Mąż uzależniony od stron - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Mąż uzależniony od stron

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Mąż uzależniony od stron
paula9090 napisał/a:

Właśnie najgorsze, że on nie umie porozmawiać milczy albo mówi, że ja przesadzam bo coś sobie wymyślam..

Zaleciało manipulacją, a konkretniej gaslightingiem

paula9090 napisał/a:

A nawet widze, że jest na stronach sklepu  erotycznego i co jeśli zamawia coś to już nawet nie wiem gdzie to może trzymać bo co mogę to sprawdzam w domu ale nie ma nic.. Czuje, że już mu tak nie ufam nie wiem jak mam to rozgryźć by wkoncu on się do tego jakoś odniósł czy porozmawiał że mną normalnie.Ja już mam myśli nawet, że jeśli on ma takie marzenie to niech szuka kogoś kto to spełni z nim ale niech porozmawia ze mną a nie, że męczymy się ja myślami co on wyprawia a on pewnie tym, że chce czegoś sprobowac.. Ostatnio mi powiedział, że ja jestem jego partnerka jedyna i nie miał innej tak mnie to zabolało ponieważ zabrzmiało to jakby to był powód, że może iść z inną spróbować i zapytałam czy to jest powód by mnie zdradzić wtedy dopiero się opanował i powiedział, że nie ale to zdanie zabolało.. Ja się już nic nie odezwałam, nie dałam rady. Wiem, że będzie na pewno zaglądał na te portale jak tylko okazja ale ja bym musiała go złapać na tym chyba najlepiej by może zaczął rozmawiać a nie wypierać się  ale nie wiem jak..

Myślę że masz problem z poczuciem własnej wartości - ktoś kto stawiałby wysoko swoje własne potrzeby i szanował siebie po prostu przycisnąłby drugą osobę aby doprowadzić do rozmowy na ważny temat, nie ważne jak trudny. Związek w naszej kulturze z założenia jest monogamiczny a on gdzieś na boku coś kręci, nie ważne że online, Tobie to przeszkadza ale odpuszczaniem wysyłasz sygnał że w sumie nie aż tak bardzo.

Mogłaby Tobie pomóc przyjaciółka o ile takową posiadasz albo lepiej psycholog abyś popracowała nad sobą i stawianiem granic.

Zobacz podobne tematy :

67

Kiedy ja z nim zaczynam rozmowę to on od razu atakuje mnie na nic nie dają słowa by porozmawiać tak po prostu spokojnie on nie chce, wymiguje się i tak to wygląda..Ja dążę do tego by rozmawiać ale on milczy.Twierdzi, że nie robi nic złego tylko tyle mówi i po prostu wychodzi albo nie odzywa się nic a ja mówię jak do ściany.Seksu zaczyna brakować, myślę by była chęć jakby był anal.. ale ja nie umiem się przelamac,  nie chce po prostu takiego seksu.A jego to kręci.. on bardzo chce tego.

68

Użytkownicy żadnego forum nie wpłyną na postawę Twojego męża, albo będziesz akceptować jego nałóg, albo się rozstaniecie. Wiedz, że dobrze robisz stawiając granice w seksie, to nie tak, że musisz jako żona absolutnie akceptować wszystkie jego fantazje.

69

Wiem, że żaden użytkownik nie wpłynie na męża, ale dobrze z kimś porozmawiać chociaz.

70

paula9090 napisał/a:

Kiedy ja z nim zaczynam rozmowę to on od razu atakuje mnie na nic nie dają słowa by porozmawiać tak po prostu spokojnie on nie chce, wymiguje się i tak to wygląda..Ja dążę do tego by rozmawiać ale on milczy.Twierdzi, że nie robi nic złego tylko tyle mówi i po prostu wychodzi albo nie odzywa się nic a ja mówię jak do ściany.Seksu zaczyna brakować, myślę by była chęć jakby był anal.. ale ja nie umiem się przelamac,  nie chce po prostu takiego seksu.A jego to kręci.. on bardzo chce tego.

No ale jednak koniec końców odpuszczasz czyli idzie po jego myśli i z tego co piszesz, on nie ponosi żadnych konsekwencji... Ja bym mu zadał proste pytanie: 'Określ się, ja czy panienki z sex chata'. Jedyna akceptowalna odpowiedź to przeprosiny i obiecanie poprawy, cała reszta unikanie wymigiwanie się i reagowanie agresją oznacza koniec.
No ale niestety jesteś związana umową cywilno-prawną więc nie możesz tak po prostu odejść - może pogadaj z jakąś panią psycholog albo poszukaj porady prawnej, z tego co się orientuję są też takie bezpłatne.
Aha, skoro nie chcesz takiego seksu to masz do tego prawo - to Twoje granice i możesz je mieć. Nie każda kobieta to lubi, faceci też nie wszyscy smile

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Mąż uzależniony od stron

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024