Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 7,913 ]

456 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-10-09 16:09:13)

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
SonyXperia napisał/a:

Metyl Nie wiem, czy teraz to Ty w ogóle chciałbyś nawet siedziec w pobliżu mnie - taaaak strasznie kicham big_smile wink

Wiesz, ja to widzę tak: big_smile

http://favim.com/610/201105/23/Favim.com-bampw-bed-couple-hug-love-sleep-53795.jpg

Zobacz podobne tematy :

457

Ale popiliście ... wink big_smile

I to wszystko pod czujnym okiem stróżów moralnego porządku na tym forum. wink

Dlatego, Metyl, kiedy zawitał tu wczoraj o sąsiedzku Astral Shadow, przedstawiłam go KOLEŻANKOM.
Jestem tolerancyjna, ale u mnie "sodomii i gomorii" nie będzie. big_smile

Dziś procentów serwuję mniej. Do pracy rano chodzicie, szanowni Państwo. wink

458 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-09 16:55:53)

Ta moja wirtualna, forumowa parapetówka to przypomina trochę studencką imprezę.
Te czasy wspominam dobrze.

I polecam tę czekoladę studentską - pycha! Z bakaliami. tongue

459

Jaka sodomia, to same przyjemności tak sobie poleżeć w wyrku. tongue

460 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-09 17:09:48)

Metyl napisał/a:

to same przyjemności tak sobie poleżeć w wyrku.

Owszem. Najlepiej rano albo w sobotę i niedzielę.

Często tak robię. Wtedy najczęściej piszę na forum. wink

EDIT
Nie znoszę tej chwili:
http://emoty.blox.pl/resource/7_11_1.gif

461

I_see_beyond napisał/a:
ósemka napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

a ósemka poprawiała makijaż w łazience.

Trafione - zatopione smile Ajsi, Ty jakiś podgląd masz na mnie?

big_smile ósemko , to magia kryjąca się za moim forumowym nickiem. wink

Nie wiem, czy to Twoja magia, czy tzw. „prawo serii", ale zaczynam wierzyć, że pewne zdarzenia uważane za rzadkie mają skłonność do powtarzania się w krótkim czasie, po ich pierwszym wystąpieniu.

Już wyjaśniam: zanim wpadłam do Ajsi na parapetówkę narzekałam, że nie bywam na takich imprezach. A tu masz, wczoraj znienacka - zaproszenie .. na parapetówkę, choć planowałam domowe lenistwo, nie odmówiłam, czego nie żałuje. A na tym spotkaniu.. kolejne zaproszenie. Przypadek?
Już nie po raz pierwszy mi się to przydarza. Może nie tylko nieszczęścia chodzą parami? - jak mówi przysłowie - może jednak prawo to dotyczy zarówno zdarzeń szczęśliwych jak i nieszczęśliwych?

462 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-09 17:52:11)

Metyl Ale chudzina z Ciebie big_smile tongue

Ajsi Nie strasz ludzi tym budzikiem big_smile

Czuję się coraz gorzej. Chyba naprawdę jestem chora. A niech to  mad

463

ósemko,  MOŻE to moja magia. wink

Bardzo bym sobie życzyła, aby to "prawo serii" dotyczyło pozytywnych zdarzeń. Może my tutaj programujemy sobie podświadomość pisząc?... I potem to się przenosi na realne życie?...

Muszę uważać na SCENARIUSZE I FABUŁY, które tu się pojawiają. wink big_smile

Sony, na mnie najlepiej działa 1-2 dni wolnego. Wiem, że nie zawsze się da, ale mnie pomaga w chorobie. Szybciej wracam do zdrowia.

Metyl, za mało czekolady studentskiej jesz. wink

464

Sony, wcale nie. Ajsi powinna to potwierdzić, że do 'chudości' mi brakuje dużo. wink Ale do otyłości też. big_smile

A poza tym to jadę do kina właśnie.

465

Normalny mi się wydałeś, Metyl. wink big_smile

Baw się dobrze!

466

Sony widzisz? Nic tylko brać mnie. lol

467

Metyl napisał/a:

Sony widzisz? Nic tylko brać mnie. lol

Hmm... tak mówisz? big_smile wink

http://www.gify.net/data/media/105/kobieta-ruchomy-obrazek-0080.gif

468

Sony, obudził się w Tobie instynkt zdobywcy? wink

http://emoty.blox.pl/resource/archer.gif

Panowie zazwyczaj łowią i są dwa rodzaje "wędkarzy":

a. http://emoty.blox.pl/resource/fishing.gif UNLUCKY ones
b. http://emoty.blox.pl/resource/fishing1.gif LUCKY ones

469

Jest jeszcze inny typ: "szczęśliwy inaczej"

http://pobierak.jeja.pl/images/6/7/6/112609_szczesliwy-pan-rybak.jpg

470

Ale się dzisiaj nawąchałam perfum.
Ale niektóre zwyczajnie śmierdzą jak dla mnie mimo wysokiej ceny. Możliwe, że się nie znam.

471

rossanka napisał/a:

Ale niektóre zwyczajnie śmierdzą jak dla mnie mimo wysokiej ceny. Możliwe, że się nie znam.

Jakie?
Coś z tej długaśnej listy?

472

Ruda Pietruszka utknęła w kuchni. Jak jesteśmy w klimatach kulinarno - łowieckich, to widzę ją tak:

http://www.gify.net/data/media/105/kobieta-ruchomy-obrazek-0077.gif

A poza tym jak zwykle mam bardzo intensywny dzień. Nie ujawniam szczegółów dotyczących moich spraw mieszkaniowych, tak jak wcześniej nie podawałam szczegółów dotyczących spraw rozwodowych. Podzieliłam się na koniec faktem, że jestem już PO rozwodzie, bo z tego powodu tutaj właśnie trafiłam. Uznałam, że skoro zaczęłam moją historię tutaj, to i ją skończę. Emocje, owszem, są na tyle uniwersalne, że można je skutecznie przepracowywać na forum, ale jeśli chodzi o stronę prawną, to odsyłam zawsze do specjalistów w realu.

Powiem Wam tylko, że poszukanie nowego dachu nad głową jest trudne. Wiem, czego chcę i poniżej pewnego poziomu po prostu nie zejdę. Czasem trzeba po prostu poczekać - i to czekanie się opłaca. Nie lubię działać pochopnie. Jak mówi mądre przysłowie: Kiedy się człowiek śpieszy, to diabeł się cieszy.

A Wy uważacie, że lepsze jest mieszkanie w domu typu domek jednorodzinny z ogródkiem czy w tzw. "bloku"? Choć teraz są bardzo ładne nowoczesne osiedla, to też podpinam pod tę kategorię.

473

SonyXperia napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jakie?
Coś z tej długaśnej listy?

Tak, te z mandarynką i Bazylią Guerlain.
Mam też drugi typ, ale to może w przyszłości.

474

I_see_beyond napisał/a:

\
A Wy uważacie, że lepsze jest mieszkanie w domu typu domek jednorodzinny z ogródkiem czy w tzw. "bloku"? Choć teraz są bardzo ładne nowoczesne osiedla, to też podpinam pod tę kategorię.

Samej to w bloku, a jak z kimś, to maże być i domek ale MAŁY! smile

475

Nie ma gorszego czy lepszego, jeśli własne.

476

Sony, koło włosów się nie zgadza. wink

477

Do własnego będę dążyć, ale to jeszcze kwestia przyszłości.

rossanka napisał/a:

Samej to w bloku, a jak z kimś, to maże być i domek ale MAŁY! smile

Na wykopaliskach archeologicznych odkopałam to:

Kiedyś usłyszała tę piosenkę moja siostrzenica (przedszkolak). Uznała, że piosenka jest ... bardzo dziwna. wink
Za jakieś 100 lat ktoś to samo powie, o muzie, której ja słucham. wink big_smile

478

Bry wieczór.

I_see_beyond napisał/a:

Myślę podobnie jak Rossanka. Wprawdzie nie lubię bloków, ale samej to chyba wolałabym mieszkanie. Dom mam duży, bo wydawało się, że taki jest potrzebny dla rodziny, a teraz jest zdecydowanie za duży wink

479 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-09 21:38:19)

Dom. Poza miastem.

rosannka A ten drugi typ,to które? Poniucham z ciekawości.

480

Sony, nieładnie jest mnie olewać. tongue

Co do pytania wyżej - jeżeli o mnie chodzi to z wielu względów - mieszkanie. Małe lub średnie.

481

Bry wieczór, luc.

Moi rodzice mieli kiedyś ten sam problem ze zbyt dużym domem, a teraz pęka on w szwach. Jednak ja bywam tam tylko jako gość.

Natomiast w moim forumowym mieszkaniu nadal gra muzyka:

http://www.gify.net/data/media/520/dom-ruchomy-obrazek-0102.gif

Mieszkanie jest na pierwszym piętrze. big_smile Sąsiedzi z parteru jeszcze nic nie powiedzieli. Złoci ludzie. wink

Jaką muzykę zapodacie na wieczór?

482

Metyl napisał/a:

Sony, nieładnie jest mnie olewać. tongue

Aleś niecierpliwy tongue
Ale co się nie zgadza? big_smile

483

I_see_beyond napisał/a:

Bry wieczór, luc.

Moi rodzice mieli kiedyś ten sam problem ze zbyt dużym domem, a teraz pęka on w szwach. Jednak ja bywam tam tylko jako gość.

Natomiast w moim forumowym mieszkaniu nadal gra muzyka:

http://www.gify.net/data/media/520/dom-ruchomy-obrazek-0102.gif

Mieszkanie jest na pierwszym piętrze. big_smile Sąsiedzi z parteru jeszcze nic nie powiedzieli. Złoci ludzie. wink

Poczekaj, poczekaj big_smile Puszczą Ci z głośników jakąś arię nad ranem wink

484

Sony, już pisałem. tongue Kolor Twoich włosów. big_smile

Ajsi, właśnie miałem wrzucać coś. Na początek:

485

Z domu poza miastem przeprowadziłam się do mieszkania w mieście - bo poza miastem szlag mnie trafiał, że wszędzie daleko, sąsiedzi za tujami, do pieca trzeba było gonić i za dużo sprzątania big_smile Więc co kto lubi big_smile

486

Metyl napisał/a:

No fakt - żółte nie są big_smile

487

Metyl napisał/a:

Ajsi, właśnie miałem wrzucać coś.

Jaki spostrzegawczy. wink

Dzięki, Metyl. Zawsze można na Ciebie liczyć.

FREE HUG for you: http://emoty.blox.pl/resource/friends.gif wink

488

santapietruszka napisał/a:

Z domu poza miastem przeprowadziłam się do mieszkania w mieście - bo poza miastem szlag mnie trafiał, że wszędzie daleko, sąsiedzi za tujami, do pieca trzeba było gonić i za dużo sprzątania big_smile Więc co kto lubi big_smile

Dlatego najlepszy dom na przedmieściach. Komunikacja miejska blisko (choć ja i tak jestem uzależniona od samochodu wink), do pieca gonić nie trzeba, bo jest gaz, a za to ogród...

489

Ode mnie to na dzisiejszy wieczór:

Ogarniałam piec przez dwie zimy. NIGDY WIĘCEJ. wink

490 Ostatnio edytowany przez rossanka (2017-10-09 21:51:40)

SonyXperia napisał/a:

Dom. Poza miastem.

rosannka A ten drugi typ,to które? Poniucham z ciekawości.

Sony - to Euphoria C Kleina, całkiem inny zapach.

491 Ostatnio edytowany przez luc (2017-10-09 21:54:10)

I_see_beyond napisał/a:

Jaką muzykę zapodacie na wieczór?

Skoro sąsiedzi tacy złoci, to nie będą mieli nic przeciwko czemuś mocniejszemu

492

Mówiłem że mam oko do pewnych detali? Mówiłem. wink

493

luc napisał/a:

Dlatego najlepszy dom na przedmieściach. Komunikacja miejska blisko (choć ja i tak jestem uzależniona od samochodu wink), do pieca gonić nie trzeba, bo jest gaz, a za to ogród...

Ale ja właśnie mieszkałam na przedmieściach, dokładnie kilometr od granicy miasta... Komunikacja miejska, owszem, do przystanku 10 minut na piechotkę, autobusy średnio co godzinę - nie licząc niedziel - ale tylko do tegoż miasta, w którym właściwie nie było czego szukać, bo to już była inna gmina i wszelkie urzędy były w promieniu 15 km, ale w drugą stronę i bez komunikacji big_smile Nawet do najbliższego sklepu musiałam autem jeździć, o przedszkolu nie wspominając big_smile
Gazu niestety nie było tongue możliwości podłączenia również nie za bardzo tongue
Ogród ogrodem, ale jak ma kto w tym ogrodzie robić, niestety... ja nie miałam czasu...

494 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-09 21:57:37)

Santa, dzieci zjadły obiad ze smakiem? wink http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif

Jeśli sami gotujecie, to polecam kanał kulinarny, z którego wczoraj wstawiłam film - Skutecznie TV. Niektóre przepisy są bardzo dobre. Mnie wyszły np. bardzo dobre rogaliki drożdżowe z nadzieniem. A mam dwie lewe ręce do pieczenia.

luc napisał/a:

Skoro sąsiedzi tacy złoci, to nie będą mieli nic przeciwko czemuś mocniejszemu

Oczywiście! Czekać tylko, aż się przyłączą do nas. smile

495

Ja go subuję od dawna. big_smile

496

No proszę! Właścicielka przeniosła się z mieszkania do eleganckiego domu. I wydała książkę!

Metyl, zadowolony jesteś z filmu?

497 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-10-09 22:04:50)

I_see_beyond napisał/a:

Santa, dzieci zjadły obiad ze smakiem? wink http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif

Jeśli sami gotujecie, to polecam kanał kulinarny, z którego wczoraj wstawiłam film - Skutecznie TV. Niektóre przepisy są bardzo dobre. Mnie wyszły np. bardzo dobre rogaliki drożdżowe z nadzieniem. A mam dwie lewe ręce do pieczenia.

Ajsi, gotowałyśmy ostatecznie z córą... rosołek tongue mówiłam, że moje plany są uzależnione od tego, co lubią dzieci big_smile

A piec nie piekę, z prostego powodu, że na razie nie mam w czym, muszę sobie kupić taki elektryczny piekarniczek, ale nie mam czasu na to. Kupiłam mieszkanie ze zmywarką w miejscu zwykłego piekarnika, co zdecydowanie bardziej mi odpowiada wink Ale i tak bym nie piekła drożdżowych rogalików, bo... dzieci nie lubią... jak już to łazanki big_smile
Ogólnie ja rzadko gotuję w domu, bo młodzież jada w najlepszym przedszkolu w mieście, z eksperymentalnym programem żywieniowym, gdzie nawet nutella nie jest ze sklepu, tylko ręcznie robiona przez panie kucharki ze śliwek i czegoś tam smile To co ja się będę wychylać wink

498

Ogród ogrodem, ale jak ma kto w tym ogrodzie robić, niestety... ja nie miałam czasu...

Ja teoretycznie też nie mam wink
Lubię prace ogrodowe - odprężają mnie.

499 Ostatnio edytowany przez Metyl (2017-10-09 22:12:10)

Byłem na Dunkierce.  Hm...odczucia mam dosyć mocno ambiwalentne.

Tzn wyjaśnijmy sobie jedną rzecz - to nie jest zły film. Ale chyba spodziewałem się czegoś innego, czegoś bardziej...spektakularnego? I rzecz jasna w dużej mierze ciężko winić o to sam film bo to jedynie moje zapewne rozbuchane wyobrażenie czym to nie będzie sprawiły, że jest jak jest. Aczkolwiek...

Zdjęcia są piękne, muzyka jest naprawdę świetna, Zimmer - wiadomo. Dialogi są nader oszczędne, o bohaterach wiemy w zasadzie niewiele, są to strzępki informacji pomieszane z domysłami. I to się sprawdza. Dunkiera NIE epatuje ogromną ilością akcji, wybuchów i flaków jak w dajmy na to Szeregowcu Ryanie ale jest bardziej hm...stonowana? Majestatyczna?

To nadal jest tytuł jaki warto obejrzeć aczkolwiek nie idąc z nastawieniem, że obejrzy się film na miarę akcji jak w wyżej wymienionym klasyku.

500

luc napisał/a:

Ja teoretycznie też nie mam wink
Lubię prace ogrodowe - odprężają mnie.

Luc, ja praktycznie niestety też nie smile Ciężko coś ogarniać w ogrodzie z dwójką małych dzieci, nawet do zwykłego koszenia trawnika musiałam z reguły kogoś brać, żeby można było w tym czasie przypilnować dzieci... więc bez sensu taka męczarnia smile

501

Luc, ja praktycznie niestety też nie smile Ciężko coś ogarniać w ogrodzie z dwójką małych dzieci, nawet do zwykłego koszenia trawnika musiałam z reguły kogoś brać, żeby można było w tym czasie przypilnować dzieci... więc bez sensu taka męczarnia smile

To już nic nie mówię wink

502

luc napisał/a:

To już nic nie mówię wink

Ale ja rozumiem, co masz na myśli, nie to, że neguję i jestem na nie dla zasady wink
Tylko że to po prostu nie dla mnie. Może kiedyś, jak dzieci podrosną i znajdzie się jakiś facet chętny do koszenia na stałe wink

Trzyma mnie też to, że syn koniecznie musi chodzić do tego przedszkola, do którego chodzi - mieszkając praktycznie koło przedszkola zyskuję 1-1,5 h dziennie na samych dojazdach - teraz mam rzut beretem, a przedtem zdarzało się i półgodzinne stanie w korkach + droga powrotna... W mojej sytuacji to naprawdę dużo smile

No i... tu mam znajomych blisko. Swoich, nie byłego męża wink

503

Metyl napisał/a:

Mówiłem że mam oko do pewnych detali? Mówiłem. wink

Mówiłeś, mówiłeś. wink big_smile

Może zobaczę "Dunkierkę". Podejrzewam, że to jeden z tych filmów, które trzeba obejrzeć w kinie - choćby ze względu na zdjęcia. Nie wiem jednak, czy zdążę.

Mnie się to kołacze w głowie od kilku dni:

504

Ale ja rozumiem, co masz na myśli, nie to, że neguję i jestem na nie dla zasady wink
Tylko że to po prostu nie dla mnie. Może kiedyś, jak dzieci podrosną i znajdzie się jakiś facet chętny do koszenia na stałe wink

Wiem. W pojedynkę ciężko.

505

Santa, bardzo dobrze, że się przeprowadziłaś i świetnie, że dzieci masz w dobrym przedszkolu. Przyznam, że menu robi wrażenie.

Piec, koszenie trawy - to nie dla mnie.

A jak z facetami bywa? No właśnie. big_smile

Jestem za MIESZKANIEM.

Choć był moment, że mieszkanie w domu sprawiało mi przyjemność. Wybrałam projekt, urządziłam według własnego pomysłu i ... opuszczam go. big_smile

Nie przywiązuję się do miejsc od jakiegoś czasu.

506

To ważne.

Mnie mój były mąż ani ziębi, ani parzy, jego znajomi też, ale ... nie wiem, czy to rzeczywiście nie lepiej odseparować się od nich. Nie mówię o ignorowaniu, typu przechodzenie na drugą stronę ulicy, ale jeśli rozstanie było burzliwe, tak jak u mnie, to może lepiej mieszkać dalej?

Mieliśmy wspólnych znajomych z byłym. Ale to byli "tylko" znajomi, nie przyjaciele. To różnica.

507 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-10-09 22:38:10)

I_see_beyond napisał/a:

To ważne.

Mnie mój były mąż ani ziębi, ani parzy, jego znajomi też, ale ... nie wiem, czy to rzeczywiście nie lepiej odseparować się od nich. Nie mówię o ignorowaniu, typu przechodzenie na drugą stronę ulicy, ale jeśli rozstanie było burzliwe, tak jak u mnie, to może lepiej mieszkać dalej?

Mieliśmy wspólnych znajomych z byłym. Ale to byli "tylko" znajomi, nie przyjaciele. To różnica.

Cóż, nawet nie o to mi do końca chodziło. Tylko ciężko było się nawet z kimś kawy napić wink Nie oznacza to, że ja nie utrzymuję wcale kontaktu z tymi znajomymi i "byłą rodziną" - tylko mam teraz bliżej do tych znajomych, z którymi ten kontakt jest znacznie lepszy smile

A tu jeszcze do poprzedniego tematu, jakby kogoś interesowało:
Od września 2014 roku przedszkole realizuje innowację organizacyjną – „Wprowadzenie żywienia w oparciu
o zdrowe i naturalne produkty, uwzględniającego szczególne potrzeby dzieci: z alergią pokarmową, dzieci
z autyzmem i dotkniętych chorobami metabolicznymi”.
Głównym celem innowacji jest poprawa jakości żywienia jak również:
-   umożliwienie dzieciom z alergią pokarmową pobytu w przedszkolu w grupie rówieśników bez obaw
    o konsekwencje zdrowotne w sytuacji stosowania nieodpowiedniej diety,
-   poszerzenie wachlarza opieki i dostosowanie jej do dzieci niepełnosprawnych intelektualnie oraz dotkniętych chorobami metabolicznymi,
-   poszerzenie zakresu terapii dzieci z autyzmem o dietę bezglutenową, bezmleczną i bezcukrową.

508

Jasne, rozumiem, Santa. smile

Poniedziałek za nami. Na koniec dnia wrzucę jeszcze dwa kawałki:

No i "hołd" złożony mojemu ulubionemu miastu w Polsce:

509

I_see_beyond napisał/a:

Mojemu też smile

510 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-09 23:00:39)

luc napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Mojemu też smile

A ja lubię Gdańsk wink
I Kołobrzeg.
Jest ktoś z wybrzeża?
https://images.travelist.pl/hotele-905/hotel-focus-gdansk_17319_galleryB.jpg

511

SonyXperia napisał/a:

A ja lubię Gdańsk wink

Też lubię Gdańsk, ale mimo wszystko nie ma takiego klimatu jak w Kraku wink

512

luc napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A ja lubię Gdańsk wink

Też lubię Gdańsk, ale mimo wszystko nie ma takiego klimatu jak w Kraku wink

A Ty z jakiego regionu geograficznego jesteś ? wink Chyba niedaleko?

513

SonyXperia napisał/a:

Wczoraj chyba ustaliłyśmy, że jesteśmy krajankami wink
Z Krakówka.
Ty pisałaś, że jesteś z Małopolski. A bliżej? Jeśli chcesz powiedzieć oczywiście.

514 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-09 23:19:51)

luc napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wczoraj chyba ustaliłyśmy, że jesteśmy krajankami wink
Z Krakówka.
Ty pisałaś, że jesteś z Małopolski. A bliżej? Jeśli chcesz powiedzieć oczywiście.

Jedna z Krakówka. Druga z Krakowa. big_smile

Ale teraz się rozmarzyłam...
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25168/morze_550.jpeg

515 Ostatnio edytowany przez luc (2017-10-09 23:40:11)

SonyXperia napisał/a:

O żesz! To może się czasem nawet gdzieś mijamy na ulicy wink

Santa - a Ty z jakiego regionu nadajesz?

516

luc napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

O żesz! To może się czasem nawet gdzieś mijamy na ulicy wink

Niewykluczone wink

517

SonyXperia napisał/a:

Ale teraz się rozmarzyłam...

To pomarzmy razem
https://s1.postimg.org/1mib3s0v5b/P1020398.jpg

przydałoby się trochę ciepła...

518

To może impreza na wydmach? wink

http://www.gzin.pl/zd/krajobraz-wydmy-morskie-trawa.jpg

519

Wydmy, zwłaszcza nad Bałtykiem są piękne...
Imprezujemy we dwie?
Co do picia?

520 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-10 00:10:55)

luc napisał/a:

Imprezujemy we dwie?
Co do picia?

Nie załamuj mnie... Syrop przeciwkaszlowy big_smile wink

Co do wydm. Teraz wstęp jest na nie zabroniony, w przeciwieństwie natomiast do Niemiec. Tam można swobodnie chodzić po wydmach.

Posty [ 456 do 520 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024