Jak zrobić dobrą minetkę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak zrobić dobrą minetkę?

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 161 ]

66

Odp: Jak zrobić dobrą minetkę?

a moja lubi przed w trakcie i po, non stop,))) wg., Niej idealny "fucker" to facet, który potrafi wypośrodkować i zestroić 4 elementy doprowadzające Ją do orgazmu(zakładając, że klimat&nastrój już są):
1.) głos
2.) język
3.) palce
4.) miecz - w moim przypadku to Bastardowy

kombinacja dowolna ale ma być;-)))

Zobacz podobne tematy :

67

Najlepsza minetka? z samego ranka, niespodziewanie:) Mój chłopak np zawsze ssie moją "yoni" i to mi sprawia najwieksza przyjemnosc:) nie potrzebuje nawet zadnej rozgrzewki:P

68

yoghurt007 napisał/a:

Również to podzielam - nie słyszałem o facecie, który by nie lubił dobrze polizać smile

ja nie tylko słyszałam ale znałam, a teraz jest on  już "byłym" yeahhh

69

cierpliwość niektórych Panów mnie tu powaliła, w pozywtywnym sensie rzecz jasna.
Jeśli z chcęcią robicie długie opisy tego co robicie między kobiecymi udami to mniemam że cierpliwi jesteście i STARANNI w samej akcji robienia minetki.
Mój partner nie ma ani chęci czytać żeby czegoś się dowiedzieć czy nauczyć, a o opisach nie ma już mowy w ogóle.
Ale przechodze do meritum.
żeby w moim przypadku minetka była 'skuteczna' musi być jeszcze przed nią dobra gra wstępna.
Na mnie działa głos, zachowanie i spojrzenia faceta. Musi być otwarty na kontakt - intelektualnie, ale też pewny siebie i chcący zdobyć.
Nie oznacza to że zdobycz ze mnie łatwa...o nie. Uwielbiam się drażnić, ale kokieteryjnie, jak rasowa domina, hehe ;P
Zanim przejdzie facet do minetki uwielbiam jak leży obok mnie i dotyka mnie tam ręką nawet najpierw przez majtki. muska po brzuchu, UDACH i zdłuż lini ciała, ale co najważniejsze, leżac tak, szepcze mi do ucha (może nie mega sprośne) ale jednak 'historyjki'..np. jak opowiada co zaraz zrobi i jak sam jest napalony... To rozwala bardziej niz cokolwiek!!!
dar języka panowie, języka - mowy  wink
no coż. tak mam. potem cudownie jest jak już tam 'zanurkuje'...ale tutaj niespodzianka, najbardziej lubie minetke jak klęczę z wypiętą pupą i rozchylonymi nogami w strone partnera a on liże itp. moją łechtaczke od tyłu. Gdy leże na plecach czasem to w ogóle nie działa..
Słyszałam od pewnej seksuolożki że może być to wynikiem pewnego napięcia mięśni i nerwów które w tej pozycji (klęczącej) sprawiają że łechtaczka może być bardziej podatna i czuła..szybciej może krwe tam napływa czy coś..
Po za tym ta pozycja mnie podnieca i wkłądane wtedy w pochwe palce lepiej 'pracują', pod lepszym kontem..
No, to tak baaaaardzo z grubsza smile

70

minetka klęcząc? hmm.. big_smile
można wypróbować big_smile

71

minetka hmm jeśli jest za dożo śluzu to tez niezbyt miło się to robi przynajmniej dla mnie.

72

mi tam nie przeszkadza gdy dużo śluzu jest, podniecające, ale przydałaby się chętna na minetkę big_smile

73

Jak nie ma dużo "śluzu" to znaczy, że mineta słaba!

Tak jak już gdzieś pisałam, do tej pory ta cała minetka była jakaś taka nijaka. Dawałam mojemu chłopakowi jakieś delikatne wskazówki, ale niewiele to dawało. Ostatnio usiadłam i powiedziałam mu wprost, kawa na ławę, co i jak i w jakich proporcjach...

I mam odlot za każdym razem! yikes Miałam już orgazmy, ale ten jest nadzwyczaj wyborny. I jedno mnie zastanawia- jaki facet daje się zwieść przez udawane orgazmy? Ja nigdy nie potrafiłabym udawać orgazmu wiarygodnie, to po prostu zupełnie inaczej wygląda!

74

w dobrą minetę trzeba włożyć odrobinę serca i zaangażowania, to przede wszystkim smile

75

Tak jak i w robienie loda wink Trzeba trenować i naprawde chcieć dać partnerowi(partnerce) przyjemność. Inaczej to tylko frustrująca strata czasu...

76

Mój chłopak miał mnóstwo zaangażowania i miłości, ale tutaj wyraźnie brak techniki dawał o sobie znać. Ale widzę, że jesteśmy na dobrej drodze!

77

busiu napisał/a:

I jedno mnie zastanawia- jaki facet daje się zwieść przez udawane orgazmy? Ja nigdy nie potrafiłabym udawać orgazmu wiarygodnie, to po prostu zupełnie inaczej wygląda!

Każdy inaczej przeżywa orgazm. Niektóre bardzo spokojnie, sztywnieją jedynie z powodu skurczu mięśni, a drugie wręcz krzyczą z rozkoszy. Nie ma na to reguły.

78

a moj chłopak brzydzi się minetką...ale co do loda to nie ma nic przeciwko... ;/

79

hm,idealna minetka to taka:robiona z uczuciem,zaangazowaniem,i żeby facet sam tego chciał a nie proszony bądź zmuszany bo wtedy żadna frajda jak robi na odwal sie:)

80

Emanuelle1209 napisał/a:

i żeby facet sam tego chciał a nie proszony bądź zmuszany bo wtedy żadna frajda jak robi na odwal sie:)

oj tak. to idzie wyczuć, że facet nie ma na takie igraszki najmniejszej ochoty.

81 Ostatnio edytowany przez koteczek :P (2012-07-07 14:06:40)

busiu napisał/a:

Tak jak już gdzieś pisałam, do tej pory ta cała minetka była jakaś taka nijaka. Dawałam mojemu chłopakowi jakieś delikatne wskazówki, ale niewiele to dawało. Ostatnio usiadłam i powiedziałam mu wprost, kawa na ławę, co i jak i w jakich proporcjach...

I mam odlot za każdym razem! yikes Miałam już orgazmy, ale ten jest nadzwyczaj wyborny. I jedno mnie zastanawia- jaki facet daje się zwieść przez udawane orgazmy? Ja nigdy nie potrafiłabym udawać orgazmu wiarygodnie, to po prostu zupełnie inaczej wygląda!

Miałam prawie identyczną sytuację wink niestety jak nie wytłumaczysz co i jak to się nie doczekasz wielkiego OCH!!!

Pewnie też zdenerwuję wielu mężczyzn, ale prawda jest niestety taka, że wielu opisuje swoje wspaniałe umiejętności a jak przychodzi do zabawy to jest wielkie buuuuuu....i zostajemy zmuszone do udawania lub świadome konsekwencji nie udajemy tongue chyba, że już trafiamy na takiego co mu jakaś pani wytłumaczyła co z czym się je wink bo z mojego doświadczenia samouki w tej dziedzinie się nie zdarzają.

Panowie uwierzcie mi jestem kobietą i zawsze poznam kiedy inna kobieta udaje! Owszem orgazmy bywają przeróżne, ale udawanie zawsze jest takie samo.

82

najpierw należy mocno pocierać papierem ściernym drobno szklistym a następnie posmarować sosem Jalape?o i posolić - efekt murowany wink

83

Glock napisał/a:

najpierw należy mocno pocierać papierem ściernym drobno szklistym a następnie posmarować sosem Jalape?o i posolić - efekt murowany wink

a nie ucieknie? big_smile

84

koteczek tongue napisał/a:
busiu napisał/a:

Miałam prawie identyczną sytuację wink niestety jak nie wytłumaczysz co i jak to się nie doczekasz wielkiego OCH!!!

Pewnie też zdenerwuję wielu mężczyzn, ale prawda jest niestety taka, że wielu opisuje swoje wspaniałe umiejętności a jak przychodzi do zabawy to jest wielkie buuuuuu....i zostajemy zmuszone do udawania lub świadome konsekwencji nie udajemy tongue chyba, że już trafiamy na takiego co mu jakaś pani wytłumaczyła co z czym się je wink bo z mojego doświadczenia samouki w tej dziedzinie się nie zdarzają.

Panowie uwierzcie mi jestem kobietą i zawsze poznam kiedy inna kobieta udaje! Owszem orgazmy bywają przeróżne, ale udawanie zawsze jest takie samo.

Co do jednego się zgodzę - samouki raczej się w tej materii nie zdarzają. Ale facet który robił to już "X" razy wielu kobietom ma tak szeroką wiedze na ten temat(nie mylić z rutyną) że potrafi bez trudu wyczuć w trakcie robienia minetki co daje kobiecie przyjemność a co nie. Wiem że zaraz powiecie że taki facet wszystkie kobiety traktuje tak samo a każda jest przecież inna. Z doświadczenia wiem że aż tak bardzo się nie różnicie w sposobie odczówania przyjemności z sexu oralnego. Facet który ma wiedze o anatomii kobiety ,jej reakcjach na dotyk a sam wie jak dobrać tempo i rodzaj dotyku potrafi dać orgazm kobiecie nawet kiedy ta nigdy wcześniej nie doszła przez takie pieszczoty. Oczywiście są wyjątki czy odstępstwa . Czasem trzeba dłużej potrenować i dać czas kobiecie aby nauczyła się czerpać przyjemność z nowego rodzaju pieszczot.
Co ciekawe wydaje mi się że kobiecie łatwiej byłoby udawać orgazm przy klasycznej penetracji niż przy minetce. Chyba się nie zadarzyło aby kobieta udawała przy mnie orgazm podczas sexu oralnego. Co nie znaczy że zawsze daje kobiecie taki orgazm. Czasem zdarza się że kobieta mimo moich szczerych chęci i sporego czasu nie może się skoncentrować i wtedy wiem że nie ma co przedłużać tej zabawy bo i tak nie skończy się orgazmem a może jedynie otarciami i odrętwieniem łechtaczki.
Natomiast nikt mi nie wmówi że np kobieta która jest tak pieszczona i ma kilka orgazmów pod rząd w ciągu godziny - udaje orgazm. Niby po co?
Myślę też że z umiejętnościami facetów w tej dziedzinie jest podobnie jak z umiejętnościami kobiet przy "fallatio" czyli że dobrych , naprawdę dobrych jest niewielu...
Ale kiedy na takiego traficie nie będziecie chciały z łózka wychodzić ... wink

85

Po co udajemy?.....
Po to, żeby nie wprawić swojego partnera w zakłopotanie....żeby to w końcu się skończyło....żeby dać mu radość, że ją doprowadził do rozkoszy....żeby w końcu przeszedł do konkretów tj penetracji.....bo sama nie umie czerpać z tego radosci....bo ma inne wymyślone przez siebie problemy.....bo uważa ze chłopak nie ma z tego przyjemnosci...i wiele innych dziwno-dziwniejszych powodów.

Jedno jest pewne, że świat w łóżku byłby o niebo prostszy,gdyby obie strony więcej rozmawiały a mniej udawały.....

86

Po co udajemy?.....
Po to, żeby nie wprawić swojego partnera w zakłopotanie....żeby to w końcu się skończyło....żeby dać mu radość, że ją doprowadził do rozkoszy....żeby w końcu przeszedł do konkretów tj penetracji.....bo sama nie umie czerpać z tego radosci....bo ma inne wymyślone przez siebie problemy.....bo uważa ze chłopak nie ma z tego przyjemnosci...i wiele innych dziwno-dziwniejszych powodów.

Jedno jest pewne, że świat w łóżku byłby o niebo prostszy,gdyby obie strony więcej rozmawiały a mniej udawały.....

Zdaje sobie z tego wszystkiego sprawę i wiem dlaczego kobiety czasem udaja orgazm ale ja pytałem o konkretny przykład kiedy kobieta dochodzi przez takie pieszczoty kilka razy z rzędu i sama chce jeszcze i jeszcze... Po co by miała wtedy udawac orgazm? wink nie wierzę w to.
Twoje ostatnie zdanie- 100% racji.

87 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-07-08 17:29:24)

No jak kilka razy to raczej nie smile.
Ja nie widzę potrzeby udawać i nie chodzi o seks oralny, bo tak nie dochodzę, tylko zazwyczaj paluszkami big_smile.
Dochodzę jednokrotnie, wielokrotnie jak dotąd, nie zdarzyło mi się, ale w udawaniu sensu nie widzę. Gdy mam gorszy dzień, to jasne, że zdarza mi się nie dojść, wtedy mówię "Kochanie, wiesz, że było cudownie, ale to nie był mój dzień". On wtedy nie obraża się, wie, że nie zawsze u kobiety jest tak łatwo, czasem coś mnie po prostu rozproszy albo gorzej się czuję i już może być trudno:). Myślę, że tak jest najlepiej smile.

88

Hmmm.......ciekawe jak to jest mieć wielokrotny orgazm??????

89

Wielokrotny orgazm? To wtedy jak człowiekiem trzepie i telepie dzień po dniu przez wiele dni tongue
Co kwestii pytania to żeby było dobrze, to trzeba mieć wrodzoną intuicję, ona pozwala dotrzeć do tego punktu co trzeba i w tempie jaki trzeba. Zresztą poznać można po reakcji partnerki, która tudzież sama może lekko naprowadzić i pokazać co lubi smile
To wcale nie jest jakieś niezwykle skomplikowane zadanie. Trudne to wielokrotny orgazm, hehe

90

Hmmm.......ciekawe jak to jest mieć wielokrotny orgazm??????

jest genialnie wink tego się nawet nie da opisać, bo to jest takie mmm! i rrr!, że hej big_smile
nieziemskie uczucie wink

Ja na minetke mam następujący sposób. Po grze wstępnej, kiedy moja żona jest już podniecona i wilgotna zaczynam ją całować i pieścić delikatnie języczkiem. Następnie wprowadzam do dziureczki środkowy palec przy zgiętych pozostałych palcach (znany obraźliwy gest) ciągle delikatnie całując łechtaczkę i jej okolice. Następnie pojedynczo wyprostowuję palce wskazujący i serdeczny i delikatnie uciskam okolice łechtaczki. Dalej to już obserwacja odczuć partnerki pieszczoty można intensyfikować lub zwalniać poruszając trzema palcami można wywołać niezły ogień. Środkowy atakuje punkt G pozostałe dwa wspomagają. Czasami małym paluszkiem delikatnie dotykam pupci.
No i zostaje nam jeszcze lewa ręka i cała reszta kobiecego ciała i tysiące możliwości dotyku.
Polecam u nas się sprawdza życzę Wszystkim udanego testowania. Napiszcie jak było.

92

nanita990 napisał/a:

a moj chłopak brzydzi się minetką...ale co do loda to nie ma nic przeciwko... ;/

To powiedz mu ze nie ma nic za darmo wink

93

tzw., minetka to indywidualna kwestia i nie ma jednego wzorca na "dobrą minetkę" zgodnie z zasadą co kraj to obyczaj wink

94

Szczęśliwy kochanek - podałeś bardzo odkrywczy przepis.. . Może opatentuj tą metode bo opisałeś to tak jakbyś to Ty ją wymyślił big_smile

Hmm bo tak jest nikt mnie tego mnie tego nie uczył. Samo jakoś przyszło po latach praktyk. Może jest to już znane i wszyscy tak robią ja sam się tego nauczyłem i cieszę się gdy moja żona prosi zrób tę sztuczkę...

96

Mnie też nikt nie uczył robienia minetki. To wypadkowa naszej kreatywności, tego co mozna się dowiedzieć z książek, tv, netu i tego jak nasza partnerka reaguje na nasze "dzialania".
Glock trafnie napisał że nie ma jednego wzorca na dobrą minetkę. Jednym kobietom to co opisałeś sprawi rozkosz a inne nie pozwolą Ci na kontynuacje lub będą znudzone takimi pieszczotami.
To jest tylko ogólny zarys tego co wielu kobietom sprawia przyjemność a nie przepis na orgazm u wszystkich.

97

Przemo77 napisał/a:

Panie i Panowie dobra minetka to podstawa zadowolenia u partnerki. Nie wolno robic tego "na odwal się" . To musi byc zrobione fachowo ,długo , namiętnie aż do finału!!!
Ja uwielbiam nakręcać partnerkę- muskać jej uda palcami i całować .Mam zarost więc efekt jest trochę inny niż u ogolonych facetów.
Te muśniecia sa delikatne ale pewne i stanowcze. Kobieta musi wiedzieć że ja sie tego nie uczę ja to wiem. Wiem od początku że będzie szczytowała . To często bardzo podnieca kobiety-świadomość że facet wie co robi.Schodzę jezykiem coraz niżej ,dotykając prawie samej szparki ale znów wrawcam wyżej. Całuje i liże brzuch. Moje ręce dotykaję jej piersi,brzucha ,wnętrza jej ud .
Zaczynam delikatnie dotykać jej warg sromowych ,ale naprawde delikatnie ,smagam je jezyczkiem. Potem już duzo mocniej przejeżdżam jezykiem wzdłuż szczelinki. Następnie przychodzi czas na różne "zabawy jezykowe" wink z jej dziurką - wkladam tam język i bawie się nią,to znów liże jak kotek. Potem obejmuje je całymi ustami i delikatnie ssę.  Widzę jak jej podniecenie rośnie ale ja się nigdzie nie spieszę,mam dużo czasu. Potem jest kolej na zabawy z łechtaczką ale niezbyt intensywne ,takie tylko aby ja pobudzić. I znów wracam do lizania warg i lekkiego ich ssania. Lubię dostarczać partnerce różnorodnych doznań. Kiedy widzę że ona juz jest maksymalnie nakręcona i już bardzo chce czegos konkretnego wkładam jej środkowy palec w dziurkę i zaczynam robić nim kółeczka na przedniej ściance pochwy ( na punkcie G) Moje usta natomiast obejmują wargi a język zaczyna miarowo w jednym tempie smagać ( delikatnie) samą łechtaczkę. Czasem kręce nim najpierw małe kółeczka wokół samego groszka aby go bardziej rozgżać. Tempo nie musi być od razu wysokie. czasem zwiększam w trakcie ale nie zawsze. W pewnym momencie kobieta zaczyna mieć świadomość nadchodzącego orgazmu. Zwyczajnie nie ucieknie przed tym. Wczesniej była fajna zabawa i podniecenie rosło, teraz jest już prosta droga na szczyt... Często zmieniam jednego paluszka na dwa ale wykonujące inne ruchy( jakbym chciał kogos przywołać) naprzemienne. Moje usta lekko ssą całą okolicę łechtaczki ,język "pracuje" w odpowiednim ( trochę szybszym ) tempie a dłonie i palce błądzą po ciele partnerki delikatnie ją głaszcząc ... Czasem trwa to kilka minut ale jest nieuchronne...
Orgazm jest totalny,nieunikniony, wszechogarniejący. Nieraz ciało kobiety wygina sie w łuk na łóżku a jej ręce dociskają moją głowę. Nie wolno wtedy przerywać. Trzeba pieścić do samego końca ( aż do wyczuwalnych skurczów) do samych spazmów orgazmu. Potem jedynie delikatnie przerwać ruchy języka ale nie odrywać ust. Wtedy łechtaczka i jej okolica staja się mega wrażliwe na dotyk dlatego proponuje dolikatnie oderwać usta i tylko leciutko chuchać ciepłum oddechem aż partnerka ochłonie i wróci jej świadomość wink
Jej usmiech i rozkojażony wzrok mówią że właśnie wróciła z bardzo wysoka wink
To tyle tak w wielkim skrucie na temat dobrej minetki wink
Do dzieła Panowie bo to mega poważna sprawa. Róbcie to często i dobrze a możecie liczyć na rewanż big_smile i zainteresowanie swojej partnerki...

nio fachowiec poprostu!!! Nic dodac nic ujac.
fju fju fju

98

popieram red tongue

99

Panowie, a próbowaliście robić minetkę z miętusem w ustach?
podobno daje to nieziemskie wrażenia.

100

Wredocia- Dzięki za uznanie wink - oczywiście traktuje to z przymrurzeniem oka
Nie ma jednego doskonałego przepisu na orgazm dla kobiety. Ja tu opisałem tylko jedną z możliwości którą często stosuje i przyznam że "raczej" nikt nie protestuje wink
Najważniejsze to chcieć dać partnerce przyjemność i być otwarty na jej sugestie i wskazówki, byc wytrwały i nie przejmować się jeśli coś nie wyjdzie od razu. Zadowolenie na buzi partnerki jest warte wiele trudu wink

101

luzik
wink z ciebie prawdziwy facet ....twoja wybranka w tej kwesti bedzie czula sie jak ksiezniczka.
Wpadlam tutaj przypadkiem buszujac na forum i niemoglam sie powstrzymac by sie nie wpisac .....

A jak powinna kobieta facetowi dobrze ,,laseczke zrobic,, Niebardzo czuje sie w tej kwesti ,,doswiadczona,,.

Brak wiary ze robilam to dobrze jak robilam.

102

wredocia napisał/a:

A jak powinna kobieta facetowi dobrze ,,laseczke zrobic,, Niebardzo czuje sie w tej kwesti ,,doswiadczona,,.

Brak wiary ze robilam to dobrze jak robilam.

i taki wątek mamy wink http://www.netkobiety.pl/t1597.html

103

Wredocia- Jestem żonaty więc partnerka jest tylko jedna i to w trybie teraźniejszym a nie przyszłym wink
A czy czuje się jak księżniczka to nie wiem wink Ale przynajmniej pod "tym" względem nie narzeka bo ma to kiedy zechce ,nawet kilka razy na dzień. Tyle że Ona ma mały temperament i aż tak często to ogólnie ochoty na cokolwiek nie ma ...
Ale i tak dzięki za miłe słowa od kobiety wink
Pozdro.

104

na początku powoli i delikatnie ... uda, pośladki, podbrzusze,  a potem coraz bliżej i bliżej środeczka i na końcu zdecydowanie smile

105

postanowilem tu zajrzec, chociaz zawsze omijalem ten temat. jak zrobic? nie ma przepisu i na tym powinno sie zamknac rozmowe. z kazda partnerka jest inaczej!

106

Łee noo. Administratorko nie usuwaj tego.
Szukałem czegoś i na Gazeta.pl zobaczyłem temat Rak gardła i oczywiście u mężczyzn z tego właśnie powodu-minetki- brodawczak powodujący raka szyjki macicy przenosi się do gardła faceta i u pań les. Zachęcam do obejrzenia i przeczytania tamtego tematu.
Życzę smacznej minetki.

107

PiotrrtoiP napisał/a:

Łee noo. Administratorko nie usuwaj tego.
Szukałem czegoś i na Gazeta.pl zobaczyłem temat Rak gardła i oczywiście u mężczyzn z tego właśnie powodu-minetki- brodawczak powodujący raka szyjki macicy przenosi się do gardła faceta i u pań les. Zachęcam do obejrzenia i przeczytania tamtego tematu.
Życzę smacznej minetki.

Większe prawdopodobieństwo że cię samochód przejedzie...
Po za tym co z tego że można mieć od tego raka. Od fajek jest dużo większe prawdopodobieństwo raka a czy to kogoś powstrzymuje przed paleniem ?

108

kurka... yoghurt, Przemo, jak poczytałam was to aż chęci nabrałam a tu partera stałego brak, zaś w przygpdy sie nie bawie;p

Tak naprawdę też należę do tej grupy która minetkę traktuje jak konieczność. Nigdy mnie szczególnie nie pociągała, a partnerów podobno miałam wprawionych. Póki co w samym sexie nawet to najbardziej lubie zaspokajać partnera ustami, a minetka... cóż..

Aż mi się przypomniał cyctat z filmu "to tylko sex"

Facet buszuje między nogami u kobiety, a ona z dziwną miną na to :"A Ty co robisz z tym jezykiem? Tunel kopiesz? Delikatniej!" ;p

109

SzaraMyszka20- Juz kiedyś to pisałem ale powtórze bo oddaje to sens mojej myśli na ten temat-
"...nie ma boksera odpornego na ciosy, jest tylko źle trafiony..."
Mówisz że miałaś wprawionych partnerów a jednak nigdy nie odczówałaś z tego typu pieszczot zbyt dużej przyjemności. Byc może tylko im się wydawało że są wprawieni.
Ja zanim pierwszy raz miałem prawdziwa przyjemność i odlot po "lodzie" upłyneło sporo czasu i kilka partnerek. Już myślałem że zwyczajnie ludzie przesadzają , że to wcale nie jest takie przyjemne. Nieraz mnie irytowało wręcz i czasem kiedy dziewczyna mnie tam pieściła - ja traciłem wzwód nie czując żadnej przyjemności. Aż kiedyś trafiłem na mistrzynię w tym "fachu" i miałem taki odlot że nogi mi sie ugięły ( dobrze że wtedy leżałem bo bym chyba upadł) big_smile Zwyczajnie dziewczyna o której pisze wiedziała dokładnie jaki dotyk , tempo itd ,jest potrzebne aby ta zabawa była prawdziwą frajdą. Nawet nie trwało to zbyt długo,może kilka minut.Wcześniej i pół godziny nic by nie dało a wręcz mnie to nudziło.
Tak samo jest z minetką. Jeśli trafisz na kogoś kto nie tylko się chwali ale naprawdę umie zrobić z tego prawdziwa ucztę przyjemności dla Ciebie. Poczujesz różnice. Myślę że ogromna większość dziewczyn które nie mają z tego zbyt dużej przyjemności tez by zmieniło zdanie gdyby trafiło na "fachowca" wink
I tego Wam życzę dziewczyny!!! Aby Wasze odloty po dobrze wykonanej minetce słyszeli wszyscy sąsiedzi wink

110

Żeby zrobić dobrą minetkę, to trzeba najpierw dobrze poznać upodobania dziewczyny. A najlepiej to żeby dziewczyna była chętna przed lub w trakcie seksu, powiedzieć co i jak lubi i nie liczyć na to, że facet w 5min doprowadzi ją do orgazmu.

111

tommy88 napisał/a:

Żeby zrobić dobrą minetkę, to trzeba najpierw dobrze poznać upodobania dziewczyny. A najlepiej to żeby dziewczyna była chętna przed lub w trakcie seksu, powiedzieć co i jak lubi i nie liczyć na to, że facet w 5min doprowadzi ją do orgazmu.

Tommy - zapomniałeś dodać ŁADNEJ dziewczyny smile

112

Przemo77 napisał/a:

I tego Wam życzę dziewczyny!!! Aby Wasze odloty po dobrze wykonanej minetce słyszeli wszyscy sąsiedzi wink

nie zawsze to by było dobre big_smile
ale, z drugiej strony...? niech zazdroszczą big_smile

113

O kutwa toż to 'temat rzeka' a jak wiadomo nie wchodzi się do tej samej rzeki chociaż w tym przypadku to stwierdzenie traci sens

można pieścić, lizać, miętosić ile cipek tyle sposbów każda lubi inaczej i każdą podnieca inna stymulacja ale trzeba przyznać że 'sprawny' język to podstawa
jak najdzie mnie wena to opiszę Wam to drogie panie w szczegółach lol  AŻ od samego czyt. będzie się lały soki strumieniami lol

114

lucky_loser napisał/a:

AŻ od samego czyt. będzie się lały soki strumieniami lol

no to próbuj big_smile opisuj Panie Przemądrzały smile

115

RoBaCeK78 napisał/a:
lucky_loser napisał/a:

AŻ od samego czyt. będzie się lały soki strumieniami lol

no to próbuj big_smile opisuj Panie Przemądrzały smile

dlaczego JOLUś mnie nie poprawiłaś?? będą
narazie tylko TY się o to domagasz (póki co sama miałaś mi coś stworzyć) a to troszkę za mało
widzę że inne kobietki nie czują takiej potrzeby ekh  i w czym tu znaleźć wenę

116

Kiedyś oglądałem taki film który na necie znalazłem bo chciałem się 'doszkolić' nieco - powiedzmy pół pornograficzny - nie pamiętam nazwy ale wyniosłem z niego ile się da, kobiety i faceci mówili w nim i pokazywali jak zrobić dobrą minetkę. Reakcja była niesamowita - nie będę opisywał jak to wyglądało smile ale widok kobiety mającej mega orgazm to wspaniała rzecz.

Rzeczy o których mało kto wie: dobra mineta nie polega właściwie na lizaniu partnerki. Łechtaczka to taki bardzo mały penis który ma normalnie ciała jamiste itd więc dziewczyny nie należy lizać tylko należy ssać! Tak, tak, też na początku byłem zdziwiony. Ale taka jest prawda - najlepiej złożyć usta tak jakbyś np. jadł soczysty owoc i nie chciał żeby sok ci uciekł i pochlapał ubranie - właśnie tak to trzeba robić! oczywiście używany języka i liżemy partnerkę ale zasysamy przy okazji i staramy ustami 'złapać' jak największą powierzchnię cipki. Druga bardzo ważna sprawa - nie wolno minetki robić twardym, napiętym językiem! trzeba język położyć bezwładnie na dolnej wardze i tylko ruszać.. szczęką - daje to znacznie lepsze efekty. Ostatnią poradą jakiej mogę udzielić to - bardzo ważny jest kontakt wzrokowy z partnerką. Nie wiem czemu, jam prosty chłop ale to ważne. Poza tym kiedy liżesz niech twoje ręce też pracują. I nie mówię tu o palcówce choć to dobry dodatek - jeździj nimi po jej ciele, pieść piersi, brzuch, uda itd. Kiedy ona widzi że jej pragniesz lepiej się czuje a jak się dobrze czuje łatwiej ma orgazm. Jeśli robisz palcówkę dobrze jest drugą ręką przycisnąć lekko jej wzgórze łonowe - nie wiem jak to działa ale wtedy dziewczynom zdarza się tzw. squirting czyli kobiecy wytrysk.

To takie kilka rad ode mnie smile wcześniej moja dziewczyna nawet nie lubiła się rozbierać przede mną - od czasu pierwszego 'aaaaaaoooooaaaach!!' kiedy dotknąłem językiem jej pięknej łechtaczki nie bardzo chce się w ogóle ubierać big_smile

117

pan.maczek -- czy mógłbyś znaleźć ten film? Kiedyś szukałem, ale niestety nic wartościowego nie znalazłem. Same poradniki tekstowe, albo palcówka z ręką na brzuszku.

118

ja też bym chętnie obejrzała ten filmik big_smile
może mi się przyda big_smile

119

Co kobieta to inna droga do celu bo nie istnieje jeden szablon dla wszystkich - i tu pojawia się pytanie bo WSZYSTKIE przeze mnie przejechane w moją żoną włącznie zgodnie twierdziły, że tego typu pieszczoty to są tylko dobre jako dodatek do dania głównego czyli solidnej penetracji i nie ma opcji, żeby oralikiem zastąpić waginalik nie wspominając już o analiku. big_smile

120

Bullitt napisał/a:

Co kobieta to inna droga do celu bo nie istnieje jeden szablon dla wszystkich - i tu pojawia się pytanie bo WSZYSTKIE przeze mnie przejechane w moją żoną włącznie zgodnie twierdziły, że tego typu pieszczoty to są tylko dobre jako dodatek do dania głównego czyli solidnej penetracji i nie ma opcji, żeby oralikiem zastąpić waginalik nie wspominając już o analiku. big_smile

Zgadzam sie.
W zyciu nie osiagnelabym orgazmu tylko dzieki minetce.
Nadal za nimi nie przepadam.
W moim przypadku nie obejdzie sie bez solidnej jazdy miedzy nogami.
Na minetke nie zareaguje ale np na pieszczoty piersi juz tak smile

121

Znalazłem coś takiego dość starego, ale pewnie jest aktualne (do wyszukiwarki wpisać z cudzysłowami):   "Lover's Guide To Better Cunnilingus - XVIDEOS.COM"

122

sam22 napisał/a:

Znalazłem coś takiego dość starego, ale pewnie jest aktualne (do wyszukiwarki wpisać z cudzysłowami):   "Lover's Guide To Better Cunnilingus - XVIDEOS.COM"

Kiedy zaproponujesz minetki kobietom na forum w realu ?

123

Meriata napisał/a:
sam22 napisał/a:

Kiedy zaproponujesz minetki kobietom na forum w realu ?

Zakończ krucjatę, bo Cię zbanują. Mam nadzieję, że już jesteś pod lupą. To jest atak osobisty i dlatego proszę o zablokowanie konta "Meriata".

124

A ja chętnie bym się dowiedziała, jaki film oglądał pan.maczek. Muszę mojemu coś podsunąć, bo przecież dosłownie ocipieję z frustracji tym seksem oralnym.

125

Taki filmik by się przydał. Choć zauważyłam, że mój się stara, zmienia techniki, tak jakby już wyczytał coś gdzieś na jakimś forum wink tyle, że trwa to wszystko szybko, parę całusów po udach i może 2 minuty w samym "centrum". Nie wiem co mam wtedy robić, może mi przeszkadza zapalone światło akurat przy tej czynności? Może takie duperele, jak odpowiednia wygodna pozycja mają znaczenie? Ja mam problem w głowie, facet za bardzo się spieszy, taktuje to chyba jako grę wstępną albo szybko się zniechęca. Choć mówi, że go kręci i smakuje i że super...

126

lecytynka1200 - pewnie podobnie sex oralny traktuje spora część dziewczyn. Jesli facet chce Ci dać przyjemność to może musisz mu trochę pomóc, trochę podpowiedzieć. Skąd ma wiedzieć czy sprawia Ci przyjemność jeśli mu o tym nie powiesz czy go nie naprowadzisz. Wierz mi że faceci nie są w tej dziedzinie specjalnie domyślni. Zdarzają się samorodki ktore nie wiadomo dlaczego ale potrafią się wczuć w sytuację i dobrze odczytują sygnały niewerbalne ale młodzi , niedoświadczeni raczej tacy nie są. Rozmawiaj z nim. Czasami wystarczy pokazać ,zasygnalizować coś a facet zrozumie.

127 Ostatnio edytowany przez yoghurt007 (2012-11-20 22:28:19)

lecytynka1200 - taki banał, ale jednak dla ludzi z krótkim językiem to dość upierdliwe, bo dość szybko zaczyna wędzidełko boleć. wink No i podpisuję się tutaj pod słowami Przemo - komunikacja jest tutaj bardzo ważna smile

128

ah te minetki...

ja jakoś nie przepadam, większą przyjemność robi mi pieszczenie mężczyznę ustami a on niech leży obok i dotyka mojej łechtaczki

Może dlatego, że nie jestem zadowolona, z tego jak ją robi. Jak na początku mówiłam jak lubię to było fajnie, ale mój mąż chyba ma problemy z pamięcią i często zapomina hehe a ja już się przyzwyczaiłam i nie potrzebuje minetki. Bardziej lubię sobie pomóc w czasie seksu i szczytować kilka razy. Poza tym na takie pieszczoty trzeba mieć czas i ochotę, a ja czasem czułam że się męczy bo nie mogę dojść i przestawałam się starać..

Zawsze trafiałam na facetów z zajebistym seksem a pusto w główce smile teraz natrafiłam na faceta z pełną główką z którym założyłam rodzinę, mam zdrową córeczkę ale z tym seksem nie jest tak jak by się chciało - niestety w życiu nie można mieć wszystkiego big_smile

129

KamciaDiabliczka- twoje ostatnie zdanie mnie rozwalilo wink Szczere widzenie swojego związku. Ale ja mam w swoim dokładnie tak samo. Możemy sobie podać wirtualnie ręcę wink Wcześniej bywało super w łózku ale nie wyobrażałem sobie wspólnej starości z tymi kobietami. Choć ja mam dla nich jednak więcej szacunku niż wydaje mi się że Ty masz do swoich ex. Ale to nie ważne.
Wracając do tematu minetki wink myślę że czasem mimo szczerych chęci coś nie gra. Jakby brakowało jakiejś części układanki aby można powiedzieć że obraz jest pełen. Czegoś za malo czy za dużo, za delikatnie lub za mocno albo nie wtedy kiedy trzeba. Przez co ani jedna ani druga strona 'sukcesu" nie osiągnie ... Nie raz to mija a nie raz sytuacja zmienia sie dopiero z kimś innym. Choć to już sytuacje raczej ekstremalne. Lepiej poćwiczyć z własnym partnerem wink

130

Dzięki za rady wink Małymi kroczkami do celu, mam nadzieję. Komunikacja wprawdzie jako tako działa, tyle, że ja nie bardzo wiem, co mam powiedzieć. Teraz mam trochę stresujący czas na uczelni, ciągle mi siedzą w głowie problemy, taka sytuacja niestety, ale przeszkadza. Ale cieszę się z każdego małego postępu. Chociaż czasami zastanawiam się, czy może jestem, w pewnym sensie, niezdolna do odczuwania tego typu przyjemności. Ale pamiętam, jak jeszcze 1,5 roku temu byłam w temacie seksu zielona. Teraz jest diametralnie inaczej.

Posty [ 66 do 130 z 161 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak zrobić dobrą minetkę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024