Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 92 z 92 ]

66

Odp: Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany
Gosiawie napisał/a:
onaanna napisał/a:

Czyli nie ma Waszym zdaniem  facetow z niskimi potrzebami sex.?

Takie dogryzki ze od razu geja to sa prymitywne.

Na pewno sa tez tacy.

To moze powinnas na jakiejs stronie randkowej zaznaczyc to w opisie. Nie rozpoznasz tego po wygladzie, musisz spytac potencjalnego kandydata.

i małą czcionką zapytaj ile zarabia i czy nie bedzie mial nic przeciwko twojemu popuszczniu szpary innym jak sie znudzisz.

Zobacz podobne tematy :

67

apropo_defacto napisał/a:
onaanna napisał/a:

Ach Ty z tych z poprzednuej epoki...?
Porozmawiajj z Lwem Starowiczem...

stary pedryl, gwiazda prl. nie dziękuję.

Ale w końcu gwiazdo odcinka, czy masz już tego kota?

A to baba mnie obraza?
Kobieto rob ze swoim zyciem co chcesz i jak chcesz.
Ale nie obrazaj  w zlym stylu ludzi ktorzy mysla inaczej.
Prosze o interwencje moderatorow ?

68

onaanna napisał/a:
apropo_defacto napisał/a:
onaanna napisał/a:

Ach Ty z tych z poprzednuej epoki...?
Porozmawiajj z Lwem Starowiczem...

stary pedryl, gwiazda prl. nie dziękuję.

Ale w końcu gwiazdo odcinka, czy masz już tego kota?

A to baba mnie obraza?
Kobieto rob ze swoim zyciem co chcesz i jak chcesz.
Ale nie obrazaj  w zlym stylu ludzi ktorzy mysla inaczej.
Prosze o interwencje moderatorow ?

Tu nie ma moderacji jest chaos i niewiadomo co sie  tutaj dzieje -kazdy robi co chce

69

Jeśli pytanie "Ale w końcu gwiazdo odcinka, czy masz już tego kota?" kogoś obraża, to on ma problem a nie moderacja.

70

Nie mam absolutnie cierpliwosci do facetow.  do kotow tez nie  wink Nie am kota.

71

Szukam zwiazku alternatywnego....Przyjacielskiego, bez kontroli, bez patriarchatu, partnerskiego, bez przymusu, spontanicznego, bez uwieszania sie na kims...
Z osoba ktora ma swoja prace, hobby i swoje zdanie...i jest stabilna emocjonalnie...kogos to moze i umie byc sam i nie uwiesza sie na mnie 300 dni w roku...bez sentymentalizmow, kogos  praktycznego stapajacego po ziemi...umiejacego dbac siebie...

72

onaanna napisał/a:

Szukam zwiazku alternatywnego....Przyjacielskiego, bez kontroli, bez patriarchatu, partnerskiego, bez przymusu, spontanicznego, bez uwieszania sie na kims...
Z osoba ktora ma swoja prace, hobby i swoje zdanie...i jest stabilna emocjonalnie...kogos to moze i umie byc sam i nie uwiesza sie na mnie 300 dni w roku...bez sentymentalizmow, kogos  praktycznego stapajacego po ziemi...umiejacego dbac siebie...

Co to zwiazek alternatywny?

73

onaanna napisał/a:

Wymagania masz normalne, tylko gorzej będzie z seksem big_smile

74 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-12-17 20:45:45)

Dla mnie alternatywny....ale nazwij jak chcesz....
Taki ze jestesmy ze soba glownie jako przyjaciele, ufamy sobie i wspieramy ale nie uwieszamy sie na siebie. Kazdy ma swoje zycie i hobby. Czyli w sensie kochaj...i rob co chcesz....w sensie bade wolny, badz soba, nie zmuszam Ciebie do niczego...nie musisz gotowac, jesli jestes zmeczony ,nie musisz odwiedzic tesciow jesli nie masz ochoty itp. Mozesz sam pojechac na koncert jesli np mnie ten koncert nie interesuje itp   mozesz poczytac ksiazke...nie musisz byc w kazdej sekundzie ze ma ale wracaj do mnie...
Nie planuje tez dzieci...
Z sexem gorzej, musialabym przelamac bariere....to trudne...

Tez trudno spotkac  taka osobe . Bo sa albo sfrustrowne, niesmiale , nieszczesliwe , wymagajace...uzalezniajace swoje szczescie od drugiej osoby.... A ja szukam kogos szczesliwego albo przynajmniej zadowolonego  ...

75 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-12-17 21:00:20)

Nigdy nie znajdziesz nikogo, kto by spełniał wszystkie Twoje oczekiwania, chyba, że na początku będzie udawał...Żeby robić to na co ma się ochotę trzeba być samemu.
W związku trzeba się liczyć z potrzebami parnera, co nie znaczy, żeby się uwieśić... A mieć też swoje życie.

Może bardziej dobra koleżanka by pasowala do Twoich oczekiwań, bo w sumie po co Ci facet?

76 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-12-17 21:31:07)

Tak Wieka  tez o tym czasem mysle, po co mnie facet?
Skoro chodzi o sex, to po co?

Czasem brakuje kogos...komu mozna ufac, na kim polegac...kogos takiego  jak rodzina....

Tyle ze nie potrafie, jestem chlopczyca, nie mam tego poczucie kobiecosci, checi bycia zdominowana przez faceta np w zyciu czy sexie, albo checi bycia matka ....przytlacza mnie jesli ktos oczekuje ze go uszczesliwie.....nie lubie tez rodzinnego zycia....grup...evt jednie spotkania we dwoje...ciekawa rozmowe ...nie lubie sentymentalizmow np jak kobiety zachwycaja sie nad raczkami malych dzieci, albo ciuchami, makijzami, torebkami...
Chyba jestem chlopczyca...

Ciagle jestem pytana dlaczego nie mam dzieci albo czy nie moge sobie znalezc faceta....albo nawet obrazana od moherow, jak tutaj...nie jestem moherem- cokolwiek to znaczy , nie mam kota, nie chodze do kosciola...dlaczego trzeba obrazac?

Nie moge tez glosno powiedziec ze nie przepadam za sexem. Bo wszystkie kolezanki beda robic wielkie oczy...i uznaaja mnie za lesbijke...choc mowie juz ze nie lubie makijazy i torebek i butow na obcasie...

77 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-12-17 21:40:49)

Nie chodzi o dominowanie, bo często kobiety dominują.
Ale wszystko w życiu opiera się na seksie i kasie... gdzieś to kiedyś słyszałam.

Jakbyś miała koleżankę z dawnych lat, będąca w podobnej sytuacji, to mogłabyś mówić o przyjaźni, nie trzeba nawet razem mieszkać.
Ale osobie obcej, czy to będzie facet czy kobieta trudno zaufać i mówić o przyjaźni, chyba, że za x lat.

Nie siedź w domu, szukaj różnych aktywności, może kogoś poznasz i nawet się zakochasz, wtedy seks Ci nie będzie straszny smile

W sumie to uczucie trzyma nas przy partnerze, bo nawet jak nie tak bardzo seks, to potrzebna nam jest bliskość, wtedy inne oczekiwania by Ci zbladly big_smile

Edit.
Ludzie zawsze dopytują, o faceta/męża, jak masz jedno dziecko pytają o drugie, wtedy masz spokój. Choć teraz to raczej mniej, bo singli lub par z jednym dzieckiem jest coraz więcej.

78

wieka napisał/a:

Ale wszystko w życiu opiera się na seksie i kasie... gdzieś to kiedyś słyszałam.

Jakbyś miała koleżankę z dawnych lat, będąca w podobnej sytuacji, to mogłabyś mówić o przyjaźni, nie trzeba nawet razem mieszkać.
Ale osobie obcej, czy to będzie facet czy kobieta trudno zaufać i mówić o przyjaźni, chyba, że za x lat.

Nie siedź w domu, szukaj różnych aktywności, może kogoś poznasz i nawet się zakochasz, wtedy seks Ci nie będzie straszny smile

W sumie to uczucie trzyma nas przy partnerze, bo nawet jak nie tak bardzo seks, to potrzebna nam jest bliskość, wtedy inne oczekiwania by Ci zbladly big_smile

Edit.
Ludzie zawsze dopytują, o faceta/męża, jak masz jedno dziecko pytają o drugie, wtedy masz spokój. Choć teraz to raczej mniej, bo singli lub par z jednym dzieckiem jest coraz więcej.

NIE wszystko opiera sie na kasie i seksie w zyciu

79

JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:

Edit.

NIE wszystko opiera sie na kasie i seksie w zyciu

Wszystko

80

wieka napisał/a:

To uczucie trzeba odnslezc, rozbudzic  i pojsc za nim...a tu nic....

81

Nie mam domowego  kota. Wole pojsc do Zoo ogladac tygrysy.

A czemu stare panny musza miec kota? To jakies sterotypy

82

onaanna napisał/a:

to mają psiulka

83

onaanna napisał/a:

Żeby im było raźniej wink

84

To chyba na stare lata jako babcia emerytka
Jak Wioleta Willas z kotami smile
Kto ma czas na koty jak trzeba isc do pracy , albo chcialoby sie wyjechac swobodnie gdzies.

85 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-06-01 20:24:17)

Bylam naprawiac auto w pewnym przygranicznym polskim miescie. Trwalo to troche to poszlam sobie na polski obiad. Przysiada sie do mnie facet kolo 60 tki. Nigdzie indziej nie bylo miejsca wiec mowie ok.

I zaczyna sie gadka. Mowi ze wyrwal laske rocznik 73. Pytam a to Polka czy Ukrainka? A on a czemu Ukrainka? Polka. Pokazuje mnie jej zdjecie.
I mowi do mnie - widzi Pani jaki ja jestem dobrze zachowany 60 latek. I jeszcze moge!. I ona mnie powiedziala ze jest ze mna dla sexu nie dla pieniedzy.
A zona  lepi mz pierogi

Zjadlam obiad i powiedzialam ooo to powodzenia .
I tyle o  60 latkach.

86

onaanna napisał/a:

I tyle o  60 latkach.

To był jakiś wyjątkowy prostak.

87

Priscilla napisał/a:
onaanna napisał/a:

I tyle o  60 latkach.

Opowiedzialam te historie tylko dla smiechu  .

88

onaanna napisał/a:
Priscilla napisał/a:
onaanna napisał/a:

I tyle o  60 latkach.

A to coś zmienia?

89

Priscilla napisał/a:
onaanna napisał/a:
Priscilla napisał/a:

A to coś zmienia?

Nic nie zmienia.

90 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-06-02 01:35:05)

onaanna napisał/a:
Priscilla napisał/a:
onaanna napisał/a:

A to coś zmienia?

Nic nie zmienia.

To ze prostakow nalezy konsekwentnie ignorowac
Ze stary osiol  o sexie baju baja

91

60 latek tez ma swoje potrzeby ty w jego wieku tez będziesz mieć

92 Ostatnio edytowany przez onaanna (2024-06-02 11:05:57)

Administracja napisał/a:

60 latek tez ma swoje potrzeby ty w jego wieku tez będziesz mieć

Nie. Ja juz teraz nie mam potrzeb.

Dlatego 60 latek moze skakac na bok i sie chwalic a zona lepi pierogi.

Posty [ 66 do 92 z 92 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024