Jeśli powiedzmy tak z 10 lub 20 osób zwróci mi uwagę, to się może nad tym zastanowię. Jeśli jednak stale jedna i ta sama osoba ma do mnei pretensje, to wybacz, ale nie widze powodu, żeby przestać się udzielać.
Tym bardziej, jeżeli moje zdanie podziela kilka innych osób.Sorry, to jest publiczne forum i każdy ma prawo się wypowiadać. Parę osób by się znalazło, którym można zwrócić uwagę, aby przestali się nad sobą użalać, ale raczej nikt im nie zabroni pisać tam, gdzie może każdy..Czy to forum jest tylko dla wybranych???
Ale Cię uspokoję( a może rozczaruję) - nie wszystkie wątki są na tyle ciekawe, aby się tam wypowiadać..Możemy się różnić podejściami do pewnych rzeczy, ale nie próbójmy udawać, zę jednym wolno a innym nie, bo to absurdalne..
Deepand Blue Muszę się zastanowić
Znowu manipulujesz, przecież ja Ci nie zabraniam pisać. Wcześniej też kilka osób napisało Ci, że jesteś teoretykiem i każdy wątek który wybierasz kończy się tym, że inni muszą czytać o tym jaki kolor mają ściany w twoim pokoju, albo czy gacie zmieniasz codziennie, czy raz na tydzien. Pożaliłeś się do moderacji i mogłeś kontynuować swoje wynurzenia. Dla mnie to zaśmiecanie, A Ty pokazujesz teraz, że jesteś mocno niekonsekwentny, bo nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę. Podobno doceniasz szczerość...