Homoseksualisci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Homoseksualisci

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 198 z 198 ]

196

Odp: Homoseksualisci
Animus napisał/a:
momopralinka napisał/a:

Człowiek heteroseksualny może - ale nie musi - być fajnym, normalnym człowiekiem.
Człowiek homoseksualny może - ale nie musi  - być fajnym, normalnym człowiekiem.
Człowiek biseksualny może - ale nie musi - być fajnym, normalnym człowiekiem.

Tyle w temacie, moim zdaniem wink) Orientacja nie określa moralności, robią to nasze czyny i wybory.

Mogę prosić o definicję normalnego człowieka?

Ale ja w sumie tez musze o taka definicje poprosic?
Co jest norma dla mnie nie zawsze musi byc norma dla kogos innego. smile
Czy ja jestem normalna? Dla mnie tak. Dla kogos innego to juz moze byc kwestia dyskusyjna.
Normalnosc to wiekszosc? Tak? Nie? Serio nie wiem...

Zobacz podobne tematy :

197

cyt. norma/ zasady, wytyczone lub charakterystyki odnoszące się do różnych rodzajów działalności lub ich wyników i zmierzający do uzyskania optymalnego stopnia uporządkowania w określonym zakresie/
pokrótce.

normalność to większość/wg mnie/ tak wygląda to w naszej rzeczywistości. możemy to kwestionować, ale moim zdaniem normalność zawsze poparta jest większością. czy nam się to podoba, czy nie

198

Normalna osoba to taka, ktora zyje w relatywnym pokoju z reszta ludzi, i nie przejawia destrukcyjnych zachowan ani wobec innych ani wobec siebie.

Ale w tym calym watku nie o to chodzilo. Chodzilo o akceptacje ludzi, ktorych cechy osobowosci (a seksualnosc taka jest) nie stanowia zadnego zagrozenia dla spoleczenstwa, nawet jezeli takie osoby sa znerwicowanymi neurotykami widujacymi psychoanalityka dwa razy w tygodniu.

Posty [ 196 do 198 z 198 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Homoseksualisci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024