Trójkąt idealny - a jednak da się! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 267 ]

66

Odp: Trójkąt idealny - a jednak da się!

Harvard powiadasz? i w kablach robi? ,chiba nie.

A swoja droga pomyslalyscie jakiez to ON imie moze miec?
Ja jestem za Alonso, Eduardo moze Armando?

Lex , masz prawo pierwowyboru - bo on Twoj ci!

Zobacz podobne tematy :

67

Prosze Cie on skonczyl szkole ,, jak tu zrobic, zeby nic nie robic, a zarobic i sie nie narobic,, hahaha damy rade nie takie rzeczy sie robilo hahahaha

68

hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah big_smile big_smile D:D ale się usmialam z tego cygana co kable kradnie a jest arabem? ????

69

Alice - tu taki dramat sie rozgrywa, a Ty sie chichrasz na pol strony, a fe......................

70

betina2 napisał/a:

Lex , masz prawo pierwowyboru - bo on Twoj ci!

Dzięki Damo, jesteś wielka
http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif

71

A może cygan jest ojcem Pablito? Hmm... nie pomyśleliście o tym?

PS.    LEX Twoja grafika jest powalająca hahahahhahah

72

betina2 napisał/a:

Alice - tu taki dramat sie rozgrywa, a Ty sie chichrasz na pol strony, a fe......................

Sorry....

A może Arab jest dziadkiem tej 1 a ta pierwsza jest matka 2 z czym jest jeszcze 3 i cygan?

73 Ostatnio edytowany przez hera.1 (2013-03-01 16:20:55)

betti67 napisał/a:

i to zagadka dopiero ojca Pablita..albo to jego  syn, który nie miał syna, a on prawdopodobnie nie ma ojca, ...hihii  ale ma sygnet i patelnie..może to z herbu rodowego ??

74

Podobno nie jest arabem ale cholera go wie moze ojciec jego byl... Jakies korzenie moga byc.. Hahahha ale tak my to powaznie a wszyscy sie smieja .. Nie rozumiem... Przeciez naprawde bedzie szaber macher...

75

hera.1 napisał/a:
betti67 napisał/a:

i to zagadka dopiero ojca Pablita..albo to jego  syn, który nie miał syna, a on prawdopodobnie nie ma ojca, ...hihii  ale ma sygnet i patelnie..może to z herbu rodowego ??

buhahahaha  sluchajcie prawdopodobnie mial dwie matki w tym jedna niedzwiedzica dlatego ten dywan na torsie i kaganiec tzn obroza... Ale skad sygnet?? Musze to rozkminic jeszcze...

76

No nie, w kagancu?
A jakze on bedzie skladal pocalonki na ust korali?
Fakt, ze cyganie prowadzali tanczace niedzwiedzie, ale az tak daleko sie posuwac?
Poki co - ma futro na klacie, sygnecik, patelni pare, obrozke i kable. Ustalone - syn Pablita, matka poki co NN. Moze matki nie bylo....... kto wie. Aha - wierszokleta.

77

Nastepny odcinek tej intrygujacej telenoweli brazylijskiej obejrzyj na www.czarownicaesmeralda.pl lol

78 Ostatnio edytowany przez betti67 (2013-03-01 16:56:24)

Ale historia ,mowiłam,że to ''Moda na sukces'' ja już nie mogę brzuch mnie boli ze śmiechu.
Drzewo genealogiczne ustalone hahahaha

HERA i co humor się poprawił? smile:):)

A z żółtego łańcucha mamy już kaganiec hahaha BAGS to jest lepsze od brazylijskich i wenezuelskich telenowel w kupę wziętych hahaha

79

Jaka Moda na sukces, jakie brazyliady........
Wypraszamy sobie - my to do Nobla pretendujemy!!!!!!!!

Ps. kaganiec zostal mu sie zdjety!

80

O rany, ja już dzisiaj trzeci raz pluję na monitor http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif.

Ale już wiem chyba kto on zacz. On grał główną rolę w filmie "Predator"  hmm.
Tak mi się coś wydaje.

81

przyłaczył bym sie do trujkacika z checia jestem chetny

82

Lexpar napisał/a:

O rany, ja już dzisiaj trzeci raz pluję na monitor http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif.

Ale już wiem chyba kto on zacz. On grał główną rolę w filmie "Predator"  hmm.
Tak mi się coś wydaje.

To Predator chadzal z patelnia?
Tlusciutki tez chyba nie byl .........
Raczej  bym go pchnela gdzies w Indie do Bollywood - w koncu cyganie sie stamtad wywodza.

83

ZEGAR to już nie jest trójkącik,kilkoro nas się tam wybiera taborem,jeśli jesteś z chęcią chętny to wpisowe i walimy po patelnie

BETINA , Bollywood to jest myśl, bierzemy cygana i do Indii jedziemy rodzinę poznać

84

A to nie ten z Gwiezdnych Wojen??? Jak tam ta malpa sie zwala juz nie pamietam big_smile aaaa Lord Wader a niee on ciezko oddychal no pogubilam sie hahahhahah

85

Obcy kontra predator część 6 i 7

86

Nasz moze tez ciezko oddycha, przynajmniej w pewnych momentach.................

Tak, Indie to jest cos!!
Z tym, ze oprocz Ore, ore... jeszcze przyjdzie nam opanowac taniec derwisza.
Powoli swiatowe kobity sie z nas robia..............

87

A wszystko przez niewinny trójkacik, tyle zmieni w naszym życiu smile:):)

88 Ostatnio edytowany przez hera.1 (2013-03-01 19:23:36)

I zaspiewcie ..Bania u Cygana , bania u Cygana od rana...hihii moze banie zamienimy na trójkacik od rana haha

89

HERA, nie znam tego.O tej bani.
Wiosna idzie, ale nam wali smile:):)

90

betti67 napisał/a:

HERA, nie znam tego.O tej bani.
Wiosna idzie, ale nam wali smile:):)

hahhah  to taka muza , posluchaj hihihihttp://www.youtube.com/watch?v=MXeStKZZFgo

91

HAHAHAHHAHHAH HERA rozłożyłaś mnie tą banią u cygana na łopatki hahahahahahah

Takiego szalonego tańca to już dawno nie widziałam. Bal samców jak się patrzy hahahaha
Jak nam cygan zafunduje taki jubel to go adoptuję hahahaha

92

betti67 napisał/a:

Takiego szalonego tańca to już dawno nie widziałam. Bal samców jak się patrzy hahahaha

Zafunduje na bank i da sygnet pocalowac jak Don Carleone..ehhe

93

hera.1 napisał/a:
betti67 napisał/a:

Zafunduje na bank i da sygnet pocalowac jak Don Carleone..ehhe

Rodzina Soprano w  hiciorze "one tancza dla mnie" big_smile

94

Wątek jak Stoch- mistrz świata smile

Cygan mistrzem  świata? smile

95

Nie cygan na prezydenta !

96

nowaja29 napisał/a:

Nie cygan na prezydenta !

No pewnie - jeden juz mial do czynienia z kablami, dlaczego nie pojsc za ciosem.

Juz widze ten bal w Palacu Prezydenckim - eh bana....., ore,ore......jada wozy,....dzis prawdziwych.....
Rychtujcie Dziewczynki sukieneczki stosowne!!!!!!!!.

97

Chcialam strzelic ze na papieza wlasnie etat sie zwolnil ale chyba juz za bardzo by mnie ponioslo hahahaha

98

O ile temat tego wątku budzi we mnie oczywiste reakcje...jak kazdy temat o zdradach i trójkątach, o tyle ta cala brazyliada na temat osoby pochodzenia romskiego budzi we mnie ogromny niesmak.
To juz zalatuje ksenofobią....poprawcie mnie jesli się mylę.

99

nowaja29 napisał/a:

Chcialam strzelic ze na papieza wlasnie etat sie zwolnil ale chyba juz za bardzo by mnie ponioslo hahahaha

Tez tak mialam, ale czerniawy z wasikiem i tlusciutki papa....... troche too much.

100

moniaCo napisał/a:

O ile temat tego wątku budzi we mnie oczywiste reakcje...jak kazdy temat o zdradach i trójkątach, o tyle ta cala brazyliada na temat osoby pochodzenia romskiego budzi we mnie ogromny niesmak.
To juz zalatuje ksenofobią....poprawcie mnie jesli się mylę.

Zgadzam się z Tobą
może zmienić Cygana na kolesia z polish jokes Moi Drodzy?

101

betina2 napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

Tez tak mialam, ale czerniawy z wasikiem i tlusciutki papa....... troche too much.

No juz nie robmy z cygana Ojca Chrzestnego smile ale tak miedzy nami jak sobie go wyobrazam to jakos tak mi nie zabardzo ... Jakis w moich wyobrazeniach obrzydliwy jest.. I jeszcze dwie ma lalunie no fuuu... nie oddam Lexa w jego szpony predatora:) Lex masz juz zakaz haha

102

nowaja29 napisał/a:
betina2 napisał/a:
nowaja29 napisał/a:

No juz nie robmy z cygana Ojca Chrzestnego smile ale tak miedzy nami jak sobie go wyobrazam to jakos tak mi nie zabardzo ... Jakis w moich wyobrazeniach obrzydliwy jest.. I jeszcze dwie ma lalunie no fuuu... nie oddam Lexa w jego szpony predatora:) Lex masz juz zakaz haha

Nowaja tak jest moja Damo. Ja nie chcę ani cygana ani araba. Nigdy jakoś nie darzyłem ich sympatią. Cyganów bo cyganili i na siłę wciskali patelnię bez teflonu, a arabów bo swojego czasu nasze piękne dziewczyny wyrywali. http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif

103

Lexpar napisał/a:
nowaja29 napisał/a:
betina2 napisał/a:

Nowaja tak jest moja Damo. Ja nie chcę ani cygana ani araba. Nigdy jakoś nie darzyłem ich sympatią. Cyganów bo cyganili i na siłę wciskali patelnię bez teflonu, a arabów bo swojego czasu nasze piękne dziewczyny wyrywali. http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif

eee juz pisalam ze arab to zdrajca i zolte ma ... Itd ale ciesze sie kamien z serca smile

104

Coś nam Ciotkaklotka przepadła. Może wyjechała do siostry na weekend? Mam nadzieję, że jak wróci, to zda relację co tam w trójkącie.

105

Hibernacja napisał/a:

Coś nam Ciotkaklotka przepadła. Może wyjechała do siostry na weekend? Mam nadzieję, że jak wróci, to zda relację co tam w trójkącie.

Może figura geometryczna się zmieni z trójkata na czworokat , bo biedny Cygan juz chyba nie wyrabia od obrabiania tych dwóch paletek..i futro sie wyciera hehe

106

Pani Zupa , MoniaCo ,
Dziewczyny, nie dajmy sie zwariowac.
Doszukiwanie sie nacjonalistycznych intencji w tej brazyliadzie wydaje mi sie grubo przesadzone.
Post Autorki od gory do dolu niepowazny, usilujacy pokazac idealny trojkat.
Naiwnosc i (nazwe to delikatnie ) brak madrosci w jej wywodzie az sie prosil o takie a nie inne komentarze.
Odnosnie narodowosci romskiej - autorka napisala" wstretny, gruby cygan z sygnetem" ,gdyby napisala obrzydliwy eskimos - pewnie bysmy zrobily jaja z igloo.
W kazdym badz razie pare osob wczoraj sie niezle rozbawilo i nie sadze, ze zmienilo zdanie w kwestii, tej czy innej nacjii.
W kwestii ksenofobii podobnie.
Troche luzu i dystansu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.

107 Ostatnio edytowany przez nowaja29 (2013-03-02 16:31:48)

Zgadzam sie z betina2 zwyczajnie ciotkaklotka przedstawila to w taki sposob ze chwala jej za to bo dawno tak sie nie usmialam i reszta taboru rowniez..Opis przez autorke watku jest co najmniej bezsensowny tak naprawde i tlumaczenie i wypowiadanie sie tez uwazalabym za bezsensowne.. A tak wszyscy polecieli w swiat fantazji i watpie zeby komus to na zle wyszlo... Cygan na gitarze gra a my sobie po prostu tanczymy.. Przy okazji jakas patelnia sie trafi haha to moze kable...  i jeszcze dodam ze z cala pewnoscia nikt z zartujacych nie jest uprzedzony do ras ludzkich zadne z nas nie jest ksenofobem litosci... Tak wyszlo nie spinac sie jak agrafki... Tylko wyluzowac...

108

betina2 napisał/a:

Pani Zupa , MoniaCo ,
Dziewczyny, nie dajmy sie zwariowac.
Doszukiwanie sie nacjonalistycznych intencji w tej brazyliadzie wydaje mi sie grubo przesadzone.
Post Autorki od gory do dolu niepowazny, usilujacy pokazac idealny trojkat.
Naiwnosc i (nazwe to delikatnie ) brak madrosci w jej wywodzie az sie prosil o takie a nie inne komentarze.
Odnosnie narodowosci romskiej - autorka napisala" wstretny, gruby cygan z sygnetem" ,gdyby napisala obrzydliwy eskimos - pewnie bysmy zrobily jaja z igloo.
W kazdym badz razie pare osob wczoraj sie niezle rozbawilo i nie sadze, ze zmienilo zdanie w kwestii, tej czy innej nacjii.
W kwestii ksenofobii podobnie.
Troche luzu i dystansu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.

Betina2, nie szukam nacjonalistycznych intencji, każdy ma swoje smaki i smaczki, ot wyrażenie mojej opinii i smaczku, może jestem przewrażliwiona z racji swojej narodowości. Jednak fakt jest taki, że nikogo nie oskarżam o ksenofobię i nie chcę psuć zabawy, z istoty swej przecież niewinnej. Wszak nie tylko mamy się smucić
uściski dla Ciebie:)

109

gruby ,wasaty ,cygan ,arab ,poeta ,telefonista i do tego magiczny sygnet ,zapewne jak byl mlody byl czorny i gral w kosza ,istny transformer -nic dziwnego ze panny sie do niego kleja ,unikat:-D

110

akhad napisał/a:

gruby ,wasaty ,cygan ,arab ,poeta ,telefonista i do tego magiczny sygnet ,zapewne jak byl mlody byl czorny i gral w kosza ,istny transformer -nic dziwnego ze panny sie do niego kleja ,unikat:-D

zapomniales (as) dodac predator z kagancem smile

111

Drwiny i szyderstwa.
Żeby się ubawić utwórzcie sobie nowy temat z żarcikami...bo to tutaj świadczy tylko o was ,pewnie z tego połowa katolików.
Zadziwiające ilu piszących na tym forum jednocześnie potrafi być współczującym/pouczającym/moralizującym a jednocześnie jechać po kimś jak po łysej kobyle ! Nie zauważając przy tym własnych ułomności.

Temat i owszem co najmniej dziwny ale bardziej od tematu dziwią mnie osoby czerpiące przyjemność z drwin.
To tyko znaczy jedno...ile obłudy kryją "nasze miłosierne serca"

112 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2013-03-02 20:09:09)

Luzu i dystansu to ja mam wiele...
Ale nic tu nie ma z merytorycznej dyskusji a więcej drwin i inwektyw w kierunku Cyganów i innych nacji....
Bo akurat narodowość w tym temacie ni ma nic do rzeczy, bo polaczki też potrafią na lewo i prawo w trójkątach i czworokątach, a jakoś radochy z ich powodu nie ma!
Pośmiejmy się kochani z nas samych....

113

moniaCo napisał/a:

Pośmiejmy się kochani z nas samych....

Bo tak zdrowiej a i znaczy iż dystans do siebie samych mamy a to z kolei jest  przejawem normalności, odwagi i inteligencji.
Nie wielu na to stać.

114

MoniaCo
A do czego tu odniesc sie merytorycznie w poscie autorki watku?
Wyglosila pochwalny pean w temacie trojkata , gdzie jedna z kobiet pracuje na faceta, a druga mu dostarcza wrazen cielesnych.
Podsumowala, ze wszyscy zadowoleni - A JEDNAK DA SIE!, dajac tym samym do zrozumienia, ze zbytnia malostkowosc w wiezach mesko-damskich znacznie utrudnia zgodne funkcjonowanie tego typu figury geometrycznej.
Uroda, pochodzenie i sygnet to jej slowa.
Doprawdy trzeba duzo samozaparcia , zeby moc odniesc sie merytorycznie do tego typu wypowiedzi. Zreszta zdaje sie , ze ona nawet tego nie oczekiwala - byla to raczej rada - jak mozna zyc w szczesciu i zgodzie, jak sie chce.
Post zostal potraktowany, tak jak na to zasluzyl.
Troche bylo przy tym ubawu i tyle!!!
Rownie dobrze bohaterem mogl byc Polak z sumiastym wasem.
Nie doszukujmy sie dziury w calym.

115

Nikandra. Monia. Szacun.

Kiedyś byłam jeszcze z małym synkiem w domu kultury. A jeden karczowaty tatuś mówi do synka. Czapkę. Zdejmij!! Co ty mały żydek jestes?? I gościu nie wiedział nawet prostach i cham co wdrukowywal. Synkowi....

116

sztywniactwo zawitalo .... Nie pasuje nie czytac a umoralniac nie tzreba kazdy z nas pelnoletni ...

117

Podchodzę już trzeci raz żeby coś napisać w temacie,który się obecnie rozszalał,ale naprawdę jest już bardzo trudno coś dodać.
Jak świat światem to zawsze były odmienne zdania,więc bardzo dobrze ,że nie odbiegamy od normy. Zresztą forum zostało tak skonstruowane i po to by podejmować rozmowy i dyskusje.
A,że zdania rozmowców nieco odbiegają od siebie, tym lepiej,a to dlatego, że owe dysputy nie wieją nudą. Mam nadzieję,że nikt nie został obrażony, a przede wszystkim Cygan, o którym to opowieść posunęła się w dalece nieoczekiwanym kierunku,ani Jego kobiety oraz autorka wątku.
Jednocześnie pragnę z tego miejsca,przeprosić, każdego kto został w jakikolwiek sposób urarzony slowem ,gestem i uczynkiem. Proszę o wybaczenie.

118

Coby temat zakonczyc.
Moja rodzina ma bardzo skomplikowane korzenie - wsrod przodkow byli Zydzi, Niemcy,Polacy i jeszcze byl dziadek z Ameryki, pochodzenia - z tego co sie dalo ustalic- rosyjskiego.
Daleka zatem jestem od ksenofobiczo-nacjonalnych klimatow.
Mnie tam przypadlosci roznych nacji bawia, niektore sie podobaja inne nie.

Jak to mawial Boy-Zelenski jezeli cos jest bardziej smieszne niz niestosowne - mozna uzywac.

Bedac poprawnym politycznie stare przyslowie powinno brzmiec:
rzemieslnik sztuki kowalskiej zawinil, obywatela pochodzenia romskiego powiesili.

119

O rany!!! Co się tu wyrabia!
Jaką imprezę rozkręciliście i to bez gospodyni. Tyle mnie wesołego ominęło. Szczególnie obficie splułam monitor, gdy czytałam o taborze.

Kieleckie znam, weźcie mnie za przewodnika, deskę do siedzenia dołóżcie, please....

Już polewam, każdemu to co lubi smile

- paniom od ksenofobii - Cygan nie jest Romem, ale to nie moja wina, że wygląda jak cygan. Jakbym napisała delikatnie, że to brunet, to jeszcze byście wzięły go za Banderasa czy Ibisza. Specjalnie dla urażonych Pań nazwę go w tej chwili Maurem smile

- Poprostu Danielu - napisałam, że Ona1 nic nie wie o tym, że On wydaje na Oną2, a nie, że nic nie wie o Onej2. Wiesz, baby są zazdrosne o podarki, żeby nie było kwasów to On im chyba zaczął kupować to samo, bo siorka raz znalazła identyczny podarek jaki juz zdążył wcześniej dać jej. Taki spryciarz!

- nocna_lampko - jasne, że jest oczytany, studia ponoć skończył, chyba...z logistyki jak tu 2-3 miesięczne roszady robić Onymi i wspólnymi zdjęciami na komodzie smile Chociaż obie z siorką jesteśmy zdania, że pikantniej byłoby, gdyby ustawiał na komodzie fotkę z tą inną Oną, bo to działałoby mobilizująco na aktualną Oną smile

Jak zechcecie to Wam jeszcze coś przybliżę zanim odpalicie te konie w taborze smile

120

Witaj CIOTKOKLOTKO dobrze ,że się pojawiłaś smile
Ale nam się dostało za niecne żarty z Cygana ,że ho ho
Ja już zaczęłam głową walić o ekran i przepraszać urażonych,ale dobrze ,że jesteś to i sprostowałaś co nie co.
Chwała,że Cygan to Maur bo w końcu myśleliśmy ,że ma korzenie w Indiach i tam chcieliśmy taborem.....oj może już skończę bo długo by pisać o owej historyi smile

Martwiliśmy się o Ciebie, że tak nagle nam znikłaś,ale prosimy o ciąg dalszy bo konie zaprzężone hej! smile

121

No prosze nawet autorka watku usmiechnieta... Dzieki bo cenzura wsiadla i atak na nas chciala przeprowadzic ale my dzielni rycerze stawilismy czola:) a tak powaznie to prosze sypnij nam wiecej szczegolow bo trzeba serial brazylijski ulozyc a tu same przypuszczenia:) ja sobie nie wyobrazam ze on obraca dwie i nikt sie nie domysla ...

122 Ostatnio edytowany przez nocnalampka (2013-03-04 10:51:09)

betina2 napisał/a:

Moja rodzina ma bardzo skomplikowane korzenie - wsrod przodkow byli Zydzi, Niemcy,Polacy i jeszcze byl dziadek z Ameryki, pochodzenia - z tego co sie dalo ustalic- rosyjskiego.

Hehe, mam podobnie - z jednej babki jestem ukraińską Żydówka, z tegoż dziadka Polka; z drugiego dziadka rosyjsko-polska Tatarką, z babki Rosjanka. Do każdej z nacji mentalnie mi równie blisko jak daleko. Czasem z przyjaciółmi smieję się, że jako jedyna mogę opowiadać żarty o Żydach, Tatarach, Rosjanach i Ukraińcach, bo ze swoich śmiać się to nie ksenofobia wink

Dziewczyny i chłopaki, a dla ciężarnej w tym taborze będzie miejsce? Siedzę w domu z bolącym kręgosłupem i tylko z psem i rosnącym brzucem gadam, więc takie atrakcje szkoda mi przegapic. No i jaka patelnia to też się w domu przyda. Tudzież dywan, bo piruńsko zimne te panele w domu...

123

nocnalampka napisał/a:
betina2 napisał/a:

Hehe, mam podobnie - z jednej babki jestem ukraińską Żydówka, z tegoż dziadka Polka; z drugiego dziadka rosyjsko-polska Tatarką, z babki Rosjanka. Do każdej z nacji mentalnie mi równie blisko jak daleko. Czasem z przyjaciółmi smieję się, że jako jedyna mogę opowiadać żarty o Żydach, Tatarach, Rosjanach i Ukraińcach, bo ze swoich śmiać się to nie ksenofobia wink

A ile powiedzonek roznorakich sie placze po rodzinie.

Najlepsze, ze dziadek z Ameryki przyjechal po slowianska zone, a zakochal sie w Niemce od pierwszego wejrzenia.

No, to chyba lepsza jestes w galimatiasie genetycznym. Podobno z takich mieszanek bardzo bystre jednostki sie rodza.
Miejmy nadzieje, ze jestesmy takimi.
Pozdr.B

124

Ba! Bystre, przebiegłe i już z genów w świecie obyte wink Szkoda tylko, że człek powybierać z tych mieszanek nie mógł sam. Zamiast tatarskiej zapalczywości wziąłby żydowską przedsiębiorczośc, zamiast ukraińskiej niechęci do nowości wziąłby muzyczną duszę rosyjską, a zamiast ruskiej mocnej głowy więcej polskiej zaradności... Ale nie ma lekko. Jedni po ojcach ziemie i tytuł dostają, innym się tylko internacjonalny genotyp trafia. No i jak żyć! Jak żyć?!

125

NOCNALAMPKO, ciężarną to my w tym taborze usadzimy w najwygodniejszym miejscu i nie obawiaj się o nic smile
Nawet jeśli On nie Cygan to i tak Ci patelnię załatwimy.
Jak to miło jak wszyscy zgodni smile

126

Nocnąlampkę z przodu!

A do dziewczyn pochodzenia mieszanego, to cieszcie się, że z cygana nic nie macie smile

nowaja29, ależ One obie o sobie wiedzą!
Dlatego to trójkąt idealno-komiczny smile
Nawet rozmawiały na skypie, widziały się, cygan chętnie opowiada jednej o drugiej.
On tylko zdjęcie na komodzie zmienia, żadnych śladów nie zaciera. Kryje się tylko przed swoją rodziną.

Aaaa i dla każdej ma osobne gg, skypa i maila, pewnie żeby imion nie pomylił, bo peany miłosne to na bank te same pisze smile

Od dłuższego czasu Ona1 jest na robotach w Niemczech, więc teraz zmiana siorki. Boki zrywa, bo Ona1 jest przeciekawska i ciągle chce z nim gadać, a cygan...cóż cygani.

Teraz ma fazę na utajnianie spotkań z siorką. Jakiś cel w tym z pewnością ma. Na co stawiacie?

Bo ja to przyziemnie, żeby Ona1 wróciła w wyśmienitym humorze i groszem stęskniona sypnęła. Ale może jestem niesprawiedliwa, może te "patelnie" dobrze mu idą...

127

Tak do końca to ów trójkąt nie jest taki idealny,Cygan trochę chachmęci i wreszcie się w tym wszystkim pogubi na swoje nieszczęście,choć wcale nie życzę mu źle.
Moim zdaniem to zdjęcia ich obu powinny cały czas stać na komodzie no ale co kto lubi.
Dlaczego ukrywa spotkania z siorką to nie wiem, może w ten sposób chce podnieść poziom adrenalinki w tym tak ''ciekawym'' związku
Tabor cos nam się sypnął i zainteresowanie ''patelniami'' jakby zmalało,czyż nie?

128

ciotkaklotka napisał/a:

Nocnąlampkę z przodu!

A do dziewczyn pochodzenia mieszanego, to cieszcie się, że z cygana nic nie macie smile

nowaja29, ależ One obie o sobie wiedzą!
Dlatego to trójkąt idealno-komiczny smile
Nawet rozmawiały na skypie, widziały się, cygan chętnie opowiada jednej o drugiej.
On tylko zdjęcie na komodzie zmienia, żadnych śladów nie zaciera. Kryje się tylko przed swoją rodziną.

Aaaa i dla każdej ma osobne gg, skypa i maila, pewnie żeby imion nie pomylił, bo peany miłosne to na bank te same pisze smile

Od dłuższego czasu Ona1 jest na robotach w Niemczech, więc teraz zmiana siorki. Boki zrywa, bo Ona1 jest przeciekawska i ciągle chce z nim gadać, a cygan...cóż cygani.

Teraz ma fazę na utajnianie spotkań z siorką. Jakiś cel w tym z pewnością ma. Na co stawiacie?

Bo ja to przyziemnie, żeby Ona1 wróciła w wyśmienitym humorze i groszem stęskniona sypnęła. Ale może jestem niesprawiedliwa, może te "patelnie" dobrze mu idą...

buhahahhaha oplulam monitor nie moge z tym watkiem ... Przeciez to istny cyrk hahaha one wiedza przeciez to harem maly smile oj Ci powiem ze te patelnie dobrze robi tzn dobrze mu ida hahah nie wierze, ze im to nie przeszkadza.. Mysle, ze nie dlugo zacznie ale ten cygan ma sumienie czyste .. Wobec jednej i drugiej jest szczery... Ja pier.... zyc nie umierac...   co do korzeni no coz ja sie nie bede wypowiadac bo sama sie pogubie ale z cyganki mam duuuuzo wspolnego smile

129

Betti67, powiedzenie, że "trochę chachmęci" jest wielkim eufemizmem z Twojej strony.

Po wysłuchaniu mnóstwa opowieści o nich, z czego więcej niż połowa mi się w głowie nie mieściła, więc z miejsca zapomniałam smile to myślę, że On ma cel jasny i klarowny w tym czasowym ukrywaniu.

Ciekawe tylko jaki?

130

No jaki to proste... Jedna jest taka, druga taka ... Jedna lubi na gorze druga na dole i czego mu wiecej tzreba? smile

Posty [ 66 do 130 z 267 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Trójkąt idealny - a jednak da się!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024