Nie lubię gablotek i przeszklonych mebli. Chociaż muszę przyznać, że książki za szkłem mniej się kurzą. Ja potrzebuję skrzyń i pudeł do swojej makulatury. Stopniowo kupuję takie plastikowe pudła, tam też kurz nie dociera, no i notatki ułożone są tematycznie. Regał, a najlepiej pokój z regałami to szczyt moich marzeń!
Obejrzałam, sesje zdjęciową Twojego kota
Ma ładny pyszczek i miło popatrzeć na zwierzę z takiej odległości. Nie przepadam za kotami, tego że łaszą się pomiędzy nogami. Denerwuje mnie dotyk zwierząt, brzydzę się i czasem się go boję. Może gdybym miała własne zwierzątko traktowałabym inne zwierzęta lepiej. Wszystkie obce psy i koty niech chodzą swoimi drogami, ja im nie przeszkadzam i one też mogłyby być tak uprzejme dla mnie
Już widzę wasze skrzywione miny - co najmniej dwie kociary w kafejce, a tu taki wpis!
Hm, zdjęć jeszcze nie wklejałam na forum i szczerze mówiąc nie wiem jak to zrobić
Może później poszperam i znajdę rozwiązanie. Na razie zostaje opis sukienki: na białym tle wzory czarnych bratków (tak nazwała je sprzedawczyni), bez rękawów, głęboki dekolt w serek a la koperta, tzn. materiał nie jest zszyty na środku biustu tylko założony za zszyciem. Nie wiem czy zrozumiałaś, ale nie inaczej nie potrafię określić. Sukienka na biuście przylegająca, dołem rozkloszowana. Raczej klasyczny wzór, nie lubię udziwnień.
Moje włosy mają ostatnio swój naturalny kolor - ciemny brąz i pewnie gdzieniegdzie siwe, nie do wszystkich docieram pęsetą
Są pocieniowane i najdłuższe pasma sięgają około 10 cm poniżej ramion.
Nie oglądam "Mam talent". Czasem włączę na początkowe odcinki podobnych programów, żeby zorientować się w czym rzecz, ale zwykle szybko mnie nudzą. Ale dzisiaj, obierając brzoskwinie (!), obejrzałam w dwójce "Powiedz tak", a zaraz po tym w jedynce "Gotowi na ślub". Chyba pierwsze odcinki to były. I też się rozczarowałam. Może jestem zbyt wymagającym widzem?
To się napisałam, a teraz idę sprzątać, bo mój ukochany niedługo przyjedzie 
Miłego seansu, Merlin