Chyba nie zagrało
Zagrało, tylko, że to nie "ta" nuta... no i znowu zapadła cisza... wcale nie chodzi o strojenie instrumentu. Grajek się wyniósł, ot co
I jak tu żyć? No jak? XD
idź na hejto.pl
teraz więcej kobiet jest (i to nawet stabilnych emocjonalnie)
Jeśli temat wciąż aktualny to ja chętnie popiszę, tym bardziej, że 3/4 elementów z pierwszego posta się zgadza.
Mam nieodparte wrażenie, że w ostatnim czasie zagościli na forum małoletni, taki poziom mają te komentarze i nie myślę tylko o własnym temacie. Dziwne zaczepki jakieś na poziomie dawnego gimnazjum. Proszę, nie zaśmiecaj mojego tematu tymi dziwnymi wywodami, które nijak się mają do stanu faktycznego. No i jeszcze odpowiadając na oskarżenie... nie jestem wybredna, wiem czego szukam. Jak ktoś szukając przyjaciół bierze randomowych ludzi i nie robi żadnej selekcji to jest to mówiąc delikatnie mocno lekkomyślne. Ostatecznie wiadomo, jakie są czasy i jak skrajnie różnorodni są ludzie.
A pomijając ten "wstępik"... nadal poznam koleżankę
Ten temat był założony 3 lata temu i autorka dalej nie znalazła koleżanki? Coś tu chyba nie gra z nią
O proszę, kogo my tu mamy. Jak zwykle pierwszy się zjawia, chyba coś z nim nie tak Najczęściej przewijająca się osoba w moim temacie XD
3 lata temu założyłaś temat i ciągle odbijasz się od ściany.
Więc kto tu jest nawiedzony?
74 2023-02-08 23:59:30 Ostatnio edytowany przez LeLena (2023-02-09 00:01:27)
Stary bywalec forum i z takimi prostackim odzywkami wyskakuje. Smutne. Nie jest Ci wstyd? Nawiedzona jest osoba, która wyskakuje z takimi określeniami pod adresem innych, chociaż czekaj...to brak kultury i klasy. Co z tego, że temat ma 3 lata? Zdaje się, że są i starsze. To nie znaczy, że nikt się nie znalazł. Szukam bo chcę i mogę
Stary bywalec forum i z takimi prostackim odzywkami wyskakuje. Smutne. Nie jest Ci wstyd? Nawiedzona jest osoba, która wyskakuje z takimi określeniami pod adresem innych, chociaż czekaj...to brak kultury i klasy. Co z tego, że temat ma 3 lata? Zdaje się, że są i starsze. To nie znaczy, że nikt się nie znalazł. Szukam bo chcę i mogę
Leno Rumuńskiego za przeproszeniem jakiś czas temu niestety popierdoliło,to tak w skrócie i dla wyjaśnienia.
Ma ulubione osoby,których się uczepił i przynudza,smęci,mendzi
możliwe że choć przez chwilę czuje się lepszym,wydaje się że lubi takie złudzenia .
Mam nieodparte wrażenie, że w ostatnim czasie zagościli na forum małoletni, taki poziom mają te komentarze i nie myślę tylko o własnym temacie. Dziwne zaczepki jakieś na poziomie dawnego gimnazjum (...)
O, proszę! Czyli nie jestem jedyną osobą, która ma te same odczucia w kontekście tych wypowiedzi.