Zobaczymy jak tam sytuacja u Darka będzie się rozwijać.
Coś czuję, że będzie materiału na całą płytę
![]()
Tadam! 227 moja! ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Rozmowy o wszystkim i o niczym z mikloszą
Strony Poprzednia 1 … 225 226 227 228 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
![]()
Tadam! 227 moja! ![]()
Alessandro napisał/a:No i mamy Dariuszowy Tryptyk
![]()
Ja wiem jak
Legat napisał/a:Zobaczymy jak tam sytuacja u Darka będzie się rozwijać.
![]()
Tadam! 227 moja!
Muzyczny tryptyk już jest. Czas na książkową, epicką trylogię lub epicki poemat napisany trzynastozgłoskowcem
![]()
Priscilla napisał/a:Legat napisał/a:Zobaczymy jak tam sytuacja u Darka będzie się rozwijać.
![]()
Tadam! 227 moja!
Muzyczny tryptyk już jest. Czas na książkową, epicką trylogię lub epicki poemat napisany trzynastozgłoskowcem
![]()
Albo komiks
Alessandro napisał/a:Priscilla napisał/a:Coś czuję, że będzie materiału na całą płytę
![]()
Tadam! 227 moja!
![]()
Albo komiks
Bert, masz rację, komiks to jest to i tylko komiks ![]()
Albo komiks
Są Ai do tworzenia komiksów, może ktoś przygotuje. ![]()
Jest faza
3 część przygód Darka
https://suno.com/s/b1vOUE1HOFZKZRjY
A dlaczego ja jestem w tej piosence? ![]()
Legat napisał/a:Jest faza
3 część przygód Darka
https://suno.com/s/b1vOUE1HOFZKZRjYA dlaczego ja jestem w tej piosence?
To się ciesz przynajmniej sławna jesteś świat o Tobie usłyszy ![]()
Solaris napisał/a:Legat napisał/a:Jest faza
3 część przygód Darka
To się ciesz przynajmniej sławna jesteś świat o Tobie usłyszy
Mówisz? Hmm... Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek. Normalnie jak Aniołki Charliego ![]()
Nie ukrywam ze lubie masaze relaksacyjne, to chyba da sie zauwazyc, ale uwazam ze kazdy ma prawo do odpoczynku i rozluznienia.
Szczerze mowiac to jeszcze rok temu bym sie pewnie obrazil za to co tu o sobie czytam, ale dzieki masazom bardzo sie zmienilem i to mnie tak rozluznia (w koncu to masaze rozluzniajace) ze nawet mam juz dystans i nie czuje sie obrazony, nawet przez Priscille, która od czas jak napisala ze ja i Mikłosza jakbysmy sie troche zmienili to by rozwazała taka relacje ze mna lub z nim a potem sie tego mocno wypierała mimo braku argumentow.
JEdyne co prosze Priscilla nie wspominaj o Żanecie bo juz nie moge sie doczekac az wroci z urlopu, juz mam 2 terminy zarezerowane
"Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek" - marzenie
tylko jak 3 byscie sie na mnie zmiesciły
byłoby super Solaris
Tylko masaże wam w głowach tylko robić nie ma komu
Tobie tez bo w kazdym wątku o masazach pisales ze chcesz isc i tylko przez stres nie idziesz ![]()
Legat napisał/a:Jest faza
3 część przygód Darka
Niestety, albo stety robisz za miraż. ![]()
"Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek" - marzenie
byłoby super Solaris
Piętrowo ![]()
Oj Daruś, Daruś...
3 część przygód Darka
Niestety, albo stety robisz za miraż.
Aha, no skoro tak to zgadzam się na ten projekt, poświęcę się dla sztuki ![]()
3 część przygód Darka
To się ciesz przynajmniej sławna jesteś świat o Tobie usłyszy
No patrz, już mnie o autografy proszą!
Mówisz? Hmm... Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek. Normalnie jak Aniołki Charliego
W tym zestawieniu wydajesz się być czar... ekhem... białą owieczką ![]()
Szczerze mowiac to jeszcze rok temu bym sie pewnie obrazil za to co tu o sobie czytam, ale dzieki masazom bardzo sie zmienilem i to mnie tak rozluznia (w koncu to masaze rozluzniajace) ze nawet mam juz dystans i nie czuje sie obrazony, nawet przez Priscille, która od czas jak napisala ze ja i Mikłosza jakbysmy sie troche zmienili to by rozwazała taka relacje ze mna lub z nim a potem sie tego mocno wypierała mimo braku argumentow.
A ten znowu swoje... ![]()
Naprawdę trzeba mieć sporo wyobraźni, żeby z mojego tekstu wywnioskować, że gdybyś się zmienił, miałbyś u mnie szanse na relację
![]()
Zapamiętaj sobie raz na zawsze: dla mnie nie jesteś wadliwą wersją kandydata na partnera, którą można poprawić, Ty po prostu nim nie jesteś. Koniec i kropka.
Jedyne co prosze Priscilla nie wspominaj o Żanecie bo juz nie moge sie doczekac az wroci z urlopu, juz mam 2 terminy zarezerowane
Ups... Nie no, jasne, wzor cnót wszelakich, którego się nie tyka ![]()
Naprawdę trzeba mieć sporo wyobraźni, żeby z mojego tekstu wywnioskować, że gdybyś się zmienił, miałbyś u mnie szanse na relację
![]()
Zgódz sie choć na pande ![]()
Priscilla napisał/a:Naprawdę trzeba mieć sporo wyobraźni, żeby z mojego tekstu wywnioskować, że gdybyś się zmienił, miałbyś u mnie szanse na relację
![]()
Zgódz sie choć na pande
A po co jej panda? xD
Bert44 napisał/a:Priscilla napisał/a:Naprawdę trzeba mieć sporo wyobraźni, żeby z mojego tekstu wywnioskować, że gdybyś się zmienił, miałbyś u mnie szanse na relację
![]()
Zgódz sie choć na pande
A po co jej panda? xD
No nie? Na pandę? Toż to siok
![]()
Solaris napisał/a:Mówisz? Hmm... Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek. Normalnie jak Aniołki Charliego
W tym zestawieniu wydajesz się być czar... ekhem... białą owieczką
DarekFDD napisał/a:Szczerze mowiac to jeszcze rok temu bym sie pewnie obrazil za to co tu o sobie czytam, ale dzieki masazom bardzo sie zmienilem i to mnie tak rozluznia (w koncu to masaze rozluzniajace) ze nawet mam juz dystans i nie czuje sie obrazony, nawet przez Priscille, która od czas jak napisala ze ja i Mikłosza jakbysmy sie troche zmienili to by rozwazała taka relacje ze mna lub z nim a potem sie tego mocno wypierała mimo braku argumentow.
A ten znowu swoje...
![]()
Zapamiętaj sobie raz na zawsze: dla mnie nie jesteś wadliwą wersją kandydata na partnera, którą można poprawić, Ty po prostu nim nie jesteś. Koniec i kropka.DarekFDD napisał/a:Jedyne co prosze Priscilla nie wspominaj o Żanecie bo juz nie moge sie doczekac az wroci z urlopu, juz mam 2 terminy zarezerowane
Ups... Nie no, jasne, wzor cnót wszelakich, którego się nie tyka
Priscilla nie znowu swoje bo juz bardzo dlugo nie poruszalem tego tematu, jednak pamietam to bo to bylo dla mnie naprawde mile i takie jest nadal, nawet nie wiem czy glupio Ci wtedy bylo ze przerwalas ten temat czy co ale ok
Zreszta sama pisalas w temacie Shinigamiego ze do relacji sie podchodzi najpierw kolezensko a nie od razu zwiazek malzenstwo, mam podobne zdanie choc jest we mnie dusza romantyka ale zmienilem sie. tak wiec mowisz koniec kropka a nie wiesz jakby bylo jakbysmy wiecej sie poznali rozmawiali spedzali czas i nawet moze cie zaskocze ale ten czas nie musiałby byc spedzany na masazach sa tez inne aktywnosci spacery itp
ja ogolnie zyje sobie spokojnie nie szkodze nikomu, nigdy nikomu krzywdy nie zrobilem nawet mandatu nie dostalem, chodze sobie na masaze, nie ma we mnie nienawisci
Co do Żanety to mówisz wzor cnot i oczywiscie czuc tutaj ironie
Bylem juz z 10 razy na masazu u niej, w tym na duecie i ona jest rozgadana, wiec mamy za soba 10 godzin rozmowy
ona pracuje od niedawna, zaczyna w pazdzierniku dosyc trudne studia to naprawde inteligenta dziewczyna
nie prostytuje sie, wykonuje jedynie masaz relaksacyjny
powiedziala ze czasami jej proponuja doplaty ale odmawia zawsze, bo jakby to zrobila za pieniadze to uwaza ze obrzydzila by sobie jedna z najpiekniejszych rzeczy w zyciu czyli seks i mowi ze mogla by miec wstret do facetow ona jest BI kobiety tez lubi
planuje byc w związku z jakims fajnym facetem i wtedy zrezygnuje z pracy ale jeszcze 3 lata bedzie pracowac od poczatku studiow do licencjatu
To blondynka z długimi za pupe wlosami, pamietam jak sie smiala jak powiedziale ze ma piekne wlosy ale wada jest ze jak idzie to zakrywa jej pupe i jej nie widac, zazwyczaj nie jestem taki smialy do takich tekstow ale przy niej rozluzniony sie czuje i sadze tekstami jak GIGA CHAD. wszystkie dziewczyny chwala ze jestem najlepszy ale wiem ze one klamia, ona potrafi skrytykowac jak sie ja zapyta szczerze i to tez fajne
DarekFDD napisał/a:"Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek" - marzenie
byłoby super Solaris
Piętrowo
Oj Daruś, Daruś...
super pewnie tak zrobi....
To na ktorym piętrze byś była Solaris? Bo ja to z urzedu jakby na samym dole ![]()
cieakwe czy dziewczyny by Ci sie spodobaly, jesli lubisz tez dzieczyny znajac zycie to pewnie z nimi bys sie masowala bo sa atrakcyjne a ja nie a mnie bys olala i co najwyzej potem bys link do piosenki wyslala
Solaris napisał/a:DarekFDD napisał/a:"Liliana, Żaneta, Solaris i Dareczek" - marzenie
byłoby super Solaris
Piętrowo
Oj Daruś, Daruś...super pewnie tak zrobi....
To na ktorym piętrze byś była Solaris? Bo ja to z urzedu jakby na samym dole
cieakwe czy dziewczyny by Ci sie spodobaly, jesli lubisz tez dzieczyny znajac zycie to pewnie z nimi bys sie masowala bo sa atrakcyjne a ja nie a mnie bys olala i co najwyzej potem bys link do piosenki wyslala
Nie lubię dziewczyn.
Piętrowo to ja lubię tylko w McDonaldzie BigMaca:)))
Priscilla napisał/a:Naprawdę trzeba mieć sporo wyobraźni, żeby z mojego tekstu wywnioskować, że gdybyś się zmienił, miałbyś u mnie szanse na relację
![]()
Zgódz sie choć na pande
Pan da?
Czy co innego? Bo nie znam się na tym młodzieżowym slangu;)
Bert44 napisał/a:Priscilla napisał/a:Naprawdę trzeba mieć sporo wyobraźni, żeby z mojego tekstu wywnioskować, że gdybyś się zmienił, miałbyś u mnie szanse na relację
![]()
Zgódz sie choć na pande
Pan da?
![]()
Solaris napisał/a:Bert44 napisał/a:Zgódz sie choć na pande
Pan da?
Co się cieszysz? Serio musiałam wygoglować ![]()
![]()
Zgódz sie choć na pande
Pan da?
No tak. Choc tu byloby pani da ale co tam
Jaki mlodziezowy? Moj wykladowca na studiach mowil ze sa studenci ktorzy chca zaliczenie na pande. A to bylo w czasach kiedy mlodziezy dzisiejszej jeszcze w planach nie bylo. Ba....Zarowek nie bylo
Też to musiałem wyguglować ![]()
Też to musiałem wyguglować
Nie studiowaliśmy, dlatego ![]()
Idem spać PA PA
Priscilla nie znowu swoje bo juz bardzo dlugo nie poruszalem tego tematu, jednak pamietam to bo to bylo dla mnie naprawde mile i takie jest nadal, nawet nie wiem czy glupio Ci wtedy bylo ze przerwalas ten temat czy co ale ok
Może i długo nie poruszałeś, ale poruszasz, a miałeś już tego nie robić.
I nie wiem coś Ty się tak mnie uczepił, bo napisałam jedynie, że jak weźmiecie się za siebie, to może u kogoś będziecie mieć szansę. O mnie tam NIC nie było ![]()
(...) tak wiec mowisz koniec kropka a nie wiesz jakby bylo jakbysmy wiecej sie poznali rozmawiali spedzali czas i nawet moze cie zaskocze ale ten czas nie musiałby byc spedzany na masazach sa tez inne aktywnosci spacery itp
Ależ oczywiście, że wiem, intuicja mi to podpowiada, a ona mnie nigdy nie zwodzi
Co do Żanety to mówisz wzor cnot i oczywiscie czuc tutaj ironie
Ironię? Ależ skąd! Za kasę rozbiera się przed obcymi facetami, masuje ich, jak ją Pan Bóg stworzył, a na koniec dwoi się i troi, żeby było im jak w niebie. Toż to anioł i dziewica orleańska w jednym! ![]()
DarekFDD napisał/a:Solaris napisał/a:Piętrowo
Oj Daruś, Daruś...super pewnie tak zrobi....
Nie lubię dziewczyn.
Piętrowo to ja lubię tylko w McDonaldzie BigMaca:)))
To jest very big riposta, a nawet very big Big Mac riposta
![]()
Priscilla masz fajny sposob rozmowy. W roznych watkach. Wszystko jest logiczne, poukladane, spojne. Niezly porzadek masz w glowie ![]()
Nie mowie czy sie z Toba zgadzam czy nie zgadzam bo nie o to chodzi
Co człowieki porabaja ![]()
Co człowieki porabaja
Miklosza, cześć Ci, czołem. Piszesz na laptopie czy telefonie?
Priscilla masz fajny sposob rozmowy. W roznych watkach. Wszystko jest logiczne, poukladane, spojne. Niezly porzadek masz w glowie
Nie mowie czy sie z Toba zgadzam czy nie zgadzam bo nie o to chodzi
Ooo... dziękuję
Naprawdę miło mi to było przeczytać, zwłaszcza że porządek w głowie i spójność myślenia uważam za całkiem istotne zalety, więc potraktuję to jako duży komplement ![]()
A czemu pytasz ?
Miklosza napisał/a:Co człowieki porabaja
No właśnie, Miklosza, jak tam Twoje granie na gamingowym laptopie? ![]()
Alessandro napisał/a:Miklosza napisał/a:Co człowieki porabaja
No właśnie, Miklosza, jak tam Twoje granie na gamingowym laptopie?
No czasem gram przecie ![]()
A czemu pytasz ?
Chodzi mi o słowo "porabaja". Tak, wiem, czepiam się, ale jeśli na laptopie, to mógłbyś włączyć korektę błędów. W telefonie również to znajdziesz ![]()
porabiają porabiają porabiają porabiają
Właśnie czepiasz się ![]()
porabiają porabiają porabiają porabiają
Właśnie czepiasz się
To takie mondrości wtorkowe
Powiedz, jak tam Twoje randkowanie? Odpuściłeś czy cierpliwie czekasz aż ktoś się objawi?
Z tą panną czasem gadam jak ma dobry humor i się odezwie tak to żadna z portalu randkowego się nie odzywa ;/
Z tą panną na wózku
Z tą panną czasem gadam jak ma dobry humor i się odezwie tak to żadna z portalu randkowego się nie odzywa ;/
Te rozmowy to takie w rodzaju o pogodzie czy d.. Maryni? A może nieco bardziej konkretne? Tak na wesoło, ciekawie czy tak na aby aby?
Z tą panną na wózku
To nieważne. Porozmawiać zawsze można.
Miklosza napisał/a:porabiają porabiają porabiają porabiają
Właśnie czepiasz się
To takie mondrości wtorkowe
Powiedz, jak tam Twoje randkowanie? Odpuściłeś czy cierpliwie czekasz aż ktoś się objawi?
Właśnie! Dawaj jakieś skandale obyczajowe Miklosza
Rozmawiałem o jej pracy zdrowiu i trochę o seksie ale konkretów nie zdradzę ![]()
Rozmawiałem o jej pracy zdrowiu i trochę o seksie ale konkretów nie zdradzę
Mądrze
Rozmawiałem o jej pracy zdrowiu i trochę o seksie ale konkretów nie zdradzę
I nie musisz. To, o czym rozmawiacie, zostaje między Wami, to Wasza sprawa i wszystko na ten temat.
K...e nie długo będę starszy o rok ![]()
K...e nie długo będę starszy o rok
Teraz przypomniałeś sobie? Kolejny rok będziesz mieć za sobą, będą następne. Powiedz kiedy, to poświętujemy. Może zaproś także na swoją wirtualną urodzinową imprezkę tą Twoją koleżankę z aplikacji randkowej, jeśli chcesz.
26 i już 43
Alessandro ty byś się przyznał i masz lat ![]()
Ale ten czas leci. Miala byc impreza rok temu
A no leci nic nie poradzisz ![]()
Masz na myśli czas letni czy zimowy?
![]()
Solaris napisał/a:DarekFDD napisał/a:super pewnie tak zrobi....
Nie lubię dziewczyn.
Piętrowo to ja lubię tylko w McDonaldzie BigMaca:)))To jest very big riposta, a nawet very big Big Mac riposta
![]()
W sumie to wolę piętrowego WieśMaca:)) Wiejskie klimaty najwyraźniej mam we krwi;)
26 i już 43
Alessandro ty byś się przyznał i masz lat
Nie tutaj miało iść:)
To juz teraz wszystkiego NAJ Mikloszka! Bo potem mnie nie będzie.
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej. I żebyś znalazł w końcu jakąś fajną pannę. Może Julka w ramach życzeń pomodli się do św. Hildegardy i Ci wymodli:))
Miklosza napisał/a:K...e nie długo będę starszy o rok
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej. I żebyś znalazł w końcu jakąś fajną pannę. Może Julka w ramach życzeń pomodli się do św. Hildegardy i Ci wymodli:))
A gdzie będziesz,gdy Ciebie nie będzie? Opuszczasz nas? ![]()
Solaris napisał/a:Miklosza napisał/a:K...e nie długo będę starszy o rok
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej. I żebyś znalazł w końcu jakąś fajną pannę. Może Julka w ramach życzeń pomodli się do św. Hildegardy i Ci wymodli:))A gdzie będziesz,gdy Ciebie nie będzie? Opuszczasz nas?
No tak, do rekinów lecem. Nie wiem czy wrócem. Na dwoje babka wróżyła;)
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:To juz teraz wszystkiego NAJ Mikloszka! Bo potem mnie nie będzie.
Niech Ci się wiedzie jak najlepiej. I żebyś znalazł w końcu jakąś fajną pannę. Może Julka w ramach życzeń pomodli się do św. Hildegardy i Ci wymodli:))A gdzie będziesz,gdy Ciebie nie będzie? Opuszczasz nas?
Znowu do rekinów? A do jakiego kraju? Co tam będziesz z rekinami robić? ![]()
Solaris napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A gdzie będziesz,gdy Ciebie nie będzie? Opuszczasz nas?
Znowu do rekinów? A do jakiego kraju? Co tam będziesz z rekinami robić?
Będzie z rekinami tańczyć horon oraz pić raki, a po powrocie stworzy piosenkę o tym ![]()
Solaris dzienks ![]()
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:To juz teraz wszystkiego NAJ Mikloszka! Bo potem mnie nie będzie.
Przecież rekiny załatwione
Solaris napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A gdzie będziesz,gdy Ciebie nie będzie? Opuszczasz nas?
Znaczy się co załatwione? One też wyjechały na wakacje czy jak? Jak "załatwione", to może zostały przerobione na paluszki rekinie i teraz zajmują jakąś półkę w chłodziarce w Kauflandzie czy Lidlu?
![]()
Bert44 napisał/a:Solaris napisał/a:No tak, do rekinów lecem. Nie wiem czy wrócem. Na dwoje babka wróżyła;)
Znaczy się co załatwione? One też wyjechały na wakacje czy jak? Jak "załatwione", to może zostały przerobione na paluszki rekinie i teraz zajmują jakąś półkę w chłodziarce w Kauflandzie czy Lidlu?
![]()
Nażarte sa nic nie rusza
Strony Poprzednia 1 … 225 226 227 228 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Rozmowy o wszystkim i o niczym z mikloszą
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024