałam DOBRYM DUSZKIEM FORUM big_smile. Ale mi słodzą tongue

306

Cześć duszek smile jak i inne dobre duszki forum smile  Jak nastroje i humory? U mnie spoko wink

307

Don Pedro napisał/a:

Cześć duszek smile jak i inne dobre duszki forum smile  Jak nastroje i humory? U mnie spoko wink

U mnie też, choć pogoda się trochę popsuła  sad. Wczoraj nawet zostałam porwana przez kumpli i przyjaciółkę  (przed 23) big_smile.
Trochę zgłodnieli, więc pojechaliśmy do McDonalda i siedzieliśmy tak długo, aż nas zamknęli w środku big_smile

308

ja to zawsze jestem w dobrym, kawa mnie napędza hehe tongue  chyba czas wypić kolejną bo cos w nocy spac nie mogłam, i senna jestem troszke, myslałam ze jak już pooglądam telegry to chociaż z nudow padne, ale nie...............nawet to mnie nie zmogło i tak do 5 rano

309

apoteoza23 napisał/a:

ja to zawsze jestem w dobrym, kawa mnie napędza hehe tongue  chyba czas wypić kolejną bo cos w nocy spac nie mogłam, i senna jestem troszke, myslałam ze jak już pooglądam telegry to chociaż z nudow padne, ale nie...............nawet to mnie nie zmogło i tak do 5 rano

Rzeczywiście te telegry cię usypiają big_smile?? Nawet mnie to nie dziwi tongue

310

moNniaaaa własnie że liczyłam ze mnie uspią ale nic z tego. Robię bigos, masz ochotę?

311

apoteoza23 napisał/a:

> Apoteopedroza. hmmmm. To tak samo jak Apoteopiratoza. Nie miałem choroby na myśli wymyślając toto. Chodziło mi o stan ducha który nazwałaś apoteozą smile  dotyczący Pedra.
Właściwie to sama wspominałaś o jakichś psychologach (ew. w ciężkiej wersji psychiatrach  ) i też w ostateczności można tak to nazwać.
Wprawdzie nie jestem lekarzem mózgologiem ale fajnie brzmi.
Nie myśl że ty jedna miewasz loty ze świrkiem.
Byłem nawet kiedyś w domu wariatów (w moich byłych okolicach mówi się w Świeciu). Nie jako pacjent, tylko firma od klimy.
Ale tak pomyślałem sobie. Gdyby mnie wtedy zostawili tam na oddziale bez klamek.
To specjalnie nie wyróżniałbym się z otoczenia. Fajne chłopaki tam.  Nawet historyczne postacie. Poznałem tam przywódcę powstania syberyjskiego z 1870-go któregoś czy z okolic. Pomyślałem świr, normalny świr. A potem w domu sprawdzam na necie i okazało się że takie powstanie było. Taka strata, trzeba było przyświrować i zostać dowiedzieć się czegoś z pierwszej ręki. Bo reszta powstańców już chyba nie żyje.

Nie miałem też na myśli swatania Apoteozy z Pedrem. Lepiej niech sam się martwi. Ja jeszcze mógłbym wyskoczyć z jakimś komplementem i byłaby draka. Nie mówiąc o tym że całkiem na zboczeńca wyszedłbym.  Wiesz jakie bywają skróty myślowe i jak chętnie ktoś swoje podparte niczym przypuszczenia, potrafi uznać za cel Twojego działania. Takie życie, trzeba przywyknąć smile
I tak skończy się recyclingiem.

No i ładny uśmiech. Tak Apoteoziczko smile za ładny uśmiech. Nawet nie muszę go widzieć. Uwierzę na słowo.
  Możesz dzwonić do wariatkowa teraz w mojej sprawie

312

Pirat  z tym psychiatrykiem to tak tak koledzy mówili.......... tongue przyznaj się smile - stały bywalec? smile
"Nie miałem też na myśli swatania Apoteozy z Pedrem. Lepiej niech sam się martwi."- a ja myślałam że jestem powodem tylko do radosci a nie do zmartwień....ale luzik przyjełam na klate hehe
zaczne sobie zapisywac co za co mam, za ładny uśmiech foty, na ładne oczy upomnienie zamiast mandatu..,
a te"Uwierzę na słowo"- big_smile odważny ja tam bym nie ryzykowała bo Cię w maliny mogę w puścić smile i zobacz kto to mówi..? ja to ja...

313 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-24 23:31:56)

Pewnie że stały bywalec smile Najeździłem się do tyś świrów z rurkami.
A z tą wiarą to może powiem inaczej:
Jeżeli zrobię to za uśmiech. To zrobię to też za swój usmiech. Zwyczajnie sprawi mi to przyjemność. Jeżeli ty zaś, obiecasz uśmiech a nie dotrzymasz tego. To wcale nie wpuścisz w maliny mnie. Tylko siebie samą i apoteozę diabli wezmą.
Krótko, oszukasz samą siebie a ja i tak niczego nie tracę. Prawda? Takie życie.
   No więc po co pirata puszczać w maliny?
Podaj jakiś logiczny powód

Edit:
A z ta klatą to przesadzasz. Nie swatałem ale i tak byłaś powodem uśmiechu
smile

314

nie martw się mojej klacie nic nie jest i nie bedzie hehe, a widzisz taka zdolniacha ze mnie ze potrafię sprawić zeby Pirat sie uśmiechnął. Z tymi malinami to pojechałeś....cwaniak... w życiu bym na to nie wpadła, widac ze myślący Ci się włączył tylko nie chwal sie że potrafisz myśleć może niech to zostanie słodką tajemnicą. Tylko powiedz czy to boli??

315

apoteoza23 napisał/a:

moNniaaaa własnie że liczyłam ze mnie uspią ale nic z tego. Robię bigos, masz ochotę?

A jeśli tylko się podzielisz, to poproszę big_smile

316 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-25 11:00:59)

Pirat napisał/a:

Nie miałem też na myśli swatania Apoteozy z Pedrem. Lepiej niech sam się martwi

Staram się nie martwić na zapas wink I nie mam nic przeciwko nickoswataniu Piracikaa

PS
Ikaa: jakby co to zapożyczenie z Twojego nicku jest tylko chwilowe wink

EDIT
Weekend za pasem, jutro wybieram się na rower+spacer w miłym towarzystwie wink Prognoza pogody jest ok więc koniecznie trzeba korzystać. A w niedzielę może do teatru... smile

Miłego dnia netkobieciarki i nitkobieciarze big_smile

317

moNniaaaa mam jeszcze bigos ale teraz właśnie zrobiłam fasolke po bretońsku i przybieram się do ryby po grecku, mam tez ciasto wczoraj upiekłam zowie się krówka hehe oczywiscie ze się podziele
Don Pedro ja tez nie mam nic przeciwko takiemu swataniu, a ze spaceru będziesz musiał zdać pikantne szczegóły big_smile ,

318

apoteoza23 napisał/a:

moNniaaaa mam jeszcze bigos ale teraz właśnie zrobiłam fasolke po bretońsku i przybieram się do ryby po grecku, mam tez ciasto wczoraj upiekłam zowie się krówka hehe oczywiscie ze się podziele
Don Pedro ja tez nie mam nic przeciwko takiemu swataniu, a ze spaceru będziesz musiał zdać pikantne szczegóły big_smile ,

Jestem głodny a Ty o takich przysmakach, mniam mniam smile Bardzo lubię rybę po grecku, co ja piszę, uwielbiam! smile
Do ciasta polecam zieloną herbatę "Powiew lata" - właśnie wczoraj próbowałem i jest super.

319

jak masz ochotę to nie ma sprawy tez mogę sie z Tobą podzielić i zieloną herbatę też Ci moge zrobić, chyba że słodzisz to cherbatę ( z "c" z przodu, c- jak cukier:D )

320

apoteoza23 napisał/a:

jak masz ochotę to nie ma sprawy tez mogę sie z Tobą podzielić i zieloną herbatę też Ci moge zrobić, chyba że słodzisz to cherbatę ( z "c" z przodu, c- jak cukier:D )

cukier bleee smile poproszę przez samo 'h" smile

321

to witaj w klubie ja tez nie słodzę, ale teraz trzymaj się bo padniesz,
piję herbate oczywiscie gorzką z 7 woreczków big_smile

322

apoteoza23 napisał/a:

to witaj w klubie ja tez nie słodzę, ale teraz trzymaj się bo padniesz,
piję herbate oczywiscie gorzką z 7 woreczków big_smile

O żesz .... jestem pod wrażeniem! Ale zieloną czy zwykłą czarną? roll

323

z 7 woreczków zwykłą czarną bo zieloną jeśli w saszetkach to tak 3,4 wiem że to nie dobrze takie mocne pić ale co ja poradze że taką lubię

324 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2009-09-25 20:00:30)

apoteoza23 napisał/a:

Ja dzisiaj jadłem tylko jogurt... Nie żebym się odchudzała, ale jakoś nie mogłam jeść sad
I herbaty też nie słodzę smile

325

moNniaaaa nie dbasz o siebie oj nie dbasz ale skąd ja to znam....? no ale uwagę musiałam wzrócić żeby nie było smile przypomniał mi się tekst który mówi mój kolega "ludzie się dziela na taborety i na tych którzy słodzą kawę/herbatę" zawsze rozbraja mnie tymi słowami

Posty [ 261 do 325 z 1,984 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 31 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netczat - czyli kafejka bez ograniczeń o wszystkim i o niczym;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024