Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 21 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 1,365 ]

326

Odp: Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej
Olinka napisał/a:

Nie było, bo ważny jest nie tylko dobrze wykonany trening, ale też to co przed nim, po nim i pomiędzy. Raz już napisałam, ale powtórzę, że jeśli mięśnie nie dostaną odpowiedniego budulca, to możesz spędzić na siłowni długie godziny, przewalić ogromne ciężary, a i tak nie zbudujesz dobrej sylwetki. Pomijając przy tym, że przetrenowanie też nam nie służy.
Narzekasz, że masz chłopięcą twarz, a ja podejrzewam, że sylwetka jeszcze bardziej to pogłębia.

Pisałem przecież, że rady miałem od trenera, w tym co jeść, zmiany ćwiczeń. Tutaj pasuje termin "twarz grzecznego chłopca", a nie chłopięca.

Zobacz podobne tematy :
Herne napisał/a:
Theodore Robert Bundy napisał/a:

natomiast jeśli chodzi o mnie to zapomnij bo ja mogę mieć każdą, i nie znam czegoś takiego jak dostanie kosza

Ostatni raz taki tekst słyszałem w podstawówce...
Dzięki kolego, zalała mnie fala sentymentalnych wspomnień... cool

wink

Np najwyraźniej już w podstawówce, koledzy mieli większe powodzenie:)

328

gman98v2 napisał/a:

Przy kości kobieta dla facetów jest 1/10. Nikt bez fetyszu by się z taką nie umówił.

Ty tak serio? Znam wiele kobiet przy kości i to fajne babki będące w fajnych związkach. Poza tym to nie tyle fetysz, no chyba że mówimy o skrajnych przypadkach, tylko gust. Nie wszyscy faceci chcą mieć obok szczupłą kobietę i po prostu wolą jak ma więcej ciałka. Ciebie to obrzydza. W sumie ciekawe, bo przecież 
sam miałeś nadwagę i udało Ci się zrzucić zbędne kg. Wydawałoby się, że powinno być wręcz odwrotnie, że miałbyś poprzez swoje doświadczenie więcej zrozumienia i empatii dla takich ludzi.

329

gman98v2 napisał/a:
Herne napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Nie wiedziałem, powinno być na forum podpis "facet", a nie "tajemnicza lady".

Mam problem z wyglądem. Jeśli przez 6mcy miałem raptem 10 par, z czego połowa nie odpowiedziała, a druga połowa "z łaską" mi odpowiadała, to znaczy że jestem pomyłką genetyczną dla kobiet.
.

Podpisy pod nickami na forum do pewnego momentu są pochodną ilości postów. Jedynie starsi użytkownicy (chyba) mieli na nie wpływ.
Więc masz dwa wyjścia:

1) Siąść i narzekać dalej.
2) Coś z tym zrobić.

Na razie jesteś w punkcie nr 1.
Pytanie, czy naprawdę chcesz przejść do punktu nr 2.

Co niby mam zrobić, jeśli chodzi o punkt 2? Poprawiłem wygląd ile dało się - wyleczyłem twarz i schudłem, więc ulany nie jestem już. Na 190 cm waże około 90-92 kg. Gruby, ani chudy nie jestem, chociaż słyszałem że nie wyglądam by tyle ważyć (w domyśle, że mniej waże myśleli). To nie moja wina, że na takim Tinderze kobiety mają ego wywalone w kosmos i szara myszka myśli, że należy jej się chad.

Przeczytaj na spokojnie cały ten wątek (pomijając wypowiedzi tego gościa od kremów na piękną cerę). Poczytaj to forum. Jest tutaj kilka fajnych rad.

Herne napisał/a:

natomiast jeśli chodzi o mnie to zapomnij bo ja mogę mieć każdą, i nie znam czegoś takiego jak dostanie kosza

wink

Po prostu urzekł mnie taki sam poziom Twojej wypowiedzi cool

330

Roxann napisał/a:

Wydawałoby się, że powinno być wręcz odwrotnie, że miałbyś poprzez swoje doświadczenie więcej zrozumienia i empatii dla takich ludzi.

Do czego zmierzasz? Że powinien za takimi otyłymi się ogladać, bo sam byłem? Jaką empatię mam dawać, jak wy nigdy wobec mnie dałyście, szczególnie w czasach jak sam byłem gruby. smile

331

gman98v2 napisał/a:

A atrakcyjna chociaż była czy pasztet?

Po 30, może maks 39, mężatka co ma dzieci, trochę kilogramów miała, na twarzy już było widać "ząb czasu".

Trzeba było się zbliżyć powąchać i powiedzieć że śmierdzi, co za pasztet pyskaty.:)

Szkoda czasu na takie.

332

Herne napisał/a:

wink

Z pewnością ale od Ciebie. I tak nadal jest. Tobie z kolei pozostają tylko fantazje...

333

gman98v2 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Wydawałoby się, że powinno być wręcz odwrotnie, że miałbyś poprzez swoje doświadczenie więcej zrozumienia i empatii dla takich ludzi.

Do czego zmierzasz? Że powinien za takimi otyłymi się ogladać, bo sam byłem? Jaką empatię mam dawać, jak wy nigdy wobec mnie dałyście, szczególnie w czasach jak sam byłem gruby. smile

Bo jesteś bogatrzy o doświadczenia, starszy, mądrzejszy?

334

Roxann napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Bo jesteś bogatrzy o doświadczenia, starszy, mądrzejszy?

Mam się litować nad taką? Szkoda że wy kobiety nad takim się nie litujecie, tylko chcecie bardziej dobić.

Prawiczkowi 30-letniemu np karzecie dalej czekać, by pozostał nim na zawsze, przy tym pilnujecie by śmieciowe geny się nie rozmnożyły - prawiczek tyle czasu, a żadnej się nie spodobał; to znaczy że jest atrakcyjny dla kobiet.

335 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-12 19:51:26)

Na co takiej 39-latce pryszczaty dzieciak? To jest temat, którego dla takiej w ogóle nie ma. A wy Panowie jaracie się "problemem" big_smile.

336

Roxann napisał/a:
Herne napisał/a:

wink

Z pewnością ale od Ciebie. I tak nadal jest. Tobie z kolei pozostają tylko fantazje...

Nie każdy rodzi się przystojnym.

337

KoralinaJones napisał/a:

Na co takiej 39-latce pryszczaty dzieciak? To jest temat, którego dla takiej w ogóle nie ma. A wy Panowie jaracie się "problemem" :D.

Ja tylko wspomniałem sytuację. Widzę Ty właśnie chcesz zrobić zamieszanie z tym.

338

gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Na co takiej 39-latce pryszczaty dzieciak? To jest temat, którego dla takiej w ogóle nie ma. A wy Panowie jaracie się "problemem" big_smile.

Ja tylko wspomniałem sytuację. Widzę Ty właśnie chcesz zrobić zamieszanie z tym.

Na przyszłość nawet nie masz co wspominać. Nie ma sensu zawracać sobie głowy sytuacjami, które nie mają żadnego znaczenia.

339

Tamta, była współpracownica powinna wziąć przykład ze mnie. Tylko zamienić krem normalizujący na krem przeciwzmarszczkowy.

340 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-01-12 20:06:51)

gman98v2 napisał/a:

Mam się litować nad taką? Szkoda że wy kobiety nad takim się nie litujecie, tylko chcecie bardziej dobić.

Prawiczkowi 30-letniemu np karzecie dalej czekać, by pozostał nim na zawsze, przy tym pilnujecie by śmieciowe geny się nie rozmnożyły - prawiczek tyle czasu, a żadnej się nie spodobał; to znaczy że jest atrakcyjny dla kobiet.

Ale dlaczego litować? Sam dopiero w pewnym wieku dorosłeś do tego, że chcesz schudnąc. Ja bym to uznała za duży plus i myślę, że dla dziewczyny z nadwagą mógłbyś być inspiracją. Zdecydowanie to by było ciekawsze niż powtarzane w kółko herezje z redpill. Poza tym pamiętaj, że życie nie jest constans, każdy w młodości popełnia błędy, kształtuje charakrer, poglądy. Dlatego nie rozumiem czemu patrzysz na kobiety, jakby się zatrzymały w rozwoju i nie mogły dorosnąć, zmienic myślenia itd.

341

Roxann napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Ale dlaczego litować? Sam dopiero w pewnym wieku dorosłeś do tego, że chcesz schudnąc. Ja bym to uznała za duży plus i myślę, że dla dziewczyny z nadwagą mógłbyś być inspiracją. Zdecydowanie to by było ciekawsze niż powtarzane w kółko herezje z redpill. Poza tym pamiętaj, że życie nie jest constans, każdy w młodości popełnia błędy, kształtuje charakrer, poglądy. Dlatego nie rozumiem czemu patrzysz na kobiety, jakby się zatrzymały w rozwoju i nie mogły dorosnąć, zmienic myślenia itd.

Miałem 15-16 lat, jak postanowiłem schudnąć. Jeśli ona do tej pory nic nie zrobiła (załóżmy że jest w moim wieku, 24 lata), to ma czas jeszcze dopóki coś może ugrać na rynku matrymonialnym, ale niech się śpieszy.

Każdy sam powinien pomyśleć nad sobą, a nie osoby trzecie były inspiracją. Taka dla mnie jest powietrzem, ewentualnie kontakt do minimum np. jak pracujemy razem.

342

gman98v2 napisał/a:

Taka dla mnie jest powietrzem, ewentualnie kontakt do minimum np. jak pracujemy razem.

Ależ Ty masz w sobie złości! Na wszystko i wszystkich. Popracuj nad tym, w przeciwnym razie łatwiej Ci nie będzie.

343

Jak wy traktujecie tak facetów, to wtedy dobrze jest. Podwójny standard.

344

gman98v2 napisał/a:

Tylko, że ja nie o tym. Po raz nie wiem już który.

345

Jeśli kiedyś "mądrośći" redpillowe zostaną unicestwione, to z chęćią za to wypiję. smile

346

Olinka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Tylko, że ja nie o tym. Po raz nie wiem już który.

Także, owa przy kości dziewczyna powinna sama za siebie wziąć się. No chyba, że za rączke trzeba was kobieta prowadzić i motywować w takich błachych sprawach.

347 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-12 22:15:36)

natomiast nie ma nic innego co było by wyżej niż wygląd, dzięki dobremu wyglądowi ludzie są do ciebie inaczej nastawieni, życie jest inne,
osiągasz więcej sukcesów zawodowych,

zaliczasz więcej panienek,
a przede wszystkim, atrakcyjnych panienek,

nawet sędzia da ci lżejszy wyrok, jeśli masz lepszy wygląd, a kobieta będzie w stanie bardziej wybaczyć ci twoje zdrady.

Czyli jak Twój idol - seryjny morderca Ted Bundy? wink
Zafascynował Cię niezdrowo…

Tedi, ten wątek/jak i inne,
to swoista Twoja terapia neutral

„Wygląd to wszystko”

A co będzie jak nie daj Boże rozchorujesz się, albo jakieś inne nieszczęście Cię spotka?
Tedi, dojrzej w końcu, i trochę pokory by Ci się przydało.
Po tym co piszesz, widać że nie znasz życia…
Żyjesz w jakieś obsesji - fantazji…

DotykDuszy napisał/a:

natomiast nie ma nic innego co było by wyżej niż wygląd, dzięki dobremu wyglądowi ludzie są do ciebie inaczej nastawieni, życie jest inne,
osiągasz więcej sukcesów zawodowych,

zaliczasz więcej panienek,
a przede wszystkim, atrakcyjnych panienek,

nawet sędzia da ci lżejszy wyrok, jeśli masz lepszy wygląd, a kobieta będzie w stanie bardziej wybaczyć ci twoje zdrady.

Czyli jak Twój idol - seryjny morderca Ted Bundy? wink
Zafascynował Cię niezdrowo…

Tedi, ten wątek/jak i inne,
to swoista Twoja terapia neutral

„Wygląd to wszystko”

A co będzie jak nie daj Boże rozchorujesz się, albo jakieś inne nieszczęście Cię spotka?
Tedi, dojrzej w końcu, i trochę pokory by Ci się przydało.
Po tym co piszesz, widać że nie znasz życia…
Żyjesz w jakieś obsesji - fantazji…

Wiecie co mnie najbardziej bawi w pasztetach? To zawsze to, że atrakcyjna kobieta powie wprost że ma powodzenie lubi seks, ma wielu partnerów i wypatruje przystojnych itd, natomiast kobieta pasztet, zawsze będzie wmawiać wszystkim jaka ona jest super, że jest dziewicom, że liczy się charakter, że nie każda kobieta patrzy na wygląd, i inne podobne bzdety, ale jak zobaczy atrakcyjnego gościa, to mało się nie zesra, wytrzeszczy te swoje ślepia, otworzy jape, pokaże te zżółknięte zęby o ile je ma, i tylko czeka na moment i okazje kiedy się temu gościowi wypiąć, pisałem tu wcześniej o znajomej co ma atrakcyjna twarz, ale z ciałem słabo, potem jak schudła sam ja zerznąłem, mimo że miała dziecko, ale sama przyznała, że ma dużo większe powodzenie i kocha seks, aj te pasztety.

DotykKutasa
wracając do ciebie pierwsza byś do garbusa Tedowi siadła, tylko problem w tym że on pewnie by cię oszczędził ze względu na wygląd, albo przez używanie kremów z biedry hahahhah

349 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-12 23:45:28)

A idź Ty Tedi…
Twoje rozumowanie, znajomość życia,
styl wypowiedzi - jest na poziomie Gizamby…

Kiedy Ty dojrzejesz, zmądrzejesz?…
Na te Twoje teksty, „mądrości życiowe“
to Ty mądrej, życiowej kobiety nie złapiesz.
Tylko pustą lalę, mega materialistkę, przebiegłą, na własne życzenie.

A póżniej płacz, i narzekanie że była ze mną dla kasy,
że wszystkie kobiety to mega materialistki…
Biedny żuczek ;(
- A Sam na własne życzenie taką przyciągnął.

…ktoś tam pisał o prostytutkach,
dzięki nim, niektórzy faceci mogą mieć
w ogóle seks,
poczuć się „pożądanymi” - chodź  złudnie - przez chwilę…
ale taka prostytutka takiego jak on,
pomimo że jest miła - do niego,
na partnera nigdy by nie chciała takiego faceta…
Biedne te dziewczyny, muszą aż tak udawać. cool

350

gman98v2 napisał/a:

Także, owa przy kości dziewczyna powinna sama za siebie wziąć się. No chyba, że za rączke trzeba was kobieta prowadzić i motywować w takich błachych sprawach.

Napisałam o złości, która w Tobie siedzi, a z którą dla siebie samego dobrze byłoby coś zrobić, więc udając, że nie rozumiesz, nie wyskakuj po raz kolejny z tekstami zupełnie bez kontekstu.
Dyskusja, choćby podszyta najlepszymi intencjami, z kimś, kto za każdym razem musi w ten czy inny sposób wywalić z siebie frustrację, jest naprawdę męcząca. Zauważyłam, że zupełnie nie czytasz, co się do Ciebie pisze, a jedynie szukasz okazji, żeby znaleźć jakiś punkt zaczepienia i z czymś przywalić.
Uwierz, że jeśli jedynym Twoim celem, w tym, jak i innych wątkach, jest wbijanie kobietom szpilek, choć udajesz, że przyszedłeś po rady, to trafiłeś pod zły adres. Są dla Ciebie w sieci lepsze miejsca, jak choćby bracia s. W końcu podobno w kupie siła wink.

P.S.
Do Ciebie, Ted, też się to odnosi. Udajesz, że przyszedłeś dyskutować, a Twoim jedynym celem jest wywalenie z siebie złości.
I niby twierdzisz, że masz aparycję, kasę, powodzenie - skąd więc ta frustracja i wynikająca z niej agresja??? Ludzie naprawdę spełnieni i z wysokim poczuciem własnej wartości nie czują potrzeby, by komukolwiek cokolwiek udowadniać, a tym bardziej wszystkich dookoła obrażać.
Moim zdaniem kreujesz się na kogoś, obok kogo nawet nie stałeś. Forum jest w końcu anonimowe, tu można udawać każdego, a w prawdziwym życiu już tak łatwo nie jest.

Olinka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Słuchaj, ja napisałam o złości, która w Tobie siedzi, a z którą dla siebie samego dobrze byłoby coś zrobić, więc udając, że nie rozumiesz, nie wyskakuj po raz kolejny z tekstami zupełnie bez kontekstu.
Dyskusja, choćby podszyta najlepszymi intencjami, z kimś, kto za każdym razem musi w ten czy inny sposób wywalić z siebie frustrację, jest naprawdę męcząca. Zauważyłam, że zupełnie nie czytasz, co się do Ciebie pisze, a jedynie szukasz okazji, żeby znaleźć jakiś punkt zaczepienia i z czymś przywalić.
Uwierz, że jeśli jedynym Twoim celem, w tym, jak i innych wątkach, jest wbijanie kobietom szpilek, choć udajesz, że przyszedłeś po rady, to trafiłeś pod zły adres. Są dla Ciebie w sieci lepsze miejsca, jak choćby bracia s. W końcu podobno w kupie siła wink.

P.S.
Do Ciebie, Ted, też się to odnosi. Udajesz, że przyszedłeś dyskutować, a Twoim jedynym celem jest wywalenie z siebie złości.
I niby twierdzisz, że masz aparycję, kasę, powodzenie - skąd więc ta frustracja i wynikająca z niej agresja??? Ludzie naprawdę spełnieni i z wysokim poczuciem własnej wartości nie czują potrzeby, by komukolwiek cokolwiek udowadniać, a tym bardziej wszystkich dookoła obrażać.
Moim zdaniem kreujesz się na kogoś, obok kogo nawet nie stałeś. Forum jest w końcu anonimowe, tu można udawać każdego, a w prawdziwym życiu już tak łatwo nie jest.

Ahahahah ja mam frustracje ? Nieeee to wy ja macie, bo sypie prawdę jakie jesteście i macie ból dupy, z facetów którzy są tutaj i nie maja powodzenia, chcecie zrobić z nich totalnych kaleków i pantoflarzy, wmawiając im bzdety które nie maja miejsca, boli was to że ktoś taki jak ja sypie wam prawdę w oczy, od A do Z w 5 minut potrafiłem porobić mężatki które bez skrupułów zostawiały dziecko z mężem w domu pod idiotycznym pretekstem, a potem posuwałem je tylko dlatego, że byłem przystojniejszy od Mezusia i w dupie miały mój charakter, nie wiecie z kim tańczycie pasztety:)
Wygląd ponad wszystko, reszta to simpowskie i pasztetowskie bzdety

352 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-01-12 23:59:04)

Ahahahah ja mam frustracje

No masz, to widać.

(...) od A do Z w 5 minut potrafiłem porobić mężatki które bez skrupułów zostawiały dziecko z mężem w domu pod idiotycznym pretekstem, a potem posuwałem je tylko dlatego, że byłem przystojniejszy od Mezusia i w dupie miały mój charakter, nie wiecie z kim tańczycie pasztety:)

A jednorożce tez były w tej bajce?

DotykDuszy napisał/a:

A idź Ty Tedi…

Biedny żuczek ;(

w ogóle seks,

Tylko że na pusta lale kutas stanie bo jest atrakcyjna, a na paszteta nie smile
Atrakcyjne kobiety są inteligentne, pachnące maja idealne ciała, piersi, twarz gładka, a pasztet jest totalnym przeciwieństwem obsmarowanym ZIAJA hahahahahhaz

Herne napisał/a:

Ahahahah ja mam frustracje (...) od A do Z w 5 minut potrafiłem porobić mężatki które bez skrupułów zostawiały dziecko z mężem w domu pod idiotycznym pretekstem, a potem posuwałem je tylko dlatego, że byłem przystojniejszy od Mezusia i w dupie miały mój charakter, nie wiecie z kim tańczycie pasztety:)

Nie każdy jest przegrywem jak ty, wiem trudno się z tym pogodzić.

355 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-01-13 00:08:32)

Herne napisał/a:

Ahahahah ja mam frustracje (...) od A do Z w 5 minut potrafiłem porobić mężatki które bez skrupułów zostawiały dziecko z mężem w domu pod idiotycznym pretekstem, a potem posuwałem je tylko dlatego, że byłem przystojniejszy od Mezusia i w dupie miały mój charakter, nie wiecie z kim tańczycie pasztety:)

Skąd wiesz, że trudno jest pogodzić się z byciem przegrywem?
Widzę, że rozmawiam z człowiekiem doświadczonym w tym względzie big_smile

356 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-01-13 00:06:41)

Olinka, wasze rady, że to nie wygląd jest moim problemem są nic nie warte. Żadna z was nie odniosła się do sytuacji, gdzie używałem Tindera przez 6mcy: raptem parę lar, gdzie połowa nie odpisała, a druga połowa z łaski. Dodałem wtedy przykład słynnego "Klaudiusza", co dziewczyna rzuciła pomaganie matce przed wigilia, by spotkać się z Chadem. Facet ma obniżać wymagania, za to kobieta nie musi, albo nawet powinna wyżej celować. Hipergamia kobiet w czystej postaci.

Przejrzałem 2 lata temu niektóre tematy, jak facet ma 30 lat, prawiczek itd. To dużo użytkowniczek pisało, by nadal czekał. Na co czekał? Aż jakąś z karuzeli zejdzie z dzieckiem po Chadzie i by być gościem z rozsądku? Trzymajcie mnie. Te "rady" po prostu chcą by gorzej wyglądać faceci byli dostarczycielami dóbr materialnych, społecznych na takie kobiety, albo wychowali dziecko Chada. Jedna użytkowniczka zasugerowała, by taka wziąć teraz, pokocham jak swoje i będę miał rodzinę. Chyba sobie żartujesz.

Mam wrażenie, że kobiety robią dokładniejszą selekcję, niż Mengele w Oświęcimiu na tzw. rampie.

357

Ahahahah ja mam frustracje ? Nieeee to wy ja macie, bo sypie prawdę jakie jesteście i macie ból dupy, z facetów którzy są tutaj i nie maja powodzenia, chcecie zrobić z nich totalnych kaleków i pantoflarzy, wmawiając im bzdety które nie maja miejsca, boli was to że ktoś taki jak ja sypie wam prawdę w oczy, od A do Z

Nie wiem do kogo pijesz, ale jeśli o mnie chodzi, to trafiasz kulą w płot. Naprawdę szkoda Twojej energii.
I byłoby miło, jakbyś zauważył, że los tych facetów jest w ich rękach, a że to, co najlepiej im wychodzi, to wywalanie z siebie złości i użalanie się nad sobą, to jest, jak jest. Sami to sobie robią i - jak widać - do szczęścia ich to nie prowadzi. Ciebie zresztą także.

358 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-13 00:13:17)

DotykDuszy napisał/a:

A idź Ty Tedi…

Biedny żuczek ;(

w ogóle seks,

Atrakcyjne kobiety są inteligentne, pachnące maja idealne ciała, piersi, twarz gładka, a pasztet jest totalnym przeciwieństwem obsmarowanym ZIAJA hahahahahhaz

Tedi, znów pokazujesz swoją nieznajomość życia, że i mało widziałeś…

Są faceci bardzo przystojni, przy tym bogaci, którzy nawet potrafią płacić pieniądze kobiecie z nadwagą, i nie są „idealne” z wyglądu,
by się z nim przespała, i tylko na takie im „staje”
Choćby zobacz  jak wiele prostytutek ma nadwagę, i ogromne wzięcie…
Wystarczy  choćby poszukać w internecie…

Chciałeś zabłysnąć na forum…
No ale niestety..

359 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-01-13 00:13:36)

Herne napisał/a:
Herne napisał/a:

Skąd wiesz, że trudno jest pogodzić się z byciem przegrywem?
Widzę, że rozmawiam z człowiekiem doświadczonym w tym względzie big_smile

Po twoich postach, masz wielki ból dupy, jakie to polskie, współczuje sąsiadom co maja lepsze auta niż ty, o ile wgle masz smile

DotykDuszy napisał/a:
DotykDuszy napisał/a:

A idź Ty Tedi…

Biedny żuczek ;(

w ogóle seks,

Tedi, znów pokazujesz swoją nieznajomość życia, że i mało widziałeś…

Są faceci bardzo przystojni, przy tym bogaci, którzy nawet potrafią płacić pieniądze kobiecie z nadwagą, by się z nim przespała, i tylko na takie im „staje”
Choćby zobacz  jak wiele prostytutek ma nadwagę, i ogromne wzięcie…
Wystarczy  choćby poszukać w internecie…

Buahahha rozumiem że masz nadwagę i szukałaś pocieszenia na temat czy tłusty pasztet ma wgle branie ?

361

współczuje sąsiadom co maja lepsze auta niż ty, pole wgle masz smile

Czekaj, bo chyba za bardzo nam już odlatujesz.
O co chodzi w tym zdaniu?

362

gman98v2 napisał/a:

Olinka, wasze rady, że to nie wygląd jest moim problemem są nic nie warte. Żadna z was nie odniosła się do sytuacji, gdzie używałem Tindera przez 6mcy: raptem parę lar, gdzie połowa nie odpisała, a druga połowa z łaski. Dodałem wtedy przykład słynnego "Klaudiusza", co dziewczyna rzuciła pomaganie matce przed wigilia, by spotkać się z Chadem. Facet ma obniżać wymagania, za to kobieta nie musi, albo nawet powinna wyżej celować. Hipergamia kobiet w czystej postaci.

Przejrzałem 2 lata temu niektóre tematy, jak facet ma 30 lat, prawiczek itd. To dużo użytkowniczek pisało, by nadal czekał. Na co czekał? Aż jakąś z karuzeli zejdzie z dzieckiem po Chadzie i by być gościem z rozsądku? Trzymajcie mnie. Te "rady" po prostu chcą by gorzej wyglądać faceci byli dostarczycielami dóbr materialnych, społecznych na takie kobiety, albo wychowali dziecko Chada. Jedna użytkowniczka zasugerowała, by taka wziąć teraz, pokocham jak swoje i będę miał rodzinę. Chyba sobie żartujesz.

Mam wrażenie, że kobiety robią dokładniejszą selekcję, niż Mengele w Oświęcimiu na tzw. rampie.

Blablablablabla.
Tak, najlepiej jeszcze do Oświęcimia porównać. Weź Ty rozbieg prosto w ścianę, bo już chyba nic innego Ci w życiu nie pomoże.

363

gman98v2 napisał/a:

Błysnąłeś elokwencją jak blaszany nocnik.

364

Herne napisał/a:

współczuje sąsiadom co maja lepsze auta niż ty, pole wgle masz smile

Czekaj, bo chyba za bardzo nam już odlatujesz.
O co chodzi w tym zdaniu?

Autor sam nie wie.

365

gman98v2 napisał/a:

Olinka, wasze rady, że to nie wygląd jest moim problemem są nic nie warte.

To Ty tak uważasz, bo tak jest Ci przecież najłatwiej. Nie musisz niczego zmieniać, masz winnego, coraz lepiej urządzasz się w roli ofiary. Nie wiem na ile świadomie, ale Ty swoją decyzję już podjąłeś, a prośba o rady miała być jedynie zasłoną dymną.

Dobranoc...

366

Roxann napisał/a:

Poza tym dalej nie rozumiem dlaczego Ty dajesz sobie prawo do tego by nie chcieć mniej atrakcyjnych kobiet, ale masz za złe, że te atrakcyjniejsze Ciebie nie chcą.
Poza tym kobieta zawsze może schudnąć, jednak Ty od razu takie skreślasz, ubolewając przy tym, że to kobiety oceniają zbyt pochopnie po wyglądzie.

Rzecz w tym, że taka kobieta mogłaby potencjalnie być zainteresowana mną czy gmanem, ale gdyby schudła, to już by na nas nawet nie spojrzała, bo mogłaby mieć kogoś znacznie przystojniejszego.

367

Olinka napisał/a:

los tych facetów jest w ich rękach

Nie jest. Gdyby tak było, to dawno miałbym dziewczynę, ale niestety nie mam wpływu na to, że żadna mnie nie chce.

368

Znów odwracanie kota ogonem i pilnowanie by nieatrakcyjni faceci byli, jako opcja z rozsądku.

369

Ahahahah ja mam frustracje ? Nieeee to wy ja macie, bo sypie prawdę jakie jesteście i macie ból dupy, z facetów którzy są tutaj i nie maja powodzenia, chcecie zrobić z nich totalnych kaleków i pantoflarzy, wmawiając im bzdety które nie maja miejsca, boli was to że ktoś taki jak ja sypie wam prawdę w oczy, od A do Z w 5 minut potrafiłem porobić mężatki które bez skrupułów zostawiały dziecko z mężem w domu pod idiotycznym pretekstem, a potem posuwałem je tylko dlatego, że byłem przystojniejszy od Mezusia i w dupie miały mój charakter, nie wiecie z kim tańczycie pasztety:)

Tadziu wypisuje tutaj swoje pierdolety, bo w normalnym życiu albo nie ma już ich komu mówić, albo już mu wszyscy powiedzieli, że jest pojebany big_smile Z Tadzia to taki erotoman gawędziarz. Prawdziwy "samiec alfa" wink w ogóle by sobie głowy nie zawracał wypisywaniem czegoś na kobiecym forum, bo po prostu zajmowałby się kontaktami damsko-męskimi "w realu". A nasz Tadziu zapodaje jakieś głodne kawałki jaki to jest piękny i ponętny, bo bardzo chciałby taki być. W fantazjach rodem z Pornhuba takim się właśnie widzi. Tadziu cierpi na "niewidzialność" i to go frustruje. Nie widzą go kobiety, a i pewnie faceci też nie specjalnie. Dlatego tutaj chce generować emocje, choćby negatywne "Byle by mnie tylko dostrzegli". Nawet awatara i nick dał sobie prowokujące, "żeby mnie dostrzegli". Ot nasz cały Tadziu...

Uwaga, a teraz będzie pewnie coś o kurduplu, że mnie żona zostawiła itd. big_smile

370

gman98v2 napisał/a:

Znów odwracanie kota ogonem i pilnowanie by nieatrakcyjni faceci byli, jako opcja z rozsądku.

Jeżeli ludzie się lubią, szanują i są dla siebie przyjaciółmi, to taka relacja ma znacznie większe szanse na przetrwanie, niż nagle porywy namiętności czy chemia.
Poza tym ludzie prócz instynktów mają też rozum i wolną wolę, których używają.
Świat nie wygląda tak jak w fantazjach Theodore. Jednak jesteśmy na wyższym stopniu ewolucji niż zwierzęta.

371

Misinx napisał/a:

Tadziu wypisuje tutaj swoje pierdolety, bo w normalnym życiu albo nie ma już ich komu mówić, albo już mu wszyscy powiedzieli, że jest pojebany big_smile Z Tadzia to taki erotoman gawędziarz. Prawdziwy "samiec alfa" wink w ogóle by sobie głowy nie zawracał wypisywaniem czegoś na kobiecym forum, bo po prostu zajmowałby się kontaktami damsko-męskimi "w realu". A nasz Tadziu zapodaje jakieś głodne kawałki jaki to jest piękny i ponętny, bo bardzo chciałby taki być. W fantazjach rodem z Pornhuba takim się właśnie widzi. Tadziu cierpi na "niewidzialność" i to go frustruje. Nie widzą go kobiety, a i pewnie faceci też nie specjalnie. Dlatego tutaj chce generować emocje, choćby negatywne "Byle by mnie tylko dostrzegli". Nawet awatara i nick dał sobie prowokujące, "żeby mnie dostrzegli". Ot nasz cały Tadziu...

Ale to każdy, kto ma IQ trochę wyższe od zera od razu zauważy.

372

Roxann napisał/a:
Misinx napisał/a:

Ale to każdy, kto ma IQ trochę wyższe od zera od razu zauważy.

Hurra, mam więcej niż zero big_smile

373

O Theodore:

Misinx napisał/a:

Nawet awatara i nick dał sobie prowokujące, "żeby mnie dostrzegli".

Nooo... chyba przystojniak...

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/suspected-murderer-theodore-bundy-charged-with-the-killings-news-photo-514703814-1556890272.jpg

Ale lepiej takiego nie poznawać raczej...

374

Roxann napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Jeżeli ludzie się lubią, szanują i są dla siebie przyjaciółmi, to taka relacja ma znacznie większe szanse na przetrwanie, niż nagle porywy namiętności czy chemia.
Świat nie wygląda tak jak w fantazjach Theodore. Jednak jesteśmy na wyższym stopniu ewolucji niż zwierzęta.

To nie zmienia faktu, że tacy są z rozsądku, po 30 dopiero zauważani.

rakastankielia, jeszcze jedno pytanie mam do ciebie PW.

375

gman98v2 napisał/a:
Roxann napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

To nie zmienia faktu, że tacy są z rozsądku, po 30 dopiero zauwazani.

Gdyby tak było, to nie byłoby samotnych mezczyzn po 30, a takich jest troche( i starszych) nawet tu na forum się przewijali. Czyli Twoja teoria jest nieprawdziwą. Świadczą o tym samotni 30latkowie.

376

Gary napisał/a:

O Theodore:

Misinx napisał/a:

Nawet awatara i nick dał sobie prowokujące, "żeby mnie dostrzegli".

Nooo... chyba przystojniak...

Ale lepiej takiego nie poznawać raczej...

Nie śmiej się wink Tadziu przecież pisał, że Ted wiele osób wyciągnął z depresji big_smile "A mógł zabić..."

377

rakastankielia napisał/a:
Roxann napisał/a:

Poza tym dalej nie rozumiem dlaczego Ty dajesz sobie prawo do tego by nie chcieć mniej atrakcyjnych kobiet, ale masz za złe, że te atrakcyjniejsze Ciebie nie chcą.
Poza tym kobieta zawsze może schudnąć, jednak Ty od razu takie skreślasz, ubolewając przy tym, że to kobiety oceniają zbyt pochopnie po wyglądzie.

Rzecz w tym, że taka kobieta mogłaby potencjalnie być zainteresowana mną czy gmanem, ale gdyby schudła, to już by na nas nawet nie spojrzała, bo mogłaby mieć kogoś znacznie przystojniejszego.

Nie bardzo. Z tego co On pisze, to nie zachęca do poznania się na żywo, więc wygląd tu nie gra żadnej roli, bo na forum rozmawia się pisząc, ale nie widząc osoby.
To co pisze, jak pisze odstrasza kobiety.

378

Dziwnie, bo gdyby tak było, jak uważa rossanka, to by ze mną nie chciały rozmawiać współpracownice w robocie poprzedniej.

379

gman98v2 napisał/a:

Dziwnie, bo gdyby tak było, jak uważa rossanka, to by ze mną nie chciały rozmawiać współpracownice w robocie poprzedniej.

Uwaga: chciały być miłe, bo byłeś ich współpracownikiem:)

380

Musiały być miłe, bo bym "uprzejmie doniósł" big_smile

381

gman98v2 napisał/a:

I o czym to świadczy? Te rozmowy w pracy? Zakończyło to się bliższym poznaniem? Czy to były tylko rozmowy w pracy jak to w pracy?

382 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-01-13 11:47:24)

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

I o czym to świadczy? Te rozmowy w pracy? Zakończyło to się bliższym poznaniem? Czy to były tylko rozmowy w pracy jak to w pracy?

W pracy i na wyjściach po pracy.Z racji bycia mliczkiem, to więcej odemnie mówimy. Nawet powinny to robić.

Myślałaś, że będę sobie zawracać głowę 30+, myślał by może coś "spróbować"?

383 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-13 12:59:38)

Misinx napisał/a:

Tadziu wypisuje tutaj swoje pierdolety,

bo w normalnym życiu albo nie ma już ich komu mówić, albo już mu wszyscy powiedzieli, że jest pojebany big_smile

Z Tadzia to taki erotoman gawędziarz.

Prawdziwy "samiec alfa" wink w ogóle by sobie głowy nie zawracał wypisywaniem czegoś na kobiecym forum, bo po prostu zajmowałby się kontaktami damsko-męskimi "w realu".

A nasz Tadziu zapodaje jakieś głodne kawałki jaki to jest piękny i ponętny,

bo bardzo chciałby taki być. W fantazjach rodem z Pornhuba takim się właśnie widzi. Tadziu cierpi na "niewidzialność" i to go frustruje.
Nie widzą go kobiety, a i pewnie faceci też nie specjalnie. Dlatego tutaj chce generować emocje, choćby negatywne "Byle by mnie tylko dostrzegli". Nawet awatara i nick dał sobie prowokujące, "żeby mnie dostrzegli".

Ot nasz cały Tadziu

Ten nasz Tadziu, to pewnie biedne,
smutne zwierzątko w głębi duszy…
Pamiętajmy takich ludzi traktuje się w specjalny sposób wink
Te jego marzenia o byciu „pięknym”- idealnym z wyglądu…

Może Netkobiety - to jedyne kobiety które mu odpisują - rozmawiając z nim, wymieniają z nim zdanie…

Chciał chłopak zabłysnąć…
No ale…
Znów mu nie wyszło…
Ta jego swoista terapia tym,
i innymi wątkami, na tym forum
może jednak coś pomogła? hmm
Kto wie…

384

Misinx napisał/a:

Uwaga, a teraz będzie pewnie coś o kurduplu, że mnie żona zostawiła itd. big_smile

Theodore ma po prostu kompleksy na punkcie swojego wyglądu (te kremiki na cerę...czy tam pupcię bo już nie pamiętam), jego większość wypowiedzi oscyluje wokół tego tematu. A w stosunku do kobiet zachowuje się tutaj chamsko, ponieważ...tylko tutaj może wink
Poza tym Jego zaburzenia osobowościowe pasują częściowo do histrionicznych (pomijając sugestywność takiej osoby, chociaż nie wiadomo, jak jest w realu) i częściowo narcystycznych.

Ale przynajmniej jest rozrywka czytając jego odpowiedzi. Chociaż są tak przewidywalne... wink

385

gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

W pracy i na wyjściach po pracy.Z racji bycia mliczkiem, to więcej odemnie mówimy. Nawet powinny to robić.

Myślałaś, że będę sobie zawracać głowę 30+, myślał by może coś "spróbować"?

Kompletnie nie rozumiem co piszesz.
Nie odzywałeś sie bo nie chciałeś ?

Co znaczy zawracać sobie głowę 30plus?

386

gman98v2 napisał/a:

To nie moja wina, że na takim Tinderze kobiety mają ego wywalone w kosmos i szara myszka myśli, że należy jej się chad.

No ale co Ci właściwie do tego, co myśli szara myszka? Jej życie, jej sprawa. Jak znajdzie chada, to widocznie miała rację. Jak jej się nie uda - to JEJ się nie uda, jej problem. Albo zmieni wymagania, albo będzie sama.
Coś tutaj Ciebie dotyczy? Nie bardzo. No chyba że uważasz, że szara myszka ma obowiązek myśleć nie o sobie i swoich pragnieniach, tylko o Twoich i pod nie ustawiać swoje wymagania. Ale to, wybacz, nieco idiotyczny pomysł.

387

rossanka napisał/a:
rakastankielia napisał/a:
Roxann napisał/a:

Nie bardzo. Z tego co On pisze, to nie zachęca do poznania się na żywo, więc wygląd tu nie gra żadnej roli, bo na forum rozmawia się pisząc, ale nie widząc osoby.
To co pisze, jak pisze odstrasza kobiety.

Znaczy ja nie mówię o forum, bo ja też was tu odstraszam pisaniem xd tylko o potencjalnej znajomości w realu

388 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-13 15:20:35)

rossanka napisał/a:

Co znaczy zawracać sobie głowę 30plus?

Te 30plus istnieją wyłącznie w jego głowie. Realnie nie ma z nimi nic wspólnego. Są wyimaginowanym obiektem, na którym skupia się jego złość. Czysta fantazja, która daje ujście złości, jaka się w nim gromadzi.

Misinx napisał/a:

Misinx ja wiedziałem że jesteś idiotą, ale tutaj przeszedłeś samego siebie bo to co napisałeś na końcu to typowe zachowanie osoby, która ma na tym punkcie spory kompleks i nie chce z tego powodu być wyśmiewana, bądź krytykowana, szczerze pojechałeś sam siebie, dziś jest dzień dobroci dla zakompleksionych z zaburzeniami, wiec cię oszczędzę

Herne napisał/a:
Misinx napisał/a:

Theodore ma po prostu kompleksy na punkcie swojego wyglądu (te kremiki na cerę...czy tam pupcię bo już nie pamiętam), jego większość wypowiedzi oscyluje wokół tego tematu. A w stosunku do kobiet zachowuje się tutaj chamsko, ponieważ...tylko tutaj może wink
Poza tym Jego zaburzenia osobowościowe pasują częściowo do histrionicznych (pomijając sugestywność takiej osoby, chociaż nie wiadomo, jak jest w realu) i częściowo narcystycznych.

Ale przynajmniej jest rozrywka czytając jego odpowiedzi. Chociaż są tak przewidywalne... wink

Hahaha, męskie koło klepiących się po plecach przegrywów rozrasta się, już ci pisałem ,że bałbym się jechać z tobą w jednym wagonie bo podejrzewam, że byłby niezły odór, jakim trzeba być zacofanym imbecylem dla którego dziwne jest że w 2023 r facet używa kremu, nawet lakiery samochodowe sie woskuje, w celu ochrony lakieru, co przekłada się na jego połysk oraz żywotność, problem w tym, że jedni maja tico i nie ma sensu nic nakładać smile dlatego żal dupe ściska

Posty [ 326 do 390 z 1,365 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 21 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024