nie udaję mi się mieć dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » nie udaję mi się mieć dziewczyny

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: nie udaję mi się mieć dziewczyny

Piłeś - nie pisz.

Zobacz podobne tematy :

67

adamuskrk napisał/a:

a skoro są święta to postanowiłem tego posta opublikować:moje życie seksualne:
pierwsze zwalenie konia 14 luty 1998 r, 8 klasa szkoły podstawowej
mój pierwszy raz: dziwka z roksy październik 2010 roku miałem 27 lat
drugi raz: roksa 2010 ( jesień)
trzeci raz: roksa 2010 ( jesień)
pierwszy raz normalny nie z dziwką: 2014 r marzec Emilka koleżanka przujaciółka nie dziewczyna ( w wieku 31 lat), drugi stosunek z Emilką u mnie w domu 2015 rok, który miesiąc nie pamiętam
drugi raz normalnie nie z dziwką: prostytutka potrzebująca towarzystwa 2014 kwiecień nie za kase ( 3 stosunki łącznie razem)
trzeci raz: Jansonowa maj 2014 rok ( jeden stosunek na pralce w łazience u mnie w domu)
czwarty raz: Basia ( moja pierwsza dziewczyna/ kobieta 2017 rok czerwiec Owczary 1 stosunek drugi stosunek u mnie w grudniu 2017
ostatni stosunek z kobietą grudzień 2017
od 6 lat brak seksu i współżycia z kobietami no od 5 i pół roku
regularna masturbacja od 1998 do 2023 roku
i tyle
podsumowanie: odbytych stosunków łacznie 11 w całym życiu w tym 3 razy u dziwek, 8 normalnych bez kasy, plus minus co daje łączny wynik około 10 stosunków w moim życiu bowięcej ich nie było, a więc mam 40 lat i kochałem się z kobietami w sumie 10 razy i powiem szczerze i nie ukrywając, że cały czas brakuje mi kobiet kobiety i czuję wielki żal i niedosyt
koniec raportu

Dlaczego nie liczysz masturbacji ? Z podziałem na lewą i prawą rękę. Skandal.

68 Ostatnio edytowany przez adamuskrk (2023-04-10 12:50:18)

byłem 3 razy u pań lekkich obyczajów i wystarczy zaliczyłem dwie młode i jedną czterdziestkę bo zawsze mnie pociągały starsze dojrzałe kobiety z dużymi piersiami, pierwszy raz mogłem mieć na sylwestra 2002 już w wieku 19 lat z koleżanką ze szkoły ( całowaliśmy się, leżeliśmy na łóżku ona założyła swoją nogę na moją dała sygnał na coś więcej ale ja byłem za bardzo pijany poza tym nie miałem prezerwatywy i usnąłem przytulony do niej, później mogłem mieć pierwszy raz w wieku 22 lat koleżanką z osiedla u niej w domu na domówce ale nie miałem prezerwatywy, ona mówiła, że to nie szkodzi bo zażywa tabletki, a ja się jednak nie zdecydowałem na stosunek bo nie chciałem jej zapłodnić, potem się spotykaliśmy, zaprosiłem ją raz do piwnicy ( bo nie miałem wolnej chaty) rozłożyłem koc byłem przygotowany miałem gumkę, wypiliśmy trochę alkoholu, powiedziała, że idzie się wysikać i zaraz wraca, myślałem, że wyjdzie z bloku i pójdzie pod krzaczek, a ja się patrzę uchyliłem drzwi główne od piwnic a ona leje na klatce więc ją zje_ałem i powiedziałem, że nie leje się na klatce przy schodach nakrzyczałem na nią no a ona sobie poszła ja też poszedłem do domu bo się zdenerwowałem i nic nie wyszło z seksu, potem nie chciała się ze mną spotkać, także było wiele przyczyn, że musiałem tak długo czekać na pierwszy raz, gdybym zawsze miał gumki przy sobie doszło by do seksu i pewnie już bylibyśmy parą. Mój pierwszy raz miał miejsce dopiero w wieku 27 lat do niego doszło i to z prostytutką, a wiem z niejednego forum i z opowieści znajomych, że niektórzy mieli pierwszy raz w wieku 18 lat a nawet w wieku 17 lat( poszło mi całkiem nieźle jak na pierwszy raz bo ta prostytutka powiedziała, że poleci mnie swojej koleżance też prostytutce), ale ja nie chciałem chodzić do prostytutek chciałem mieć normalną dziewczynę, wiem natomiast jedno, że umiem zaspokoić kobietę, niejedna miała orgazm ze mną podczas stosunku wiem bo mi powiedziała, zależy mi nie tylko na swojej przyjemności ale na przyjemności partnerki podczas zbliżenia, no tylko ciężko mi teraz kogoś wyrwać w tych klubach bo ja zawsze jestem pijany na imprezie, a piję z żalu i tęsknoty za kobiecym ciepłem i, że tego kobiecego ciepła nie mam

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » nie udaję mi się mieć dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024