Farmer napisał/a:Karmaniewraca napisał/a:Haha, ale czemu wystawił i do tego naumyslnie?!
Farmer, no co Ty. Jak ja odpisuje. Gdyby ktos pisał jak Zodiak, to by było śmiesznie i pewnie bym się umówiła.
A ja jestem otwarta na fajna konwersacje ale jak ktoś nie potrafi jej prowadzić i nawet po pierwszych pytaniach wciąż się nie klei to co ja mam? Śpiewać, tańczyć zeby gościa rozkręcić?
Moje podejście nie jest negatywne do jakichkolwiek tam hobby ambitnych czy nie, naprawdę lata mi to koło nosa co kto robi. Nie pytam o to, bo często to jest takie naciagne właśnie, o czym Ty tam i co tam wow robisz. Gadka ma się taka o, po prostu kleic. Bez nadęcia i innych ceregieli. Nie wiem jak to wyjaśnić.
Twoje podejście odbierałbym jako lekceważenie/brak szacunku (kolejna księżniczka) i dlatego bym naumyślnie wystawił.
Nie każdy sprawdza się w pisaniu i inaczej zachowuje się na żywo.
Ciężko wymyślić coś interesującego nie mając wiedzy o drugiej osobie.
Dobra rozmowa potrzebuje niejednokrotnie czasu, by osoby się wystarczająco poznały.
Pytania odnośnie hobby, pracy, zainteresowań jakkolwiek uciążliwe służą do budowania wiedzy o drugiej osobie. Ty tego nie chcesz robić.
I nie chodzi o śpiew i taniec (a dostawałem już takie filmiki
), ale o odpowiedzi. A w tym przypadku od razu się blokujesz.
Przykładasz bardzo dużą uwagę do faktu, by rozmowa się kleiła (podejście nastolatki).
Co innego partner do pogadania, a co innego partner do związku.
Związek to nie gadanie, a mężczyzna to nie psiapsi do ploteczek.
A-ha 
Proste pytanie retoryczne 
Chciałbyś być z nudną , smętną męczybułą?
Takie zachowanie jest naturalne. ktoś mnie nie interesuje , kończe z nim rozmowę. Inteligentny domyśli się dlaczego 
Jeżeli potrafisz rozmawiać, to się dogadasz w niezależnie jaki sposób.
" Mam za duże paluchy, pogadajmy przez suchawe, obiecuje tablet, będziemy naginać po ekranie dniami i nocami"
Jeżeli potrafisz rozmawiać to wszystko wyjdzie samo z siebie, - naturalnie i tu nie trzeba pytać ile masz latek, poklikamy, czy tak samo jak ja zbierasz Barbie.
A poznawanie się przebiega że się tak wyrażę na etapie sprawdzania, tylko to trzeba poluzować rajty i na czystym luzie. Mieć w zapasie zagranie, gdyby wyszła wtopa.
" Jakie masz hobby?
- Nie lubię gadać o hobby
Chciałem się tylko tak z Tobą popodgryzać , bo pora już późna

Wiesz jak Charlie z Chaplinem
"
I
Tak jak ja potrzebuje laski nieraz jako i psiapsi, tak ona mnie.
To ma być wszystko kolorowe nawet gdy wiszą czarne chmury, a nie sztywno , bo przecież związek zobowiązuje. Jest naturalnie, jest dobrze.
Kasssja napisał/a:Farmer napisał/a:Haha, ale czemu
Twoje podejście odbierałbym jako lekceważenie/brak szacunku (kolejna księżniczka) i dlatego bym naumyślnie wystawił.
Jaką mendą trzeba być, żeby wystawić/zmarnować czas człowiekowi tylko dlatego, że nie pasuje do ciebie lub twojej wizji partnera.
No cóż, mogę Ciebie tylko pocieszyć, że oczy też mnie się wzieli wypadli