Jak odzyskać uczucia męża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak odzyskać uczucia męża?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 85 z 85 ]

66

Odp: Jak odzyskać uczucia męża?

U mnie Jaguszko trochę inaczej, przynajmniej na razie...

Umówiliśmy się, że postaramy się co nieco odbudować, postanowiliśmy dać sobie trochę czasu, żeby przekonać się czy będziemy potrafili jeszcze być sobie bliscy. Czy się uda? Nic na siłę.

W dalszym ciągu jestem jak na huśtawce, chyba byłoby dziwne gdyby było inaczej.
Wiecie co? Gdyby tak nagle z dnia na dzień powiedział, że kocha, że na pewno razem itd. chyba nie uwierzyłabym, czułabym, że to fałszywe. Więc taki układ chyba jest lepszy.
Nie wiem, czy poradzę sobie z moimi emocjami, ale jak wszystkie decyzje i ta wymaga spokoju i czasu.

Czasami zazdroszczę kobietom, które potrafią ot tak wystawić facetowi walizki za drzwi...

Zobacz podobne tematy :

67

dżo dżo napisał/a:

Dałam mu wolność. Zabrałam klucze, zero kontaktu...ale ból wraca i jest ciężko sad.

Czuje to samo, zero kontaktu, a boli jak cholera ;-((( nie widziałam go 2 tygodnie i szaleje z tęsknoty. Dzis jest tragicznie ;(

68

Karolina1004 napisał/a:
dżo dżo napisał/a:

Dałam mu wolność. Zabrałam klucze, zero kontaktu...ale ból wraca i jest ciężko sad.

Czuje to samo, zero kontaktu, a boli jak cholera ;-((( nie widziałam go 2 tygodnie i szaleje z tęsknoty. Dzis jest tragicznie ;(

Mój do mnie dzwonił w sprawie opłat. Mamy duże problemy finansowe, bo ja nie mam pracy. I on ma do mnie pretensje o to, że jeszcze pracy nie załatwiłam, że znowu on musi się martwić skąd wziąć pieniądze, żebym mogla opłacić mieszkanie i kredyty (jego kredyty). Ze powinnam pomóc w takiej sytuacji.  Ale ja szukam pracy, choć ciężko jest w takim stanie emocjonalnym sad. Wysyłam CV i łapie z dnia na dzień większego doła.

69

Hej ponownie. Wiele razy tu wchodziłam szukając odpowiedzi na moje pytania. Ile ludzi, tyle historii i tak odmiennych scenariuszy i zakończeń.

Przemaglowałam tego mojego, aczkolwiek bardziej to były monologi niż rozmowy.
Jesteśmy dalej razem. On jest wyjątkowo miły, serdeczny, taki naturalny, ciepły. Nie ma w tym udawania, jakiejś pozy. Ktoś mógłby zapytać: to o co biega?

Nie wiem, wciąż czegoś mi brakuje. Na pytanie czy jest w stanie dać mi coś więcej niż seks odpowiedział, że "pewnie tak". Na pytanie co?, odpowiedział "zobaczymy".
Nie było przeprosin, skruchy. Stanęło na tym, że razem spróbujemy. Ale mi wciąż brakuje jakichś konkretnych deklaracji. Kiedyś powiedział, że nie kocha, że... Nie było potem choćby próby zniwelowania wielu przykrych, bolesnych słów. Przeszedł nad wszystkim do porządku dziennego.

Wczoraj załatwialiśmy coś w urzędzie. Zostaliśmy zapytani czy jesteśmy małżeństwem. Powiedział na luzie, z uśmiechem, że "jeszcze tak". Mnie ścięło. Dowiedziałam się potem, że to był tylko żart. Ale czy ten gnojek nie ma wyczucia, że po takiej jeździe jaką mi zafundował to nieludzkie tak żartować?

No i znowu mam dołka...:(

70

wiem co uczujesz czekasz na miłość z jego strony a tu  nic.Ja też to przerabiam tylko że mój mąż mnie zostawił 3 miesiące temu najpierw mówił że może wróci że się zastanowi a dwa dni temu zabrał resztę rzeczy i powiedział że jednak mnie nie kocha i chce walczyć o siebie o swoje szczęście byliśmy małżeństwem 21 lat i było super a tuż jakieś pół roku temu zauważyłam żę się oddala pytałam co się dzieje czy ma kogoś a on ciągle że wszystko ok.Zaczęłam świrować ciągle pytałam co robił  dlaczego jest taki nie czuły i dlaczego odsuwa się od rodziny czy wszystko ok sprawdzałam telefon i nic nie odkryłam.wiem że do dnia dzisiejszego jest sam .Dziś jest wypalony i nie chce już wracać ale zawsze kiedy będę pomocy będzie.Ciągłe go proszę żeby wrócił żeby dał szanse nam,że może się poukłada ,bo nie rozumiem jak można przestać kochać wciągu pół roku a on ciągle że to nie ma sensu.Nie umiem żyć bez niego nie mam nikogo zupełnie sama .Wysyłam miliony esów do niego jak można zostawić rodzinę przekreślić 21 lat życia i nie spróbować naprawić że go kocham ponad życie
Chciałabym go znienawidzić za to nam zrobił ale nie potrafię,nie potrafię rano wstać z łóżka ogarnąć się i dom.nie potrafię żyć nawet już być sobą Pewnie czuł się osaczony kontrolowany ja wiem gdzie popełniłam błąd trzeba było nie być  takim zaborczym ale ja tak chciałam jego miłości że teraz jestem sama

71

Dawno mnie tu nie było...
Moje małżeństwo skończyło się...
Pod koniec sierpnia umówiliśmy się, że spróbujemy odświeżyć nasze małżeństwo...
Na początku września dowiedziałam się, że ma kogoś...
Obiecał, że skoro próbujemy to zakończy ten związek, w którym ponoć do seksu jeszcze nie doszło...
Potem odkryłam maile do jakiejś dziewczyny..., twierdził, że to tylko koleżanka...
Wczoraj znalazłam w jego telefonie 2 smsy... bardzo jednoznaczne... Nie zaglądałabym w jego telefon, gdyby wszystko grało, ale czułam, że coś jest nie tak...

Jestem już na lekach, popadam w skrajności... jak to cholernie boli... 16 lat małżeństwa, 18 lat razem

dałam mu szansę, mieliśmy spróbować... sad

72

Ankaline napisał/a:

Dawno mnie tu nie było...
Moje małżeństwo skończyło się...
Pod koniec sierpnia umówiliśmy się, że spróbujemy odświeżyć nasze małżeństwo...
Na początku września dowiedziałam się, że ma kogoś...
Obiecał, że skoro próbujemy to zakończy ten związek, w którym ponoć do seksu jeszcze nie doszło...
Potem odkryłam maile do jakiejś dziewczyny..., twierdził, że to tylko koleżanka...
Wczoraj znalazłam w jego telefonie 2 smsy... bardzo jednoznaczne... Nie zaglądałabym w jego telefon, gdyby wszystko grało, ale czułam, że coś jest nie tak...

Jestem już na lekach, popadam w skrajności... jak to cholernie boli... 16 lat małżeństwa, 18 lat razem

dałam mu szansę, mieliśmy spróbować... sad

Bardzo mi przykro ;( Bądź dzielna, wiem że łatwo się mówi ale musisz. Będzie dobrze...(mocno przytulam)

73

Hej, dzisiaj dojrzałam do decyzji o rozstaniu.... Powiedziałam mu, że chcę się rozstać, że chcę się z dziewczynkami wyprowadzić  i że liczę na to, że święta spędzimy już osobno. Chyba kapkę go zatkało, widać było, że się  wkurzył. Powiedziałam, że nie interesuje mnie jak rozwiąże temat kredytu i alimentów. A ja mimo bólu poczułam się lekko i tak jakoś fajnie.
Trzymajcie za mnie kciuki, bo najgorsze przede mną.
Mam nadzieję, ze się nie złamię. To cholernie bolesne i tylko ktoś kto to przeżył może to zrozumieć. Nie czuję gruntu pod nogami, mam wrażenie, że wciąga mnie jakaś totalna otchłań rozpaczy, ja go faktycznie cholernie kocham.
Proszę, wesprzyjcie mnie w tym, głupio nazwę, mocnym postanowieniu odejścia od niego.

74

Ankaline wiesz dlaczego go zatkało.  On ten dupek nie spodziewał się, że Ty masz jaja, że Ty podejełaś decyzję. Przypuszczam, że on chciał mieć Ciebie i ją.
Jestem facetem, ale podziwiam Ciebie za Twój charakter, za Twoje zachowanie.
Nie rozumiem dlaczego faceci są takimi dupkami sad.
Wstydzę się, że jestem facetem
Bądź konsekwentna.
Trzymam za Ciebie kciuki.
Powodzenia dziewczyno

75

Ankaline napisał/a:

Faktycznie romans. Odkryłam to parę dni temu, mam potworny chaos w głowie, jakaś totalna masakra. Gdy zasypiam marzę, by po przebudzeniu okazało się, że to tylko sen, niestety.

Mam ogiera, samca, który czuje się łowcą zwierzyny.

Dowiedziałam się, że poznał ją parę miesięcy temu, od pewnego czasu iskrzy. Ona jest mężatką, żadne z nich nie zamierza kończyć swojego małżeństwa. Ja wiem, jej mąż nie.

Super, bo mój stwierdził, że chce, żebyśmy dalej żyli razem, a on będzie miał romans. Płakać czy się śmiać? Nie rozumiem po co.
Seks ze mną go satysfakcjonuje, ale z nią też chce wink

Uff, Ankaline, moj szanowny rowniez rzucil propozycja nie do odrzucenia - nic nie zmieniamy - ale on musi troche pozyc i zazyc wolnosci.
Nie wierzylam wlasnym oczom i uszom , czy mowi to do mnie chlopczyk, czy dojrzaly mezczyzna. Probowalam tlumaczyc o nazwijmy to niestosownosci takiego pseudomalzenstwa (on rowniez nie mial nic przeciwko lozkowym igraszkom ze mna), az w koncu nastapil moment, ze sama poczulam -DOSC.
Separacja od loza, stolu i calej obslugi pralniczo-sprzatalnej. Zadnych rozmow, ukladow towarzysko-wizytowych.
Na dzien dzisiejszy lodoweczka - ja, szczesliwa srednio, ale przynajmniej spokojniejsza, bez hustaweczek emocjonalnych, mam w d...pie co on mysli, jakie ma plany...
On rowniez nie wyglada na zadowolonego z zycia, pewnie nie przypuszczal, ze wolnosc to rowniez pranie wlasnych gaci i trzaskanie garami.
Obecnie to jemu zalezy na rozmawianiu, przebywaniu razem, ale mnie sie juz nie chce.....
To rowniez byla jego druga zdrada, po wybaczonej pierwszej.
Jezeli moge radzic, nic mu nie ulatwiaj w kwestiach rozwodowo - majatkowych. Niech sobie sam gania po adwokatach, notariuszach itp.Ty na jakies rozwiazania mozesz sie zgodzic lub nie. No chyba, ze z czasem Tobie to bedzie do czegos potrzebne.
Na ten etap romansu jakiekolwiek rozmowy inicjowane z Twojej strony beda traktowane jak brzeczenie uprzykrzonej muchy, daruj je sobie, sie tylko zameczysz. Nie jest to latwe (jak w srodku tornado), ale olej to. Dreptanie ciagle ta sama sciezka przyzwyczai go do stanu rzeczy i nie zada sobie nawet trudu myslenia w tym temacie.
Potraktuj go, tak jak on Ciebie - INSTRUMENTALNIE. Od walki z wiatrakami to byl Don Kichot, daj sobie spokoj z jego kryzysami wieku sredniego, nad Twoja menopauza nikt sie nie bedzie rozczulal.
Smutne to , ale  c,est la vie....

76

Dziękuję Wam.jest mi cholernie ciężko, mimo wszystko chyba liczyłam na to, że on postawiony pod ścianą skruszeje, że postawi mi kontrę. Nic takiego nie nastąpiło. Najgorsze jest to, że co dopiero kupiliśmy na kredyt duże mieszkanie.Założyłam, że ja z dziećmi się tam przeprowadzę, a on zostanie w starym, tyle, że rata kredytu to moja pensja. Nie wiem jak to załatwić. Jestem tym przerażona.

77

Ankaline napisał/a:

Dziękuję Wam.jest mi cholernie ciężko, mimo wszystko chyba liczyłam na to, że on postawiony pod ścianą skruszeje, że postawi mi kontrę. Nic takiego nie nastąpiło. Najgorsze jest to, że co dopiero kupiliśmy na kredyt duże mieszkanie.Założyłam, że ja z dziećmi się tam przeprowadzę, a on zostanie w starym, tyle, że rata kredytu to moja pensja. Nie wiem jak to załatwić. Jestem tym przerażona.

Spokojnie, dasz radę.
On musi łożyć na mieszkanie i na dzieci.
Jak będziesz chciała porady to proszę na priv.
Trzymaj się smile

78

Ankaline napisał/a:

Te sprawy to zostaw na jego glowie - nie Ty mialas nowe pomysly na zycie. Jak mnie moj slubny probowal ograniczac finansowo, to powiedzialam, najwyzej komornik zlicytuje chalupe, zamieszkamy w m1 i bedziesz mial pieklo.
Sprawy finansowe da sie zalatwic jeszcze przed rozwodem, jezeli bedzie za duzo krecil, zazadaj spisania wszystkiego notarialnie. Dobrze, ze masz wglad w sprawy jego firmy.
Przejdz sie moze do adwokata i przegadaj z nim jakie prawa Ci przysluguja. To nie jest tak, ze facet moze sobie odfrunac w sina dal bez zobowiazan. Dzieci nie sa tylko Twoje - jego obowiazkiem jest rowniez zadbanie, zeby one nie odczuly (bytowo), ze tatusia zaczely meczyc romanse.
Ankaline - sadze, ze on nie do konca zdaje sobie sprawe, ze to wszystko zaczyna byc na powaznie, poki co jest dom, dzieci i Ty. Chyba czas zmienic mu dekoracje.
Wez sobie procha na uspokojenie i zazadaj rozmowy o finansach, nie zbaczaj na tematy uczuciowo-malzenskie. Zrobil to co zrobil, w tym temacie juz nie ma dyskusji, teraz musisz miec przynajmniej pewnosc co do przyszlosci swojej i dzieci. Zadnej laski nie robi.

79 Ostatnio edytowany przez madzik74 (2012-11-25 13:23:24)

Ankaline napisał/a:

U mnie metoda 180 stopni jest trudna do wprowadzenia. Umówiliśmy się z mężem, że spróbujemy nasz związek odświeżyć. Tyle, że dla mnie etap zdrady jeszcze się nie zakończył. On przeszedł nad tym do porządku dziennego... bez żadnych komentarzy, deklaracji itd.
Ja nie potrafię. Owszem, możemy spróbować, ale po zamknięciu tamtego tematu, po jakichś wyjaśnieniach... Więc go męczę...;(
Czy jeszcze kiedykolwiek zaufam? Chyba nie.
Fakt, był czas, że oddaliliśmy się od siebie. Tylko czy on musiał od razu szukać sobie innej do towarzystwa? Dlaczego wtedy nie próbował ze mną relacji poprawić?
Tak cholernie boli jego niedojrzałość emocjonalna.

Ankaline
nie byłam w małżeństwie ale kilka ładnych lat byliśmy razem, mój facet - choć od jego decyzji o rozstaniu minęło 9 m-cy - do dzisiaj nie zdobył się na jakiekolwiek wyjaśnienia.
Usłyszanym tylko,że gdybym nie była zimną, nie okazującą uczuć, egoistyczną i samolubną zołzą do niczego by nie doszło - czyli do czego? rozstania? zdrady?
Powiem tak, najpierw był szok, wyrzuciłam go z mieszkania, wyłam - nie płakałam tylko wyłam, potem zaczęłam "błagać" aby wrócił, zrobił to ale tylko po to aby "robić pranie" - jak to w rozmowach na czacie z "nikim nie znaczącym" wyczytałam, później było lepiej - zaczął jakby powracać sam z siebie ale nie zdobył się na żadne wyjaśnienia, następnie znów zaczął sie oddalać aż sam stwierdził, że nie widzi sensu tego wszystkiego.. wyprowadził się, przez kilka m-cy nie mieliśmy żadnego kontaktu ale, ze mamy wspólne mieszkanie wystawione na sprzedaż po jakimś czasie się odezwał z zapytaniem co z nim - bo oczywiście na mojej głowie jego sprzedaż pozostawił, ale po co zapytać "oficjalni"e tylko o to? zagrał emocjonalnie i znów zburzył mój tak ciężko wypracowany względny spokój. Od słowa do słowa znowu zaczęliśmy się kontaktować, zaczął pomieszkiwać w domu i niby wszystko zaczęło wracać... Ponieważ ma pracę poza miejscem zamieszkania często nie wracał do domu i... Umawiamy się na coś.. nie wraca, nie odzywa się, kiedy pytam czy będzie - agresja, atak.. Znowu sfiksowałam, krzyczałam, awanturowałam się... Definitywnie się rozstaliśmy choć nie powiem w mojej głowie są myśli,ze napisze, zadzwoni, powie - spróbujmy, naprawmy...
Do czego zmierzam, jest taki typ mężczyzn - czy jak ich nie nazwać, nigdy się konkretnie nie określą, pozwolą aby to los za nich zdecydował, są niedojrzali emocjonalnie, wygodni - nikt i nic tego nie zmieni...
Słyszałam co ma być to będzie, chce przemyśleć... bla, bla, ba..
Niedawno "odkryłam", że ma kogoś, czy miał wcześniej - nie wiem ale tak myślę, w pewnym wieku i po iluś latach tak po prostu moim zdaniem się nie odchodzi...
Też zadawałam i sobie i jemu pytania w stylu: "Tylko czy on musiał od razu szukać sobie innej do towarzystwa? Dlaczego wtedy nie próbował ze mną relacji poprawić?" Dlaczego tego czasu, który poświęcał na rozmowy i żalenia się innym (tak robił pisząc w internecie z jakąś panną i żaląc się jej jaki to jest nieszczęśliwy) nie poświęcił na ratowanie nas?
Odpowiedź: bo nie chciał, bo tak jest łatwiej, prościej, wygodniej...
Choć sama robiłam co innego, to kiedy emocje opadają dochodzę do wniosku,że nie ma o kogo walczyć - jeśli dla niego to co razem przeżyliście, kim dla niego jesteś/byłaś nie ma znaczenia to o co chcesz się starać?
Odpowiem Ci - o strach przed byciem samą..

Odpowiedziałam na wcześniejszy wpis
-nie doczytałam do końca wątku...

Kochana będzie cholernie ciężko ale nie czekaj na niego, na to, że coś zrozumie, że coś do niego dotrze...
Musisz zacząć żyć własnym życie a co będzie czas pokaże

Musi być dobrze, choć wiem, że teraz ciężko Ci w to uwierzyć

Dużo sił życzę...

80

Co to znaczy strach przed bycie sama? A strach przed byciem z kims nielojalnym, kto tylko oczkami bedzie strzelal gdzie tu znowu panienke wyhaczyc? Narazanie sie na upokarzajace  pytania dlaczego ona a nie ja. Sprawdzanie telefonu, kompa, rycie po kieszeniach. Zastanawianie sie gdzie wyszedl, czemu go tak dlugo nie ma, a dlaczego to ptaszyna sie tak zamyslil, a czemu to od czasu jakiegos jest oschly i opryskliwy?.
Kazdy stan ma swoje wady i zalety, nie mozna jednak sie zafiksowac, ze tylko zwiazek z partnerem daje mi pelnie zycia. Jak partner nie spelnia oczekiwan, to nie jest to pelnia zycia, tylko namiastka. Umysl jest zatruty chorym mysleniem o nim, nie zauwazamy rzeczy, ktore normalnemu czlowiekowy przynosza radosc, przyjemnosc.
Ja mam sobie za zle, ze dalam sobie ukrasc pare lat zycia na beznadziejne "kopanie sie z koniem", probowalam z Piotrusia Pana zrobic odpowiedzialnego partnera, a tu porazka, az milo patrzec..... Energie jaka poswiecilam na cos, co bylo skazane z gory na przegrana moglam spozytkowac na zupelnie co innego - chociazby taniec brzucha.... A przy okazji to jeszcze ten beznadziejny obiekt czuje sie tak dowartosciowany, moj boze jak to o mnie walcza...

81

betina2 napisał/a:

Co to znaczy strach przed bycie sama? A strach przed byciem z kims nielojalnym, kto tylko oczkami bedzie strzelal gdzie tu znowu panienke wyhaczyc? Narazanie sie na upokarzajace  pytania dlaczego ona a nie ja. Sprawdzanie telefonu, kompa, rycie po kieszeniach. Zastanawianie sie gdzie wyszedl, czemu go tak dlugo nie ma, a dlaczego to ptaszyna sie tak zamyslil, a czemu to od czasu jakiegos jest oschly i opryskliwy?.
Kazdy stan ma swoje wady i zalety, nie mozna jednak sie zafiksowac, ze tylko zwiazek z partnerem daje mi pelnie zycia. Jak partner nie spelnia oczekiwan, to nie jest to pelnia zycia, tylko namiastka. Umysl jest zatruty chorym mysleniem o nim, nie zauwazamy rzeczy, ktore normalnemu czlowiekowy przynosza radosc, przyjemnosc.
Ja mam sobie za zle, ze dalam sobie ukrasc pare lat zycia na beznadziejne "kopanie sie z koniem", probowalam z Piotrusia Pana zrobic odpowiedzialnego partnera, a tu porazka, az milo patrzec..... Energie jaka poswiecilam na cos, co bylo skazane z gory na przegrana moglam spozytkowac na zupelnie co innego - chociazby taniec brzucha.... A przy okazji to jeszcze ten beznadziejny obiekt czuje sie tak dowartosciowany, moj boze jak to o mnie walcza...

Zgadzam się z z Tobą w 100%

ale na to - jak resztą na wszystko potrzeba czasu i tego Ankaline, sobie i wszystkim szczerze życzę smile

82

To śmieszne smile, a może raczej żałosne.
Może po prostu leki robią swoje. Założyłam ten wątek pełna nadziei, że mam tylko drobne problemy w małżeństwie, które z Waszą pomocą uda mi się rozwiązać. Teraz jestem tuż przed definitywnym rozstaniem, właściwie ono już nastąpiło. Mam obok siebie obojętnego, cynicznego faceta, który na każdym kroku mnie niszczy.

To wszystko wydarzyło się w przeciągu właściwie trzech miesięcy sad ...

83

Ankaline napisał/a:

Może po prostu leki robią swoje. Założyłam ten wątek pełna nadziei, że mam tylko drobne problemy w małżeństwie, które z Waszą pomocą uda mi się rozwiązać. Teraz jestem tuż przed definitywnym rozstaniem, właściwie ono już nastąpiło. Mam obok siebie obojętnego, cynicznego faceta, który na każdym kroku mnie niszczy.

Tak Ankalinke - to jest zdumiewajace, ze cos co nie tak dawno wydawalo nam sie bezpieczne i trwale, a tu nagle bach .....
Czlowiek, z ktorym jeszcze nie tak dawno.... nagle staje sie kims zupelnie obcym, ktorego zaczynamy sie bac , jeszcze troche i bedzie wrogiem, To jest wlasnie najobrzydliwsze, ze ten czlowiek wpedza nas w takie stany i takie myslenia - okrada nas z naszego zycia.
Im szybciej sie pozbieramy, tym szybciej nie pozwolimy sie okradac.
Bo czyz mozna nazwac zyciem - placz, niekonczace sie analizy tego co sie stalo i towarzyszacy temu ciagly lek.
Kradzieiz pieniedzy jest wymierna, natomiast okradanie kogos z jego marzen, spokoju, ufnosci jest nie do zmierzenia.
Dlatego tez wychodze z zalozenia, ze jak juz dochodzi do rozwodu, to nalezy stawiac twarde warunki, nie godzic sie na zadne uprzejmosci.
Przynajmniej taka forme zadoscuczynienia uzyskac, gorzka, bo gorzka, ale...
Zycze duzo sily , pozdrawiam B.

84

Ankaline napisał/a:

Dowiedziałam się kilka dni temu,ze mam guza..
Napisałam do byłego obszernego, spokojnego maila.. Informującego. Mamy nierozwiązaną sprawę mieszkania a chcę przed leczeniem wszystko pozałatwiać aby czasu i energii później na to nie tracić. Napisał - jakiego guza, tyle.. Nie to abym czekała, ze zadzwoni, przyjedzie ale..
Ileś lat wspólnego życia i .. jak u Ciebie, obojętny, cyniczny facet...
aaa.. słów brak jak nie znamy ludzi z którymi żyjemy....

Posty [ 66 do 85 z 85 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak odzyskać uczucia męża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024