A jak często spotykacie teściowe w sklepie z bielizną erotyczną?
Fakt. To nie jest możliwe ![]()
Przynajmniej jeśli chodzi o moją teściową.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy wasi faceci kupują wam bielizne erotyczną???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A jak często spotykacie teściowe w sklepie z bielizną erotyczną?
Fakt. To nie jest możliwe ![]()
Przynajmniej jeśli chodzi o moją teściową.
No ja generalnie nie jestem osoba z dużo dawką wesołości. Ale z innych tematów jeszcze się czasem pośmieje ale z seksu, to nigdy. Zresztą wychodzę z założenia że mnie nie wypada.
dlaczego ty się z sexu nie śmiejesz?
przecież najwięcej dowcipów, to jest właśnie na ten temat
czego znowu tobie nie wypada - kobito
elegancko, sztywno, bez żartów, bez uśmiechu...;)
Łudmiła a ty kiedyś, tak wiesz - rubasznie na sianie, to ten tego ? bo jak nie, to koniecznie spróbuj - polecam ![]()
wychodzę z założenia że mnie nie wypada.
Tak z ciekawości: czemu Ci nie wypada?
A seksie piszesz dużo, a już żarty nie wypadają?
Bo u mnie w domu w rodzinie, u znajomych właśnie najczęściej dyskutowało się i były żarty z seksu, i mnie to wręcz zbrzydło ![]()
![]()
Jako nastolatka, nie krylam rozczarowania takimi dowcipami, a wszyscy mówili poczekaj jak dorośniesz będziesz miała chłopa to zrozumiesz no i jestem dorosła mam i jakoś te żarty dalej mnie nie śmieszą.
Co do panów uważam ze faceci najlepiej prezentują się w czarnej bieliźnie, kobiety zresztą też.
Bo u mnie w domu w rodzinie, u znajomych właśnie najczęściej dyskutowało się i były żarty z seksu, i mnie to wręcz zbrzydło
Jako nastolatka, nie krylam rozczarowania takimi dowcipami, a wszyscy mówili poczekaj jak dorośniesz będziesz miała chłopa to zrozumiesz no i jestem dorosła mam i jakoś te żarty dalej mnie nie śmieszą.
To nie wyjaśnia dlaczego uważasz, że Ci nie wypada.
Ludmiła dla ciebie - dla treningu ![]()
i sex i elegancja...
Leży hrabia z hrabiną w lóżku. Nagle dzwoni na Jana:
- Janie, podaj mi prezerwatywę!
Jan przynosi prezerwatywę na złotej tacy i podaje hrabiemu. Ten:
- Nie tą, durrrniu! Tą z herbem!
chociaż spotkanie teściowej w sklepie z erotyczną bielizna jest dużo lepsze i śmieszniejsze ![]()
Po ślubie jeszcze nie jestem, ale też wydaje mi się spotkanie z teściową w sklepie z erotyczną bielizną mało prawdopodobne
Takie sklepy są bardziej jednak w wiekszych miastach i spotkanie teściowej mało prawdopodobne
Co innego na wsi, ale na wsi nie postawia sklepu z bielizną raczej, chyba, że naprawdę jakaś duża wieś ![]()
Mój jak pisałam woli jak sama kupię sobie bieliznę, ale za to ja czasem mu bokserki kupię. Tu jest łatwiej zawsze niż jak facet kupuje stanik i majtki kobiecie hehe. Raz mu kupiłam klasyczne, a innym razem zabawne. 6 lat razem, umiemy się razem pośmiać.
Kupować kobiecie
? Ehm..to raczej kobieta sama dla faceta i żeby efekt zobaczyć
Na normalne zaczepki czasem nie zatrybie, bo codzienność i seks jest ok.
Moja jak chce coś specjalnego w łóżku to cwaniara kupi, założy i ma efekt blyskawiczny..taka bielizna działa masakrycznie na męskość i podniecenie u faceta (normalnego).
Inaczej jak ja coś kupie, a ona nie dość, że wiem co ją kręci, bo sama wybierze to niespodzianka dla mnie, bo jak kupie to już tylko 50%, bo wiem co założy.
Spotkanie tesciowej (albo bez slubu - matki swojego faceta) w sklepie z bielizna erotyczna ma byc smieszne? Chyba zawal na miejscu ![]()
Spotkanie tesciowej (albo bez slubu - matki swojego faceta) w sklepie z bielizna erotyczna ma byc smieszne? Chyba zawal na miejscu
no jak się ma dwadzieścia parę lat - może zawał, chociaż dziwne to
ale po kolejnych siątkach, to nic wspólnego z zawałem nie ma, tylko z wielką radością zapewniam
bo wyobraź sobie, ile lat może mieć ...ta teściowa ![]()
Ja dostałam piękną seksowną bieliznę dla puszystych, jestem troszkę przy kości i najpierw nie mogłam się zdecydować ale mój partner pokazał, że na prawdę podobam mu się w tej bieliźnie. Taki mały drobiazg, a nasze życie erotyczne odżyło i dodatkowo moja samoocena wzrosła
Polecam nawet zakupić sobie samej w prezencie, ja znalazłam ostatnio odpowiadającą moim wymaganiom na stronie (spam) - kobiety o grubszych kościach jesteście seksowne!
dostałam raz w życiu erotyczną bieliznę od mojego obecnego faceta, czarny, nylonowy catsuit. Na początku nie byłam przekonana i przymierzyłam go bez niego...no i jest rewelacyjny, teraz bardzo chętnie go zakładam i jesteśmy zadowoleni ![]()
Nie wstydziłabym się spotkać teściową nawet w sex shopie, bo ona jest bardzo postępowa. Oczywiście nie rozmawiamy o naszych ulubionych pozycjach, ale dla niej takie rzeczy są oczywiste i nie robi z seksu wstydliwej sfery życia. Bardziej wstydziłabym się spotkać swoją mamę, ale ona do takich miejsc po prostu nie chodzi. Kiedy miałam 16 lat i przyjeżdżałam na weekend do mojego obecnego partnera, to czasami nocowaliśmy u jego mamy i normalnie ścieliła nam jedno łóżko, bez sztucznego kombinowania z zamianą łóżek tak, bym broń boże z nim nie spała. U mojej mamy to by nie przeszło, nawet gdybym miała 23 lata.
Mój partner często kupuje mi jakąś bieliznę, ale głównie z takiego powodu, że mu się spodobała i jest ciekawy jak będzie wyglądać na mnie. Raczej nie chodzi do sklepu specjalnie w celu kupienia mi bielizny, tylko to się dzieje przy okazji, gdy coś mu wpadnie w oko. Ja sama też sobie kupuję bieliznę, więc zawsze ma element zaskoczenia.
a ja sobie sama kupuję bieliznę erotyczną, nie czekam aż mi mąż kupi. ![]()
cslady....... mialam podobnie, też teściowa moja postępowa i spałam nieraz u mojego męża (wtedy chłopaka). A u mojej mamy by to nie przeszło. Tak to jest.
Mój często robi mi takie prezenty. Ostatnio dostałam od niego taki komplecikskleperotyczny.eu/halki-i-koszulki-nocne/7-babydoll-set-blackstring-sm-4024144207695.html, który tak na marginesie sama pokazałam paluszkiem:D
Dostałam kiedyś seksowną halkę od mojego męża i była przepiękna. Szkoda tylko, że nie trafił z rozmiarem. Ci faceci !!!! Nie chciało mu się sprawdzić co mam w szafie i w jakim rozmiarze. Dobrze, że zamówił zbyt małą. Ja noszę L, a on zamówił S-kę. Ma szczęście, że nie XL, bo chyba zabiłabym go. Na szczęście wtedy zamówił w sklepie internetowym, gdzie można wymienić bieliznę na inny rozmiar lub zwrócić.
Ogólnie polecam seksowną bieliznę. Ja bardzo lubię seksowne dopasowane koszulki. Najlepiej, gdy są wiązane lub zapinane na suwaczek. Mój mąż uwielbia, gdy powolutku odpina, a ja prężę się jak mała żmijka
Kupują, kupują, nic tak nie działa na mężczyzn jak kobiece ciało w seksownej bieliźnie. My już wypróbowaliśmy chyba wszystkiego – skąpe koronki, kokardki, skórzane staniki, podwiązki… To naprawdę pobudza do działania, jeśli wiecie co mam na myśli
Najczęściej zamawiamy na wstydliwie.pl, bo już kilkakrotnie przetestowaliśmy ten sklep i ze wszystkich produktów jesteśmy bardzo zadowoleni
Ciekawi mnie czy faceci którejś z was kupili lub kupują bieliznę erotyczną???
Cały wór. może to jakieś zboczenie ? nie wiem.
Nie. Zazwyczaj się szybko psuje ![]()
Nie. Zazwyczaj się szybko psuje
O co chodzi?
Harvey napisał/a:Nie. Zazwyczaj się szybko psuje
O co chodzi?
Dorośniesz, zrozumiesz.
Hahaha dpbre. Jak dorosne !
Harvey napisał/a:Nie. Zazwyczaj się szybko psuje
O co chodzi?
No, ma krótki termin ważności
Chyba ![]()
justa_pl napisał/a:Harvey napisał/a:Nie. Zazwyczaj się szybko psuje
O co chodzi?
No, ma krótki termin ważności
Chyba
Pewnie na wyprzedażach szuka, żal mu kapusty...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy wasi faceci kupują wam bielizne erotyczną???
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024