66 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-11-09 16:01:43)

Odp: Gdzie najlepiej kupować i gdzie kupujecie kosmetyki i perfumy?

Ja kosmetyki kupuję tylko i wyłącznie na stronie spam Duży wybór kosmetyków profesjonalnych, szybka wysyłka, fajne katalogi i próbki. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. smile

Zobacz podobne tematy :

67

Ja stacjonarnie kupuje w marketowych drogeriach, ale np. perfumy tylko w klepach internetowych ze względu na zbyt duże różnice cenowe, oczywiście na korzyść internetu.

68

Jest pełno ciekawych sklepów internetowych w których można zakupić dobre perfumy. Ja preferuje tylko znane marki i znane sklepy !

69

Hebe albo Rossman, do tego czasem kupuje na olx i allegro.

70

Ja coraz rzadziej kupuję w drogeriach a coraz częściej w sklepach online z kosmetykami naturalnymi. Szczególnie lubię sklep eco-logiczna.pl
Zamawiam naturalne kremy, kosmetyki dla dzieci, nawet ostatnio zamówiłam dla męża coś. Bo w sklepie też są super zestawy kosmetyków dla mężczyzn, fajnie zapakowane. Szybko wysyłają i mam gratis przesyłkę, za określoną kwotę. Lubię ich, bo mają wszystkie najlepsze kosmetyki naturalne w swoim sklepie i nie muszę szukać w innych miejscach sklep eco-logiczna.pl

71

Kosmetyki w stacjonarnych miejscach, a perfumy w perfumeriach internetowych ewentualnie na grupkach na fb ale też na wizażu.

72

Możesz dopasować kosmetyki poprawiające napięcie skóry przez https://www.rheasklep.pl/ i to tylko w wydaniu wegańskim, przy okazji też certyfikowanym.