JuliaUK33 napisał/a:Krytyka na zaklamany Kosciol nie jest atakiem na Chrzescijan(podobnie jak krytyka syjonistow nie jest atakiem na Zydow). Pisanie wam cytatow z Biblii i udowadnianie klamstw Kosciola to nie sa jeszcze ataki. Gdybys Ty cytowala mi Koran ,gdzie pokazala bys jak np Imami zle nauczaja Muzulmanow to ja nie uznala bym tego za atak na Muzulmanow.
Droga Julko, sposób w jaki coś się robi też ma znaczenie, więc tym bardziej daruj sobie to nieproszone "otwieranie oczu".
Poza tym nie jesteś żadnym autorytetem, a na domiar złego kradniesz innym ich treści.
Ale ja pisze dla osob,ktore chca sie czegos dowiedziec. Dlaczego tak boicie sie Koranu? Boicie sie,ze ktos przestanie byc katolikiem albo ,ze przejdzie na Islam albo ,ze przynajmniej zobaczy "o rzeczywiscie ksiadz nas zle uczyl w Biblii pisze inaczej"? Nawet jesli ,to widocznie tresci, ktore podaje sa bardziej przekonujace od nauk Kosciola. Nie zapominaj, ze oprocz zalogowanych na forum.jest jeszcze sporo gosci oni tez czytaja co pisze,analizuja wszystko. Nie zmuszam do Islamu, jedynie pisze o nim prawde