Kobieta z kobietą - wasze doświadczenia seksualne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobieta z kobietą - wasze doświadczenia seksualne

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 138 z 138 ]

131

Odp: Kobieta z kobietą - wasze doświadczenia seksualne
Catwoman napisał/a:

Mnie nigdy kobiety nie interesowały, a seks z kobietą był dla mnie tak atrakcyjny jak zjedzenie pokrzywy. ALE wszystko się zmieniło gdy miałam 21 lub 22 lata- nie wiem dlaczego smile Być moze moja natura skłonna do eksperymentowania? Nie wiem do dziś smile  Potem mi9 przeszło, jeszcze raz miałam takie pragnienie mając jakieś 25 lat. I na tym się skonczyło:)

Zastanawiam się właśnie od roku, czy to możliwe, żebym była bi. Zaczęło się u mnie identycznie. Tyle, że u mnie jest to n tyle skomplikowane, że nie byłam nigdy w związku, więc nie wiem, z kim byłoby mi lepiej. Mimo to podobają mi się mężczyźni, miałam kontakty tylko z mężczyznami i raczej nie chciałabym nigdy wiązać siię  kobietą, ani nawet uprawiać z nią seksu. Ale zauważyłam, że podobają mi się wizualnie kobiety, lubię na nie patrzeć. I nie nawet w kategoriach zazdrości, ale raczej dążenia do ideału, bo odkąd zaczęłam mieć problemy z hormonami wiele rzeczy u mnie się posypały w moim wyglądzie. Sama mam raczej małe piersi, miseczka B, ale wolałabym żeby były pełniejsze - dlatego jak widzę kobiety z ładnymi piersiami, zgrabnymi figurami, to patrzę na nie z zachwytem, bo sama chciałabym tak wyglądać. No i zastanawiam się na ile, to jest normalne u mnie, a na ile podbiega już pod biseksualizm.

Zobacz podobne tematy :

132

marchewa91 - spokojnie, nie wkręcaj sobie, w Twoim zachowaniu i sposobie myślenia nie ma absolutnie nic, co można by było podciągnąć pod biseksualizm wink To, co opisałaś robi większość heteroseksualnych kobiet, a w kwestii Twojej domniemanej biseksualności sama sobie już odpowiedziałaś pisząc: "nie chciałabym nigdy wiązać siię  kobietą, ani nawet uprawiać z nią seksu."

133

Ja o tym fantazjuje, chciałabym spróbować, ale nie mam z kim hmm Trochę się boję, że nie będę się umiała zachować. A tak od strony technicznej to zawsze w grę wchodzi lizanie wiadomo czego? Bo to mnie najbardziej onieśmiela sad

134

ja na przykład potrafię  powiedzieć że kobieta jest piękna,ma piękne nogi piersi włosy itd..ale czy to pociąg ku kobietom?Nie spotkałam takiej co by we mnie zadrgało za to faceci mnie pociągają i mąż,,,,

135

Ja ktoregos razu ( parenascie lat temu) pierwszy raz w zyciu snilam o sexie z kobieta i od tego momentu obudzilay sie moje instynkty bi :-)
Z czasem postanowilam fantazje i ciekawosc urzeczywistnic i w momencie w ktorym bymk tego sie nie spodziewala-stalo sie TO. Teraz moge spokojnie powieziec, ze jestem bi.

136

Mnie strasznie podniecają wytatuowane kobiety............miodzio!

137

UmyslJestFundamentem napisał/a:

Dobiegam trzydziestki i wiem, że na stałe chcę być z facetem, a myślę o tym, że tak naprawdę nie wiem do końca kim jestem. Laski, nie róbcie sobie burdelu w głowie, lepiej pewne aspekty zostawić w sferze fantazji ;-)

Witam Panie,

UmysłJestFundamentem ma absolutną rację... Żałuję, że to zrobiłam, bo teraz i ja do końca nie wiem kim jestem. Ciągle myślę o niej, o naszym zbliżeniu. Chcę ułożyć sobie życie z facetem, mieć dziecko, ale nie mogę przestać o niej myśleć. Chcę więcej...
Nie wiem jak mam się jej pozbyć z moich myśli. Codziennie sprawdzam czy jest na Facebooku, oglądam zdjęcia z naszego wyjazdu, mam na jej punkcie obsesje. Nie dręcze jej telefonami, bo nie chcę jej spłoszyć. Następna szansa na jakieś zbliżenie albo chociaż spędzenie z nią więcej czasu to czerwiec... Nie wiem jak wytrzymam...

Co mam ze sobą zrobić? sad

138

co myslicie o picieraniu sie cipkami

Posty [ 131 do 138 z 138 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobieta z kobietą - wasze doświadczenia seksualne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024