witaj witaj Don Pedro, mam nadzieje ze te słońce i mnie dopadnie
"Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju z powodu ograniczeń wynikających z praw autorskich."
No więc nie wiem
No to może ten?
http://www.youtube.com/watch?v=wwe_AkkZ … re=channel
White Flag
wszystkie nie mogą być ze szlabanem
alez cisza, wywiało wszyskich, moze obudzą sie rano..................... na teleexpress
u mnie jest tak piekna pogoda ze szkoda sidziec przy kompie lepiej w ogrodzie przy piwku
Spadam robić zdjęcia ![]()
Pogoda u mnie odlotowa.
Łał
ale ty pustki , wszystkich gdzies wywialo
proszę bardzo i polecam się na przyszłość(po 4,5 miesiącach wakacji mam głowę pełną pomysłów)
Widzę że też cierpisz na "syndrom przedłużonych wakacji'' ![]()
Nie ma to jak suuuuuuper długi odpoczynek po maturze. W końcu coś nam się należy ![]()
cicho jak by cały świat, zgasił światło poszedł spac............................... ![]()
Ja dziś roztopiłam się w obowiązkach domowych
Wpadnę jutro ![]()
205 2009-09-20 18:52:54 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2009-09-21 13:57:42)
Widzę że dzisiaj wieje pustkami ![]()
Widzę że dzisiaj wiele pustkami
Pogoda była super, to ludzie sobie na spacery poszli
Ja też dziś po lesie jeździłem rowerem no i na leśnych duktach sporo spacerowiczów spotkałem. Oj, trzeba było uważać żeby kogoś nie przejechać, takie tłumy ![]()
A jak spędziliście niedzielę? Chwalić się proszę, może jakiś pomysł mnie zainspiruje? ![]()
niedziela=spacer wzdłuż rzeki
a teraz "pykanie" w bilarda w salonie, pizza i piwko ![]()
niedziela=spacer wzdłuż rzeki
a teraz "pykanie" w bilarda w salonie, pizza i piwko
Bilard super sprawa. Sam niedawno grałem i świetnie się bawiłem. Aż się wyjść nie chciało ![]()
209 2009-09-20 21:28:57 Ostatnio edytowany przez Bejbi (2009-09-20 21:29:36)
Bejbi napisał/a:proszę bardzo i polecam się na przyszłość(po 4,5 miesiącach wakacji mam głowę pełną pomysłów)
Widzę że też cierpisz na "syndrom przedłużonych wakacji''
Nie ma to jak suuuuuuper długi odpoczynek po maturze. W końcu coś nam się należy
należy należy xD ale(wiem zabrzmi to strasznie)zaczynam tęsknić za szkołą,ale tylko dlatego że nie mam już co z sobą zrobić i tylko czekam aż sie wyprowadzę
a tak poza tym witam wszystkich państwa:)
![]()
Tym razem celowo bez edit. Mamy poniedziałek. Nie zapomnieć do pracy.
Ja zawsze mam taką myśl co by raz o tym zapomnieć.
Dzień dobry wszystkim pracusiom
212 2009-09-21 08:05:32 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-21 08:22:18)
I ja witam, także "pracowicie"
Znów słońce za oknem i nawet ciepło jak na zimne ostatnio poranki.
Piracie, daj koniecznie więcej zdjęć z sesji z woman in red! To co wkleiłeś super ![]()
Dobrego dnia wszystkim.
(a jak mnie ktoś pyta jak minął weekend, zawsze niezmiennie odpowiadam - za szybko!
)
moNniaaaa napisał/a:Bejbi napisał/a:proszę bardzo i polecam się na przyszłość(po 4,5 miesiącach wakacji mam głowę pełną pomysłów)
Widzę że też cierpisz na "syndrom przedłużonych wakacji''
Nie ma to jak suuuuuuper długi odpoczynek po maturze. W końcu coś nam się należynależy należy xD ale(wiem zabrzmi to strasznie)zaczynam tęsknić za szkołą,ale tylko dlatego że nie mam już co z sobą zrobić i tylko czekam aż sie wyprowadzę
a tak poza tym witam wszystkich państwa:)
Widzę, że coś nas łączy
- też zaczynam tęsknić za szkołą, bo nie mam co ze sobą zrobić
moNniaaaa napisał/a:Widzę że dzisiaj wiele pustkami
Pogoda była super, to ludzie sobie na spacery poszli
Ja też dziś po lesie jeździłem rowerem no i na leśnych duktach sporo spacerowiczów spotkałem. Oj, trzeba było uważać żeby kogoś nie przejechać, takie tłumy
A jak spędziliście niedzielę? Chwalić się proszę, może jakiś pomysł mnie zainspiruje?
Ja też byłam na długim spacerze
. Oczywiście musiałam wziąć ze sobą psa, ale było fajnie. Przy okazji odkryłam świetne miejsce na odpoczynek-polanę, ze starym drzewem na środku i otoczoną lasami
. Aż chce się tam wrócić...
216 2009-09-21 20:17:02 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-21 20:18:02)
Hej Pirat, co ja widzę? Zaczynasz zjadać swój aparat? ![]()
Zdjęcia super, nawet bez słońca mają swój klimat
Dzięki
Woman in Red with blue eyes. Nice ![]()
zdjęcia fajne, a jak po niedzieli? hmmm byłam u rodziców, popatrzyłam jak tata łowi rybki, nie robiłam mu konkurencji żeby nie odbierać mu tej przyjemności
więc w sumie jak większość w plenerze
Nie. Nie zżeram aparatu. Miałem jakąś uwagę. Zawsze mi się zapomina że do kobiety to nie ma najmniejszego sensu.
Z tymi uwagami![]()
Pirat a moze wystarczyło by się skupić ? ![]()
Uwagi do kobiet zawsze mają sens, poza jednym: nie warto im tych uwag przedstawiać. To już lepiej w męskim gronie ponarzekać, najlepiej nie na sucho ![]()
![]()
Właśnie. Pedro lepiej to ujął.
A skupiam się zawsze.
No nareszcie: dwaj panowie na "P" online
Ja sobie dziś na forum posiedzę trochę bo końcówkę dnia miałem dość emocjonalną ![]()
223 2009-09-21 21:42:11 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-21 21:43:05)
No chyba po tej małej wymianie zdań rozwialiśmy wszelkie wątpliwości. Że np. któryś z nas to Marysia ![]()
Edit: Idę robić kawę w dzbanku, co by dziewczyny też miały
Pirat: właśnie teraz się rozluźniam ze szklanką w ręku więc na pewno nie jestem Marysią ![]()
To żaden dowód akurat. Choco tez czasami tak się rozluźnia
Hahahahaha
Wiem, że to nie dowód ale od teraz moje skojarzenia są lekkoduszne ![]()
Tzn? Takie niegrzeczne myśli czy też wprost
przyziemne![]()
Chcę żeby były niegrzeczne bo trochę w głebi duszy niegrzeczny chłopak jestem ![]()
No to wszystko OK.
A gdzie dziewczyny? Patrzą teraz i knują ?
My tu jak na rozkładówce
Gadamy se niby ot tak a ONE czytają i kto wie może knują a może im się podoba? ![]()
Raczej analizują. A z nami to jak ze strzałką na globusie. Zawsze zaskakujący wynik
232 2009-09-21 21:57:09 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-21 22:01:20)
Albo jak w ruletce. Stawiasz na czerwone wypada czarne.
A tak z innej beki: bywam smutny, rozdrażniony i rozgoryczony ale... LUBIĘ ŻYĆ ![]()
EDIT:
Musimy poważnie wyglądać bo nikt nie chce się wtrącić ![]()
233 2009-09-21 22:01:41 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-21 22:03:20)
Masz na myśli czucie? Bo takie życie dla życia albo telewizora to mnie nie kręci. Czasami mam taką myśl żeby wszystko walnąć i pojechać gdzieś
do buszu jakiegoś (jeżeli jeszcze jest) I uczyć dzieci pisać.
Przypadkowo poznałem takiego hardcor-a co wszystko walnął i pojechał do afryki. Mam teraz problem z jego pytaniem:
Co mogę zrobić??
Edit: Poważnie wyglądać? Nie, raczej jako dziwne coś w świecie kobiet ![]()
234 2009-09-21 22:04:16 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-21 22:05:42)
Oczywiście, że dla uczuć, emocji i czego tam jeszcze. Mam czasem dość tego co mam, chcę zwiać tylko po co? Życie jest zajebiste bo potrafi Cię zaskoczyć. Do Afryki się nie wybieram, w Bieszczady też nie. Jestem tu i tu chcę żyć ![]()
Kurcze ale odlatuję ![]()
EDIT:
Dobrze zauważyłeś z tym "czymś dziwnym". Jeśli pozwolisz rozwine ten wątek w kafejce facetów - może skończą się zarzuty, że tam ostatnio nudy ![]()
235 2009-09-21 22:09:42 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-21 22:10:30)
Może coś wymyślisz. Naświetlę problem , tak migowo:
Kraj po wojnie. Ulica w stolicy pilnowana przez wojsko. Na ulicy dzieci z butelkami w zębach. W butelce klej do gumy.
..... Mają po 5-6 lat a ten klej to wynik wyboru w::
czy za wyżebrane grosze kupić banana który zabije głód na kilka godzin. Czy też może klej który zniesie to uczucie (nam nie znane, trzeba ze 2 tygodnie nie jeść żeby zrozumieć) na cały dzień.
Co może zrobić on tam na tej ulicy?
(żołnierze też często nie jedzą bo dają przydziały dzieciom)
Edit: To zawołaj ich tutaj ![]()
Z wojną zadałeś mi klina. I odpowiedź nie jest chyba dziś na moją głowę... ![]()
Beznadziejna sytuacja co?
Pomijam wzywanie Boga bo wiadomo co może zrobić.
Pytanie co może zrobić człowiek, który nie płacze. Co nie oznacza że nie ma serca.
witam wszystkich wyspanych i niewyspanych ja juz swoja prace odwlilam ciemna nocka i teraz moge sie upajac 5-dniowym urlopem
Ja też się przywitam
.
My tu jak na rozkładówce
Gadamy se niby ot tak a ONE czytają i kto wie może knują a może im się podoba?
No popatrz, wydało się
. "ONE" nic nie robią całymi dniami, tylko knują, spiskują i w ogóle chcą przejąć kontrolę nad tym forum ![]()
No widzę, że nie tylko ja siedzę na tym forum o tak późnej porze jak przed 10 rano ![]()
tak zerknelam z nudow z rana bo cos sie pogoda popsula w pieknej skandynawi , wiec lepiej posiedziec przy kompie i poczytac roznosci
U mnie pogoda jest super
. Aż nie chce się w domu siedzieć
Hejka. coraz bliżej magicznej 15-tej
Zwykle o tej porze zapach kawy mnie dopada i przywołuje na myśl miłe chwile
Patrzę w okno i stwierdzam, że taka jesień to może być ![]()
faktyczne ładna pogoda, a kawy nie mam jak zrobić bo prądu nie mam..........nie wiem jak ja wytrzymam bez kawy!
No to lipa faktycznie. A rozumiem, że net z baterii ciągniesz? ![]()
oczywiście, ale to już czas przeszły bo już mi w końcu panowie zrobili, teraz czas na kawusie i obiadek jakis ugotowac
Czyli kawa z prądem
Smacznego ![]()
249 2009-09-22 16:03:58 Ostatnio edytowany przez apoteoza23 (2009-09-22 17:23:23)
tak tak...terapia ino wstrząsowa mi tylko może pomóc ![]()
obiad ugotowałam, posprzatałam, ach jaka ja przykładna jestem
zdolna ze mnie bestia hehe,kawa zaczeła działać, teraz iśc sie zrelaksować i nawdychac się tego mazurskiego powietrza, tak u mnie jest ślicznie że mozecie mi tylko pozazdroscić! pozdrawiam ![]()
250 2009-09-22 18:42:52 Ostatnio edytowany przez Pirat (2009-09-22 18:52:37)
Obiad ugotowałem, posprzątałem, ach jaki przykładny jestem
Bestia też jestem czasami, nawet bez kawy. Teraz pójdę nawdychać się tego jodowanego powietrza. Jak tu ślicznie. Możecie pomarzyć (poza apoteozą
Hahahahaaha)
apoteoza?
Do czego nawiązujesz apoteozą ?
monia ![]()
No popatrz, wydało się big_smile. "ONE" nic nie robią całymi dniami, tylko knują, spiskują i w ogóle chcą przejąć kontrolę nad tym forum tongue
.. spoko nic nie musicie robić, to wasze forum przecie.
Obiad ugotowałem, posprzątałem, ach jaki przykładny jestem
Bestia też jestem czasami, nawet bez kawy. Teraz pójdę nawdychać się tego jodowanego powietrza. Jak tu ślicznie. Możecie pomarzyć (poza apoteozą
Hahahahaaha)
apoteoza?
Do czego nawiązujesz apoteozą ?monia
No popatrz, wydało się big_smile. "ONE" nic nie robią całymi dniami, tylko knują, spiskują i w ogóle chcą przejąć kontrolę nad tym forum tongue
.. spoko nic nie musicie robić, to wasze forum przecie.
Ja tylko żartowałam z tym przejmowaniem kontroli ![]()
Co tam ;-D ? Ja miałem ciężki dzień ;-p ale żyję ;-)
Hey
Ciekawe co dzisiejszy dzień nam przyniesie.
Hey
Ciekawe co dzisiejszy dzień nam przyniesie.
Jak na razie niesie ciepło. Widzę też słońce, błękitne niebo leciutko tylko zachmurzone
Miłego day'a ![]()
Witam wszystkich w piekny sloneczny dzionek {jak narazie]
Pirat, do czego nawiązuje apoteozą? to jest apoteoza apoteozy
=> czyli uwielbinie mnie samej
, a jak mi zbraknie kompelmentów to sama je sobie powiem taka cwana jestem, a co?! jak szaleć to szaleć ![]()
, a jak mi zbraknie kompelmentów to sama je sobie powiem taka cwana jestem, a co?! jak szaleć to szaleć
No i oto przykład jak od apoteozy dojść do kwintesencji dobrego samopoczucia
tak trzymaj apoteoza ![]()
a dziękować dziekować, tylko ja taka zawsze jestem....niezły był by ze mnie przypadek dla dobego psychologa, ale każdy zrezygnował, hmmmm ciekawe dlaczego?? no tak ale to proste przecież w takim kaftaniku zapewne nie było by mi do twarzy ![]()
, a jak mi zbraknie kompelmentów to sama je sobie powiem taka cwana jestem, a co?! jak szaleć to szaleć
Uwielbienie samej siebie
. Dobre
. Ja na początku źle przeczytałam twój nick i wyszła mi-apoptoza-czyli samozagłada komórki ![]()
Ja na początku źle przeczytałam twój nick i wyszła mi-apoptoza-czyli samozagłada komórki
Ale się naukowo zrobiło ![]()