Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 57 ]

1 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-06 04:47:33)

Temat: Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany

Po kilku miesiach albo latach odkochuje sie i nie chce mnie sie uprawiac sexu z partnerami.

Przynajmniej jeden zwiazek rozpadl sie z tego powodu. Ja odeszlam

Moze z 4 razy uprawialam sex bez milosci czy zakochania.  Dla mnie bylo to kompletnie bez sensu. Jak zmywanie naczyn  czy odkurzanie kurzu. Nigdy wiecej nie zrobilam tego ...bez  uczuc.

Chcialam poznac mezczyzne z malym libido Myslicie  ze to mozliwe? Glownie do wspolnego dpedzanua czasu: sport wycieczki spacery. Ale nie koniecznie do sexu. Czasem mysle o poznaniu partnerki tzn kobiety. Ale tez nie do sexu. Do przyjazni albo nawet zwiazku.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany

Oukejjjjj... A o jaki sport chodzi? wink smile

Pytam, bo być może miałbym dla Ciebie pomysł, na zajebiste zabicie czasu smile

3

Nie zartuj ze mnie.
Mam prawo tak myslec jak napisalam

4

Czyli poszukujesz przyjaciela.

5

Tak. Przyjaciela.  Na dluzej

6

onaanna napisał/a:

To szukaj geja.

7

Czyli nie ma Waszym zdaniem  facetow z niskimi potrzebami sex.?

Takie dogryzki ze od razu geja to sa prymitywne.

8

onaanna napisał/a:

Po kilku miesiach albo latach odkochuje sie i nie chce mnie sie uprawiac sexu z partnerami.

Moze z 4 razy uprawialam sex bez milosci czy zakochania.  Dla mnie bylo to kompletnie bez sensu. Jak zmywanie naczyn  czy odkurzanie kurzu. Nigdy wiecej nie zrobilam tego ...bez  uczuc.

Chcialam poznac mezczyzne z malym libido Myslicie  ze to mozliwe? Glownie do wspolnego dpedzanua czasu: sport wycieczki spacery. Ale nie koniecznie do sexu. Czasem mysle o poznaniu partnerki tzn kobiety. Ale tez nie do sexu. Do przyjazni albo nawet zwiazku.

Nie dojrzałaś do związku. Motylki umierają i już po zawodach. Więc tak naprawdę się nie odkochałaś, bo nie kochałaś.

Dorośnij najpierw do stworzenia prawdziwej, dojrzałej relacji, nad którą się pracuje.

9 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-07 23:03:12)

Bzdura. 7 lat bylam w zwiazku z facetem dla ktorego sex byl wazny. Nie tylko sex nas polaczyl ale rowniez zainteresowanie fotografia. 

Przestalam go kochac gdyz interesowal go tylko sex. Moje emocje i sprawy: utrata pracy, choroba matki nie obchodzily go. Zobaczylam prawdziwe oblicze tego czlowieka i odeszlam. Nie zaluje. Poskladalam moje zycie i znajazlam prace....za granica. Ten czlowiek grozil mnie i stalkowal 2 lata. Zyczyl mnie bym stracila moja  prace zagranica.....zyczyl mnie najgorsze....bo byl zwyklym sexholikiem ktoremu uciekla zabawka...

10

onaanna napisał/a:

Bzdura. 7 lat bylam w zwiazku z facetem dla ktorego sex byl wazny. Nie tylko sex nas polaczyl ale rowniez zainteresowanie fotografia.  I zakochalam sie. Nie wchodze w zwiazki bez zalochania

Przestalam go kochac gdyz interesowal go tylko sex. Moje emocje i sprawy: utrata pracy, choroba matki nie obchodzily go. Zobaczylam prawdziwe oblicze tego czlowieka i odeszlam. Nie zaluje. Poskladalam moje zycie i znajazlam prace....za granica. Ten czlowiek grozil mnie i stalkowal 2 lata. Zyczyl mnie bym stracila moja  prace zagranica.....zyczyl mnie najgorsze....bo byl zwyklym sexholikiem ktoremu uciekla zabawka...

11 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-07 23:10:35)

Mysle o mezczyznie z niskim libido. Gdyz moje jest aktualnie b. niskie- co spowodowane jest moim doswiadczeniami.  W ciagu 10 lat zagranica bylam kilka razy molestowana sex. przez obcokrajowcow. Dziekuje Bogu ze udalo mnie sie uciec. Rowniez moja kolezanka ktora mieszka w zach. Europie tego doswiadczyla. Moje postrzeganie sexu zmienilo sie radykalnie...

12

Mogłabyś mieć faceta w pasie cnoty. Ja taki mam. Ty masz klucze do jego przyrodzenia i otwierasz je tylko, kiedy Ty tego chcesz. On nje ma nic do gadania i nie jest w stanie niczego zrobić. Może to kontrowersyjne podejście, ale możesz sobie poczytać na innych forach, że to dziala. Możesz wtedy spędzać czas z mężczyzną jak chcesz, a w momencie jeśli poczujesz chęć seksu, to po prostu go otwierasz.

13 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-07 23:23:46)

Bzdury MagnesBi. Dzieki.

Mysle o znalezieniu duzo starszego mezczyzny. Evt o poznaniu kobiety. Albo o pozostaniu sama.

onaanna napisał/a:

Chcialam poznac mezczyzne z malym libido Myslicie  ze to mozliwe? Glownie do wspolnego dpedzanua czasu: sport wycieczki spacery. Ale nie koniecznie do sexu.

Panie Areczku, ONS to był z tamtymi facetami, a dla Pana relacja bez seksu i wspólne wycieczki po parku.

15

onaanna napisał/a:

Takie dogryzki ze od razu geja to sa prymitywne.

Dlaczego prymitywne? Jeśli szukasz przyjaciela, to orientacja powinna być Ci obojętna, a geje bywają doskonałymi przyjaciółmi kobiet.

16

Stereotypy z tymi gejami

onaanna napisał/a:

W ciagu 10 lat zagranica bylam kilka razy molestowana sex. przez obcokrajowcow. Dziekuje Bogu ze udalo mnie sie uciec. Rowniez moja kolezanka ktora mieszka w zach. Europie tego doswiadczyla.

Inżynierowie i lekarze takie cyrki odstawiają?
Niemożliwe sad

18 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-11-07 23:52:43)

onaanna napisał/a:

Stereotypy z tymi gejami

No nie wiem, ja mam takich przyjaciół i bardzo sobie ich cenię.
Poza tym masz pewność, że żaden się nie zakocha ani nie będzie Cię molestował, a o to przecież Ci chodzi.

19

Zazwyczaj Ci co zaczepiaja czy dotykaja kobiety to nie lekarze czy inzynierowie. To zazwyczaj uchodzcy z krajow arabskich i afryki...niestety sad  nie oczerniam wszystkich ale trzeba o tym mowic: to sa fakty tu na ulicy...

20

onaanna napisał/a:

Zazwyczaj Ci co zaczepiaja czy dotykaja kobiety to nie lekarze czy inzynierowie. To zazwyczaj uchodzcy z krajow arabskich i afryki...niestety sad  nie oczerniam wszystkich ale trzeba o tym mowic: to sa fakty tu na ulicy...

Chyba nie zrozumiałaś sarkazmu...

21

MagnesBi napisał/a:
onaanna napisał/a:

Chyba nie zrozumiałaś sarkazmu...

Ona z tych ludzi, co mało rozumieją ¯\(ツ)/¯

22

Fakt. Nie rozumiem tego wychwalania sexu...
i propogaowania sexualnosci.

Nadmiar sexu czy sexholizm prowadza do zdrad, rozwodow, gwaltow,  molestowania....

Stad moja mysl o umiarkowanym czlowieku z mniejszymi potrzebami

Denerwuja mnie przygryzki w stylu- od mojej kolezanki. On zaplacil za wszystko  ? To pewnie mu dobrze dalas ... to takie powierzchowne...

Kilka dni temu dowiedzialam sie ze owa kolezanka rozwodzi sie- bo jej maz seksowal sie potajemnie z sekretarka w pracy....jak dla to wszystko jest obrzydliwe...

23

Ty masz ewidentnie problem z seksem, kojarzy Ci się z czymś złym.

24 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-11-08 14:12:49)

onaanna napisał/a:

Czyli nie ma Waszym zdaniem  facetow z niskimi potrzebami sex.?

Zdrowych? Nie.

25

Jack Sparrow rozumiem.

Nie bede rozpaczac jesli nie znajde partnera. Jestem nauczona byc sama.

Miejam nadzieje jednak ze tacy sa ktorzy nie maja wielu sexualn.  oczekiwan.

Wiem ze ten temat jest dla was nudny.

Kiedys mialam faceta z wielkimi oczekiwaniami. Nic poza sexem go nie interesowalo. Nudzil mnie meczyl i irytowal po jakims czasie. Mowil ze ja chce pojechac na wycieczke albo porysowac, albo jechac na koncert. Ale ja tego nie potrzebuje. Inni niech jezdza na wycieczki. My mamy lepsze zajecie, lezec w lozku i sie seksowac. Tak tez wygladal nasz zwiazek od rana do wieczora.

N

26

onaanna napisał/a:

Może powinnaś szukać na portalach dla osób aseksualnych? Takie osoby przecież istnieją.

27

Nie znam takich portali

28

onaanna napisał/a:

Nie znam takich portali

Są fora przeznaczone dla osób aseksualnych, i w Polsce, i za granicą, pogugluj. Może tam można z kimś o tym porozmawiać, poznać.
przykładowo: https://pl.asexuality.org/

29

Wiem ze jest portal randkowy Gleichklang.
Ale jest platny i rozne ss opinie na jego temat.
I dobre i zle.
Moze ktos zna? Albo ma cos innego do polecenia  ?

30

Umowilam sie na rozmowe z psychologiem. Chce opowiedziec o tych przypadkach molestowania i szukac rady. Nie chce jednak wielce zmieniac sie.

Zalogowalam sie tez na Tinderze bez zdjecia i opisalam moj punkt widzenia. O dziwo zameldowalo sie 3 kolegow...

31 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-10 21:45:45)

Ucieszylam sie. Pisza do mnie jacys koledzy. Pisza ze im sie podoba bo to inne co pisze

Napisalam ze jestem asexuell albo demisexuell. Ze lubie sie przytulac i trzmac za rece...

Z Demisexuell moglabym sie identyfikowac...bo jakies przyciaganie z kim i pociag choc b. rzadko  jest mozliwe....

Choc 1 kolega napisal ze to nie dla niego...

32 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2023-11-11 08:58:41)

onaanna napisał/a:

Weź sobie psa.....kocha bezgranicznie, zawsze wierny i seksu nie potrzebuje. Niezastąpiony w spędzaniu wolnego czasu, na wycieczkach i w sporcie.
Ma tylko jedną małą wadę, kasy do domu nie przynosi....
big_smile

33 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-11 12:07:17)

Zwyczajny gosc. Ja kasy od faceta nie potrzebuje.  Ja charuje na zachodzie na 3 zmiany jak kon.
Nie jestem nauczona o kase prosic. Moj tato byl biedny i zal mnie go bylo prosic. Caly rok w liceum chodzilam w jednych butach.
Wogole nie jestem w stanie chlopaka o cos prosic. A moze powinnam  nauczyc sie. Tzn tez brac od chlopaka. I dziekowac za to. Bo niektorzy cos oferuja a ja boje sie wziasc...bo nigdy nie potrafilam od ojca. Bo smutno mnie bylo ze nie ma kasy pomimo ze wciaz pracuje....

Niezaleznosc finansowa jest b  wazna

34

Myślę, że nie jesteś aseksualna, tylko masz ogromny uraz po swoich doświadczeniach. Mnie to wcale nie dziwi. To dobry pomysł, żeby spróbować popracować nad tym z terapeutą. Wydaje mi się, że to czego teraz szukasz to przyjaźń. Nie sądzę, aby tinder czy inny portwl randkowy był dobrym miejscem do tych poszukiwań. Chyba lepsza byłaby jakaś tematyczna grupa na fejsie albo rozejrzenie się w swoim otoczeniu.

35

onaanna napisał/a:

Napisalam ze jestem asexuell albo demisexuell. Ze lubie sie przytulac i trzmac za rece...

Z Demisexuell moglabym sie identyfikowac...bo jakies przyciaganie z kim i pociag choc b. rzadko  jest mozliwe....

Nie ogarniam po co pisałaś, że jesteś demisexuell, jeśli wiesz na ten temat tylko tyle, że to jest możliwe?

36 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-11 17:11:29)

.

37

onaanna napisał/a:

Tak. Mam kilku przyjaciol meskich.  Ale tylko kolegow, od wielu lat. Jednego od 20 lat. Piszemy na temat muzyki. Wymieniamy sie plytami cd itp  Ale to nie milosc czy zwiazek. To powstalo na bazie hobby.

Czasem. B. rzadko czuje erotyczny pociag do kogos jesli wyjatkowo dobrze mnie sie z Ta osoba rozmawia. Ale to jest b. rzadko i b. niespodziewanie. To nawet moze zdarzyc sie do kobiety.. Wtedy nawet sexualnie cos sie rusza we mnie ale na b. krotko i ...rownie szybko przechodzi. wiec byc moze nie jestem 100 % aseksualna...to bylby taki Basis zeby wogole z kims cos zaczac....jako 20 latka uprawialam  sex . Byc moze jednak tylko dlatego by czuc sie dowartosciowana  , czuc sie cool , czuc die piekna , wyuzdana i   by facet byl zadowolony....ale jak porozumienie pryslo to stalam sie zimna ryba  i zirytowana. Kloda. On tego nie pojmowal jak mozna sie zmienic o 360 stopni i 100 % zablokowac. Zaproponowalam mu nawet bialy zwiazek . Nic nie poradze  zo tak jest ... dlatego nie chce nikogo skrzywdzic. Obiecac komus  big  sex i potem stac sie zimna ryba...zwiazek ow rozpadl sie i tak gdyz wyjechalam z kraju....bylam zadowolona ze to zakonczylam.

Np czuje cos takiego . Te iskierke ,nawet sexualnie jesli jestem z jednym kolega z pracy. Ale nigdy nic nie zainicjuje gdyz on jest duzo starszy i w szczesliwym malzenstwie. To jednak b szybko przechodzi....

Moze fakt  Tinder to zly pomysl. Dotad pisza albo dziwacy albo desperaci  i chca czegos od razu. A ja nie jestem gotowa. Potrzebuje powoli...od przyjazni. Jenny ma racje...

38 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-20 23:29:04)

W summe zrozumialam juz...
Nie ma zadnej Milosci.
Faceci sa w zwiazkach czx przychodza do kobiet tylko dla sexu.
Sex jest jak Alkohol- uzalenienie. Jest utrata kontroli.
Dla faceta jest jak jedzenie, niewazne z kim ...

Ja nie mam motywacji do spotkan z facetem. Bo nie mam checi na sex. Libido- zero

Mysle ze wybore zycie solo, bez stresu  ...pomimo ze trudno jest radzic dobie z codziennoscia samej - mowie o normalnym codzienym  dniu.

39 Ostatnio edytowany przez jeziorna (2023-11-20 23:35:52)

Nie przejmuj się osobami, które nie wierzą w aseksualizm czy demiseksualizm. Ja też podejrzewam, że mogę być demi. Rozstałam się z ostatnim facetem, gdyż mieliśmy zbyt dużą różnicę, jeśli chodzi o nasze potrzeby seksualne. Myślę, że jest to możliwe, by znaleźć faceta z małym libido, własnie na topie jest taki wątek w aktywnych pt. Szczęście w związku bez namiętności.

40

jeziorna napisał/a:

Nie przejmuj się osobami, które nie wierzą w aseksualizm czy demiseksualizm. Ja też podejrzewam, że mogę być demi. Rozstałam się z ostatnim facetem, gdyż mieliśmy zbyt dużą różnicę, jeśli chodzi o nasze potrzeby seksualne. Myślę, że jest to możliwe, by znaleźć faceta z małym libido, własnie na topie jest taki wątek w aktywnych pt. Szczęście w związku bez namiętności.

Przecież można być demiseksualnym i mieć spore libido.

41

JordanT napisał/a:

Przecież można być demiseksualnym i mieć spore libido.

Pewnie, że można, jedno nie wyklucza drugiego, ale autorka nie ma dużego libido, a to o niej jest wątek. Napisała, ze jest możliwy u niej pociag, więc nie jest tak zupełnie aseksualna.

42

Można też: Facet z malym libido i wielkim 8========)

Miał pociąg do cygar, miał pociąg do wina
Do wódek, koniaków - podobnie
O 8:20 miał pociąg z Anina
Lecz nie miał pociągu do mnie

Pociągi, pociągi
Przychodzą, odchodzą
Nie w porę, nie w porę
Pociągi, pociągi
Najczęściej bywają
Wieczorem, wieczorem

Przechodzą tranzytem, aha
Bywają też stałe, aha
I tylko ten jeden
Wciąż stał, wciąż stał
Pod sygnałem

Czekałam tygodnie w daremnej nadziei
I zmysły szarpały jak lejce
Że może, że wreszcie się raz wykolei
Lecz inne czekały w kolejce

Pociągi, pociągi
Przychodzą odchodzą
Nie w porę, nie w porę
Pociągi, pociągi
Najczęściej bywają
Wieczorem, wieczorem

Przechodzą tranzytem, aha
Bywają też stałe, aha
I tylko ten jeden
Wciąż stał, wciąż stał
Pod sygnałem

Aż wreszcie popatrzył w spłonione me lica
Me oczy pełne bojaźni
Zagwizdał, odjechał, szczęknęła zwrotnica
To tylko był pociąg przyjaźni...
big_smile

44

Pierdolki.
I my bedziemy niedlugo starzy. A czy facetom potem stanie ...? wink liczy sie przyjazn i szacunek

45

Farmer napisał/a:
onaanna napisał/a:

To szukaj geja.

Gej nie będzie chciał jej utrzymywać.

46

onaanna napisał/a:

Mysle o mezczyznie z niskim libido. Gdyz moje jest aktualnie b. niskie- co spowodowane jest moim doswiadczeniami.  W ciagu 10 lat zagranica bylam kilka razy molestowana sex. przez obcokrajowcow. Dziekuje Bogu ze udalo mnie sie uciec. Rowniez moja kolezanka ktora mieszka w zach. Europie tego doswiadczyla. Moje postrzeganie sexu zmienilo sie radykalnie...

Jak robili to obcokrajowcy szczególnie kolorowi imigranci to nie gwałt tylko ubogacanie kulturowe było.

47

Za 10 lat z powodu nizu demogr  podobny problem bedzie w Polsce - nie bedzie ludzi do pracy...wiec byc moze i Polsce beda potrzebni emigranci

48

onaanna napisał/a:

Za 10 lat z powodu nizu demogr  podobny problem bedzie w Polsce - nie bedzie ludzi do pracy...wiec byc moze i Polsce beda potrzebni emigranci

Bzdura. Lewackie pierdoleniw głupot.

Pozatym co zlego w nizu demograficznym. Lewacy wyzdychaja i sprawa się sama unormuje.

49

apropo_defacto napisał/a:
onaanna napisał/a:

Bzdura. Lewackie pierdoleniw głupot.

Pozatym co zlego w nizu demograficznym. Lewacy wyzdychaja i sprawa się sama unormuje.

Tez nie widze NIC zlego w nizu demograficznym.  W takiej Afryce kobiety maja nawet po 20 dzieciakow, a kazdy wie,ze tam jest bieda,smrod i ubostwo,a dzieci co drugi dzien jedza miske ryzu. Wiecej ludzi=wieksze zapotrzebowanie na zywnosc, wiecej cierpi zwierzat, bo wiecej jadaczek bedzie jadlo mieso, wiecej ludzi wiekszy kryzys. Jak dla mnie polityka max 2 dzieci na rodzine mogla by istniec

50 Ostatnio edytowany przez onaanna (2023-11-23 18:57:59)

Do: apropo...

Chodzi i solidarnisc pokolen.

Jesli bedzie niz demogr.  i mniej dzieci sie rodzic i potem pracowac, a wiecej bedzie starych przedzic na emeryture- tych z czasow wyzu.
To nie bedzie kto mial pracowac na ich emerytury.
To logiczne chyba?

Poza tym bedzie brakowac fachowcow np. w wielu zawodach...

Polskie rodziny to juz nie max 2 dzieci.  To 1 albo wcale.
Oczywicie w Afryce i innych biednych  krajach popieram koncepcje max 2

Te biedne dzieciaki z Afrika wlasnie plyna na pontonach do wybrzezy Wloch ....albo wkrotce i do Pl...tyle ze oni nie znaja  regul zycia w Europie

51

onaanna napisał/a:

Jesli bedzie niz demogr.  i mniej dzieci sie rodzic i potem pracowac, a wiecej bedzie starych przedzic na emeryture- tych z czasow wyzu.
To logiczne chyba?

Te biedne dzieciaki z Afrika wlasnie plyna na pontonach do wybrzezy Wloch ....albo wkrotce i do Pl...tyle ze oni nie znaja  regul zycia w Europie

Ja nie rozumiem. To w koncu nasze dzieci pracuja na nasze emerytury, czy my sami na nie pracujemy odkladajac tzw skladki?

52 Ostatnio edytowany przez apropo_defacto (2023-11-23 20:43:52)

onaanna napisał/a:

To logiczne chyba?

Ty jestes niedorozwinieta czy pracujesz w policji?
Od kiedy mozna wierzyc w emerytury? Czekaj czekaj. Kto zajebal kase z OFE?
Trzeba byc na prawde uszkodzonym umyslowo zeby wierzyc w piramidy finansowe.

Pozatym wolę mieć małe i mądre społeczeństwo niż wierzace w zus a duże.i glupie.

53

apropo_defacto napisał/a:
onaanna napisał/a:

To logiczne chyba?

Ty jestes niedorozwinieta czy pracujesz w policji?
Od kiedy mozna wierzyc w emerytury? Czekaj czekaj. Kto zajebal kase z OFE?
Trzeba byc na prawde uszkodzonym umyslowo zeby wierzyc w piramidy finansowe.

Pozatym wolę mieć małe i mądre społeczeństwo niż wierzace w zus a duże.i glupie.

A ty musisz ja obrazac?

54

Co Ciebie obchodzi OFE jak w UK mieszkasz? Do ile trzeba praciwac w UK zeby dostac emeryture? wink
Ty jakas dziwna jestes 
Nie , nie pracuje w policji.
Obserwuje swiat i  mam swoje zdanie. Tmozesz miec inne

55

onaanna napisał/a:

Co Ciebie obchodzi OFE jak w UK mieszkasz? Do ile trzeba praciwac w UK zeby dostac emeryture? wink
Ty jakas dziwna jestes 
Nie , nie pracuje w policji.
Obserwuje swiat i  mam swoje zdanie. Tmozesz miec inne

Nie masz swojego zdania.

56

onaanna napisał/a:

Możliwe poszukać pana po 60tce.

57

Darcy napisał/a:
onaanna napisał/a:

Możliwe poszukać pana po 60tce.

Ona szuka sponsora. Do tego frajera który nie weźmie nic w zamian.

Posty [ 57 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Facet z malym libido i wielkim sercem poszukiwany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023