dodatkowe zabezpieczenie do tabletek antykoncepcyjnych, jakie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » dodatkowe zabezpieczenie do tabletek antykoncepcyjnych, jakie ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

66

Odp: dodatkowe zabezpieczenie do tabletek antykoncepcyjnych, jakie ?
Zakochana romantyczka napisał/a:

Ja używam Persony, a mój Miś prezerwatywy i jesteśmy bezdzietni oczywiście do czasu, ale tego świadomego.

Ale Persona to metoda naturalna:) Ja to całkowicie rozumiem, bo mam Pearly, jednak przerażonej dziewczynie, która za nic w świecie nie chcę zajść w ciążę a jest na początku swej drogi życia seksualnego i antykoncepcji, tego nie wytłumaczysz:)

Zobacz podobne tematy :

67

mnie sie wydaje to calkiem normalne ze sie np obawiam ... Jestem poczatkujaca , zreszta kto pyta nie bladzi. wink

68

sandziax2 napisał/a:

mnie sie wydaje to calkiem normalne ze sie np obawiam ... Jestem poczatkujaca , zreszta kto pyta nie bladzi. wink

oczywiście pytać należy:)

69

hej... zaczełam zażywać pigułki, w pierwszym tyg zapomniałam jedna wziaść...dokładnie teraz 4 dni temu zapomiałam wziąść pigułke anty i wziąłam ją po 12 godzinach... z chłopakiem uprawialismy seks przerywany... czy jast możliwe zajśćie w ciąże?ehh ;[

70

wera 56565 napisał/a:

hej... zaczełam zażywać pigułki, w pierwszym tyg zapomniałam jedna wziaść...dokładnie teraz 4 dni temu zapomiałam wziąść pigułke anty i wziąłam ją po 12 godzinach... z chłopakiem uprawialismy seks przerywany... czy jast możliwe zajśćie w ciąże?ehh ;[

Pozwól, że odkurzę moją szklaną kulę... wink

71

wera 56565 napisał/a:

Jak najbardziej.

72

a no dzieki ;[ale mam nadzieje ze wtedy nie dojdzie zapłodnienia ...no bo śluzu tak nie było bo tabletki zahamowuja w sumie jak dalej brałam pigułki
eh

73

No widzisz, sama sobie odpowiedziałaś smile

74

nom mam nadzieje heh ;p

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » dodatkowe zabezpieczenie do tabletek antykoncepcyjnych, jakie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024