Tu trwa poszukiwanie znajomości LOADING |||||||.... :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Tu trwa poszukiwanie znajomości LOADING |||||||.... :)

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Odp: Tu trwa poszukiwanie znajomości LOADING |||||||.... :)

Chyba nie zagrało tongue

Zobacz podobne tematy :

67

Zagrało, tylko, że to nie "ta" nuta... no i znowu zapadła cisza... wcale nie chodzi o strojenie instrumentu. Grajek się wyniósł, ot co tongue
I jak tu żyć? No jak? XD

68

idź na hejto.pl
teraz więcej kobiet jest (i to nawet stabilnych emocjonalnie)

69

Jeśli temat wciąż aktualny to ja chętnie popiszę, tym bardziej, że 3/4 elementów z pierwszego posta się zgadza.

70

Mam nieodparte wrażenie, że w ostatnim czasie zagościli na forum małoletni, taki poziom mają te komentarze i nie myślę tylko o własnym temacie. Dziwne zaczepki jakieś na poziomie dawnego gimnazjum. Proszę, nie zaśmiecaj mojego tematu tymi dziwnymi wywodami, które nijak się mają do stanu faktycznego. No i jeszcze odpowiadając na oskarżenie... nie jestem wybredna, wiem czego szukam. Jak ktoś szukając przyjaciół bierze randomowych ludzi i nie robi żadnej selekcji to jest to mówiąc delikatnie mocno lekkomyślne. Ostatecznie wiadomo, jakie są czasy i jak skrajnie różnorodni są ludzie.

A pomijając ten "wstępik"... nadal poznam koleżankę big_smile

Ten temat był założony 3 lata temu i autorka dalej nie znalazła koleżanki? Coś tu chyba nie gra z nią smile

72

O proszę, kogo my tu mamy. Jak zwykle pierwszy się zjawia, chyba coś z nim nie tak smile Najczęściej przewijająca się osoba w moim temacie XD

3 lata temu założyłaś temat i ciągle odbijasz się od ściany.

Więc kto tu jest nawiedzony?

74 Ostatnio edytowany przez LeLena (2023-02-09 00:01:27)

Stary bywalec forum i z takimi prostackim odzywkami wyskakuje. Smutne. Nie jest Ci wstyd? Nawiedzona jest osoba, która wyskakuje z takimi określeniami pod adresem innych, chociaż czekaj...to brak kultury i klasy. Co z tego, że temat ma 3 lata? Zdaje się, że są i starsze. To nie znaczy, że nikt się nie znalazł. Szukam bo chcę i mogę

75

LeLena napisał/a:

Stary bywalec forum i z takimi prostackim odzywkami wyskakuje. Smutne. Nie jest Ci wstyd? Nawiedzona jest osoba, która wyskakuje z takimi określeniami pod adresem innych, chociaż czekaj...to brak kultury i klasy. Co z tego, że temat ma 3 lata? Zdaje się, że są i starsze. To nie znaczy, że nikt się nie znalazł. Szukam bo chcę i mogę

Leno Rumuńskiego za przeproszeniem jakiś czas temu niestety popierdoliło,to tak w skrócie i dla wyjaśnienia.
Ma ulubione osoby,których się uczepił i przynudza,smęci,mendzi
możliwe że choć przez chwilę czuje się lepszym,wydaje się że lubi takie złudzenia .

76

LeLena napisał/a:

Mam nieodparte wrażenie, że w ostatnim czasie zagościli na forum małoletni, taki poziom mają te komentarze i nie myślę tylko o własnym temacie. Dziwne zaczepki jakieś na poziomie dawnego gimnazjum (...)

O, proszę! Czyli nie jestem jedyną osobą, która ma te same odczucia w kontekście tych wypowiedzi.

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Tu trwa poszukiwanie znajomości LOADING |||||||.... :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024